Reby
|
loremi - ja no, a res ne moreš imeti že enkrat miru. Jaz upam, da bo vsaj z enim otročkom, če ne z obema, vse ok. Malo se pomiri, vem da je težko, ampak to samo slabo vpliva na pikici lana - tale vaša lizika pa pridno rase, upam, da bo 20. ok. Jaz sem že kr danes naročila nov sedež, za vsak slučaj, če bi bla kaj prej akcija sapi - sej smo ble vse neučakane Drgač pa ti predlagam, da imaš res previjalno v kopalnici, pa da maš pri roki še nekaj oblekc. Mi smo jo najprej imeli v sobici, pa sva jo prestavila v kopalnico, ker je kopalnica tudi toplejša, pa vodo imaš pri roki za ritko pucat. biba - aaaaa, spet si šnofala za mano. Sam tole pa ni moj recept Zgleda fantastično in slastno. Upam, da je bil herr mož zadovoljen Mi imamo pa tako, da mali spi v svoji postlci in sobi, ampak imam jaz v njegovi sobi posteljo, ati pa kraljuje v spalnici. Zdej se mi še ful zbuja po 4x na noč, tako da sem raje tam, kot da vstajam ponoči iz spalnice in hodim v otroško. 2x ga na joško priklopim, ostalo pa samo popravim v postlci, če je pa hudo, pa ga dam zram sebe spat, posledica zombi varijanta. Upam, da se kmalu neha to zbujanje... punsha - iiii, kakšen avatarček. Cuker Fargi - jaz sem bila celo nosečnost na bolniški, pa sem prosila G, da mi je napisal, da priporoča gibanje. Čeprav baje, da potem pravijo, če lahko hodiš, da lahko greš tud v službo. Jaz sem od začetka res bila doma in počivala, zaradi sebe, potem pa se nisem sekirala in sem ful hodla na sprehode in okoli. Pri moji kolegici pa so bili v nedeljo ob osmih zvečer
|