|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
15.1.2010 18:05:58   
BarbiG
Loremi, takoj pojdi na urgenco. Ne čakaj, že zaradi tvoje mirnosti, ki jo user posted image nujno potrebuje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dafi, tebi pa čestitke ob rojstvu dveh korenjakov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.1.2010 19:24:40   
kimsy
loremi - upam, da se je krvavi tev ustavila oz. da si bla na urgenci je je s tvojo pikico vse v najlepšem redu! Full držim pesti!    
dafi - tebi in tvojemu pa iskrene čestitke ob rojstvu dveh frajerjev!

Jst sm danes imela kontrolo. Ponoči okoli 4-ih zjutraj sm šla na wc in mela čist krvave hlačke - tist čep al kaj že, pol sm pa imela zjutraj kontrolo in je vse ok, popadkov še nić, odprta samo 1 cm. Kontrolo imam spet 21.01 in močno upam, da bom takrat imela v rokah že svoj zakladek in kontrola odpade! Mi je pa dr. rekla, da lahko rodim čez en dan, al pa en tedn! Ja hvala za take informacije! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.1.2010 19:58:23   
loremi
Punce, resnično vam hvala zaodziv, pozitivne misli in nasvete!! Lubčka vsaki posebej in seveda tudi tebi Kruce!

Sem šla na urgenco. Vzroka krvavitve dr. ni našla, je pa rekla, da lahko da gre za grozeči splav user posted image  user posted image  user posted image  in da naj ostanem doma na bolniški, jem Dabroston in po potrebi Boscopan.
No in naprej ... me vpraša dr., zakaj sem šla na IVF. Ja ker ne morem zanosit. Ja in zakaj ne morete? Imam PCO. Mhm ok, in zdej pravte, je bil zamrznjenček, s stimulacijo? Ja.
Zakaj ste pa mela stimulacijo? Ja ker nimam svojih ovulacij oz. ni foliklov, če pa že je, pa nikamor ne zraste. Polovica teh vprašanj je bla pred pregledom, polovica pa po njem, pregledali sta me dve zdravnici in to samo zato, ker sta pomerili en plodek menda velik 17 mm in drugi plodek 6 mm. Dvojčka user posted image . Wtf? Od kje? In njuna razlaga ... glede na takšno razliko v velikosti ni druge variante, kot da se je zamrznjenček prijel, pred tem ali pa po tem pa sem zanosila še naravno. Wow! In potem ... gospa, če bo vse ok in ne bo splava oz. drugih težav, boste imela dvojčka. In menda obema plodkoma ije srček. Pregled pri mojem dr. imam 3.2., ampak mi je svetovala, naj grem k njemu na pregled prej.
Po telefonu je dr. še nekam klicala, če bi me glede na stanje vzeli noter, no pa se potem osebi na drugi strani to očitno ni zdelo potrebno. In se potem sprašujem, kako to da mi včeraj na gklj na uz ni vidla obeh plodkov? Očitno se je pač skoncentrirala na tistega enega, ki je bil prenešen in ga je tudi takoj našla.

Hvala vam res za nsvete in dobre misli in da me berete!!

Dafi tudi jaz iskreno čestitam!!

Kimsy, tebi pa želim, da bi čimprej držala v naročju mali zakladek!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.1.2010 20:35:46   
Reby
loremi - ja super, pa sej ne morem verjet, dva plodeka, pa še oba srčka? Ti pa zdej bodi pridna in lepo počivaj in bodi na bolniški. Vse za dva pikeca! Sem vesela, da je vse ok user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.1.2010 20:39:58   
Reby
kimsy - jeeeee, to pomeni da bomo spet kmal tete? Pa super, da se že odpiraš, to je vredu znak user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.1.2010 20:41:55   
Fargesia
Loremi, pa sej to je odlična novička...user posted image user posted image  počivaj, drugega ti ne preostane!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.1.2010 20:43:54   
biba007
Loremi, lubek mojuser posted image , tole je bil pa plodovit obisk urgenceuser posted image Jupijej-jupijaj, kolk sem vesela zate. Viš, pa boste imeli kar dva!!! Super si, zdaj pa samo še hitro se izležavat, da gre še tale krvavitev mimo. Šššššc, pa bouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.1.2010 20:46:04   
biba007
Dafi, čestitkeuser posted image

Kimsy, samo še hipec, jap, pa bomo spet tetke. kolk je tole finouser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.1.2010 20:47:12   
lana70
aaaaaa, loremi, prvo HB, da je vse ok, drugo. dvojčka!!!!!! halo, kako? Pa saj ne morem verjet, pa bo vse v redu, ker sta take razlike? Sem že prej mislila nate, pa mi je komp nagajal, mi ni hotel poslat posta....držim pesti!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.1.2010 21:07:50   
Kruce Fiks
No, me prav veseli da je kaka korist od te urgence! Čestitke!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.1.2010 21:08:35   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
verjet, pa bo vse v redu, ker sta take razlike?

Sem tud tole vprašala ja, če so zarad tega težave, pa je rekla dr. da ne, da če ne bo splava in bi šlo ok naprej, to nebi vplivalo na nič, sta pač različno stara zarodka.

Punce hvala vam user posted image  jaz si samo želim, da nebi bilo krvavitev, ok za krče ste pa rekle, da se pojavljajo, samo krvavitve še šššššcccccc pa da bi plodeka oba lepo rasla. Oooo kok bi to blo lepo!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.1.2010 7:38:27   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Kri se mi še vedno pojavlja user posted image  user posted image  in dokler bo to, ne bom mirna, no sej zdej tko al tko ne bom, se pa bom poskušala vsaj malo sprostit, kr je pa v takih trenutkih težko, ker ne vem kaj bo s pikicama, ker sta različnih starosti, čeprav je dr. rekla, da je to čist ok in kaj pomenijo te krvavitve in če bodo uslišane moje prošnje, da se s tem preneha in gremo uspešno naprej. Želim si držati te dve mali pikico ob koncu poletja v naročju.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.1.2010 8:41:45   
zup2
Dobro jutro!

Loremi super za kar dva plodkauser posted image . Tebe je skrbelo za enega, sedaj si pa kar dva dobila user posted image . Ti pa svetujem, da res počivaš, saj bo s tem krvavitev vedno manj.user posted image user posted image

Dafi čestitke za dva korenjaka user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.1.2010 9:09:33   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Kri se mi še vedno pojavlja user posted image  user posted image  in dokler bo to, ne bom mirna, no sej zdej tko al tko ne bom, se pa bom poskušala vsaj malo sprostit, kr je pa v takih trenutkih težko, ker ne vem kaj bo s pikicama, ker sta različnih starosti, čeprav je dr. rekla, da je to čist ok in kaj pomenijo te krvavitve in če bodo uslišane moje prošnje, da se s tem preneha in gremo uspešno naprej. Želim si držati te dve mali pikico ob koncu poletja v naročju.

Loremi, pupika moja, daj no, tole, kar imaš ti, je pač ČUDEŽ. Tak, tavelik, tanajsrečnejši čudež. In nisi prva, ki se ji je zgodil, to bi te moralo vsaj malo potolažit, kajne? Zato pa kar, ššššc, stran s stresom in skrbmi in, hop, crkljat bušija. Pa vsak dan ti bomo pošiljale kup lepih misli in pozitivne energije, pa bo, boš videlauser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.1.2010 9:14:34   
biba007

aaaaaa, loremi, prvo HB, da je vse ok, drugo. dvojčka!!!!!! halo, kako? Pa saj ne morem verjet, pa bo vse v redu, ker sta take razlike? Sem že prej mislila nate, pa mi je komp nagajal, mi ni hotel poslat posta....držim pesti!

Lančika, nate sem pa tudi jaz mislila...veš, tisto glede, akhem, kilc in kolkov. Imamo pri nas identišes situacijo, je*emtiš. Se pri hoji kar malce gugam, pa jamram v najimenitnejši maniri seniorjevuser posted image . In sem se dala podučiti: je tole čisto normalno, pa to niti ne zaradi teže, ampak zaradi raztezanja vezi. Evo, čisto scientific uržahuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.1.2010 9:40:45   
tejalea
Dafi - čestitke!

Loremi - drži se! Počivaj, kaj drugega pa ne moreš. Želim, ti da k čimprej mine!

lp,
teja

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.1.2010 11:16:13   
loremi
biba007, si me prav nasmejala, hvala
in seveda hvala vsem!!

Danes sem kar klicala na gklj, kdj bi blo možno prit do mojega dr., pa je bil na kliniki in sem šla na uz. Potrdil je, da imam dvojčka in da sta oba živa, en velik 17 mm, drugi 10 mm, da očitno se je zarodek delil (tudi pred pol leta se je tako, ampak je bila potem abrazija) in da sem kar mal fenomen, da se mi je to zgodilo že drugič, ampak tokrat na srečo oba živita user posted image . to me je pa mal pomirilo. Je rekel, da so pri dvojčkih rade krvavitve in da trenutno ne morejo drugega naredit, kot rečt, da naj počivam, narava pa bo naredila po svoje. Jaz upam, da meni in mojima pikicama v prid. Imata pa vsak svojo posteljico in vrečko, jupi. Res pa sem zeloooo presenečena, da se je moja pikic spet delila v dve. Joj, sedaj pa naj sam rastejo in rastejooooo in živijo user posted image  user posted image !!!

Evo grem počivat, na kaul, gledat tv, z eno skodelco vročega čokolina v roki user posted image .

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.1.2010 11:21:00   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lančika, nate sem pa tudi jaz mislila...veš, tisto glede, akhem, kilc in kolkov. Imamo pri nas identišes situacijo, je*emtiš. Se pri hoji kar malce gugam, pa jamram v najimenitnejši maniri seniorjevuser posted image . In sem se dala podučiti: je tole čisto normalno, pa to niti ne zaradi teže, ampak zaradi raztezanja vezi. Evo, čisto scientific uržahuser posted image

...baje da pomaga sivkina krema od Justa....jaz sem jo spet pozabila naročit, sem porabila že celo mandeljnovo mleko od justa, je superca...poskusi...drugače pa bibek, a vidiš, kako nama pada cifra, a!! Včeraj sem previjalno dobila, sem jo dala delat, sem takoj tiste cunjice noter zložila....pa še kar ne verjamem..

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.1.2010 11:57:43   
Reby
loremi - jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image  Super, da si šla še danes na UZ. Zdej pa le veliko kavčat in počivat, se splača. Jaz sem počivala do 7. meseca, ampak za naše pikice vse, a ne? user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
16.1.2010 11:58:16   
BarbiG
Uau Loremi, to bo avgusta veselja. Sej ne morem verjet, kr dva maš. Ja pol pa dobrodošla v klub dvojnih user posted image . Boš videla, da bo vse v redu. Tudi za TTTS sindrom ti ni treba skrbet, ker imata vsak svojo posteljico. Ti samo veliko počivaj, ampak res veliko, pa na vsake toliko si noge podloži, pa boš avgusta v naročje dobila dva najlepša user posted image  user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
16.1.2010 13:37:32   
loremi
Evo že kaučam, za vikend, no pa zdej tud kdaj med tednom, mi mami kuha in pospravlja in cote v stroj baše.
Sam upam, da zdržim tkole kaučat skoz, no sej paše. user posted image  Jap, vse za pikice.
BarbiG, zakaj pa noge podložit?
Mhm, pa ste imele prav glede tednov v nosečnosti, je menda več kot 7 tednov ja, men je to še zmer tko nenavadno, ampak ok, že tko je.
A lahko še vprašam, kaj pomeni to, sindrom TTTS? Ker v četrtek je blo prvo napisano en plod TT, jst pa ne vem, kaj to pomen user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
16.1.2010 13:40:02   
sonček33
LOremi superca... lepa novička...in amaldav sta tudi fenomenčka...juhej..počivaj in uživaj

Vsem nosečkam vse dobro...pa čim manj težav.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
16.1.2010 13:46:13   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Evo že kaučam, za vikend, no pa zdej tud kdaj med tednom, mi mami kuha in pospravlja in cote v stroj baše.
Sam upam, da zdržim tkole kaučat skoz, no sej paše. user posted image  Jap, vse za pikice.
BarbiG, zakaj pa noge podložit?
Mhm, pa ste imele prav glede tednov v nosečnosti, je menda več kot 7 tednov ja, men je to še zmer tko nenavadno, ampak ok, že tko je.
A lahko še vprašam, kaj pomeni to, sindrom TTTS? Ker v četrtek je blo prvo napisano en plod TT, jst pa ne vem, kaj to pomen user posted image .

Se bom jest mal vmešala, k glih berem user posted image  Najprej čestitke za čudež user posted image  je tako lepo takele novičke brat user posted image  Kokr jest vem, pomeni TT dolžina teme-trtica, kakor merijo tamaučke ... a so bile zraven kakšne številke? Če ja, potem bo verjetno to user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
16.1.2010 15:01:08   
BarbiG
Loremi TT je teme-trtic, TTTS pa je sindrom transfuzije od dvojčka k dvojčku.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
16.1.2010 15:08:00   
gapii27
loremi  vse dobro naprej in čestitke za user posted image user posted image

jes pa že komaj čakam pregled v torek-mislim, da bom že kr v ponedeljek šla... k svoji gin....da vidimo njen komentar na razvoj nogiceuser posted image  in da mi pove, če sem kaj odprtauser posted image
bi že rada čimprej rodila, da pikecu pomagajo, če je res zaostala rast stegnenice... se tolažim da ne more biti res, drug dan pa že zopet sam tuhtam zakaj morajo/mo pikeci in mi vse to skoz dat.. kaj za hudiča smo naredili narobe...  strah me jeuser posted image    nič manj ga ne bomo imeli radi samo ne bi rada, da bi bil kaj prikrajšan, rada bi da bi da bi oba user posted image user posted image  vzganjala norčije brez problemov.... 

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?