|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.1.2010 8:03:31   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

BarbiG hvala! Na prvem izvidu, ko je bil kokr sam en plodek je pisalo ... 1GV, plod TT: 14 mm, PSU+.
Zdej pri ponovnem UZ pa je tko nakracano, d ane znam prebrat.

Gapii27, tako zelooooo mučo fejst držim pestke, da bi bla nogica deteca prav dolga, če pa res ne, pa da bi mu zdravniki uspeli tako pomagati po rojstvu, da nebi imel težav vnaprej!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepo nedeljo, jaz grem mal zajtrka pojest, potem pa pred tv, spet mal smučanje gledat.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
17.1.2010 8:30:19   
BarbiG
Dobro jutro. Se morm mal pohvalt, ker zgleda, da se slabosti pri meni umirjajo. Vsak dan je lažji. Zgleda, da je pri meni na slabosti vplival tudi Dabroston, ki sem ga v tem tednu nehala jemati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
17.1.2010 9:04:41   
loremi
BarbiG supeeer! user posted image

Jaz jih pa zaenkrat nimam in upam, da tud tako ostane.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
17.1.2010 9:14:39   
biba007
Loremi, hvala za power zajtrk. A se počasi že navajaš, da boš duplex mami? Ti naš čudežek, tiuser posted image

Barbi, super za ššššššššššššc slabosti. Opala, pa saj boste kmalu v 2. trimesečju...when mama is at her BESTuser posted image

Gapi, v mislih sem s teboj. Angleži bi rekli my-prayers-are-with-you. Ti pošiljam pozitivne misli, pa da bi bil tvoj čmrljček samo en malček nagajiv z UZjem.

Lanči, uf, pa gre res hitro, tele cifre kar padajo...jupijejuser posted image ...se spomnim, ko smo imeli še 222user posted image . Hej, pa sem videla, da sta se z Rebiko že nekaj menili, super ideja! Pri nas pa še do vozička nismo prišliuser posted image ...je tolko enih modelov...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
17.1.2010 10:11:29   
gapii27
dan babike

hvala za podporo.... tečna sem že sama sebiuser posted image   kar bo pač bo... bomo že nekak

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
17.1.2010 10:43:09   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lanči, uf, pa gre res hitro, tele cifre kar padajo...jupijejuser posted image ...se spomnim, ko smo imeli še 222user posted image . Hej, pa sem videla, da sta se z Rebiko že nekaj menili, super ideja! Pri nas pa še do vozička nismo prišliuser posted image ...je tolko enih modelov...

ti, ti, ti, te bo treba po riti, bi morala že imet vse nagledano, user posted image user posted image ...no, saj imaš čas.......vzemi viziček maxi cosi mura 3 ali 4 in ti ne bo žal, meni je vsak dan bolj všeč in vse tiste, ki ga imajo, ga ne morejo prehvaliti....joop, sva z Reby takoj naredile biznis user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
17.1.2010 11:09:48   
Reby
Dobro jutro!

gapii - vse bo ok, zdej pa res takoj poštimajo otročke, ponavadi že kr po rojstvu
bibon - teb pa res nič ne uide, ti šnofek ti user posted image  

Da mal posmetim vašo temo:
če katero zanima, jaz prodajam trdo košaro Maxi Cosi Mura Green Slice, rabljeno skoraj 5 mesecev in čez 1 mesec tudi lupinico Maxi Cosi Cabriofix, rabljeno cca. 10x, oboje je kot novo.

user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
17.1.2010 11:31:07   
Fargesia
hejla!

kako ste? jst sem zadnje dneve taka čudna...zamašen nos, glavoboli se kr vrstijo...mal se smilim sama sebi...user posted image

gledam vozičke in mi je v učke padel od peg perega skate system...pozna katera?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
17.1.2010 11:39:35   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Uuuuuuuuu, Rebi, šnofek bi pa bil, ja, se tko luštno slišiuser posted image . Se mi pa zdi super inventivno, da sta se z Lančiko tkole mimogrede že vse zdilali. Ampak, ko sem že ravno šnofek, al' pri vas nič ne računate na še kakšnega bebončka?

Fargi, bi pa mene poleg Maxi Cosi tudi zanimalo kaj več o Peg Perego
http://www.mami.si/si/skate-completo-bubbles-green-model-2009-i7448.shtml....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
17.1.2010 11:48:18   
Reby

Uuuuuuuuu, Rebi, šnofek bi pa bil, ja, se tko luštno slišiuser posted image . Se mi pa zdi super inventivno, da sta se z Lančiko tkole mimogrede že vse zdilali. Ampak, ko sem že ravno šnofek, al' pri vas nič ne računate na še kakšnega bebončka?

Ja, a ni luštna beseda? user posted image
Ko smo že pri novi bebici, sma se z mojim ravno zdele pogovarjala o tem, ko sem objavila post. In mogoče bomo še imeli in šli v akcijo nekje maja, junija user posted image  Sam do takrat morm pa še nujno spravt dol teh 10+ kilc, ker če ne bom atomska bomba user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
17.1.2010 13:18:10   
lana70

Fargi, bi pa mene poleg Maxi Cosi tudi zanimalo kaj več o Peg Perego
http://www.mami.si/si/skate-completo-bubbles-green-model-2009-i7448.shtml....

...bibek, meni pa ni preveč všeč...tista kolesa mi niso všeč, ko enkrat vidiš muro.....veš kaj naredi, tako sem jaz - šla v BC v LJ BTC in brez da bi gledala firme, sem spobala vse vozičke, na koncu sta ostala dva mutsy in maxi cosi, kateri je prevagala zaradi ene malenkosti, športni del ima naslon s strani za glavico...oba sta taka masiva, greš lahko z njima kamor koli.....res, ne glej slikic, pejd sprobat.......
..sva se dilale še ko sem jaz imela krvnega in ko je Reby bila že pred rokom, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
17.1.2010 13:20:20   
lana70
...še dobr d bomo meli liziko, bi verjetno vse cunjice od Reby pokupila user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
17.1.2010 13:21:50   
lana70
...jaz pa grem sedaj na CTG, sem v skrbeh, ker tamale nisem čutila tako kot ponavadi že od včeraj zjutraj user posted image , vsake toliko nekaj malega, ampak nič konkretnega, kot je bila njena navada....nič šibam, javim ko pridem.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
17.1.2010 15:17:10   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...še dobr d bomo meli liziko, bi verjetno vse cunjice od Reby pokupila user posted image user posted image

Lanči, jah nič, pri nas bomo pa imeli muško, pa mogoče lahko jaz en piskerček pristavimuser posted image . Malček je problem samo v tem, ko ne vem ravno, kaj zares rabim...

Aha, pa še ena glede vozička: koliko se rabi tista košara za mladičke? Uh, bo tole najbrž bolj za mamice...grem postat še tja.

Hej, pa dobro zrihtajta z Liziko na CTGju. Evo pikakopeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
17.1.2010 15:41:19   
lana70

Lanči, jah nič, pri nas bomo pa imeli muško, pa mogoče lahko jaz en piskerček pristavimuser posted image . Malček je problem samo v tem, ko ne vem ravno, kaj zares rabim...

Aha, pa še ena glede vozička: koliko se rabi tista košara za mladičke? Uh, bo tole najbrž bolj za mamice...grem postat še tja.

Hej, pa dobro zrihtajta z Liziko na CTGju. Evo pikakopeuser posted image user posted image user posted image

..evo nas nazaj, HB vse v redu, pravijo, das e zn a zgodit, da so user posted image kakšen dan bolj mirni.........

...košara...jaz sem jo full uporabljala in vem, da jo bom tudi zdaj, nekatere se poskušajo temu nakupu izignit tako, da športni del čist poležejo...ma meni je košara prišla prav v vsakem primeru, če je noter zaspal, za sprehode, za ga odložit....ne vem, res da jo potrebuješ malo časa, zato se pa splača te zadeve kupovat drugo roko, od Reby je kot novo...isto moje.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
17.1.2010 18:14:10   
Reby
lana - super, da je z liziko vse ok. Ja, pridejo taki dnevi, še posebej proti koncu, ko kak dan ne čutiš otročka in je res grozen občutek.
košara - ja, zdej pozim je super, ampak naš jo je že skor prerastu in ker imam na vozičku super športni del, ga bom dala pri 5 mesecih že kr v športnega, pa še otroček več vidi. Mam pa tut zimsko vrečo, ki se pripne na voziček.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
17.1.2010 19:26:45   
bit
ojla..

dober večer...
najprej LOREMI....welcome to the clubuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in naj bo mirno....user posted image

Gapi..... želim ti da črička dobis čim prej v naročje in se potolaziš..user posted image

ostale pa ...mirno odštevanjeuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.1.2010 8:18:31   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.1.2010 8:19:22   
loremi
Jaz imam pa spet krvavitve spodaj user posted image  user posted image .
Prosim prosim pikici moji, ostanita živi in zdravi z mano do konca avgusta!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.1.2010 8:29:47   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Loremi, hudiča, pa naj te že nehata štresirat tale tvoja dva čarobna cukrčka. Navijam, da bosta skrajno poslušna otročiča - ti kar prakticiraj avtoritativno materinsko vzgojo.... vsak v svojo vrečko in lepo rast! Pa, hop, v posteljo....no, lahko glancaš tudi kavček. Drži se, ljubica.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.1.2010 9:37:19   
blanč

Loremi pojdi se pokazat k g. verjetno gre za hematom in zato ti polagam na srce počivaj, počivaj, počivaj...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.1.2010 10:27:42   
lana70

ma sranje...pojdi se pokazat! Držim pesti!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.1.2010 10:46:24   
nokes

ma sranje...pojdi se pokazat! Držim pesti!

loremi, vem, v kakšni situaciji si in tudi veliko nas/IVF-jevk je imelo iste težave. seveda ti najprej predlagam, da greš na UZ, predvsem zato, da se potolažiš in prepričaš, da je vse okej. vendar ti pri krvavitvah, ki bodo enkrat večje drugič pa bodo skoraj ponehale, ne bodo delali UZja vsaki dan. zato imaš samo eno možnost in to je, da narediš nekaj, kar ti bo pomagalo, da ne boš premišljevala o tem non-stop. knjiga, prijateljica, sprehodi.... blanč je predlagala počitek, jaz bi ti svetovala nasprotno, zmerno telesno aktivnost. v teh prvih tednih počitek nič ne pomaga, če se zgodi SS, je to zaradi napake pri plodu ali maternici ali vgnezditvi ali bog ve kaj, ne pa zaradi sprehajanja na svežem zraku. jaz sem cel mesec preležala (bila sem tudi v bolnici) in krvavitve so bile skozi prisotne. ko sem se odločila, da s tem prekinem in začnem približno normalno funkcionirat, se je hematom izlil in krvavitve so ponehale v dnevu ali 2. počitek kasneje v nosečnosti pa je nekaj drugega. želim ti, da danes vidiš oba srčka, potem pa energijo namesto v strah in skrb usmeriš v spodbudo in optimizem do sebe in tvojih pikic. srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.1.2010 11:14:43   
blanč
Noki ti dam čisto pravuser posted image vendar pri hematomih je tako, lahko da se absorbirajo lahko pa se izlijejo in s seboj potegnejo GV. Vsak G ti pove drugače. Jaz sem imela ogromne izlive s strdki velikimi kot jajce, ko se mi je to zgodilo drugič, ravno pri Reševi pri delanju NS je rekla ležat, jaz sem jo končno ubogala, ker je bil tudi moj hud in krvavitve so prenehale, hematom se je pa v roku enga meseca absorbiral.
Vsaka ima drgačne izkušnje zato je najbolje vzeti eno srednjo pot in srečno do konca želim čisto vsem na tem forumu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.1.2010 11:20:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Noki ti dam čisto pravuser posted image vendar pri hematomih je tako, lahko da se absorbirajo lahko pa se izlijejo in s seboj potegnejo GV. Vsak G ti pove drugače. Jaz sem imela ogromne izlive s strdki velikimi kot jajce, ko se mi je to zgodilo drugič, ravno pri Reševi pri delanju NS je rekla ležat, jaz sem jo končno ubogala, ker je bil tudi moj hud in krvavitve so prenehale, hematom se je pa v roku enga meseca absorbiral.
Vsaka ima drgačne izkušnje zato je najbolje vzeti eno srednjo pot in srečno do konca želim čisto vsem na tem forumu.

Se kr podpišem user posted image  Ker sem počivala, se je tudi pri meni zadnji hematom absorbiral...
loremi - srečno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?