Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 8:03:31
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! BarbiG hvala! Na prvem izvidu, ko je bil kokr sam en plodek je pisalo ... 1GV, plod TT: 14 mm, PSU+. Zdej pri ponovnem UZ pa je tko nakracano, d ane znam prebrat. Gapii27, tako zelooooo mučo fejst držim pestke, da bi bla nogica deteca prav dolga, če pa res ne, pa da bi mu zdravniki uspeli tako pomagati po rojstvu, da nebi imel težav vnaprej!! Vsem želim lepo nedeljo, jaz grem mal zajtrka pojest, potem pa pred tv, spet mal smučanje gledat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 8:30:19
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Se morm mal pohvalt, ker zgleda, da se slabosti pri meni umirjajo. Vsak dan je lažji. Zgleda, da je pri meni na slabosti vplival tudi Dabroston, ki sem ga v tem tednu nehala jemati.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 9:04:41
|
|
|
|
loremi
|
BarbiG supeeer! Jaz jih pa zaenkrat nimam in upam, da tud tako ostane.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 9:14:39
|
|
|
|
biba007
|
Loremi, hvala za power zajtrk. A se počasi že navajaš, da boš duplex mami? Ti naš čudežek, ti Barbi, super za ššššššššššššc slabosti. Opala, pa saj boste kmalu v 2. trimesečju...when mama is at her BEST Gapi, v mislih sem s teboj. Angleži bi rekli my-prayers-are-with-you. Ti pošiljam pozitivne misli, pa da bi bil tvoj čmrljček samo en malček nagajiv z UZjem. Lanči, uf, pa gre res hitro, tele cifre kar padajo...jupijej ...se spomnim, ko smo imeli še 222 . Hej, pa sem videla, da sta se z Rebiko že nekaj menili, super ideja! Pri nas pa še do vozička nismo prišli ...je tolko enih modelov...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 10:11:29
|
|
|
|
gapii27
|
dan babike hvala za podporo.... tečna sem že sama sebi kar bo pač bo... bomo že nekak
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 10:43:09
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Lanči, uf, pa gre res hitro, tele cifre kar padajo...jupijej ...se spomnim, ko smo imeli še 222 . Hej, pa sem videla, da sta se z Rebiko že nekaj menili, super ideja! Pri nas pa še do vozička nismo prišli ...je tolko enih modelov... ti, ti, ti, te bo treba po riti, bi morala že imet vse nagledano, ...no, saj imaš čas.......vzemi viziček maxi cosi mura 3 ali 4 in ti ne bo žal, meni je vsak dan bolj všeč in vse tiste, ki ga imajo, ga ne morejo prehvaliti....joop, sva z Reby takoj naredile biznis .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 11:09:48
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! gapii - vse bo ok, zdej pa res takoj poštimajo otročke, ponavadi že kr po rojstvu bibon - teb pa res nič ne uide, ti šnofek ti Da mal posmetim vašo temo: če katero zanima, jaz prodajam trdo košaro Maxi Cosi Mura Green Slice, rabljeno skoraj 5 mesecev in čez 1 mesec tudi lupinico Maxi Cosi Cabriofix, rabljeno cca. 10x, oboje je kot novo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 11:31:07
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! kako ste? jst sem zadnje dneve taka čudna...zamašen nos, glavoboli se kr vrstijo...mal se smilim sama sebi... gledam vozičke in mi je v učke padel od peg perega skate system...pozna katera?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 11:39:35
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - teb pa res nič ne uide, ti šnofek ti Uuuuuuuuu, Rebi, šnofek bi pa bil, ja, se tko luštno sliši . Se mi pa zdi super inventivno, da sta se z Lančiko tkole mimogrede že vse zdilali. Ampak, ko sem že ravno šnofek, al' pri vas nič ne računate na še kakšnega bebončka? Fargi, bi pa mene poleg Maxi Cosi tudi zanimalo kaj več o Peg Perego http://www.mami.si/si/skate-completo-bubbles-green-model-2009-i7448.shtml....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 11:48:18
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - teb pa res nič ne uide, ti šnofek ti Uuuuuuuuu, Rebi, šnofek bi pa bil, ja, se tko luštno sliši . Se mi pa zdi super inventivno, da sta se z Lančiko tkole mimogrede že vse zdilali. Ampak, ko sem že ravno šnofek, al' pri vas nič ne računate na še kakšnega bebončka? Ja, a ni luštna beseda? Ko smo že pri novi bebici, sma se z mojim ravno zdele pogovarjala o tem, ko sem objavila post. In mogoče bomo še imeli in šli v akcijo nekje maja, junija Sam do takrat morm pa še nujno spravt dol teh 10+ kilc, ker če ne bom atomska bomba
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 13:18:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - teb pa res nič ne uide, ti šnofek ti Uuuuuuuuu, Rebi, šnofek bi pa bil, ja, se tko luštno sliši . Se mi pa zdi super inventivno, da sta se z Lančiko tkole mimogrede že vse zdilali. Ampak, ko sem že ravno šnofek, al' pri vas nič ne računate na še kakšnega bebončka? Fargi, bi pa mene poleg Maxi Cosi tudi zanimalo kaj več o Peg Perego http://www.mami.si/si/skate-completo-bubbles-green-model-2009-i7448.shtml.... ...bibek, meni pa ni preveč všeč...tista kolesa mi niso všeč, ko enkrat vidiš muro.....veš kaj naredi, tako sem jaz - šla v BC v LJ BTC in brez da bi gledala firme, sem spobala vse vozičke, na koncu sta ostala dva mutsy in maxi cosi, kateri je prevagala zaradi ene malenkosti, športni del ima naslon s strani za glavico...oba sta taka masiva, greš lahko z njima kamor koli.....res, ne glej slikic, pejd sprobat....... ..sva se dilale še ko sem jaz imela krvnega in ko je Reby bila že pred rokom,
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 13:20:20
|
|
|
|
lana70
|
...še dobr d bomo meli liziko, bi verjetno vse cunjice od Reby pokupila
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 13:21:50
|
|
|
|
lana70
|
...jaz pa grem sedaj na CTG, sem v skrbeh, ker tamale nisem čutila tako kot ponavadi že od včeraj zjutraj , vsake toliko nekaj malega, ampak nič konkretnega, kot je bila njena navada....nič šibam, javim ko pridem.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 15:17:10
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...še dobr d bomo meli liziko, bi verjetno vse cunjice od Reby pokupila Lanči, jah nič, pri nas bomo pa imeli muško, pa mogoče lahko jaz en piskerček pristavim . Malček je problem samo v tem, ko ne vem ravno, kaj zares rabim... Aha, pa še ena glede vozička: koliko se rabi tista košara za mladičke? Uh, bo tole najbrž bolj za mamice...grem postat še tja. Hej, pa dobro zrihtajta z Liziko na CTGju. Evo pikakope
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 15:41:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...še dobr d bomo meli liziko, bi verjetno vse cunjice od Reby pokupila Lanči, jah nič, pri nas bomo pa imeli muško, pa mogoče lahko jaz en piskerček pristavim . Malček je problem samo v tem, ko ne vem ravno, kaj zares rabim... Aha, pa še ena glede vozička: koliko se rabi tista košara za mladičke? Uh, bo tole najbrž bolj za mamice...grem postat še tja. Hej, pa dobro zrihtajta z Liziko na CTGju. Evo pikakope ..evo nas nazaj, HB vse v redu, pravijo, das e zn a zgodit, da so kakšen dan bolj mirni......... ...košara...jaz sem jo full uporabljala in vem, da jo bom tudi zdaj, nekatere se poskušajo temu nakupu izignit tako, da športni del čist poležejo...ma meni je košara prišla prav v vsakem primeru, če je noter zaspal, za sprehode, za ga odložit....ne vem, res da jo potrebuješ malo časa, zato se pa splača te zadeve kupovat drugo roko, od Reby je kot novo...isto moje.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 18:14:10
|
|
|
|
Reby
|
lana - super, da je z liziko vse ok. Ja, pridejo taki dnevi, še posebej proti koncu, ko kak dan ne čutiš otročka in je res grozen občutek. košara - ja, zdej pozim je super, ampak naš jo je že skor prerastu in ker imam na vozičku super športni del, ga bom dala pri 5 mesecih že kr v športnega, pa še otroček več vidi. Mam pa tut zimsko vrečo, ki se pripne na voziček.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.1.2010 19:26:45
|
|
|
|
bit
|
ojla.. dober večer... najprej LOREMI....welcome to the club in naj bo mirno.... Gapi..... želim ti da črička dobis čim prej v naročje in se potolaziš.. ostale pa ...mirno odštevanje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 8:18:31
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 8:19:22
|
|
|
|
loremi
|
Jaz imam pa spet krvavitve spodaj . Prosim prosim pikici moji, ostanita živi in zdravi z mano do konca avgusta!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 8:29:47
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Jaz imam pa spet krvavitve spodaj . Prosim prosim pikici moji, ostanita živi in zdravi z mano do konca avgusta!!! Loremi, hudiča, pa naj te že nehata štresirat tale tvoja dva čarobna cukrčka. Navijam, da bosta skrajno poslušna otročiča - ti kar prakticiraj avtoritativno materinsko vzgojo.... vsak v svojo vrečko in lepo rast! Pa, hop, v posteljo....no, lahko glancaš tudi kavček. Drži se, ljubica.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 9:37:19
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Jaz imam pa spet krvavitve spodaj . Prosim prosim pikici moji, ostanita živi in zdravi z mano do konca avgusta!!! Loremi pojdi se pokazat k g. verjetno gre za hematom in zato ti polagam na srce počivaj, počivaj, počivaj...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 10:27:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Jaz imam pa spet krvavitve spodaj . Prosim prosim pikici moji, ostanita živi in zdravi z mano do konca avgusta!!! ma sranje...pojdi se pokazat! Držim pesti!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 10:46:24
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: loremi Jaz imam pa spet krvavitve spodaj . Prosim prosim pikici moji, ostanita živi in zdravi z mano do konca avgusta!!! ma sranje...pojdi se pokazat! Držim pesti! loremi, vem, v kakšni situaciji si in tudi veliko nas/IVF-jevk je imelo iste težave. seveda ti najprej predlagam, da greš na UZ, predvsem zato, da se potolažiš in prepričaš, da je vse okej. vendar ti pri krvavitvah, ki bodo enkrat večje drugič pa bodo skoraj ponehale, ne bodo delali UZja vsaki dan. zato imaš samo eno možnost in to je, da narediš nekaj, kar ti bo pomagalo, da ne boš premišljevala o tem non-stop. knjiga, prijateljica, sprehodi.... blanč je predlagala počitek, jaz bi ti svetovala nasprotno, zmerno telesno aktivnost. v teh prvih tednih počitek nič ne pomaga, če se zgodi SS, je to zaradi napake pri plodu ali maternici ali vgnezditvi ali bog ve kaj, ne pa zaradi sprehajanja na svežem zraku. jaz sem cel mesec preležala (bila sem tudi v bolnici) in krvavitve so bile skozi prisotne. ko sem se odločila, da s tem prekinem in začnem približno normalno funkcionirat, se je hematom izlil in krvavitve so ponehale v dnevu ali 2. počitek kasneje v nosečnosti pa je nekaj drugega. želim ti, da danes vidiš oba srčka, potem pa energijo namesto v strah in skrb usmeriš v spodbudo in optimizem do sebe in tvojih pikic. srečno.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 11:14:43
|
|
|
|
blanč
|
Noki ti dam čisto prav vendar pri hematomih je tako, lahko da se absorbirajo lahko pa se izlijejo in s seboj potegnejo GV. Vsak G ti pove drugače. Jaz sem imela ogromne izlive s strdki velikimi kot jajce, ko se mi je to zgodilo drugič, ravno pri Reševi pri delanju NS je rekla ležat, jaz sem jo končno ubogala, ker je bil tudi moj hud in krvavitve so prenehale, hematom se je pa v roku enga meseca absorbiral. Vsaka ima drgačne izkušnje zato je najbolje vzeti eno srednjo pot in srečno do konca želim čisto vsem na tem forumu.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.1.2010 11:20:29
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Noki ti dam čisto prav vendar pri hematomih je tako, lahko da se absorbirajo lahko pa se izlijejo in s seboj potegnejo GV. Vsak G ti pove drugače. Jaz sem imela ogromne izlive s strdki velikimi kot jajce, ko se mi je to zgodilo drugič, ravno pri Reševi pri delanju NS je rekla ležat, jaz sem jo končno ubogala, ker je bil tudi moj hud in krvavitve so prenehale, hematom se je pa v roku enga meseca absorbiral. Vsaka ima drgačne izkušnje zato je najbolje vzeti eno srednjo pot in srečno do konca želim čisto vsem na tem forumu. Se kr podpišem Ker sem počivala, se je tudi pri meni zadnji hematom absorbiral... loremi - srečno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?