|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
5.2.2010 9:49:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Barbi...a so zihr da si  14 tednu?user posted image user posted image user posted image user posted image Pri meni se na šihtu sprašujejo če sem sploh noseča user posted image   Res maš lep trebušek...mal pobožej še zame user posted image

[

..barbi pa kje ti to razkazuješ svoj buši...iščem, iščem, pa ga nikjer ne najdem user posted image ..na FB-ju pa ga tudi ni....

Evo ga
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4899365
Se ti oprosti, ker si blond user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image smotka user posted image ...

jap goldi, državna služba, zato me pa Reby tako špika user posted image ...aprila dobim nagrado za dolgoletno delo...sej ne upam povedat koliko let je to...user posted image

Rebič moj, sej nisi pozabila name ne...ko bo čas...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.2.2010 10:38:22   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG
Še neki sem pozabila oment, da svoja user posted image  user posted image  že čutim. Sploh ne morem verjet kok hitr je do tega prišlo. Sem včeri zvečer ležala in se mi je sam smejal k sem čutila njune akrobacije.

user posted image user posted image user posted image  supeeeer

Biba007 a kar v US user posted image , heh, mogoče pa kdaj vidim tud ta kontinent, nikol ne veš user posted image .
Ikea ... mhm, za razmislit, sicer sem bla do zdej 2x tam, mogoče pa še grem.
Drugač bom pa verjetn jst vse kar tu nabavila.
Sej vem, d aje prezgodej še, ampak zanč sva se z mojim pogovarjala, da bi tito mojo posteljco (špampek), v kateri sem jaz bila, porihtala, kupla jogi in bi ble bebice not, edin ne vem, če dam lahko dve bebici skupej v posteljko.

Kok je lušn brat, da so pikice zdrave in lepo rastejo in kako opremljate za njih. user posted image  Jst zdej nestpno čakam na NS, da vidim, če nosim zdravi pikici in upam potem, da jih donosim, da bosta doraščeni bebiki in zdravi. user posted image

Dans pa kr neki nakladam no user posted image , se opravičavam user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.2.2010 8:29:07   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Kako smo v tem deževnem dnevu?

Mene je včeraj spet doletela migrena, sem vzela Lekadol, ponoči pa je bo še hujše, ni blo več normaln za zdržat user posted image  in sem vzela dva Lekadola skup user posted image . Drugega, močnejšega, kar sem prej jemala ob takih primerih, pa tko ne smem. Upam, da bo dan bolj znosen user posted image .

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.2.2010 9:04:10   
biba007
Evo rezultat včerajšnjega glancanja mojih ama-de-casa veščinuser posted image
user posted image

Loremi, držim pestke, da bo hitro bolje.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.2.2010 10:07:39   
BarbiG

user posted image

Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

torek, 09.02.
bit - NS
lana70 - pregled
tealea - pregled

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

torek, 16.02.
loremi - NS

sreda, 17.02.
bit - pregled
loremi - pregled

petek, 26.02.
Sapi - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.2.2010 11:35:15   
Fargesia
hej! vikend je tukaj in lahko malo poklepetam z vami...user posted image

za nazaj nisem nič brala...bom...user posted image

drugače sem imela v torek pregled in je bilo vse ok. morfologijo imam 24.2., pregled pa 2.3.

kako ste? je gapi že doma?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.2.2010 13:48:21   
BarbiG

user posted image

Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

torek, 09.02.
bit - NS
lana70 - pregled
tealea - pregled

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

torek, 16.02.
loremi - NS

sreda, 17.02.
bit - pregled
loremi - pregled

sreda, 24.02.
Fargesia - morfologija

petek, 26.02.
Sapi - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 02.03.
Fargesia - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.2.2010 14:43:41   
Goldy
bibon - jah, pri nas so koleščki neobhodna zadeva. Nimamo otroške sobice in detece spi  v spalnici in prestavljamo posteljico - jo vozimo sem ter tje.user posted image
Vidim pa da obvladaš tudi peko. Srečen tvoj mož!user posted image  Vidiš, vzpodbuda pomaga....

loremi  - šccc z migeno!

Fargi - uf, konec meseca že morfologija, čas tečeee....

BarbiG - tvoja dva črmla razgrajata?

lana - ali jih bo 10 al pa 20 let? Jaz pravim, da sem jih 10 naredila, zdaj je pa čas za otročke! Si lahko pol kr roke podava - mislim uradnici.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.2.2010 16:11:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - ali jih bo 10 al pa 20 let? Jaz pravim, da sem jih 10 naredila, zdaj je pa čas za otročke! Si lahko pol kr roke podava - mislim uradnici.user posted image

...20...user posted image ..študirali smo ob delu.......no sicer imam še en dolg na podiplomcu, zanimivo pa, da se nič več ne sekiram, pa tudi nikamor se mi ne mudi, da bi zadevo uredila do poroda....mah, jednog dana.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
7.2.2010 8:08:06   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Biba007 tistle pa zgleda njami! user posted image

Moj glavobol, trkam, se je nekak spravil v meje normale, ma da tako ostane naprej! Upam.

Kako ste kaj srečke nosečke?

Midva sva si pa včer mal navzkriž prišla, no sej se je že nek časa nabiral, predvsem mojega fanta moti precej pogostejša prisotnost moje mami pri meni, da mi pomag pri oprvilih in ja posredno sva manj sama in se je nabral ... no pa je rekel da dans pa greva na tortico user posted image .

Vsem želim lepo nedeljo!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
7.2.2010 17:03:44   
punsha
Hoj hoj user posted image

najprej se bom kar opravičila. Ja res sem grozna, rabim skoraj mesec in pol, da se vam zahvalim za čestitke ob rojstvu malega Eneja. Tako malo sem sedaj na forumu... V glavnem res HVALA za čestitkeuser posted image . A veste kolk je fino, se mi zdi da sem najsrečnejši človek pod soncemuser posted image . Mali je tako priden, pravi srček je. Res je lepo biti mama user posted image .
In pa seveda čestitke tudi vsem ostalim, ki ste rodile in tistim, ki ste zanosileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
7.2.2010 19:20:34   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

7lina7, a vi ste pa že tik pred zdajci? Tole je bilo pa ekspresno....A ste kaj prešpricali?

user posted image , se ti zdi, da je expresno? .. men se že taaaaaaaaaaaaak vleče!! user posted image

Lin@

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.2.2010 8:55:13   
Fargesia
Dobro jutro!

Punce, tiste ki ste bile al pa ste na bolniški...a so vas kej preverjali s komisije? a ste za katero slišal da so jo? k men doma pravijo da mal preveč kompliciram, ker nikamor ne grem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.2.2010 8:58:13   
biba007
Loremi, ste šli na tortico? Kam na lepše? Mene je pa včeraj lubi peljal na Bled, na en giro okrog jezera...in smo, akhem, imeli v tistih parih kilometrih trikrat paniko za lulanje. Če se mali ravno prav namesti, tole lulanje ni več opcijsko, je kar A-MUST. No, in potem sem, iz preventive, se razume, udarila eno hojo kao s čim manj guncanja...sem bila kot ena tolsta verzija vesoljčice iz Mars Attackuser posted image . Ah, kje so časi gracioznosti....

7lina7, ah, saj vleče se pa še meni...pa smo ravnokar šele štartali z zadnjo tretjino. Komaj čakam, da spoznam prestolonaslednika, prav res.

Punsha, super, je tako lepo slišat srečne mamice.

Goldy, a vi imate pa kar turbo dete? No, pri nas pa razmišljamo, da bi imeli najprej zibko v spalnici, potem bi pa prestolonaslednika preselili v posteljico v svojo sobico...hm, se sprašujem, kdaj ga je smiselno takole deložirat...

Lanči, a vi pa že z menitno okroglo 20? A pade zlat Rolex (sem slišala nekaj o naloudanosti, hihiuser posted image user posted image )?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.2.2010 9:49:33   
BarbiG
Dobro jutro.

Biba, kar se tiče selitve otrok v njihovo sobico, ti proporočam, da poslušaš svojega otročka, ker ti bo že sam povedal, kdaj bo res pripravljen na ta velik korak. Pri mojih dveh fantih je bilo tako različno, da bi človek rekel, da nista iz istega gnezda. Prvi je pri nama v postelji spal do sedmega meseca, s tem,d a sva ga, ko je zaspal, prestavila v njegovo posteljico, ki je bila ob najini postelji. Če se je ponoči zbudil, sem ga kar k sebi vzela, ker je bil potem mir do jutra. Pri sedmih mesecih je že sam zaspal v svoji posteljici in tam prespal celo noč. NAto ga je kmalu motilo najino dihanje in smo ga prestavili v otroško sobo in je lepo tam prespal sam celo noč. Pri 15-tih mesecih pa mu je bila otroška posteljica že premajhna in smo ga prestavili v ta veliko posteljo. No pri tamalemu, je bilo pa tako, da je do treh let lahko zaspal le v najini postelji ob meni in sva ga potem, ko je zaspal prestavila v njegovo posteljico, ki je bila seveda v spalnici in ko se je ponoči zbudil za dojenje, sem ga vzela k sebi. Je pa potreboval več hranjenja ponoči kot ta prvi in mi je bilo super, ker je bil ob meni in si je kasneje kar sam postregel, tako da dostikrat sploh vedela nisem, kdaj je končal z dojenjem, ker sem med dojenjem kar spala. Se je pa dojil dve leti in to ne samo enkrat ali dvakrat, ampak pač kolikokrat je hotel. Pri treh letih smo ga začeli navajati , da je zaspal v svoji postelji, s tem, da sem morala biti še eno leto jaz ob njemu, da je lahko zaspal, zdaj pri štirih in pol pa sam zaspi v svoji postelji.

Takole, vidiš, vsak otrok je zgodba zase in jaz nisem nič na silo delala, ker prej ali slej vsak otrok sam zaspi v svoji postelji. Jaz sem si na ta način, da sem ju vzela k sebi ponoči ob prvem hranjenju, močno olajšala delo, ker se mi res ni dalo tolikokrat na noč vstajati. Ti bo pa vsaka mamica povedala drugačno zgodbo. Tako da je na tebi, da se sama odločiš, ti pa otrok sam pove, kdaj je nakaj pripravljen, samo poslušati ga je ptorebno. Vem, da tudi sedaj, ko pričakujem dvojčke, bosta oba v spalnici in bomo videli, kdaj bosta pripravljena na spanje v svoji sobi. Se bom pustila presenetit, ker se otročki res med sabo zelo razlikujejo.

Tudi kar se uvajanja goste hrane tiče, je bilo enako. Pri štirih mesecih sta se oba začela kar tresti, ko sta videla naju z možem jesti in sem ima kar začela dodajati gosto hrano - najprej korenček z mojim mlekom itn, in moram rečt, da sta bila oba zelo zadovoljna in vesela tistih prvih žlic.

Joj, kolk sem se razpisala. Upam, da sem ti kaj pomagala. Prepusti se toku in vse bo v redu. Pa čim manj kompliciraj. Je pa tako, da je s prvim otrokom vedno več dela kot pa z naslednjim, ker si ga sami nehote naredimo več. Vsaj moje izkušnje so take.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.2.2010 10:41:37   
lana70
ooo7lina7..ti pa finiširaš...jaz pa takoj za tabo user posted image user posted image , moram rečt, da komaj čakam, ker sem res kot en kitek......sprehodi..khm, ja deset metrov....

Fargesia...ja, vem za primere, ko so jih kontrolirali...jaz sem bila tudi malo v strahu, sicer pa itak nisem hodila daleč...torej mene niso niti enkrat, mojo prijateljico tudi ne......nikoli pa ne veš......

Barbig.......moj tamali ni nikoli spal pri naju, sem pa imela posteljico poleg sebe do treh let, potem je pa brez problemov šel v svojo sobo in svojo taveliko posteljo......ne vem, nekako sem proti temu, da spi na sredini, ker potem nihče ne spi. Ko se je tamali zjutraj zbudil, je zlezel k nama se pocrkljat....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.2.2010 10:43:20   
blanč
Barbig, a zdej boš napisala svoj naslov al še bova kar čakaliuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.2.2010 12:09:32   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Dobro jutro!

Punce, tiste ki ste bile al pa ste na bolniški...a so vas kej preverjali s komisije? a ste za katero slišal da so jo? k men doma pravijo da mal preveč kompliciram, ker nikamor ne grem...

jaz sem bila od novembra lani pa zdaj do porodniške v bolniški, pa na srečo nisem imela nobene kontrole! me pa je bilo strah okrog hodit in sem bila zato več al manj doma!! zvečer sva šla na kaki sprehod... poznam pa nobene, ki bi dobila kontrolo. sem pa že slišaja, da so jo nekatere imele! tako, da... zdaj,ko pa bi lahko bila mobilna, pa se mi niti ne da več nekam hodit! user posted image sprehod je tud že napor - račkam 100/h, pa dol pritiska, pa trebuh otredva, križ boli,pa luuuuuuuuuuulat me v eno.. sem že razmišljala o plenicah za inkotinenco.. hehe pri kihanju bi jo včasih že rablauser posted image

Lin@

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
8.2.2010 17:16:53   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ooo7lina7..ti pa finiširaš...jaz pa takoj za tabo user posted image user posted image , moram rečt, da komaj čakam, ker sem res kot en kitek......sprehodi..khm, ja deset metrov....

Fargesia...ja, vem za primere, ko so jih kontrolirali...jaz sem bila tudi malo v strahu, sicer pa itak nisem hodila daleč...torej mene niso niti enkrat, mojo prijateljico tudi ne......nikoli pa ne veš......

Barbig.......moj tamali ni nikoli spal pri naju, sem pa imela posteljico poleg sebe do treh let, potem je pa brez problemov šel v svojo sobo in svojo taveliko posteljo......ne vem, nekako sem proti temu, da spi na sredini, ker potem nihče ne spi. Ko se je tamali zjutraj zbudil, je zlezel k nama se pocrkljat....

Lana, midva z možem sva pa komot k topa spala, tud če je bil tamal med nama. Nisva imela nikol problemov s spancem. Mojedva sta se drla kot bi ju rezal, če nista bila vmes na začetku. Sta očitno rabila čutit najino bližino. Sej veš, kokr ti odgovarja, tko si pa nardiš. Nimam nič proti, če otrok že od začetka spi v svoji postelji. Jaz sem si na ta način olajšala nočno vstajanje, ker bi ga bilo drugače zelo veliko.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
8.2.2010 17:17:23   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Barbig, a zdej boš napisala svoj naslov al še bova kar čakaliuser posted image

Ekola, grem zdele takoj ti pisat na ZS. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
8.2.2010 19:04:02   
Goldy
fargi - jaz sem bila celo nosečnost v bolniški in večinoma doma. Nisem sicer imela kontrole, jo je pa imela ena junijka, ki je bila tudi v bolniški. Tako da ne vem. Jaz se res nisem upala igrat. Vem pa da ene veliko hodijo okrog, ampak kaj vem...

biba - ja, naše dete je turbo, sem in tja...user posted image , zvečer si moj posteljico potekne k postelji (ja, ja, mi imamo posteljico tako, da je na moževi strani, na moji ni prostora...user posted image ), pa če grem kaj v Aljino omaro iskat, jo moram premaknit.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.2.2010 8:17:46   
biba007
Dobro jutrouser posted image
user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.2.2010 9:26:22   
loremi
Dobro jutro!

biba007 hvala za tortico! Ja, midva sva v nedeljo šla na tortico, no jst sem si privošla kr sladoled. S sprehodi pri mei ne bo nič, vsej neki časa še ne. V nedeljo popoldan me je začelo bolet v trebuhu, ponoči pa sem začela krvavet, zjutraj v ponedeljek sem se zbudila s krvavo lužico pod sabo user posted image  user posted image . Šla sem na urgenco, tam pa je delala dr. Šalamun iz Gklj (mam že prvo izkušnjo z njo slabo, ker je bla punkcija grozna). Pogledala me je, za prvega bebija je rekla, da je ok, naj bi bil velik okoli 47 mm, čeprav so menda te meritve tako tako in se je gibal, za drugega pa je rekla, da se ji zdi premajhen in da ne zazna gibov, čeprav srček je bil pa viden. Rekla mi je, da ne mora nič naprej napovedat, kaj bo, lahko da bo vse ok, ampak da ona tu nekaj ni ziher in da je možno, da bo drugi bebi odmrl in lahko da ga splavim, lahko pa da ostane notri user posted image  user posted image . Je rekla, da naj, če se bi slabšalo ali nadaljevalo, poiščem še svojega dr. in poskusim prit do njega na pregled. Me je pa strah, da bi stalno dražili notri s tistim UZ-jem, že tko imam kri. No danes se moje krvavitve še nadaljujejo, bom vidla, kako bo čez dan, pa tudi bolečine še čutim. user posted image  user posted image  Strah me je.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.2.2010 9:32:46   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

biba007 hvala za tortico! Ja, midva sva v nedeljo šla na tortico, no jst sem si privošla kr sladoled. S sprehodi pri mei ne bo nič, vsej neki časa še ne. V nedeljo popoldan me je začelo bolet v trebuhu, ponoči pa sem začela krvavet, zjutraj v ponedeljek sem se zbudila s krvavo lužico pod sabo user posted image  user posted image . Šla sem na urgenco, tam pa je delala dr. Šalamun iz Gklj (mam že prvo izkušnjo z njo slabo, ker je bla punkcija grozna). Pogledala me je, za prvega bebija je rekla, da je ok, naj bi bil velik okoli 47 mm, čeprav so menda te meritve tako tako in se je gibal, za drugega pa je rekla, da se ji zdi premajhen in da ne zazna gibov, čeprav srček je bil pa viden. Rekla mi je, da ne mora nič naprej napovedat, kaj bo, lahko da bo vse ok, ampak da ona tu nekaj ni ziher in da je možno, da bo drugi bebi odmrl in lahko da ga splavim, lahko pa da ostane notri user posted image  user posted image . Je rekla, da naj, če se bi slabšalo ali nadaljevalo, poiščem še svojega dr. in poskusim prit do njega na pregled. Me je pa strah, da bi stalno dražili notri s tistim UZ-jem, že tko imam kri. No danes se moje krvavitve še nadaljujejo, bom vidla, kako bo čez dan, pa tudi bolečine še čutim. user posted image  user posted image  Strah me je.

Ah ja, draga moja, seveda te je strah. Saj je še nas, bo tole čisto normalno. Neskončno močno navijam, da bi te tvoja čmrljčka nehala hecat, se stisnila k tebi in počakala še kakih 10t, potem pa navalila z brcikami. Takole, za guštuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.2.2010 10:01:31   
lana70
benti no, Loremi, a še ni konec user posted image !!!! Držim pesti, da se to enkrat konča in da je vse v redu z obema otročkoma!!! A boš sedaj šla kaj do svojega G? Madonca, živčki skoz napeti a!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Ime za fantka
TinKkara

Ime za sina

Urban (25%)

Vid (42%)

Crt (9%)

Franc (8%)

Stefan (4%)

Voranc (12%)

Število vseh glasov: 659

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!