|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
13.2.2010 11:00:47   
loremi
Dober dan!

Jaz še vedno krvavim, upam pa, da se ne izlije s tako močjo, kot se je včeraj. Zanimivo, ampak na nobenem pregledu mi nihče ni odkril nikakršnega hematoma, tko da so to možnost izključili, zakaj se gre potem, pa ne vem, tudi sami tega ne znajo razložit. Ne bom pa šla zdej do torka, ko imam NS, nikamor, če res ne bo potrebno, vsej če bom krvavela tolk kot trenutno. Mam kr un orenk vložek kot za M, dnevni sploh ne zadostuje, kot je dosedaj.
Glede mojega dr. pa ... je drugač strokovnjak za neplodnost, ampak zna včas šokirat in razočarat na ta način (z besedami) in tako reagirat, sploh pa sem že slišala kritiko, da na nosečnost potem gleda drugač, kakor na same postoke, no kolk je pa to res, pač ne vem, gre se pa za dr. Tomaževiča. Kljub vsemu ... zaenkrat še ne bom menjala ... se bom pač šlepala tako, da bom hodila k njemu na kontole in ko bo treba, še na urgenco, ker očitno se tole ne bo še hit zboljšal, če je vsakič slabše. user posted image  Upanje, da bom do konca nosečka, pa ne bom opustila do zadnjega.
Vsem hvala!

Vse lepo pozdravljam, želim lep sončen dan in tiste, ki greste lahko malo ven na luft, to skoristite!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
13.2.2010 11:08:35   
loremi
Aha pa še tole sem pozabla rečt ... občudujem tiste, ki so lahko ob vsem tem, če doživljajo kaj podobnega, lahko sproščene. Mene tko grize strah danes, da povedat ne morem in se sploh ne morem sprostit, da nebi mislila na moji pikici in njuno rast in obstanek pri meni. Dr. reče sprosti se, ne bodi živčna, naj te ne bo strah, isto reče sestra ... ampak kakšna je pa magična formula za to uresničit, pa še nisem odkrila in tud ne vem če bom. user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
13.2.2010 11:25:48   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bit - seveda vem, da je bodoča mamica levček (kot jaz), pa bodoči očka tudi, če se ne motim...
mismis - kok sem se nasmejala, dobra je ta ja...
Seveda imamo repeka user posted image

user posted image

tole pa prav hudo zgleda user posted image user posted image user posted image
že vidim našega kužona, bi me tako pogledal, kot bi me hotel prašati: "A ga lahko malo povaljam v snegu, prosim, čist mejčken..."

Hudo. Reby, vzemi danes s sabo kakšno metlo, da boš lahko pometla z vsemi, ki se bodo zdrenjal okol Tomija. Cukr, da ga ni večjega.

Mismis, si me pa nasmejala glede kužona. Si kar predstavljam tega kosmatinca kako se s Tomijem valja po snegu. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
13.2.2010 11:27:48   
BarbiG
Loremi, daj se s čim zamotit, da ne boš toliko razmišljala o vseh teh problemih. Sej vem, lažje rečt kot to nardit, ampak vseeno. Povabi kakšno prijateljico na obisk ali pa se z dragim zapelta v Portorož na tortico, sej ne boš nič delala, samo sedela in uživala na toplem sončku. Dol je tud trava že zelena, preverjeno prejšnji vikend.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
13.2.2010 12:08:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Aha pa še tole sem pozabla rečt ... občudujem tiste, ki so lahko ob vsem tem, če doživljajo kaj podobnega, lahko sproščene. Mene tko grize strah danes, da povedat ne morem in se sploh ne morem sprostit, da nebi mislila na moji pikici in njuno rast in obstanek pri meni. Dr. reče sprosti se, ne bodi živčna, naj te ne bo strah, isto reče sestra ... ampak kakšna je pa magična formula za to uresničit, pa še nisem odkrila in tud ne vem če bom. user posted image

Joj, Loremi upam, bo vse v redu s tabo in tvojima pikicama, user posted image user posted image
Ti pa povem, da je ni ženske, ki bi bila v takšni situaciji kot ti, lahko sproščena, to sploh ni mogoče, tako da te besede sprosti se in ne bodi živčna, so prazne...Kljub vsej strokovnosti dr. T, on žal ne more vedeti in čutiti, kaj podoživljaš ti, vsaj dokler ne bodo moški sposobni zanositi in roditi, ne bodo mogli vedeti. Tako pač je...

drži se, pa veliko počivaj, v torek pa naj bo na NS vse v redu, bom cel dan mislila nate, tako da čimprej javi lepe novičke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
13.2.2010 14:33:22   
bit
loremi.....boščica kaj prestajaš....ne bom ti rekla to kar ti vsi govorijo.....misliim nate vsak dan....in drži seuser posted image

Reby.... ne bodoči očka ni lev...je zasanjani vodnar...user posted image .

veš tvojega Jona si pa kar predstavljam kako se plazi po vseh 4 ...in miga z repkom....cukr mali..user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
14.2.2010 8:15:12   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

mismis ja sej imaš prav, samo sem pa res bla presenečena nad takim nesprejemanjem doživetega in nadaljnimi besedami, mah, pa dobr bom preživela, sam da bi vedla potem, da je z deteci res vse ok. Zate pa sej veš, želim, da se bi že ta mesec vpisala v tole temo kot nova nosečka.

BarbiG v bistvu ne upam nikamor od doma, rajš počvam, se prekladam na kauču, za povrh me pa daje še boleče uho (ne vem, očitno spet vnetje, poleg tega mam še neke rane na jeziku, ne pomaga nič) in se kr pacam doma.

Bit ja sej ni kej rečt, kar bo bo, narava bo sama povedala, kako in kaj, jaz upam da v orist pikic in mene oz. naju.

Vsem pa želim, da bi lepo preživele današnjo Valentinovo nedeljo!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.2.2010 8:44:08   
bit
jutrčko.....

dan preživite kar se da lepo.....user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.2.2010 8:55:34   
mismis
Dober dan vsem skupaj

želim vam, da bi čimlepše preživele tole valentinovo nedeljo...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.2.2010 10:40:38   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj, ja saj vem, koliko je že ura, ampak smo danes kr ornk potegnil s spanjem.

Loremi, daj si v ušesa par kapljic toplega olja, za jezik ti pa ne znam pomagat. Sej te čist razumem, da si ne upaš nikamor, sam sem mislila, da bi vsaj za tiste par trenutkov mogoče uspela misli preusmerit v drugo smer. Želim ti, da se tele krvavitve nehajo, pa za NS držim pesti. Pa še tam vprašaj, če oni kaj vidijo iz kje izhajajo te krvavitve, ker te bodo kr ornk ultrazvočno pregledal. Ker se vse skupi tud čist drgač vid skozi trebušček kot pa skozi nožnico.

Drgač pa želim vsem skupaj eno lepo valentinovo, polno ljubezni, pa kakšna romantika tud prov pride na tak dan, a ne?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.2.2010 16:02:46   
tejalea
Loremi, a še vedno ni konca...
Reby, čudovit bacek Jon! Mi smo pa bili včeraj dalmatinciuser posted image , danes pa valentinčki!
Lepo nedeljo še dalje!
lp
teja

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
14.2.2010 17:14:42   
gapii27
ojla
da se vam še jaz javim z mojo porodno zgodbo user posted image

ob 12.30 sem imela pregled pri cerarju, ki me je zaradi zastoja rasti zadržal v bolnišnici in da mi sprožijo porod tekom tedna. no na oddelku so me priklopli na ctg ki je ekazal popadke na 10 min (vrjetno od živcevuser posted image )... ćez kaki dve uri pride sestra po mene, da me zdravnica pogleda ker ji je ta ctg čuden... no dobro da sn bla na stolu ko me je gledal, ker ko je rekla da gremo v porodno me je skor kap, odprta 4 cm...kličem mojega da naj pride čez dve uri,da gremo rodit... je mislil, da se hecamuser posted image ... do da mi trebuh otrdeva nisem niti polagala tolko pozornosti, ker se mi je to dogajalo že dle cajta... no pred porodno ob 18.000 klistiruser posted image  ob 19.00 v porodni.... svoji popadki, ki so bli preblagi, tako da sem dobila ob 20.30 umetne, ki so boleli vsako uro bolj tak da sn misla, da bom tisto masko pregrizlauser posted image ....no k sreči sem se zelo hitro odpirala prvo uro z umetnimi 2 cm in nato še 3 cm... čakali smo samo da spusti glavica... no ko sn zaćela potiskati je babica kr naenkrat laufala na hodnik in potem polna soba osebja... 2 zdravnici, 3 babice, anastezist, pediater, 4 praktikanpa sem bila že čist brez moči in ko je moj rekel da bo ura preko polnoči sem še zadnjič potisnila in se drla ko nora in evo ga našga Jakobauser posted image

rezana zunaj in pokasirala 5 šivov in malo raztrgana ne vem kje in en podaljšan šiv (je šivala kr dolgo in mi spuščala kri iz sramnih istnic, ki so ble ko usta od kameleuser posted image )... šivi niso preveč boleli sem jih pa čutla....niti prva rundatke(sn misla da bojo skup zlezleuser posted image )... no pritiskamo in prikuka Ažbe, ki je bil manjši in je šlo hiter...pr Jakobu  wc-ja ni bla prehudauser posted image

vglavnem moj je jokal od sreče, jes sem še bla čist v šoku.... anestezist slikal ker sma bla midva čist paf in vse to pozablauser posted image

pozabiš vse v trenutku, ko gledaš štučki....

toliko o tem....cawci

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 14.2.2010 17:15:38 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
14.2.2010 18:09:35   
protina
gapii si prava junakinja z dvemauser posted image user posted image .

Jaz imam tud nonstop trd trebuh, ampak očitno se prepočasi odpiram.

Ah saj bo že.

Lepo nosečnost ostalim, brez težav.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.2.2010 18:28:49   
Goldy
gapii - super za porodno zgodbo! user posted image Sem se zdele spomnila, da je moj tudi pozabil slikat, ker je mene za roko držal ter spodbujal in ko je bilo mimo začel, aja, ja jaz bi pa lahko slikal, ja, ja...user posted image  No, da ne rečem, da smo skoraj zadnji trenutek povedala, da imava paket za odvzem matičnih celic. user posted image  Cela zmedena sva bila. Pa itak sva sam to najino štručko gledala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.2.2010 21:38:41   
Fargesia
gapi, kok lepo je tole brat...user posted image user posted image
goldy, kam sta dala shranit matične celice, če smem vprašat?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
14.2.2010 22:21:49   
Goldy
fargi - mi smo dali kar na Zavod za transfuzijo krvi, kjer je brezplačno. Sprintala sva si obrazec, ga izpolnila, poslala v Lj in čez en čas sva dobila odobreno in paket za odvzem.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.2.2010 8:39:19   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

gapii27 hvala za opis porodne zgodbe, pa še mal nasmejala sem se poleg; lepo se cartajte in uživajte!

Mene še kr krvavitve in izcedki matrajo, no pa zdej je to tko že vsakdanjik. Jutri pa prva stvar na NS da vidim srčke, da bijeta, me je kr strah, kaj bo jutri.

Vsem želim lep dan in pričetek novega (za nekatere tud delovnega) tedna!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.2.2010 8:49:06   
bit
dobro jutro,

loremi hvala za kavico...in jutri bom zelo zelo mislila nate in tvoja srčka.

Gapi....hvala za porodno zgodbo.....in uživajte še naprej.

vse ostale souser posted image pa miren dan vam želim in božajte bušija

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.2.2010 9:15:31   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

dobro jutro,

loremi hvala za kavico...in jutri bom zelo zelo mislila nate in tvoja srčka.

Gapi....hvala za porodno zgodbo.....in uživajte še naprej.

vse ostale souser posted image pa miren dan vam želim in božajte bušija

Se podpišem pod tole,
Hermy1

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.2.2010 9:54:01   
lana70
loremi, držim pesti, da bodo jutri same lepe novičke na NS user posted image user posted image ...sicer sploh ne dvomim, glede na to, da berem zgodbe kakšnih punc, ki so krvavele celo nosečnost, pa je bilo vs eok z user posted image , je pa res, da mene bi tako stanje verjetno prineslo na rob živčnega zloma!!

Gapi27, lepa zgodba, sedaj pa obilo cartanja, pa da se vse uredi z nogico.

Matične celice, mi jih bomo dali v Neocelico, set za odvzem imam že doma, nočem, da bi si kdaj očitala.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.2.2010 10:06:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Matične celice, mi jih bomo dali v Neocelico, set za odvzem imam že doma, nočem, da bi si kdaj očitala.

Tudi mi...le da seta še nimamo doma, je še malo prezgodaj.  

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.2.2010 11:38:28   
gasilka
Pozdravljene vse !

LOREMI
upam da bo  vse o.k. na NS!!! 

Jaz grem danes spet malo k svoji zdravnici pojamrat da dobim bolniško, ker nemorem delat na normi me vse tišči ko sedim več kot 1 uro.
KAj predlagate da ji še rečem da me bo uslišala?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.2.2010 11:41:20   
bit
gasilka....delodajalec bi ti moral priskrbeti tebi primerno delo. Si jim nesla potrdilo o nosečnosti?

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.2.2010 13:40:04   
Fargesia
sej se še ne mudi, ampak vseeno razmišljam kam (če ja) shraniti matične celice...al v javno al v zasebno...a je res tko da ti ne prišparajo v javni celic, če jih kdo drug rabi?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.2.2010 13:53:10   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sej se še ne mudi, ampak vseeno razmišljam kam (če ja) shraniti matične celice...al v javno al v zasebno...a je res tko da ti ne prišparajo v javni celic, če jih kdo drug rabi?

...svoje dobiš samo, če jih privat shraniš........je pa tako, da mora biti ujemanje, da tvoje uporabijo za nekoga drugega...kot pri kostnemu mozgu....če pa jih shraniš privat, pa dobiš certifikat.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!