|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
18.1.2010 11:42:50   
gapii27
ojla

sem pravkar od ginekologinje... me je na vratih pričakala vsa objokana ... v petek jo je Strahova klicala in ji povedala da sem bila pri njej in za kaj se gre. je rekla da se je cel vikend sekirala ko je pomislila na meneuser posted image  boga se mi je kr zasmililauser posted image  

no ampak se je na koncu pomirila in mi povedla, da to skoraj ni možno, ker sem mela tolko UZ-jev in da tudi pikec nogice Strahovo sta istega mnenja... jes upam da bo res takouser posted image

drugace MV skrajšan... odpiram pa se še ne... je rekla da kak tedn še bomo počakaliuser posted image

mogoče bo v pon kaka sprememba

loremi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 18.1.2010 11:43:29 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
18.1.2010 16:51:08   
loremi
Dekleta hvala vsem,

v soboto mi je dr. rekel, da so krvavitve pri dvojčkih rade in da ni druge kot da počivam, zato se kr bolj poslužujem kauča in upam, da pikicam pridno tik-taka srček. Izcedki so še, ta moment v glavnem rozasto/rjavkasti, sveža kri (tok-tok) ni, v kolikor pa se spet ponovi, se bom šal pa vseeno spet pokazat. Upam, da bi bil tam moj dr.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
18.1.2010 19:54:45   
kajsica
Lep pozdrav vsem skupaj!

Loremi...na drugi temi sem brala da imaš krče. Tudi jaz sem jih imela in mi je zadnjič moja G rekla, da naj začnem piti šumeče tablete Magnezij in sicer 2 na dan in ti povem, da od takrat dalje, po parih dnevih so se krči umirili in tudi bolečin ni več v spodnjem predelu. Poskusi!

Jaz pa brojim sitno....komaj čakam da bo četrtek ko imam NS.....smo pa danes dopolnili že 12 teden....kaj hitro mine čas. Še to damo skozi pa bo!

Uživajte in božajte svoje trebuščke.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.1.2010 7:19:07   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Kajsica, hvala! Bom pila še magnezij.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.1.2010 9:24:20   
bit
loremi...upam da se i te zoprne krvavitve hitro ustavijo in bo z rižkoma vse ok.

uhhh meni je pa čedalje bolj slabo....

danes imam pregled pri G...upam da bo sve uredu...komaj čakam da vidim moja dva čmrljauser posted image

se tipkamo....pa dobro jutro....in dober danuser posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.1.2010 9:25:53   
bit
gapi....sem prav vesela da te je potolažla tvoja ginekologinja... boš vidla vse bo še dobro..

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.1.2010 14:38:08   
bit
nič vesela ne prihajam iz pregleda.... en čmrlček se je poslovil od mene. Pred dnevom ali dvema mu je nehal bit srčekuser posted image user posted image user posted image

1 uro me je imela na stolu ...da bi njadla srček ..pa ga ni bilo. Zaostajal je v rasti za dan ali dva.
Kiro smolo imam...user posted image a ne more it enkrat tako kot mora iti.

No drug je lep velik maha ...srček mu bije in je živahen....sa kaj ko me je sedaj še bolj strah..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
29.01 imam ponovno UZ.

a ima katera take iskušnje..... kako so s končale

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.1.2010 15:02:42   
tejalea
No, se javljam še jaz. Pregled sem imela včeraj in zaenkrat vse ok. Imela sem kratek UZ, samo da smo se prepričali, da sta živa in vredu. Izcedki so se umirili, tako, da jaz priporočam počivanje.
Vsem lp in veliko dobre volje,
teja

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.1.2010 15:38:04   
Reby
bit - nč bit žalostna, bodi vesela za enega čmrlčka, da je vse ok. Verjemi, eden je več kot dovolj za prvič. Ta je pa tapravi borec, boš vidla user posted image

barbi - a takle se ti mimo mene voziš? Sem te slučajno vidla, ko sem šla k Hedi user posted image
tejalea - super za pregled in da so izcedki izginili user posted image
kajsi - držim pesti za četrtek. A se vidmo v petek?

< Sporočilo je popravil Reby -- 19.1.2010 15:39:22 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.1.2010 16:07:37   
Fargesia
Bit, prijatlejica je imela enako...zdaj zdaj bo rodila. en dvojček se je pa "absorbiral"...tko so ji rekli...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.1.2010 18:15:36   
loremi
bit user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak važno, da drugemu detecu lepo bije srček in je živ in zdrav, zato upam, da se bo drugi lepo sam "odstranil", absorbiral, sej ne znam najt pravih besed, ostal pa bo en črmrlček, živahen kot vedno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.1.2010 19:38:40   
kajsica
Lep večer vsem skupaj!

Reby...kako že rečejo krajtlihi (avstrijci v prevodu user posted image )...natürlich.....

Bit...nič biti žalostna.....men se je to zgodilo......na prvem pregledu sta bila 2, na drugem je že bil drugi švohnejši, vendar mu je še bil srček, na tretjem pregledu, pa je od drugega bila še samo GV, jaz pa sem skoz imela rahle izcedke. Ne sekiraj se.....glavno je da pridemo vsaj do enega zdravega sončka. Je pa zgleda ta borec......joj komaj čakam na četrtek.....pa da mi še tokrat pove da je vse OK.

Babike pridne bodite in lepo božajte svoje trebuščke.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.1.2010 19:58:20   
bit
hvala vam punce...user posted image

sej poskušam gledat z druge strani ....načeloma je enojček bolj varen zame (sem ledvični bolnik)  se je ginekologinja kar za glavo prijela ko je slišala da sta se dva prijela. user posted image Je rekla da tako reskiram moje zdravje

vse to je lepo.... sam ko se mojim še za drugega.

obljubim da bom jutri imela glavo nad rameni.

kajsica ...navijam da v četrtek vidiš migajočega škratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.1.2010 7:42:43   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Bit, naj en škratek mali ostane živ in zdrav pri tebi!

Kajsica, srečno jutri na pregledu!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.1.2010 9:16:03   
gapii27
ojla babike

mi smo spet na gorenjskem... čakamo na ponedeljek....
stiskam pestke za vse nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.1.2010 10:35:47   
Reby
user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
bit (22.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (04.08.2010)
atina1 user posted image user posted image
loremi user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image   Benjamin&Alen

user posted image  Objemčkometer user posted image

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

sreda, 20.01.
fargesia - UZ

četrtek, 21.01.
zup2- pregled
kajsi - NS
kimsy - kontrola

petek, 22.01.
BarbiG - NS
Tanja_Jes - NS

ponedeljek, 25.01.
gapii27 - kontrola

torek, 26.01.
Kajšica - pregled
Lana70 - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

sreda, 03.02.
loremi - pregled

torek, 09.02.
bit - NS

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

NOVE NOSEČKE V JANUARJU

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3, dafi, A.jrad

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.1.2010 10:36:55   
Reby
Fargi - srečno danes na UZ user posted image
kimsy - a si še med nami ali že cartaš?

Tako, sem vas spet mal poseznamčkala, ker moje dete pridno spi user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.1.2010 10:41:28   
BarbiG
user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
Loremi

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin

Objemčkometer:

četrtek, 21.01.
zup2- pregled
kimsy - pregled
Kajšica - NS

petek, 22.01.
BarbiG - NS

ponedeljek, 25.01.
Gapii - pregled

torek, 26.01.
Kajšica - pregled
Lana70 - pregled

sreda, 03.02.
Loremi - pregled

torek, 09.02.
bit - NS

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 20.1.2010 10:47:08 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.1.2010 10:46:27   
BarbiG
Reby, zgleda da sve skor istočasno seznaček delale. user posted image A da si me vidla? Ja, verjetno sem hitela po tamauga v vrtec, pred tem pa sem odpeljala starejšega v Ljubljano k očitu, da sta šla k logopedu. Viš, je kr naspidiran tempo, ko imaš več kot enega otroka. Si predstavljaš kako bo šele od poletja naprej, ko bodo štirje? user posted image Si bom mogla ornk urnike nardit, da bom vse poštimala. user posted image

Bit, glavno je, da je tisti user posted image , ki je ostal, močen in ga boš stisnila v objem avgusta naslednje leto.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.1.2010 10:50:54   
bit

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
Loremi

Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin

Objemčkometer:

četrtek, 21.01.
zup2- pregled
kimsy - pregled
Kajšica - NS

petek, 22.01.
BarbiG - NS

ponedeljek, 25.01.
Gapii - pregled

torek, 26.01.
Kajšica - pregled
Lana70 - pregled

petek, 29.01.
Bit - pregled

sreda, 03.02.
Loremi - pregled

torek, 09.02.
bit - NS

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.1.2010 10:54:02   
bit
ojla, punce

no danes sem za odtenek bolje....spremnit tako ne morem nič...lahko samo čakam in počivam da se absorbira.

Barbi...sem se dodala na seznam za pregled, zato popravljam sznam.

lepo se imejte...grem naprej knjigo brat.

< Sporočilo je popravil bit -- 20.1.2010 11:05:44 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.1.2010 11:03:07   
bit
četrtek, 21.01.
zup2- pregled 
kimsy - pregled
Kajšica - NS

dejmo mal navijat....smo že malo pozabli na tej temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 20.1.2010 11:04:44 >

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.1.2010 12:14:03   
hermy1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, da bo vse OK!!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.1.2010 14:44:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bit

četrtek, 21.01.
zup2- pregled 
kimsy - pregled
Kajšica - NS

dejmo mal navijat....smo že malo pozabli na tej temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jp, pod tole se pa tud jst podpišem. Dejmo punce. Kaj pa je s kimsy, a je mogoče že rodila k se nič ne javi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.1.2010 17:40:29   
Fargesia
hej...danes sem imela UZ...je vse ok, ampak...joj, kok mi grejo na živce tile ampaki...očitno imam miom velik 3cm...kaj to pomeni za mojega otroka?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?