|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
9.2.2010 10:35:39   
BarbiG
Madonca Loremi, tele krvavitve bi se pa lohk že nehale. To je pa že too much za psiho. Držim pesti, da se vse dobro izteče.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.2.2010 13:41:46   
lana08
Pozdravček, 
sporočam vam, da sem 5.2.2010 rodila Krištofa, 3170g, 52 cm. Vsi smo super in se že crkljamo doma.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.2.2010 14:04:38   
sapi
Pozdravček ... uh je pasal tale podaljšan vikend sva bila z mojim včeraj na Pokljuki kakšno lepo sonce in nebo brez oblačka. Sedaj pa na vsake toliko dni že kar težko čakam dopust in porodniško ...

Loremi pa saj to ni res. Upam, da bo s tvojima pikicama vse v redu. Močno držim pesti za vas tri, držite se user posted image user posted image user posted image ...
Bit sem bolj kampanjska pri pisanju priznam. Smo pa res me štiri takrat skupaj kalvarijo skozi dajale, smo kot kaka štiri peresna deteljica.
Biba corti previjalna. A jo boš imela v sobici od prestolonaslednika. Moj mi namreč govori, da bi bilo bolje, da bi jo najprej imela v kopalnici. Bom videla,  praktično je res v sobici pa tudi. Si dobila posteljico? ampak tale pita mi je pa sline pocedila bolje, da moj ne vidi ker potem sem pečene tako ali tako user posted image .
tejalea ampak tole z urinom ne vem, če je dobro, da se ti paca. Jaz bi šla k zdravniku in se dobro pozanimala.
zup sta imela pa smolo. Midva sva šla tudi zadnjič v ikeo po predale za omaro in sva dobila vse razen predalov. Ker sva mečkala je nekdo pred nama pobral vse, ki so jih imeli grrrrr. Ja kaj sem hotela kot še enkrat v Ikeo, na brzino noter, kupila zaradi česar sem prišla potem pa sprehajanje in ogledovanje.
Ooo Lana še vedno v enem kosu ...
7lina7 torej samo še malo ..
Reby saj brcike velikokrat in močno čutim od našega razgrajačka vendar jaz bi še premikanje trebuha rada videla. Sem neučakana kaj user posted image .
Tanja bo treba počakati ni kaj. Drugače imam že ves čas občutek, da bo punčka. Bomo videli. Je pa vedno na meji kar se meritev tiče tako, da mi vse skupaj samo še potrjujeje. Jaz in sestra sva bili tudi mičkeni, ko sva se rodili 46cm.
Barbi super za brcike, pa že tako zgodaj, lleeeepoooo.
Fargesija že morfologija. Si boš bebiko dobro nagledala.
Punsha kako je lepo brati napisano. Jaz tudi komaj čakam, da vidim mojo štručko.
Lana08 čestitke za Krištofa user posted image user posted image veliko veselja še naprej ...

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Jop, naslednji teden gremo po ta zamrznjeno deco, glede na tvoj tikerček, bosta pa z Bibo skoraj skupaj dihali user posted image user posted image user posted image , pupe moje saj vas preberem vsak dan, sploh ne vem kako lohko dvomite o tem, na tisti temi mi je malo dolgčas, ker so skoraj vse, ki jih poznam sedaj že tukaj, ali pa na temi otroci user posted image

Saj vem, da nas imaš ves čas na oku. Danes pa že sitno brojiš user posted image , potem pa se nam kmalu pridružiš ti mesto držimo med nosečkami.

Mene s cuker testa niso nič klicali tako, da je ok. Sem prav vesela. Drugače me pa še vedno boli trtica od padca. Ne vem res upam, da bo minilo saj težko sedim in vstanem na vsake toliko časa. Ves čas iščem ugoden položaj pri sedenju je že res nadležno.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.2.2010 14:09:33   
lana70
evo nas...lizika težka 2993 g...in spet me je hotela zadržati v bolnici user posted image ...no, izcedki pa pomenijo to, da se zadeva pripravlja user posted image user posted image , kdaj, pa se ne da napovedati, je pa rekla, da na naslednjem pregledu, bi se pa lahko pogovarjali o tem, da bi zadevo pospešili oziroma predčasno pripeljali h koncu........

oooo Lana08, čestitke user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.2.2010 14:11:40   
lana70
aja, naslednji pregled imam 23.2.2010.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.2.2010 15:56:50   
loremi
Ja tole pri meni je pa taprava stvar, da živci kr ne morjo bit mirni user posted image . Najbolj me je strah, da če bi eno detece odmrlo, da nebi potem še drugo user posted image , čeprav še kr upam, da je z obema vse ok.
Zdej imam tko, da enkrat se izcedi kri, drugič spet ne itd., tko da bom vidla, kako bo naprej šlo, če se poslabša, pa ja bom pa mogla mojega dr. poiskat in pridobit njegovo mnenje.

Lana08 iskrene čestitke in družinici želim ogromno zdravja in cartanja!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.2.2010 17:03:24   
tejalea
Loremi, upam, da se ti kmalu vse uredi. Vidim, da te že dolgo heca, ne?

Mi smo imeli danes morfologijo in je vse vredu. Glede urina sem vprašala kar sestro, pa je povedala, da se je izboljšalo. Tako, da upam, da bo nadalje vse ok.
Naslednji pregled imam 3. marca.

Lp,
teja

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.2.2010 18:46:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

biba007 hvala za tortico! Ja, midva sva v nedeljo šla na tortico, no jst sem si privošla kr sladoled. S sprehodi pri mei ne bo nič, vsej neki časa še ne. V nedeljo popoldan me je začelo bolet v trebuhu, ponoči pa sem začela krvavet, zjutraj v ponedeljek sem se zbudila s krvavo lužico pod sabo user posted image  user posted image . Šla sem na urgenco, tam pa je delala dr. Šalamun iz Gklj (mam že prvo izkušnjo z njo slabo, ker je bla punkcija grozna). Pogledala me je, za prvega bebija je rekla, da je ok, naj bi bil velik okoli 47 mm, čeprav so menda te meritve tako tako in se je gibal, za drugega pa je rekla, da se ji zdi premajhen in da ne zazna gibov, čeprav srček je bil pa viden. Rekla mi je, da ne mora nič naprej napovedat, kaj bo, lahko da bo vse ok, ampak da ona tu nekaj ni ziher in da je možno, da bo drugi bebi odmrl in lahko da ga splavim, lahko pa da ostane notri user posted image  user posted image . Je rekla, da naj, če se bi slabšalo ali nadaljevalo, poiščem še svojega dr. in poskusim prit do njega na pregled. Me je pa strah, da bi stalno dražili notri s tistim UZ-jem, že tko imam kri. No danes se moje krvavitve še nadaljujejo, bom vidla, kako bo čez dan, pa tudi bolečine še čutim. user posted image  user posted image  Strah me je.

Pa saj to ni res. Kaj vse moraš preživljati.
Vem, da ni tolažba, ampak eno upanje pa mogoče bo. Moja prijateljica je žal krvavela (včasih se je tudi kar kri ulila) skozi celo nosečnost, je vso nosečnost preležala, sedaj pa ima že dobro leto starega otročka. Pa tudi je zanocila z IVF. Tako, da je še upanje.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.2.2010 18:56:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pozdravček, 
sporočam vam, da sem 5.2.2010 rodila Krištofa, 3170g, 52 cm. Vsi smo super in se že crkljamo doma.

Čestitam user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa se lahko preseliš med mamice IVF/ICSIuser posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.2.2010 19:31:45   
bit
končnooo......

cel pop me zeza net....berem lahko pisat mi pa ni user posted image ni pustil....

no tko NS je potekala z nasmečkom........riziko je 1:1350 juheejjjjj... zdej sva pa pomirjena......user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi....pa sej ne morem verjet......dej punca počivaj....pa kakšno dobro knjigo v roke..da daš misli drugam...me tukaj na RR bomo pa pesti ...kaj pesti punje držale za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lana08...čestike za najlepšo štručko na svetu.....lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

lanatadruga
  čestitke za pridno rast lizike....pa naj vseeno še malo počaka pri tebi..

sapi.......ja res smo 4peresne deteljce..sam še mišmiš mora to rundo priidet k nam...pa bomo vse tukaj..

biba....super za lepo previjalno ....lepa lepa......pa prava slaščičarka si....so se mi kar sline cedile ko sem gledala slikce.

barbiG.....kako si še utrujena ...trebušček raste...

tanjajes...oooo tut ti si še tukaj..user posted image
če sem kiro ponesreči spustila....perdono....user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.2.2010 19:32:51   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pozdravček, 

Ja superca. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.2.2010 19:46:06   
Reby
loremi - ja user posted image  no, a res ne moreš imeti že enkrat miru. Jaz upam, da bo vsaj z enim otročkom, če ne z obema, vse ok. Malo se pomiri, vem da je težko, ampak to samo slabo vpliva na pikici user posted image  user posted image  user posted image
lana - tale vaša lizika pa pridno rase, upam, da bo 20. ok. Jaz sem že kr danes naročila nov sedež, za vsak slučaj, če bi bla kaj prej akcija user posted image
sapi - sej smo ble vse neučakane user posted image  Drgač pa ti predlagam, da imaš res previjalno v kopalnici, pa da maš pri roki še nekaj oblekc. Mi smo jo najprej imeli v sobici, pa sva jo prestavila v kopalnico, ker je kopalnica tudi toplejša, pa vodo imaš pri roki za ritko pucat.
biba - aaaaa, spet si šnofala za mano. Sam tole pa ni moj recept user posted image  Zgleda fantastično in slastno. Upam, da je bil herr mož zadovoljen user posted image
Mi imamo pa tako, da mali spi v svoji postlci in sobi, ampak imam jaz v njegovi sobi posteljo, ati pa kraljuje v spalnici. Zdej se mi še ful zbuja po 4x na noč, tako da sem raje tam, kot da vstajam ponoči iz spalnice in hodim v otroško. 2x ga na joško priklopim, ostalo pa samo popravim v postlci, če je pa hudo, pa ga dam zram sebe spat, posledica zombi varijanta. Upam, da se kmalu neha to zbujanje...
punsha - iiii, kakšen avatarček. Cuker user posted image
Fargi - jaz sem bila celo nosečnost na bolniški, pa sem prosila G, da mi je napisal, da priporoča gibanje. Čeprav baje, da potem pravijo, če lahko hodiš, da lahko greš tud v službo. Jaz sem od začetka res bila doma in počivala, zaradi sebe, potem pa se nisem sekirala in sem ful hodla na sprehode in okoli.
Pri moji kolegici pa so bili v nedeljo ob osmih zvečer user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.2.2010 20:42:29   
Fargesia
Reby, v nedeljo?!!! grrrr, sem pa mislila da ob nedeljah ne hodijo okol...user posted image

bit, čestitke za NS!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.2.2010 22:07:32   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lana - tale vaša lizika pa pridno rase, upam, da bo 20. ok. Jaz sem že kr danes naročila nov sedež, za vsak slučaj, če bi bla kaj prej akcija user posted image
sapi - sej smo ble vse neučakane user posted image  Drgač pa ti predlagam, da imaš res previjalno v kopalnici, pa da maš pri roki še nekaj oblekc. Mi smo jo najprej imeli v sobici, pa sva jo prestavila v kopalnico, ker je kopalnica tudi toplejša, pa vodo imaš pri roki za ritko pucat.
Fargi - jaz sem bila celo nosečnost na bolniški, pa sem prosila G, da mi je napisal, da priporoča gibanje. Čeprav baje, da potem pravijo, če lahko hodiš, da lahko greš tud v službo. Jaz sem od začetka res bila doma in počivala, zaradi sebe, potem pa se nisem sekirala in sem ful hodla na sprehode in okoli.
Pri moji kolegici pa so bili v nedeljo ob osmih zvečer user posted image

...Reby, pa ja bo do 20. počakala, drugače pa bomo vezali lupinico na pasove....no, sej do takrat je še...še 10 dni. Pravi pa moj, da če bo pa prej akcija, bo pa do tebe skočil, pa bo. Ni problema.

Mi smo tudi dali previjalno v kopalnico in sicer iz treh razlogov, pomanjkanje prostora v spalnici, toplota v kopalnici, dosegljivost do vode....

Fargi, dobi od G potrdilo za svojega zdravnika, da ti priporoča gibanje, meni ni hotela dati zaradi miomov, mi je napisala le "krajši sprehodi" in povedala, da to pomeni krog okrog hiše.....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.2.2010 7:27:02   
bit
dobro jutro......

kavo vam bo pa Loremi postregla....neznam limat slikicuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.2.2010 8:06:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Jaz mam pa še kar krvavkaste izcedke user posted image . Se poskušam čimbolj pomirit, ampak vsakič ko jih čutim in vidim na hlačkah, me stisne user posted image . Še vedno pa upam na najboljš.

Lep dan, spet mal zasnežen vam želim!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.2.2010 8:24:57   
bit
loremi....kako mi je hudo zate..da moraš dajati take kalvarije skozi....dej se naroči pri svojem G. in mu povej kaj se dogaja....
držim pesti zate lubicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.2.2010 8:27:34   
bit
lana70.... ti si šla na AC v Postojno....dej mi povej v katerem tednu....mene so naročili 23.3  pa se mi zdi mal pozno bom že v 18 tednuuser posted image

grem pa na AC samo zato ker bi bila rada 100% mirna da je vse o.k glede na moja leta. NS je bila vredu 1,4 riziko 1:1350

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.2.2010 10:16:27   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: bit

lana70.... ti si šla na AC v Postojno....dej mi povej v katerem tednu....mene so naročili 23.3  pa se mi zdi mal pozno bom že v 18 tednuuser posted image

grem pa na AC samo zato ker bi bila rada 100% mirna da je vse o.k glede na moja leta. NS je bila vredu 1,4 riziko 1:1350

Jaz sem delala AC v 16 tednu v Postojni, pri prim. dr. Cerarju. Vem, da so me vprašali za datum zadnje M in potem so zračunali kdaj naj bi bila AC, ne vem točno do kdaj se jo lahko dela, vem da sem takrat mal poguglala in piše dosti o tem. Ti pa NS ne pove nič, ker je to statistika in je mirodajna edino AC. Gre pa tudi Kajšica, samo ona gre v Lj, isto k Cerarju, ker je najboljši.

Aja, pa dobi si napotnico, ker drugače zadeva stane tam okrog 700 eur.

< Sporočilo je popravil lana70 -- 10.2.2010 10:17:18 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.2.2010 11:33:26   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Jaz sem delala AC v 16 tednu v Postojni, pri prim. dr. Cerarju. Vem, da so me vprašali za datum zadnje M in potem so zračunali kdaj naj bi bila AC, ne vem točno do kdaj se jo lahko dela, vem da sem takrat mal poguglala in piše dosti o tem. Ti pa NS ne pove nič, ker je to statistika in je mirodajna edino AC. Gre pa tudi Kajšica, samo ona gre v Lj, isto k Cerarju, ker je najboljši.

Aja, pa dobi si napotnico, ker drugače zadeva stane tam okrog 700 eur.

hvala lana govorila sem z prim. Brezigarjevo, ona mi je dala datum. glede na to da je NS dobra se je odločila za ta datum. Nekaj sem googlala sam so podatki tako različni. user posted image Bom še mal pogooglala.user posted image
Napotnico si bom zrihtala... sej mi tudi pripada glede na leta. 
NS je statistični izračun tako da tudi sama ne dam dosti na to.. AC je 100% in te res pomiri. riziko za splav je pa tako majhen da .....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.2.2010 11:33:54   
Goldy
fargi - četudi ti tvoj G napiše sprehode, je merodajno tisto kar ti napiše komisija. No, v našem koncu - ne pišejo, da lahko hodiš na sprehode, v eni drugi regiji pa da lahko. Mi je moja G razložila, ker so njej že povedali (op. komisija), da če lahko greš na sprehod, pol kao lahko greš tudi v službo. Vem, da ni primerjave. Je pa res, da če ti dovolijo prehode, te ne morejo kontrolirat. To je nastalo iz tega, ker so nekatere res hodile okrog, pa na dopuste....

loremi - vse bo ok, mora biti.user posted image user posted image Verjamem, pa da je smotano.

lana - počasi, se ti še ne mudi, čeprav je tvoja lizika že kar konkretna. Naša je imela malo več, ko se je rodila.user posted image

Podravček še vsem ostalim user posted image !

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.2.2010 13:16:20   
Fargesia
hvala punce...men je G rekla, d ami ne more napisat sprehodov, ker mi je bolniško glede na ss in krvavitve na začetku... tak da sem "priklenjena" na dom...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.2.2010 14:28:26   
BarbiG
Pozdravček vsem user posted image .

Smo s pregleda. V urinu imam kar nekaj bakterij in mi je G zabičal, da moram popiti vsaj 3 litre tekočine na dan. Jaz se pa matram že z 2 litroma. user posted image Pa hemoglobin imam na meji, sam je rekel, da je zaenkrat še OK, sploh ker sta dva. Drgač pa sem dobila napotnico za UZ-je za porodnišnico, ker bom tam vsakih 14 dni. Tko da ne vem, če ne bi blo boljš kr ene sobe rezervirat tam, ker bom očitno več tm kokr kje drugje. user posted image

Lana08, tebi pa iskrene čestitke ob rojstvu Krištofa. Lepo se cartajte.

Lana70, tvoja lizika bi pa lahko še kakšen teden al pa dva počakala, pa potem na ta svet pokukala. Držim pesti, da posteljca čim dlje zdrži. user posted image

Loremi, ti lepo kavčaj, pa čim manj sekerancije. Sej vem, da je to lažje rečt kot pa nardit, ampak vseen se potrudi in se ne sekiraj preveč. Kar precej punc je s krvavitvami srečno pripeljalo nosečnost do konca.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.2.2010 16:53:47   
gasilka
Lep snežni pozdrav!
Loremi
ti imaš pa res smolo ,upam da se vse uredi in da bo z obema pikicama vse ureduuser posted image Srečno!!!!!!!
Jaz sem danes iz pregleda  in je vse o.k.naslednji pregled imam 4.3. takrat se bova zmenila za morfologjo
L.p.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.2.2010 21:26:31   
gapii27
ojla babike

no mi smo že od nedelje doma in je kr veselo user posted image  tamaldva sta pridkana...malo občasnih jokic (neki mali krčki, neki smo jih že razvadliuser posted image )....jemo na tri urce...mleka ni blo dovolj tako da ga zdaj samo črpam in jemo po flaški z dodatki aptamila...
hvala vsem za čestitke ....srečna sem

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!