bella02
|
No, ponovimo vajo gajka, punci sta bolš, tako da bi obe lahko šli načeloma v vrtec, vendar bom verjetno imela Tjašo še en teden doma, Teja bo pa jutri doma zarad ceste, ker bo verjetno slaba. Tjaša bo drug teden še doma, ker bom tako ziher, da mi ne bo norela. Tam ne bo noben gledal, da bo pri miru. Kar se pa tiče Roka pa močno upam, da je le faza, ko išče pozornost. In lepo za , bo malo spremembe . Izvidi bodo pa uredu, verjamem! Zoja Miša, upam, da se ti to s ščitnico zrihta. Nisem vedela, da lahko gredo kg tudi dol . Za kajo Lino pa pojma nimam, kaj bi blo. Teja je bla nekej pikasta okoli vratu, pa je rekla P, da od vročine, morda preveč oblečena. dojenč, mi smo na začetku podpisali, da se strinjamo, da jo dajo, če se malo povišana. Bolj bi bla jezna, če bi imela okoli 39°C, pa me ne bi klical. Pa to z vročinskim krčem, jao, mene bi tud pobiralo. HB, da je vse uredu. daja28, sem te nekaj strani nazaj oznanila za pogrešano, pa vidim, zakaj te ni blo . In hudo, da je pljučnica vzrok, da prideš do računalnika. Sicer pa razumem, koliko časa pobere služba. In fino, da maš tako pridnega sineta. Jaz svoji Teji stroja sploh ne kažem, ker mi lahko mimogrede nese kaj neprimernega notri Tejka, ja, v takih situacijah spoznaš, komu je kaj do tebe, žal Pablo, kar oglasi se še kaj! Ryssa, hvala za link. Sem res zadnjič spregledala. Sicer smo res pazili, da se ne bi kaj preneslo, samo kaj, ko se ji ne da dopovedat, da ne sme stiskat in non stop lupčkat sestrice. Pa sem po prebranem še bolj mirna. Hvala! anita, dobra si, da greš ven. Jaz sem danes le tolk pomolila nos ven, ko sem šla v garažo v skrinjo po gozdne sadeže za rolado . Pa ni kaj, Ula je pridna punčka, Zoja pa mal nabrita . Pa sej ti Primorska nikamor ne uide, kar izogni se te burje, sej te bo še odneslo, ker te ni nič skupaj sandra, a dej nooo , sej pri vas sploh ne sledim, katera ima vročino, katera dobiva zobke in katera je zdrava . Za vsako en Sayuri, vas ni čist zamedlo? Vas imajo gor zgodaj očitno bolj radi kot ostale, da dobivate take pošiljke snega Mi smo bolš. Punci sta uredu. Meni se dons nič ni dalo. Včerej smo šle 3 punce na pico in bowling, smo se imele prav luštno. Danes me kar nekej lakota daje . Se grem še mal učit, pod tuš in v mižule. Prej sem mela že vse napisano, pa ne vem, kako sem uspela pritisnit na tipko briši . Lepo se imejte! P.S.: dost je te zime!!!
|