Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 14:22:35
|
|
|
|
Fargesia
|
loremi, jaz sem mela NS 29.12. pa je bilo takrat naše dete veliko 56mm, drug dan pri strahovi pa 64mm, tak da je razlika v enem dnevu...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 14:34:21
|
|
|
|
bit
|
tkole, bodoče tetke ISCIjevke...nečak ali nečakinja vam je pomahal/a....pravi da komaj čaka na ščipanje ličk... vse je ok. čmrlejček raste...vse b.p. premetava se za dva.....ga komaj premeri...un tadrug revež pa počasi odhaja..sam še 17mm. Bolniška podaljšana z njene strani...sedaj čakamo samo še komisijo. na tokso sem pozitivna....tako da jeeeeee, bom lahko jedla regrat v soboto..ko se grem pocartat k bodoči babici... naslednji pregled imam 18.3.2010 loremi ne sekiraj se zaradi milmetrov.. sej veš da nismo enaki....pa tudi od UZ je odvisno...mere so mirodajne vedno iz istega UZja. ti sedaj uživaj ..to ti ukazujem vse bo vredu. Fragi..kako si mi kaj..kaj počneš ker si doma.....danes sem si kupla puzzle 1000 pcs. da neki počnem....kako se ti zamotiš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 14:44:45
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, fantastične novičke uf, dobro si me spomnila na puzzle...drugače pa mal knjige berem, kvačkam copatke (a nisem nič pokazala? - na FB jih mam), pa klekljam, gledam tv, po netu surfam, grem tud mal ven okol bajte...tako bolj penzionistično preživljam dneve...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:09:47
|
|
|
|
bit
|
fragi..... o ročnih spretnostih ne bi govorila....sem leva....tako in dobesedno... za sprehode čakam sonček..sam nam Zoki ne pržge luči in konec.. imam TV program že čisto naštudiran ..kje je kaj in kdaj...rada gledam kuharske oddaje. na FB nisem....sem staromodna Puzzle imajo v hoferju poceni so jih sedaj dobili...pa sem si morski motiv kupla...zraven dobiš še lepilo...tako da ga bom obesla na balkon..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:22:18
|
|
|
|
mismis
|
Bravo za malega Bitka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:34:38
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Bravo za malega Bitka stol te čaka....hvalaa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:37:42
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit ...rada gledam kuharske oddaje. O, jaz pa čist "hate" te oddaje , pa kamor ali kadarkoli preklopim, naletim na njih . Še posebi mi gresta na živce una dva Novaka. Super za malega levčka, naj bo priden in naj lepo raste še naprej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:41:38
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: bit ...rada gledam kuharske oddaje. O, jaz pa čist "hate" te oddaje , pa kamor ali kadarkoli preklopim, naletim na njih . Še posebi mi gresta na živce una dva Novaka. Super za malega levčka, naj bo priden in naj lepo raste še naprej ti pa me nasmeješ heheheee..... sej tuje gledam...naši mi ne potegnejo...Novakov pa ne prenesem. ..na RAI UNO gledam kuhanje obožujem italijansko hrano..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:42:22
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: bit ...rada gledam kuharske oddaje. O, jaz pa čist "hate" te oddaje , pa kamor ali kadarkoli preklopim, naletim na njih . Še posebi mi gresta na živce una dva Novaka. Super za malega levčka, naj bo priden in naj lepo raste še naprej ti pa me nasmeješ heheheee..... sej tuje gledam...naši mi ne potegnejo...Novakov pa ne prenesem. ..na RAI UNO gledam kuhanje obožujem italijansko hrano.. pa sploh kaj se ti opravičujem.... upsss
< Sporočilo je popravil bit -- 17.2.2010 15:43:04 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 15:48:12
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit pa sploh kaj se ti opravičujem.... 2 levinji, to ni ql
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 17:56:14
|
|
|
|
gapii27
|
evo naša sončka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 18:37:52
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 evo naša sončka Iiii gapii, kok sta pa lušna. A so na FB-ju tut slikce?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 18:59:39
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 evo naša sončka kako sta cortkana.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 19:12:18
|
|
|
|
gapii27
|
ja so..hvala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.2.2010 22:21:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 ja so..hvala ..ja, res sta luštna...Ažbe je z leve, a ne?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 7:17:27
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! gapii27 iiiii cortika mala! Kako smo kaj danes? Jst sem šla včer pozno spat, okol polnoči, sem mogla spremljat našo borbeno in herojsko Petro Majdič na poti do njenih stopničk, ampak spala pa vseen potem nisem dolgo. Bom pa čez dan spet mal drnjohala. Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 7:53:09
|
|
|
|
bit
|
jutro, jst sploh ne morem k sebi pridet.. naša Petra je ..sej se ne da napisat....včeraj sem jokala ko sem jo gledala... Čestitke..Petra Loremi ...bova popoldne drnjohale
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 9:21:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit jutro, jst sploh ne morem k sebi pridet.. naša Petra je ..sej se ne da napisat....včeraj sem jokala ko sem jo gledala... Čestitke..Petra midva sva kr skalala od veselja...sem prebrala zdej da ima 4 rebra zlomljena... je tukaj blizu nas doma in letos grem na sprejem pa naj bo kar hoče!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 9:42:17
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit jutro, jst sploh ne morem k sebi pridet.. naša Petra je ..sej se ne da napisat....včeraj sem jokala ko sem jo gledala... Čestitke..Petra midva sva kr skalala od veselja...sem prebrala zdej da ima 4 rebra zlomljena... je tukaj blizu nas doma in letos grem na sprejem pa naj bo kar hoče! Boščica...sploh še ne sme domov....dokler ima cevko v pljučih... (upam da sem prav napisala) zame je herojka....dokazale je kaj vse zmore telo...in da nikoli res nikoli člolvek ne sme obupat... evo jst sm od O zdravnice... dala je predlog da sem na boolniški do konca marca, bomo vidli kaj bo rekla komisija... Kako hitro ste dobile odločbo od komisije?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 10:17:48
|
|
|
|
Reby
|
Jaz sem tut jokala, ko sem gledla Petro, pa danes še posnetek na youtube. Nekteri naši športniki se lahko skrijejo pred njo. Res vsaka čast. Še zdej ne vem, zakaj ni ona nosla zastave bit - odločbo od komisije sem vedno dobila, ko bi že mogla it delat. Če jo boš ti tudi dolgo čakala, je to dober znak, ker men so vedno podaljšal
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 10:37:45
|
|
|
|
bit
|
levinja....hvala ti....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 10:51:02
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia midva sva kr skalala od veselja...sem prebrala zdej da ima 4 rebra zlomljena... je tukaj blizu nas doma in letos grem na sprejem pa naj bo kar hoče! Jaz imam tud željo it na sprejem, sva tud blizu doma, pa ne vem kolk si lahk to privoščim, kaj bi pomenil, če bi ne vem, uro, dve tam stala . Ja božica je no in herojka, mislim kaj je naredila, to ne morš verjet. Zdej pa upam, da uspešno okreva. Bit jaz sem prvič odločbo dobila po enem tednu, odkar sem papirje za predlog za podaljšanje bol. pustila pri O zdravnici, kako bo pa zdej naprej, pa ne vem, upam, da mi podljšajo, če pa slučajn nebi, pa da bi odločba prepozn pršla, ma bom pa dopust koristla, ampak upam da bo kr bolniška.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 11:19:47
|
|
|
|
bit
|
loremi...hvala... mislim da je zate bolje da sprejem gledaš po TV....kje na dežju..al pa na mraz ni zate...in tvoja dva lepotčka punce ki ste doma...kaj boste kuhale
< Sporočilo je popravil bit -- 18.2.2010 11:20:22 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 11:28:44
|
|
|
|
Reby
|
loremi - če pa teb ne podaljšajo, pol pa tut ne vem. Če ti ne bojo, morš nujno dat pritožbo. bit - še ne vem, kaj bom kuhala. Mogoč bi blo dobr, da pogledam kako kuharsko oddajo? Not
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.2.2010 11:35:08
|
|
|
|
Goldy
|
bit - tako kot ti je Reby napisala, jaz sem odločbo od komisije večinoma dobila tudi, ko bi morala že it delat. Sem se vedno v službi dogovorila, da imam kao dopust, dokler ne dobim odločbe, ke bi mi recimo ne podaljšali. Reby - tudi jaz sem se spraševala zakaj Petra ni nosila zastave, samo ker tudi na otvoritev ni šla (zaradi koncentriranja na tekmo), potem so se pač odločili za Tino. gapii - iiiii, cotka cotkana. loremi - ti pa le počivaj doma. Bo bolje!!!! Sva pa mi2 tudi navijala in se jokala od sreče. Dekle je pokazalo, da je iz tapravega testa. Mislim, da jo je peklensko bolelo. Mislim, če bi udarila v tisto smreko, ko je padla, bi se lahko še ubila. Varnost je za dol past. Pozdravček nosečkam!!!!
|
Prvi UZ v nosečnostiMioBambinoV katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?5 (
13%)
6 (
13%)
7 (
19%)
8 (
29%)
9 (
12%)
10 ali več (
14%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!