loremi
|
Dober dan! Jaz še vedno krvavim, upam pa, da se ne izlije s tako močjo, kot se je včeraj. Zanimivo, ampak na nobenem pregledu mi nihče ni odkril nikakršnega hematoma, tko da so to možnost izključili, zakaj se gre potem, pa ne vem, tudi sami tega ne znajo razložit. Ne bom pa šla zdej do torka, ko imam NS, nikamor, če res ne bo potrebno, vsej če bom krvavela tolk kot trenutno. Mam kr un orenk vložek kot za M, dnevni sploh ne zadostuje, kot je dosedaj. Glede mojega dr. pa ... je drugač strokovnjak za neplodnost, ampak zna včas šokirat in razočarat na ta način (z besedami) in tako reagirat, sploh pa sem že slišala kritiko, da na nosečnost potem gleda drugač, kakor na same postoke, no kolk je pa to res, pač ne vem, gre se pa za dr. Tomaževiča. Kljub vsemu ... zaenkrat še ne bom menjala ... se bom pač šlepala tako, da bom hodila k njemu na kontole in ko bo treba, še na urgenco, ker očitno se tole ne bo še hit zboljšal, če je vsakič slabše. Upanje, da bom do konca nosečka, pa ne bom opustila do zadnjega. Vsem hvala! Vse lepo pozdravljam, želim lep sončen dan in tiste, ki greste lahko malo ven na luft, to skoristite!
|