|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
14.1.2010 12:32:23   
gapii27
sam meni pa štima po uzuser posted image

mogoče pa sm jes tudi pol manj noseča? al kak? pojma nimam...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
14.1.2010 13:43:16   
loremi
Gapii27, hvala za link!

hmmm, če bi jaz računala od datuma zadnje M, potem bi bila zdej že 7t, 4d. To pa ne bo štimal. Je pol boljš, da vzamem tole "If you conceived following insemination, IVF or after replacing frozen embryos in natural cycles, use either your LMP or the date of ovulation." in vnesem datum ovulacije, se pravi ko je bla stopka, pa mi prikaže 5t, 4d. To bi blo pa bolj prav pomojm. No kokr moja pamet seže daleč, lahk sem pa v temo brcnla.
No kakorkoli, hvala za pomoč! Upam pa da naslednjič pri dr. ne bom tko zmedena in se spomnim vprašat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
14.1.2010 14:46:03   
gapii27
če ti je dala slikco potem maš tak na slikci levo izračun glede na velikost ploda :)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.1.2010 15:40:59   
Fargesia
ja, jst bi glede punkcije mela PDP 9.7., tko ga mam pa 10.7. k ZM je bila 28.9. in tole nikakor ne bi šlo skup...punkcija pa 16.10. itak pol glede na velikost ploda postavijo PDP.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.1.2010 16:02:07   
BarbiG
Loremi, kdaj si imela punkcijo, da zračunam, ker se mi zdi, da si noseča okol 7 tednov.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.1.2010 16:17:33   
gapii27
ja v bistvu so neke razlike...pr tebi bi blo fargi 5 dni... no vglavnem vse se suče tu nekjeuser posted image

5 dni gor al doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
14.1.2010 16:26:14   
loremi
BarbiG, nisem mela tokrat punkcije, zamrznjenčka imam. ZM sem imela 24.11.2009, stopka je bla 06.12., transfer pa 13.12..
Ampak 7 tednov? Ne vem, nekak mi to ne gre ...

No ja, mal so presenetljivi teli izračuni ja, ko tud ne vem, kolk more bit pikica velka glede na tedne ... joooooj kolk sem zatežila s tem user posted image , ampak se opravičujem s tem, da je to začetek vsega in tud firbec pol ful dela user posted image . No zdej bom pa itak komej čakala na vsak nov pregled.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
14.1.2010 18:21:05   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

BarbiG, nisem mela tokrat punkcije, zamrznjenčka imam. ZM sem imela 24.11.2009, stopka je bla 06.12., transfer pa 13.12..
Ampak 7 tednov? Ne vem, nekak mi to ne gre ...

No ja, mal so presenetljivi teli izračuni ja, ko tud ne vem, kolk more bit pikica velka glede na tedne ... joooooj kolk sem zatežila s tem user posted image , ampak se opravičujem s tem, da je to začetek vsega in tud firbec pol ful dela user posted image . No zdej bom pa itak komej čakala na vsak nov pregled.

Loremi, tkole, pri tebi se nosečnost šteje tako, da od prvega dneva zadnje M odšteješ še dva dni, ker si dobila stopko na 12 dan cikla in si noseča 7 4/7 in rok imaš 29.08.2010 - torej nosečnost šteješ od 22.11.2009 naprej. Za primerjavo, moja dva sta bila pri 7 tednih velika 10 in 9 mm. Sam tolk za orientacijo.

Tukaj imaš link http://babymed.com/tools/ultrasound/first_trimester/Default.aspx , kjer ti pokaže koliko mora biti otroček velik glede na dolžino nosečnosti.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 14.1.2010 18:29:13 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
14.1.2010 20:52:18   
bit
loremi......čestitke.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako sem pa vesela zate.................da si vidlauser posted image

sedaj pa uzivaj....

aja  dober večer vsem

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.1.2010 8:18:43   
loremi
BarbiG, hvala! user posted image

Bit, hvala! user posted image

Dobro jutro!

user posted image

Lep petek in pričetek vikenda vam želim!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.1.2010 10:34:45   
gapii27

jutro babike
kako smo?
pr nam se prelad umirja HB in tamaldva pridno brckata... sem 3 dni kihala in kašlal, da me je že blo strah, da ne bi sprožla kakih krčevuser posted image
me doli kr špika zadne cajte, bomo vidli kaj bo rekla g.v torek... drugače pijem čaj plahtica, sam zdej ga nisem upala ko sem itak se full napenjala...

pol pa še eno kontrolo pr Cerarju 25.1.... upamo na dobre novice in da se je kaj velikost stegnenice spremenilauser posted image

danes gremo na domov na štajersko malo čez vikend. potem pa v sredo zopet nazaj na gorenjsko, ker mam tu bliže porodnišnico...

lepo mi bodite

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
15.1.2010 15:13:12   
loremi
Punce mene bo pobral od strahu user posted image , bolet me  je začel v trebuhu in fuuul močen izcedek se mi pojavlja, rozasto/rjavkast, pa mal krvi vmes, kr naenkrat več kot pa je blo prej v celem dnevu al pa v dveh dneh skup user posted image , kaj bi lahko to pomenil? user posted image  čist sem presrana

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
15.1.2010 15:18:26   
loremi
zdej se je pa že sveža kri pojavla user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.1.2010 15:43:09   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

zdej se je pa že sveža kri pojavla user posted image  user posted image

Loremi, daj ti brž pokliči svojega G...pa razloži tole.... So tile stresi sicer čisto prehudi. Ti pa pošiljam en cel roj pikapokicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.1.2010 15:47:25   
loremi
Ne vem kje bi zdej koga dobila v Leonišču, še najmanj pa ne vem, kako prek telefona prit do mojega ginekologa user posted image . Sem pa klicala na ginekološko urgenco, je rekl sestra, nej sam počivam, da nimajo kej nardit, če se bo pa pojavlja krvavitev kot ob M, pa to pomeni splav in se lahko pridem tud pokazat.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
čist sem fetrik

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.1.2010 15:53:45   
biba007
Madoniš nouser posted image Ti povem, da če te bo kaj spravilo čez rob, je tale stres. Viš, meni je pa G rekla, da naj NEMUDOMA pridirkam, če bi se pojavila kakršnakoli krvavitev. Saj, roko na srce, kaj dosti več kot ležat ti najbrž itak ne bi mogli svetovat, ampak se mi zdi, da bi bilo za tvoj srček super boljš, če bi vidla svojo pikico.... Hm, kaj pa urgenca? Pa jim malo zatežiš? Saj razumejo, da smo IVFjevke že tako še posebej občutljivih živcev in rahločutne narave user posted image Ni kaj, tko pač je...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.1.2010 16:04:45   
Fargesia
hmmm, ko sem jaz zakrvavela (ornk) se je ena pikica poslovila... lahko da imaš kakšen hematom, kar se zelo rado zgodi...

hja, urgenca v LJ je pa poglavje zase...če boš bolj mirna, kar pojdi tja. te morajo vzet...vejretno bojo mal grdo gledale (sestre), ampak se ne pusti...jst sem po abraziji lani eni svoje povedala, pol je bila pa vsa sladka in še preden sem se oblekla nazaj je že mojmu ven letela povedat, da je vse ok...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.1.2010 16:22:29   
Reby
loremi - pojdi takoj na urgenco! Držim pesti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
15.1.2010 17:05:11   
zup2
Loremi tudi jaz ti svetujem, da greš na urgenco. Naredili bodo UZ in boš vsaj bolj mirna, da je s pikico vse uredu. Srečno user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
15.1.2010 17:27:19   
loremi
Pa je lahko UZ tud kakšna "dodatna grožnja", da bi še mal preveč podražli notri in bi bilo še slabše? user posted image
Zdej je tako, da enkrat ko grem na wc, je sled krvi, drugič ko grem,je manjša, pa spet več in spet manj ...
user posted image
pa taka neprijetna bolečina je prisotna user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.1.2010 17:32:27   
Reby
Dafi sporoča

Naša družina je večja za dva člana! Mami in atija sta razveselila 2 fanta - Alen in Benjamin - 2100, 2300 g in po 48 cm.

Čestitke družinici user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.1.2010 17:32:41   
zup2
Loremi jaz mislim da UZ ne povzroča dodatnih groženj. Samo ti boš mirnejša ko boš videla pikico. Je pa res, da kaj veliko ne morejo narest, priporočajo le počitek...vsaj pri meni je bilo tako. Sem pa krvavela nekje do 11. tedna zaradi hematoma. Kakšen dan se mi je fejst ulilo, spet drug dan pa spet nič.

Srečno.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.1.2010 17:39:42   
Reby
loremi - kar pojdi, nobene grožnje ne more predstavjati, boš pa ti bolj pomirjena, ker boš vedela, na čem si. Sploh ne vem, kaj ti govorijo o splavu, če je krvavitev močna kot pri menstruaciji. Da ne povem, da sem krvavela 10x več in je bilo vse ok.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.1.2010 17:50:18   
Kruce Fiks
Tud pr nas smo krvavel, vse skupaj pa so pripisali rasti maternice....
Ti jo kar mhni do urgence, sej so fejstne punce tam, no ja meni. Če ne jo pa praš katera je pa men povej, jo bo dobila po nosu!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.1.2010 17:57:29   
gapii27
loremiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dafiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa full šraufa po bušiju.... mal mam prebavnih motenjuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?