Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 15:40:50
|
|
|
|
bit
|
Fergi...meni je slabo samo ko premalo pijem....tudi popoldan...poskusi...malo več pit če premalo piješ zup in tejalea....dobro sem komaj čakam naslednji pregled...da vidim čmrljčka ...in odštevam dneve do prvih brcik.... AC bo vredu grem čist samo za to da bova 100% sigurna...mojega je malo strah..da ne bi šlo kaj narobe....se tako veselii potomca ali potomke....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 16:29:51
|
|
|
|
loremi
|
Evo jst sploh ne vem, kaj še lahko doživim, kje je meja vsega. Okol enih sem fajn zakrvavela, sveža kri in v kosih je šla iz mene. Klicala sem na gklj, so mi svetovali, da v tem trenutku mogoče ni najbolj pametno letat okol, da naj se raje uležem, počiam in počakam, kako bo se bo nadaljevalo, ali bo konstantno tako ali bo švohnelo. Ker menda ni rečeno, da je res vsega konec. Zaenkrat se mi enkrat ja drugič ne polije kri, tko da bom zaenkrat še doma, kako bo naprej ... pozno popoldan, zvečer, jutri, bom pa še videla, drugače bom šla pa spet na urgenco.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 18:13:54
|
|
|
|
Reby
|
loremi - joj, bogica. Pojdi na urgenco in ostani v bolnišnici nekaj časa, madonca, saj te morjo vzet. A imaš mogoče nizko postlco, so ti kaj rekli? Pa imaš mogoče kakšen hematom, pa ga niso vidl? Men je to ful čudn... bit - kr nekako sem spregledala, da si imela NS, zgleda, da sem nazadnje istočasno pisala kot ti. Čestitke še z moje strani, rezultat je super glede na leta (predvidevam leta zaradi AC) lanči - si še tu al že mormo dihat?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 18:15:12
|
|
|
|
bit
|
loremi....boščica .... .dej ko se bo to malo umirilo res menjaj G. ali pa se nekam naroči samoplačniško če lahko..in naj te tam temeljito pregledajo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 18:18:50
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bit - kr nekako sem spregledala, da si imela NS, zgleda, da sem nazadnje istočasno pisala kot ti. Čestitke še z moje strani, rezultat je super glede na leta (predvidevam leta zaradi AC) jaaa jaaa zdej se pa na AC zgovarjaš ki si me dala v višjo kategorijo hvala.... kako kaj tvoj lepotček in seveda ti. čitam da si najbolj pridna v kidanju v vaši ulici
< Sporočilo je popravil bit -- 12.2.2010 18:19:11 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 19:30:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Reby bit - kr nekako sem spregledala, da si imela NS, zgleda, da sem nazadnje istočasno pisala kot ti. Čestitke še z moje strani, rezultat je super glede na leta (predvidevam leta zaradi AC) jaaa jaaa zdej se pa na AC zgovarjaš ki si me dala v višjo kategorijo hvala.... kako kaj tvoj lepotček in seveda ti. čitam da si najbolj pridna v kidanju v vaši ulici Aaaa, ti tut šnofkaš kot biba. Prav je tako, saj se nam kmalu tam pridružiš Naš mulček je tak cuker, vsak dan kaj novega pogrunta, vedno večje vragolije dela, ga komaj previjem. Pa pljuvanje in brrrr je vedno bolj aktualno, čveka in vriska pa 100 na uro, še posebej, če vidi našo psičko, zaljubljen je v njo. Danes mu je ati spet prinesel velik helijev balon opico, pa ma take spodnje hlačke s srčki, lušten. Pa tut v maškare gremo - bo Bacek Jon
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 19:34:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lanči - si še tu al že mormo dihat? ....še, še....ma počasi je vsak premik pravi podvig.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 19:37:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Evo jst sploh ne vem, kaj še lahko doživim, kje je meja vsega. Okol enih sem fajn zakrvavela, sveža kri in v kosih je šla iz mene. Klicala sem na gklj, so mi svetovali, da v tem trenutku mogoče ni najbolj pametno letat okol, da naj se raje uležem, počiam in počakam, kako bo se bo nadaljevalo, ali bo konstantno tako ali bo švohnelo. Ker menda ni rečeno, da je res vsega konec. Zaenkrat se mi enkrat ja drugič ne polije kri, tko da bom zaenkrat še doma, kako bo naprej ... pozno popoldan, zvečer, jutri, bom pa še videla, drugače bom šla pa spet na urgenco. ..ej, pa sej ti boš še živčnega fasala...to pa je....jaz bi na tvojem mestu zamenjala G.....Držim pesti, da je samo kakšen hematom, naša Reby je bila tudi v takšnem položaju, se spomnim, da je rekla, da ji je kri po nogah tekla, pa je šlo za hematom....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 21:13:31
|
|
|
|
tejalea
|
Loremi, to je pa že prava živčna vojna! Drži se, počivaj, noge v luft! lp teja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.2.2010 21:56:50
|
|
|
|
kimsy
|
Drage moje rožice! Po dolgem času se vam javljam, se mi tolk dogaja, da nimam čisto nič časa! Sm se namreč tisti dan, ko sm prišla iz porodnišnice še selila! Kap, sm korajžna a ne? Drugače se imamo super, naša punččkica je zelo pridna, predvsem ponoči skoraj skoz spi, čez dan na žalost skoraj nič, se pa dojimo in nikol ne vem, koliko poje. Dva tedna so nama nagajali krčki, ti so se nehali, je pa zato začela polivat, Včasih mam filing, da ji nič ne ostane v želpdčku. Drugače pa je bil moj porod kar naporen. V porodni sm bila 12 ur, popadki full, odpirala se nisem nč, so mi dali umetne, pa še pojačali umetne. Sm že mislila da ne bom zdržala. Na srečo sm imela fenomenalno babico. rezultat neodpiranja pa je bil poškodovan maternični vrat in notri full raztrgana. Itak zunaj pa rezana! Ampak to ziher ni bil moj zadnji otroček! Obljubim, da bom več z vami in vas bom tud za nazaj prebrala! Nočko.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:22:43
|
|
|
|
bit
|
jutrčko, kako ste kaj kimsy.. ....sem prav vesela.. da tako uzivate....si pa res pogumna da sta se še selila na dan prihoda...svaka cast.. reby..... joj bo lušten ta bacek jon... a ga bomo vidli mal je treba šnofkat da vidim kaj lepega nas čaka.. loremi... kako si. kaj boste za pusta...... jst bom nosečka...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:32:20
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, jaz bom noseči krof. se bom umila in v popek dala marmelado in bom krof.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:35:32
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, jaz bom noseči krof. se bom umila in v popek dala marmelado in bom krof. heheeeheee....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:39:39
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit kaj boste za pusta...... jst bom nosečka... IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, jaz bom noseči krof. se bom umila in v popek dala marmelado in bom krof. Dobro jutro! Jaz bom pa nosečka s krofom
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:45:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit reby..... joj bo lušten ta bacek jon... a ga bomo vidli mal je treba šnofkat da vidim kaj lepega nas čaka.. Evo ene v stilu - pa kaj ste mi to gor navesili
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:47:46
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: bit reby..... joj bo lušten ta bacek jon... a ga bomo vidli mal je treba šnofkat da vidim kaj lepega nas čaka.. Evo ene v stilu - pa kaj ste mi to gor navesili Reby še tukaj..kako imate lepega backa Jona....kake učke ma...kr celega bi polubčkala tako je lep
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:48:52
|
|
|
|
bit
|
Reby...a to ste kupli al si sešila..dala sešit.....krasen je ..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:54:09
|
|
|
|
zup2
|
Iiiii Reby, kakšen velik cukerček je že vaš Tomi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:56:48
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Reby...a to ste kupli al si sešila..dala sešit.....krasen je .. Ja, ena punca je sešila (Art ByAB). Sem jo na FB našla. Je nardila v 1 dnevu. Hvala za pohvale. Avgustovčki so itak najlepešejši
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:58:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Iiiii Reby, kakšen velik cukerček je že vaš Tomi Jp, boš sama vidla, kako čas beži. Prvi mesec ali dva se najbolj vlečeta, potem pa kr leti. Iiii, ti maš pa že stotko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 9:58:25
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Avgustovčki so itak najlepešejši to pa itak....ker ma tudi bodoča mamica v avgustu RD
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 10:03:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo ene v stilu - pa kaj ste mi to gor navesili a ti posodim ovčarja , da bo čuval tega malega backa kaj pa kakšna fotka, da se ga vidi v celoti, a ima tudi mali repek?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 10:05:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a ti posodim ovčarja , da bo čuval tega malega backa kaj pa kakšna fotka, da se ga vidi v celoti, a ima tudi mali repek? kako sem se sedaj nasmejala....prav od srca
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 10:25:24
|
|
|
|
Reby
|
bit - seveda vem, da je bodoča mamica levček (kot jaz), pa bodoči očka tudi, če se ne motim... mismis - kok sem se nasmejala, dobra je ta ja... Seveda imamo repeka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.2.2010 10:30:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bit - seveda vem, da je bodoča mamica levček (kot jaz), pa bodoči očka tudi, če se ne motim... mismis - kok sem se nasmejala, dobra je ta ja... Seveda imamo repeka tole pa prav hudo zgleda že vidim našega kužona, bi me tako pogledal, kot bi me hotel prašati: "A ga lahko malo povaljam v snegu, prosim, čist mejčken..."
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ime za fantka...Lubici... k priimku Skol?ADAM (
17%)
LUKAS (
14%)
DAVID (
29%)
KRIS (
7%)
ERIK (
24%)
RUBEN (
8%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!