|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
15.2.2010 13:54:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

Pozdravljene vse !

LOREMI
upam da bo  vse o.k. na NS!!! 

Jaz grem danes spet malo k svoji zdravnici pojamrat da dobim bolniško, ker nemorem delat na normi me vse tišči ko sedim več kot 1 uro.
KAj predlagate da ji še rečem da me bo uslišala?

...da ti je full slabo

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.2.2010 14:10:23   
biba007
Loremi, evo, en zborček navijačic za jutri user posted image .

Gapi, luštna porodna zgodbica - sem pa, v najboljši maniri mojega prihajajočega maja, pri branju slišala predvsem tisto o šivih, pa krvi, pa omedlevajočem osebju...jao jauser posted image . Bi moja malenkost tole kar prešpricala - in hop do štručkeuser posted image

Smo pa tudi pri nas že v predpripravah. No, skorajda. Sem mislila, da bi si pribavili še kasetni košek za pleničke. Kateri so najbolj praktični?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.2.2010 14:30:38   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...da ti je full slabo

Lanči, sem brala tole na WhatToExpect.com, pa sem se spomnila nate...aja, pa prej sem šnofala na IVF otročičih (me Rebika vedno razkrinka, pa zdaj poskušam čimveč šnofanja modro zamolčatuser posted image user posted image ):

Hemorrhoid Relief

While you're probably enjoying your cute soccer ball tummy up in front, chances are you're not enjoying what's going on in your backside: hemorrhoids, which more than half of all pregnant women experience.

http://www.whattoexpect.com/pregnancy/your-body/week-25/hemorrhoids.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20100125

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.2.2010 15:41:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...da ti je full slabo

Lanči, sem brala tole na WhatToExpect.com, pa sem se spomnila nate...aja, pa prej sem šnofala na IVF otročičih (me Rebika vedno razkrinka, pa zdaj poskušam čimveč šnofanja modro zamolčatuser posted image user posted image ):

Hemorrhoid Relief

While you're probably enjoying your cute soccer ball tummy up in front, chances are you're not enjoying what's going on in your backside: hemorrhoids, which more than half of all pregnant women experience.

http://www.whattoexpect.com/pregnancy/your-body/week-25/hemorrhoids.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20100125

...upam samo, da v nekem doglednem času tudi minejo user posted image user posted image , sme pa tudi jaz slišala, da so to običajne tegobe nosečnic....samo jaz jih pri prvem nisem imela.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.2.2010 18:54:22   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Loremi, evo, en zborček navijačic za jutri user posted image .

Gapi, luštna porodna zgodbica - sem pa, v najboljši maniri mojega prihajajočega maja, pri branju slišala predvsem tisto o šivih, pa krvi, pa omedlevajočem osebju...jao jauser posted image . Bi moja malenkost tole kar prešpricala - in hop do štručkeuser posted image

Smo pa tudi pri nas že v predpripravah. No, skorajda. Sem mislila, da bi si pribavili še kasetni košek za pleničke. Kateri so najbolj praktični?

Se pridružujem navijanju user posted image  user posted image  user posted image

Bibek - boš vidla, ko boš dobla štručko, boš vse pozabla. Pr men so bli najhujši umetni popadki (zadnjo uro še pavze ni blo vmes user posted image ), moj mi je križ masiru in sem ga kr tolkla, kdaj me naj masira, pa mokro cunjo mi je rihtu skoz, na koncu že nisem vedla, kam si jo naj dam in sem si jo krneki okrog glave ovijala, kr na smeh mi gre, ko se spomnem, šiv sem imela pa samo en user posted image
Aja, glede kasetnega koška pa pejt pošnofkat na Otročke user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 15.2.2010 18:55:31 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.2.2010 19:02:33   
gapii27
sem komi zdaj vidla da mi je vse skup neki pomešalo besedilo v porodni zgodbiuser posted image

no sej ste zastople.... splača sse vsaka špika, vse čakanje in vsi požrti živčki... slikice pa še bojo...drugače pa sem na Facebooku in je tam ena slikca :)

nočko

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.2.2010 19:03:33   
Reby
gapii - sem ti poslala ZS user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.2.2010 19:09:33   
gapii27
ja sej midva z mojimm se tud kr smejima kake sn delala v porodni... sn babice kr odrivala s trebuha ko sta se naslanjali gor... pa drla pa dihala tak ko konj v masko... sem pred začetkom poslušala iz drugih porodnih kak dihajo in se smejala pol pa sem bla trikrat hujšauser posted image
drugače pa so mene tud zadno uro boleli umetni ko hudič in so res bli tak pogosti da se valda sploh niso vmes nehaliuser posted image
zanimivo ni kaj...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.2.2010 19:14:19   
gapii27
reby... ne najde te... dej probaj ti... anita krumpak vpisat

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.2.2010 19:32:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

Tudi tebe ne najde user posted image

Sam Damjana in Mario

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.2.2010 19:33:36 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.2.2010 20:11:34   
Reby

Pr men tut tebe ne najde user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.2.2010 20:37:15   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Sam Damjana in Mario

user posted image user posted image user posted image

pr men še damjana in marie ne!user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 15.2.2010 20:38:29 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.2.2010 21:04:19   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Sam Damjana in Mario

men tut ne user posted image

Jaz pa ugotavljam pri lučki, katera si ti, pa ne vem user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.2.2010 21:24:15   
Tanja_Jes
Mal se spet javljam...Sem si vzela čas da sem vse prebrala.

Gapi...sem najdla iz prve in te dodala user posted image čist si me ganila s svojim porodom...sej boli, ampak je vredno, zato bom jest kr naravno.

Loremi...groza, kaj doživljaš...ja res so G. včasih smotani. Kakor da je to vsakdanje da zanosiš. Pri nas ni tako!!!! Vse se trudimo po par let da zanosimo, potem ti pa en G. reče da si panik...Ja halooooo...nej se postavijo v našo kožo!! Upam da bo kmalu konec tvojih izcedkov, res maš živce da vse to prenašaš, kapo dol! Glavno da je vse ok, sicer pa imaš jutri NS, pa boš malo pomirjena. Upam!

Rebi....kakšen cukrček...pa zmer se tko lepo naštima, prav zna pozirati user posted image

Kajsica...kako trebuščekuser posted image

Lana 70...še mal še mal...bliža se happy day user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi...mene je tut tko nekak bolelo, pa na desni strani sem imela mal zatečeno, pa je zginilo, sem pa G. rekla kaj je to, pa je rekla, da je to normalno user posted image

Drugač je pa tut meni končno začel mal rasti trebušček. Sem tolk ponosna user posted image user posted image user posted image , kr ne morem verjet da mi je uspelo in da sem noseča. Toskoplazma negativna, urin v redu, v glavnem vse ok.
Pregled imam spet 22.3 (šele), ko mi bo delala morfologijo in pregledala cuker user posted image . Sem se pa do zdaj zredila 3+.
Sem pa ratala pridna in samodisciplinirana, tako da pacam mojo seminarsko, da še to naredim potem pa še diploma user posted image , da končno zaključim s tem..

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.2.2010 21:40:35   
lučka 25
Oh, moje drage nosečke. Prav leop vas je brat. Glede poroda pa nič bat. Ko maš stručko v roki vse pozabiš. Ja, ko pa sem mela ta zadnjo uro ta iber močne popadke, sem pa mojmu govorila, katera budala sem jaz, da sem šla brez vseh protibolečinskih sredstev rojevat, pa kaj mi je treba heroja špilat user posted image  user posted image  user posted image  Ko sem mu rekl naj me masira po križu me je tam nekaj božal, primem njegovo roko, pa rečem ma prtisn, sej nisem steklena, glej kok me je velik, em ne boš zdrobu. Pa je bil še kar prenežen, pa sem rekla, da naj kar neha, da to njegovo masažo naročam za čez kak teden  user posted image  user posted image  user posted image
Drugače pa vsem želim tako porod kot sem ga mela jaz. Sredi noči odtekla voda, moja starša sta pribrzela do mene, da sta me peljala v P, ki je od mojega doma odaljena 100m peš user posted image  . Proti jutru so se začeli mal popadki. Potem pa malo močnejši ob 13h, ob 15.30 malo hujši, ker sem ležala na ginekološkem oddelku so me ob 16.20 peljali v porodno, moj se je komaj oblekel v tiste halje,... 2x pritisnila in ob 16 40 rodila. Zvečer bi šla lahko že fuzbal igrat user posted image  Edino spremljevalna zgodba naj ne bo enaka,ker je bil moj na taboru na Hrvaškem, brez osebnih dokumentov, ker so jih mel v recepciji v kampu.....ampak mu je uspel pridt iz inozemstva. Ker to je bla pa zame živčna vojna. Je pa psiha dosti vplivala na potek poroda. Ko je prišel domov so se šele začeli popadki, ko je prišel na obisk so se začeli močnejši popadki, ko pa sta prišla moja starša je bla pa akcija. So ju naštimal, da ostaneta in počakata, tko da sta Nežo prišla pogledat kar v porodno, takoj ko so jo zrihtal.

Evo, da vam malo popestrim debato.

Pa božajte bušije, uživajte v brcikah,....jaz to tako zelo pogrešam. Sem rodila malo manj kot 4 mesce pred rokom in se nisem mela časa poslovit od bušija. Bo treba kmal spet ukrepat, da zraste, sam me skrbi da bo zrastel od požrešnosti, ker tega pa ne maram večuser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.2.2010 21:43:52   
Tanja_Jes
Sem vidla dva blond smrkca od Gapiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oooo sta fletna...čestitke mamici in atiju 

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.2.2010 22:12:28   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Sam Damjana in Mario

men tut ne user posted image

/www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Sm pogruntal...
V šoli so nas učili pisati imena in priimke z velikimi začetnicami.....user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.2.2010 22:22:57   
Goldy
Glede na to, da je jutri pust, bomo mi imel mucko!

user posted image

A ni fino, ko se pol nasmeješ svoji porodni zgodbi.user posted image   Pri meni se je začelo zjutraj, ob 14 sem bila v P, rodila pa 00.20. Od 21 naprej sem bila pa v porodni. Mi je predrla mehur. Mojem sem skoraj prste polomila.user posted image  So mi pa 2 se popadki čist ustavili, tak da mi je na koncu babica na trebuhu ležala, pa ni nič pomagal, mislim, da sem skoraj eno uro potiskala. Na koncu sem mislila, da bom omedlela, sam to sem govorila, saj vem da moram (pritiskat), sam ne morem. In če lahko mal zadremam.user posted image  Tako, da so me morali prerezat in mal vakuma, da so malo ven dobili. Je pa rekla G, da se vidi, da sem taka potrpežljiva, da nisem nič kričala... sam da mi je moči zmanjkalo. Sem 1x bolj na glas zajamrala, pa mi je rekla babica, da ne bo nič pomagalo, pol pa nisem več.user posted image  Mi je pa ona ves čas masirala križ, moj pa za roko držal. Ga je pol tak križ bolel, ko se je sklanjal čez posteljo.
Ah, ko se spomniš.  Pa je vredno.....user posted image

biba - ti pa nič razmišljat o krvi, pa o šivih, pa o bolečinah. Vse pride in hitro mine....user posted image  Pol je pa otroček tu in čisto drugo veselje in tu in tam kakšna skrb.user posted image

Nosečke drage - uživajte!!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.2.2010 22:45:05   
Reby

Sm pogruntal...
V šoli so nas učili pisati imena in priimke z velikimi začetnicami.....user posted image

Men tut to ne potegne, sem že probala...

Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.2.2010 1:11:04   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sm pogruntal...

Men tut to ne potegne, sem že probala...

Hja, pol pa skopiraj v Google pa ti ravno njen FB profil ponudiuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.2.2010 7:06:36   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

letim v službo, vendar moram še prej naši Loremi zaželeti veliko, veliko sreče danes na NS user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.2.2010 7:36:44   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj

letim v službo, vendar moram še prej naši Loremi zaželeti veliko, veliko sreče danes na NS user posted image user posted image user posted image

no jst ne letim v službo..ampak dat kri pa urin..jutri imam pregled..

loremi.... želim ti da boš danes uživala na NS...

dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.2.2010 9:42:20   
Reby
loremi - srečno danes na NS. Navijam user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.2.2010 11:42:16   
tejalea
Loremi, vse dobro danes! user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.2.2010 12:01:03   
gasilka
Lep pozdrav!
Bit
Ne nisem jim še nič nesla ker še nisem bila nič v službi odkar sem zanosila :)
Upam da bom spraskala tole bolniško do maja pol pa dopust in nato porodniška.
Loremi SREČNO DANES!!!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (74%)

/ (26%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!