|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
10.2.2010 21:39:39   
kajsica
Lep večer mamice!

Tudi mi smo bili danes na pregledu in vse lepo lepo štima. Sicer mi ni delala UZ, ampak smo poslušali srčka. Kaj je pa to lepa melodija za moja ušesa. Me je pa že na malo morfologijo naročila 10.3. je rekla da je sicer 1 teden prehitro in da bova potem še eno delale v 25 tednu.

Lana.....a ste že v nizkem štartu? Bravo za liziko! Kaj si ti meni že rekla za AC? Da se moreva pozanimat o zgodovini najinih sorodnikov glede bolezni? Mam prav?

Loremi...pa naj te ti izcedki že nehajo hecat....držim pesti zate!

Bit...ja tudi jaz grem na AC, čeprav sem imela zelo lep rezultat na NS....res je ta pregled je 100%. Naročila pa sem se pri Cerarju v LJ in grem v 16 tednu. Tako me je sestra ki se je oglasila naročila.

Barbi.....samo da je vse OK.....te bakterije boš že pregnala. Tudi jaz se matram s količino tekočine, pa si enostavno naredim vrč soka in se kontroliram kako pijem.....Vedno ko grem mimo spijem vsaj malo in gre nekako 3l v mene vsak dan....še malo pa bom regljati začela.user posted image

Fargi, jaz sem moji G povedala da sem velik časa sama doma in da morem v trgovino vsaj po kruh in osnovne zadeve in jo prosila za izhode. Pa mi je rekla, da ni problema, da lahko grem, ne glede na to, da nimam napisanih izhodov. Sicer pa če te ni doma, ti komisija more pustiti listek da so te iskali in te bodo takrat ponovno iskali. Najbolje je, da se če te slučajno iščejo pokličeš njih sama in enostavno rečeš da si bila pri zdravniku. Baje ne komplicirajo toliko. Res pa je, da ne moreš za par dni kam. Kakšen sprehod in izhod pa baje ni problema. Tako mi je moja G rekla.

Babike, uživajte in lepo božajte svoje prestolonaslednike.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.2.2010 21:41:01   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babike

no mi smo že od nedelje doma in je kr veselo user posted image  tamaldva sta pridkana...malo občasnih jokic (neki mali krčki, neki smo jih že razvadliuser posted image )....jemo na tri urce...mleka ni blo dovolj tako da ga zdaj samo črpam in jemo po flaški z dodatki aptamila...
hvala vsem za čestitke ....srečna sem

Ja bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da je vse OK z vami.

Kako pa je kaj nogica? Je OK? Upam da je!!!!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.2.2010 21:45:11   
gapii27
nogica je krajša ampak je rekel ortoped da bojo porihtal
upamo samo da je prišlo do zastoja zaradi tega, ker je mel nogico pod rebri in ni šlo naprej tak da bi se lahk to samo porihtalo v veliki meri...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.2.2010 22:18:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babike

no mi smo že od nedelje doma in je kr veselo user posted image  tamaldva sta pridkana...malo občasnih jokic (neki mali krčki, neki smo jih že razvadliuser posted image )....jemo na tri urce...mleka ni blo dovolj tako da ga zdaj samo črpam in jemo po flaški z dodatki aptamila...
hvala vsem za čestitke ....srečna sem

Halooooo, čestitke, to je bilo pa malo skrivnostno vse skupaj....user posted image user posted image , bravo, ste opravili kar mimogrede al kako. Ja nič, boš morala mal več napisat, kolk sta težka, pa velika, pa ...ja vse ne, kako je potekal porod...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.2.2010 8:04:16   
biba007

user posted image

Gapi, user posted image , pa ste doma. Srečna sem zate, veš. In super za nogico, smo vse trepetale s teboj. No, zdaj bo pa res treba še malo poročat o merah...pa če lahko pristavim svoj lonček, še kaj več o porodu - je tudi naš maj že za prvim vogalomuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.2.2010 8:45:53   
bit
Dobro jutro......

tako ....ker sem danes še enkrat poklicala in zatečnarla so mi prestavli datum za AC na 2.3.10 iz 23.3 juhejjjjj zgleda da moraš bit v zdravstu tečen...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar pa meni ni težko.
Celo noč sem študirala... in mlela...in sem si rekla to je prepozno....do takrat lahko že zvem rezultate.

Kajcisa...
kot vidiš sem si tudi jaz prestavla datum.. kako si mi ti..a pri tebi se še vidi odmrli plodek...meni je G rekla dokler bo viden bom na bolniški.

Barbig.... baterije...ti le pij pa jih boš odgnala .... veliko zeleza ima quinoa...poskusi ..receptov imaš morje na netu.

Loremi ...kako si ...si se dogovorila z tvojim G za pregled.

Biba.... ti pa tudi letiš z nadzvočno hitrostjo na cilj.....se mi zdi da si nam včeraj sporočila da imaš lep plusek.user posted image

Gapi..... tako sem vesela da ste že doma...in se pridno cartate....in ja verjamem da si srečna...uzivajte vsi 4je.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.2.2010 9:42:07   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro......

tako ....ker sem danes še enkrat poklicala in zatečnarla so mi prestavli datum za AC na 2.3.10 iz 23.3 juhejjjjj zgleda da moraš bit v zdravstu tečen...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar pa meni ni težko.
Celo noč sem študirala... in mlela...in sem si rekla to je prepozno....do takrat lahko že zvem rezultate.

Kajcisa...
kot vidiš sem si tudi jaz prestavla datum.. kako si mi ti..a pri tebi se še vidi odmrli plodek...meni je G rekla dokler bo viden bom na bolniški.

Barbig.... baterije...ti le pij pa jih boš odgnala .... veliko zeleza ima quinoa...poskusi ..receptov imaš morje na netu.

Loremi ...kako si ...si se dogovorila z tvojim G za pregled.

Biba.... ti pa tudi letiš z nadzvočno hitrostjo na cilj.....se mi zdi da si nam včeraj sporočila da imaš lep plusek.user posted image

Gapi..... tako sem vesela da ste že doma...in se pridno cartate....in ja verjamem da si srečna...uzivajte vsi 4je.

Evo, visim na eni trapasti konferenci - pa imajo HB wi-fiuser posted image user posted image user posted image . Mali brcika, mama pa srfa...pa če tole ni ena ideališes kombinacijauser posted image user posted image user posted image .

Bitkica, super, da znaš bit tečka. Meni tele spretnosti ponavadi umanjkajo, no, vsaj takrat, ko bi štelo. Jao, sem klošar...potem pa naše zdravstvo ves čas testira mojo potrpežljivostuser posted image

BarbiG, sorči, sem malo šlampasto brala...a so v urinu našli bakterije? Če ti niso dali antibiotikov, še ni panike. Pomaga pa, preverjeno, brusnični sok. Evo, tole sem za vnetje urinarnega trakta dobila od uradnega US zdravstva: vsaj 48 ur nobene kave/čaja (skratka nič, kar vsebuje kofein), pa veliko vode in brusničnega soka. Pa čim več lulat. Vsaj slednje z bušijem ne bo težko, kajuser posted image user posted image ?

Lanči, kaj potem, a je bil tisto zadnjič čepek? A ste že vsi v nizkem štartu? Viš, sem te že parkrat želela vprašat - a tebi merijo obseg trebuščka pri G? Od kdaj dalje pa? Pri meni še nikoli nihče ni izvlekel metra...no, saj ne, da doma ne bi našla kakšnega kar samauser posted image user posted image user posted image Evo, sem že, 98 cm...zdaj pa seveda ne vem, kaj naj s to cifrouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.2.2010 9:48:21   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Viš, sem te že parkrat želela vprašat - a tebi merijo obseg trebuščka pri G? Od kdaj dalje pa? Pri meni še nikoli nihče ni izvlekel metra...no, saj ne, da doma ne bi našla kakšnega kar samauser posted image user posted image user posted image Evo, sem že, 98 cm...zdaj pa seveda ne vem, kaj naj s to cifrouser posted image

O, joj,...moj je pa že sedaj 100 cm, rok imam 18.8.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.2.2010 9:55:04   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Evo, visim na eni trapasti konferenci - pa imajo HB wi-fiuser posted image user posted image user posted image . Mali brcika, mama pa srfa...pa če tole ni ena ideališes kombinacijauser posted image user posted image user posted image

uživača...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.2.2010 9:58:12   
kajsica

Kajcisa...

Ja še vedno se vidi GV in en mičkena pikica. Samo mi baje ne predstavlja več nevarnosti.

Jaz sem drugače zadnji teden OK, nič več bruhanja, čeprav spodaj še kar nekaj špika, ampak ne več tako kot je. Pa malo se mi apetit zbuja user posted image . Pa ti? kako si?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.2.2010 10:15:46   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Kajcisa...

Ja še vedno se vidi GV in en mičkena pikica. Samo mi baje ne predstavlja več nevarnosti.

Jaz sem drugače zadnji teden OK, nič več bruhanja, čeprav spodaj še kar nekaj špika, ampak ne več tako kot je. Pa malo se mi apetit zbuja user posted image . Pa ti? kako si?

slabosti imam samo še če premalo pijem ... nekih posebnih želja po hrani nimam....edino kar me jezi je to da ko jem mineštrice...joto..... sem po dveh lulanjih takoooooo lačna...prej nisem bila.user posted image
pa nespečnost me daje.... pa ne bom jamrla....sem doma tako da potem zjutraj potegnem...user posted image sej smo to hotele...vse te lepe tegobe nosečniške..user posted image
GV in plod sta še kar vidna sedaj na NS da je izmirla in je še vedno enake velikosti 21mm. Bom vidla kaj bo G rekla vsredo

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.2.2010 11:40:05   
sapi
Lep snežen dan, no kakor za koga user posted image ...

Bit sploh ni dvoma, da se nam mismis pridruži ... super za NS in dober datum za AC, dobro si tole ˝zatežila˝user posted image ... jaz sem bila pa za AC zajc, pa bi jo imela na napotnico zaradi let, saj mi je bilo potem malo žal ker nisi 100% ampak bi mi bilo potem še huje, če bi šlo kaj narobe tako, da je ostalo pri NS. Čeprav, če bi se še enkrat odločala bi šla. Me je moja G potem pomirila zaradi skrbi, ko je rekla da na Nizozemskem sploh ne dajejo let v izračun za NS in ni nič % več rojstev z DS in ostalim ... Vem, da bo vse ok to je to user posted image .
Reby res bom tako naredila, potem jo bom pa v sobico prestavila, ko bo potrebno ...
lana torej si že čisto blizu , a tisto je bil potem čep ... ja bo previjalna kar v kopalnici je bolj praktično ...
loremi res upam, da bo bolje ti le pojdi do svojega G v vsakem primeru ...
Barbi tudi jaz ti priporočam brusnice pa čaj iz brusnic pomaga ...
gasilka super za uspešen pregled ...
gapi obvezno napiši kako je potekalo vse skupaj me nosečke smo željne informacij iz porodne sobe user posted image ... gotovo je lepo sedaj, ko ste vsi skupaj doma. Seveda bo z nogico vse ok boš videla, da bi se vsaj sedaj pretok krvi povečal in bi nogica nadoknadila kar mora ...
kajsica ti pa že morfologijo ... ja to je melodija za naša ušesa poslušati srček tega se ne naveličaš ...
biba se ti pa gode služba, konferenca pa na internetu. Jah le od kod sedajle jaz pišem user posted image . Meni je na zadnjem pregledu premerila tudi trebuh, ampak ne me sedaj spraševat koliko je velik, so info možganči skrili v ozadje. Ti naslednjič kar vprašaj koliko je velik pa ti ga bo gotovo izmerila.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.2.2010 12:43:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Lep večer mamice!

Tudi mi smo bili danes na pregledu in vse lepo lepo štima. Sicer mi ni delala UZ, ampak smo poslušali srčka. Kaj je pa to lepa melodija za moja ušesa. Me je pa že na malo morfologijo naročila 10.3. je rekla da je sicer 1 teden prehitro in da bova potem še eno delale v 25 tednu.

Lana.....a ste že v nizkem štartu? Bravo za liziko! Kaj si ti meni že rekla za AC? Da se moreva pozanimat o zgodovini najinih sorodnikov glede bolezni? Mam prav?

user posted image user posted image user posted image super za srček, slabosti so pa minile tako, kot sem ti rekla......ja, preden greš na AC se pozanimaj, če je v tvoji ali njegovi družini kdo s kakšno boleznijo...to te vprašajo pred pregledom. nariši si družinsko drevo z imeni, da ne boš v zadregi kot jaz in jim ga daj.

Bibon, meni ne mrei obsega trebuha, si ga sama, začela pa je moja kolegica, pa sva si ga primerjali, to je bil podatek tak, medsebojno primerljiv, glede na isto kilažo in višino. Glede zistega izcedka pa G ni izrecno rekla, da je čep, temveč, da se zadeva pripravlja...no, pa vedi.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.2.2010 17:05:29   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

torek, 16.02.
loremi - NS

sreda, 17.02.
bit - pregled
loremi - pregled

torek, 23.02.
Lana70 - pregled

sreda, 24.02.
Fargesia - morfologija

petek, 26.02.
Sapi - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 02.03.
Fargesia - pregled
Bit - amnicenteza

sreda, 03.03.
tejalea - pregled

četrtek, 04.03.
gasilka - pregled

petek, 05.03.
BarbiG - UZ (porodnišnica)

sreda, 10.03.
BarbiG - pregled
Kajšica - mala morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
12.2.2010 8:45:30   
bit
haloooo..ja kje pa ste vse....a še spite.....

dobro jutro....user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.2.2010 9:10:00   
hermy1

haloooo..ja kje pa ste vse....a še spite.....

dobro jutro....user posted image

Ne vse, ene smo že aktivne. Dobro jutro tudi tebi in hvala za kavico...res paše zjutraj.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.2.2010 9:14:42   
Reby
Dobro jutro!user posted image

Kje pa je loremi - jo že 2 dni pogrešam... Upam, da je vse vredu z njo in njenima škratoma.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.2.2010 10:24:11   
loremi
Dobro jutro!

Evo mene. Jaz sem šla pa včeraj do mojega G, pa sploh ne vem, a sem se prav odločla al ne user posted image . Namreč včeraj sem doživela ponoči še nekaj, kar upam, da ne bom nikoli več. Ob polnoči so me začel matrat ful močni krči, kot npr. ob M, sam parkrat pomnožena bolečina. Po pol ure je minilo, sem šla spat. Malo čez dve ponoči pa so me še precej močnejši krči dobesedno vrgli iz spanja, bolelo je takooooo močno, da si jaz tega v nosečnosti nisem mogla zamislit. 15 min. po tistem se mi je tako vrtelo, da sem mislna, da me bo pobralo, bolelo je pa enako hudo 45 min., ko sem poklicala na ginek.urgenco in je rekla sestra, naj vzamem 2 boscopana in en ketonal (to bi mi tudi oni dali, če bi takrat prišla k njim in da ne povzroči škode menda), če ga imam (sem pa glih še imela doma dve tabletki, ki sem jih dobila na zadnji punkciji, ki sem jo imela lani). Po kakih 20 minutah je to začelo prijemat in sem zaspala. Zjutraj pa sem šla na gklj, je glih moj dr. delal UZ in mi ni verjel, da sem mela tko blazno boleče krče toliko časa in tudi na trenutek pregleda me je bolelo, no takrat je pa rekel, da vidi neko krčenje. Enostavno je hladno dejal, da sem jaz en velik panik in da sem živčna in me je stalno strah in da me pol še tole prestraši. Ja sorry no ampak tole je blo enostavno tko boleče, ne za vzdržat user posted image . No in zdej imam eno tako oznako "panik". In ja da je vse ok, sam jst sem tista ta živčna. No da ne rečem, da mi ni niti verjel, da sem se v ponedeljek zjutraj zbudila z lužico krvi pod sabo. Potrdil pa je, da je eno detece res malo premajhno, zmeril ju je 40 in 48 mm, no čez trebuh ju je pa zmeril 41 in 43 mm, pol pa vedi, kaj je prav user posted image . Sta pa oba živa, tko da zdej komi čakam na NS in srčno upam, da bi se končno losala vseh težav, čeprav iscedki se pa še nikakor nočejo poslovit očitno user posted image . Prejela sem pa tud odločbo od komisije za bolniško, imam podljšano do konca marca.
Je potem dr. rekel, ja boš pa mal pogostej hodila na preglede, če si tak panik. user posted image

Hvala vsem, ki  mislite name in za vse nasvete!
Reby, Bit, Biba007, BarbiG, Sapi, Kajsica, Lana70, Gapii27 vseeeem poljubčke in srečno naprej (pa še če sem katero zgrešila, se opravičujem, vsem želim enako)!

Gapii27 ma krasno, da ste že doma in se imate lepo, za sinka pa upam, da mu ortopedi res lahko pomagajo, da bo nogica ok!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
12.2.2010 11:00:08   
zup2
Dober dan!

Loremi, upam, da se tele tvoje težave kmalu porihtajo in da boš lahko končno začela uživat v user posted image . Ti pa čisto verjamem, da je to en velik psihični napor. Pa sploh se ne sekiraj kaj pravi tvoj G. Če imaš težave, te mora pogledat, ne pa govort da si panična.
user posted image vsem za uspešne preglede, UZ in poslušanje srčkov. Vidim, da ste nekatere že v nizkem štartu...kako gre hitro!

Pa čestitke Gapii in Lana08, da se že cartate doma user posted image

Lp.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
12.2.2010 11:20:32   
tejalea
Včasih pa res več ne veš kaj pričakovati od G! Ko bi najbolj potreboval vzpodbudo, dobiš en tak odgovor... Loremi, upam, da se bo hitro vse porihtalo, strah pa je vedno prisoten; pred vsakim pregledom, vsak teden, ... Drži se! Torek bo kmalu!
lp
teja

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
12.2.2010 11:23:48   
bit
Loremi.....kaj če bi ti zamenjala G. Na to kar berem bi sama verjetno zamenjala G.če želiš ti posredujem podatke od moje na ZS je krasno..jst ji pravim kar moja druga mami.user posted image Nisi panik...pa tudi če bi bila...otroka žal ne moreš kupit v trgovini.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
12.2.2010 11:25:28   
bit
zup2 in tejalea....sem vaju že prav pogrešala... kako sta

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
12.2.2010 14:48:04   
zup2

zup2 in tejalea....sem vaju že prav pogrešala... kako sta

user posted image Jaz sem uredu, edino malo me trtica boli...pa ni da bi se pritoževala user posted image

Pa ti? Čestitam za uspešno NS, zdaj pa samo še super rezultat na AC pa bo!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
12.2.2010 15:19:51   
Fargesia
Loremi, kaj pa imaš to zaenega peka za G?!!!user posted image

Kako ste kaj?

mene so začele spet mal slabosti matrat (sploh proti večeru), pa zgaga je nazaj prišla...pa boli me na desni strani...ne skos...če hitr vstanem, pa pa če dlje časa stojim...ko se vležem in umirim je kul. a se vezi notr raztezajo al kaj?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
12.2.2010 15:25:10   
tejalea
Evo, jaz sem tudi vredu. Malo me mučijo edino raznobarvni izcedki, ampak hitro minejo. Včeraj smo dobili novo pošiljko snega in se je mala celi dan kotala zunaj. user posted image  Poleg pa še malo ati.
lp
teja

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!