|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
12.2.2010 15:40:50   
bit
Fergi...meni je slabo samo ko premalo pijem....tudi popoldan...poskusi...malo več pit če premalo piješ

zup in tejalea....dobro sem komaj čakam naslednji pregled...da vidim čmrljčka ...in odštevam dneve do prvih brcik....
AC bo vredu grem čist samo za to da bova 100% sigurna...mojega je malo strah..da ne bi šlo kaj narobe....se tako veselii potomca ali potomke....user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.2.2010 16:29:51   
loremi
Evo jst sploh ne vem, kaj še lahko doživim, kje je meja vsega. user posted image
Okol enih sem fajn zakrvavela, sveža kri in v kosih je šla iz mene. Klicala sem na gklj, so mi svetovali, da v tem trenutku mogoče ni najbolj pametno letat okol, da naj se raje uležem, počiam in počakam, kako bo se bo nadaljevalo, ali bo konstantno tako ali bo švohnelo. Ker menda ni rečeno, da je res vsega konec. Zaenkrat se mi enkrat ja drugič ne polije kri, tko da bom zaenkrat še doma, kako bo naprej ... pozno popoldan, zvečer, jutri, bom pa še videla, drugače bom šla pa spet na urgenco.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.2.2010 18:13:54   
Reby
loremi - joj, bogica. Pojdi na urgenco in ostani v bolnišnici nekaj časa, madonca, saj te morjo vzet. A imaš mogoče nizko postlco, so ti kaj rekli? Pa imaš mogoče kakšen hematom, pa ga niso vidl? Men je to ful čudn...
bit - kr nekako sem spregledala, da si imela NS, zgleda, da sem nazadnje istočasno pisala kot ti. Čestitke še z moje strani, rezultat je super glede na leta (predvidevam leta zaradi AC) user posted image
lanči - si še tu al že mormo dihat? user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.2.2010 18:15:12   
bit
loremi....boščica ....user posted image .dej ko se bo to malo umirilo res menjaj G.

ali pa se nekam naroči samoplačniško če lahko..in naj te tam temeljito pregledajo

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.2.2010 18:18:50   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bit - kr nekako sem spregledala, da si imela NS, zgleda, da sem nazadnje istočasno pisala kot ti. Čestitke še z moje strani, rezultat je super glede na leta (predvidevam leta zaradi AC) user posted image

jaaa jaaa zdej se pa na AC zgovarjaš ki si me dala v višjo kategorijouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.... kako kaj tvoj lepotček in seveda ti. čitam da si najbolj pridna v kidanju v vaši uliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 12.2.2010 18:19:11 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.2.2010 19:30:40   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: bit

jaaa jaaa zdej se pa na AC zgovarjaš ki si me dala v višjo kategorijouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.... kako kaj tvoj lepotček in seveda ti. čitam da si najbolj pridna v kidanju v vaši uliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Aaaa, ti tut šnofkaš kot biba. Prav je tako, saj se nam kmalu tam pridružiš user posted image

Naš mulček je tak cuker, vsak dan kaj novega pogrunta, vedno večje vragolije dela, ga komaj previjem. Pa pljuvanje in brrrr je vedno bolj aktualno, čveka in vriska pa 100 na uro, še posebej, če vidi našo psičko, zaljubljen je v njo. Danes mu je ati spet prinesel velik helijev balon opico, pa ma take spodnje hlačke s srčki, lušten. Pa tut v maškare gremo - bo Bacek Jon user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
12.2.2010 19:34:15   
lana70

lanči - si še tu al že mormo dihat? user posted image

....še, še....ma počasi je vsak premik pravi podvig.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.2.2010 19:37:28   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Evo jst sploh ne vem, kaj še lahko doživim, kje je meja vsega. user posted image
Okol enih sem fajn zakrvavela, sveža kri in v kosih je šla iz mene. Klicala sem na gklj, so mi svetovali, da v tem trenutku mogoče ni najbolj pametno letat okol, da naj se raje uležem, počiam in počakam, kako bo se bo nadaljevalo, ali bo konstantno tako ali bo švohnelo. Ker menda ni rečeno, da je res vsega konec. Zaenkrat se mi enkrat ja drugič ne polije kri, tko da bom zaenkrat še doma, kako bo naprej ... pozno popoldan, zvečer, jutri, bom pa še videla, drugače bom šla pa spet na urgenco.

..ej, pa sej ti boš še živčnega fasala...to pa je....jaz bi na tvojem mestu zamenjala G.....Držim pesti, da je samo kakšen hematom, naša Reby je bila tudi v takšnem položaju, se spomnim, da je rekla, da ji je kri po nogah tekla, pa je šlo za hematom....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
12.2.2010 21:13:31   
tejalea
Loremi, to je pa že prava živčna vojna! Drži se, počivaj, noge v luft!
lp
teja

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.2.2010 21:56:50   
kimsy
Drage moje rožice!
Po dolgem času se vam javljam, se mi tolk dogaja, da nimam čisto nič časa! Sm se namreč tisti dan, ko sm prišla iz porodnišnice še selila! Kap, sm korajžna a ne?
Drugače se imamo super, naša punččkica je zelo pridna, predvsem ponoči skoraj skoz spi, čez dan na žalost skoraj nič, se pa dojimo in nikol ne vem, koliko poje. Dva tedna so nama nagajali krčki, ti so se nehali, je pa zato začela polivat, Včasih mam filing, da ji nič ne ostane v želpdčku.
Drugače pa je bil moj porod kar naporen. V porodni sm bila 12 ur, popadki full, odpirala se nisem nč, so mi dali umetne, pa še pojačali umetne. Sm že mislila da ne bom zdržala. Na srečo sm imela fenomenalno babico. rezultat neodpiranja pa je bil poškodovan maternični vrat in notri full raztrgana. Itak zunaj pa rezana! Ampak to ziher ni bil moj zadnji otroček!

Obljubim, da bom več z vami in vas bom tud za nazaj prebrala!

Nočko.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
13.2.2010 9:22:43   
bit
jutrčko,

kako ste kaj

kimsy..user posted image user posted image user posted image ....sem prav vesela.. da tako uzivate....si pa res pogumna da sta se še selila na dan prihoda...svaka cast..

reby..... joj bo lušten ta bacek jon... a ga bomo vidliuser posted image mal je treba šnofkat da vidim kaj lepega nas čaka..user posted image

loremi... kako si.

kaj boste za pusta...... jst bom nosečka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
13.2.2010 9:32:20   
Fargesia
bit, jaz bom noseči krof. se bom umila in v popek dala marmelado in bom krof.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
13.2.2010 9:35:32   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, jaz bom noseči krof. se bom umila in v popek dala marmelado in bom krof.user posted image

heheeeheee.... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
13.2.2010 9:39:39   
zup2

kaj boste za pusta...... jst bom nosečka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Dobro jutro!

Jaz bom pa nosečka s krofom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
13.2.2010 9:45:15   
Reby

reby..... joj bo lušten ta bacek jon... a ga bomo vidliuser posted image mal je treba šnofkat da vidim kaj lepega nas čaka..user posted image

Evo ene v stilu - pa kaj ste mi to gor navesili user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
13.2.2010 9:47:46   
bit

user posted image

Reby še tukaj..kako imate lepega backa Jona....kake učke ma...kr celega bi polubčkala tako je lepuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
13.2.2010 9:48:52   
bit
Reby...a to ste kupli al si sešila..dala sešit.....krasen je ..user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
13.2.2010 9:54:09   
zup2
Iiiii Reby, kakšen velik cukerček je že vaš Tomi user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
13.2.2010 9:56:48   
Reby
Reby...a to ste kupli al si sešila..dala sešit.....krasen je ..user posted image user posted image

Ja, ena punca je sešila (Art ByAB). Sem jo na FB našla. Je nardila v 1 dnevu.
Hvala za pohvale.
Avgustovčki so itak najlepešejši user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
13.2.2010 9:58:06   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Iiiii Reby, kakšen velik cukerček je že vaš Tomi user posted image

Jp, boš sama vidla, kako čas beži. Prvi mesec ali dva se najbolj vlečeta, potem pa kr leti.
Iiii, ti maš pa že stotko user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
13.2.2010 9:58:25   
bit
Avgustovčki so itak najlepešejši user posted image

to pa itak....ker ma tudi bodoča mamica v avgustu RD  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
13.2.2010 10:03:29   
mismis

user posted image

a ti posodim ovčarja user posted image , da bo čuval tega malega backa user posted image user posted image user posted image
kaj pa kakšna fotka, da se ga vidi v celoti, a ima tudi mali repek?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
13.2.2010 10:05:52   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
a ti posodim ovčarja user posted image , da bo čuval tega malega backa user posted image user posted image user posted image
kaj pa kakšna fotka, da se ga vidi v celoti, a ima tudi mali repek?

kako sem se sedaj nasmejala....prav od srca user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
13.2.2010 10:25:24   
Reby
bit - seveda vem, da je bodoča mamica levček (kot jaz), pa bodoči očka tudi, če se ne motim...
mismis - kok sem se nasmejala, dobra je ta ja...
Seveda imamo repeka user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
13.2.2010 10:30:40   
mismis

bit - seveda vem, da je bodoča mamica levček (kot jaz), pa bodoči očka tudi, če se ne motim...
mismis - kok sem se nasmejala, dobra je ta ja...
Seveda imamo repeka user posted image

user posted image

tole pa prav hudo zgleda user posted image user posted image user posted image
že vidim našega kužona, bi me tako pogledal, kot bi me hotel prašati: "A ga lahko malo povaljam v snegu, prosim, čist mejčken..."

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Ime za fantka...
Lubici

... k priimku Skol?

ADAM (17%)

LUKAS (14%)

DAVID (29%)

KRIS (7%)

ERIK (24%)

RUBEN (8%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!