Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.1.2010 19:25:00
|
|
|
|
bit
|
hitro vas pozdravljam...sem utrujena kot hudič....s ponedeljkom sem začela hodit v sluzbo...in sem crknjena... je pa dobra druga stran ....hitreje mi mine čas...za pisalno mizo kar gre.. še malo ..danes teden grem spet pogledat otročka kaj delata ajrad.... uživajte vsi trije
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.1.2010 21:34:33
|
|
|
|
lana70
|
ah kruce, lahko je to reči ...problem je že v tem, da se ne morem niti kaj preveč gibat, če je pa človek še doma in ima redne obroke , potem pa je rezultat tak kot je.....se tolažim, da je lizika toliko težka , sem pa pri tamalem šla gor 23 kg, kar pomeni, da imam še fore ...a zadnja dva meseca gre človek še kaj gor ?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 6:42:28
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Evo ena kavica, da vam mal pritisk dvigne, tistim, ki mate take težave s tem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 8:23:27
|
|
|
|
kimsy
|
jutro rožice! loremi - hvala za kofi. Danes sm tud jst mal pospala, ker je bila prejšna noč nemogoča. lana70 - jst sm šla gor za +15. Pa se sama sebi sploh ne zdim taka bajsika. Sm prov fajn nosečka! Imam pa jst tud težave s kolki, tako da nisi edina, ki se ponoči šeta po hiši! Pritisk pa prej visok kot nizek! gapii - boš vidla, da bo vse ok! Saj glede na to, da maš dva frajerja v trebuščku morta res imet prostorsko stisko! BarbiG - še mal, še mal, pa bo NS, komaj čakamo tud me in itak bo dr. reku, da je vse ik! fargi - kako si mi ti? Nč, se še kaj javim, sam sem na polno zaposlena in odštevam da pride dan D in dobim mojo kepico v naročje. Me je pa kar malo strah, samo me tolaži to, da je mojga še veliko bolj. Aja, imena še nimava izbranega!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 9:13:22
|
|
|
|
gapii27
|
ojla babike me full prehlad mantra... sem na lekadolu c, čaju in halsih me je kr strah ko tolko kiham in snofam... kimsy ti imaš pa res še sam par dni .... za naša pikeca pa upam da je res tako kot se tolažimo caw
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 9:22:05
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...a zadnja dva meseca gre človek še kaj gor ? Najbolj takrat... kruce - ne ga sr** s takimi in strašit naše nosečkice, jaz sem bla na koncu na +20, pa nisem imela nobenih problemov in tud nč mi otročka niso špikal. Ko so ble noseče naše mame, pa še kakih 10 let nazaj ni noben nč kompliciru, pa so se ženske vedno zredile od 20 do 30 kg, otroc pa zdravi. IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Pa se sama sebi sploh ne zdim taka bajsika. Sm prov fajn nosečka! Tud jaz se sebi nisem zdela bajsika, dokler nisem rodila, potem pa vidiš, kam so se kg obesli, prej jih je pa trebuh zasenču In sem še vedno kr na +10 4 mesece po porodu, na isti teži kot sem prišla iz P gapii - pošiljam pikapoke za tvojega škrata Pa čimprej se pozdravi! kajsi - a veš kok lepo te je videt med nosečkami? loremi - nič se ne obremenjuj z izcedki, so nekaj normalnega, ni vredu za pikico, če se sekiraš... barbi - a takega bušija že maš? Komi čakam, da te vidim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 11:28:44
|
|
|
|
Fargesia
|
hej! neki mi računalnik nagaja, zato se bolj mal oglašam... včeraj sem bila na pregledu, smo poslušali srčka in je bil zdaj utrip 164. Imam pa 20.1. še UZ, da vidimo če je dovolj plodovnice, ker imam skos mokre hlačke...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 12:34:48
|
|
|
|
gapii27
|
fargi jes mam tud skos mokre hlačke, pa mam plodovnice dovolj.... neki je od belega toka, nekaj pa ko kr zašvicam doli moj pa pravi, da je to od potrebe za srčeka pa super da se je umiril
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 14:21:32
|
|
|
|
zup2
|
Dober dan! Mi smo z morfologije. Vse je o.k., maternični vrat zaprt (po besedah G kot ponedeljek ), imamo pa pupo ! Izgleda, da me občutek ni prevaral . Jo je bilo pa tako fajn gledat, je imela rokice v ustih in je veselo cuzala . Vsem skupaj želim lep dan.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 16:18:41
|
|
|
|
gapii27
|
zup čestitke za pupo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 16:51:36
|
|
|
|
Fargesia
|
iiii, zup, čestitke za !!! mene je pa G naročila drug teden na UZ, pa je rekla, da se bo mogoče že spol vidu, pa sem rekla, da nočeva vedt, pa je bila videt zadovoljna.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 19:50:03
|
|
|
|
kajsica
|
Dober večer vsem skupaj! danes bila na pregledu in vidla svojo pikico.....je očitno spala in bila zvita v klobčič in se kljub rukanju ni hotela zbudit. Potem pa mi je G rekla da naj malo zakašljam.... ...pol je bil pa šov....sva morali malo počakati da se umirila tolk je skakala in da jo je lahko zmerila. Vse štima točno na datum, vidla rokica in nogice, pa glavico in kako veselo srček utripa, pa še nosna kost se že lepo vidi, tako da mi je rekla, da je z detetom vse v najlepšem redu. Me je kar malo potolažila. To so pa res eni izmed najlepših trenutkov v življenju in seveda so spet tekle soze sreče. Ja me je pa tudi pohvalila, ker sem se v 14 dneh zredila samo za 0,5 kg.... , samo sedaj še bruhamo in nič ne paše jest.....kaj šele bo Reby...... ...hvala hvala...Kako kaj Tomi? Fargi......ti kar malo zavidam...jaz bi tud že srčka poslušala..... Zup.....ja samo da je vse OK in čestitke za Zdaj pa jest.....sem lačna ko volk. Lepo se imejte in božajte trebuščke!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.1.2010 21:48:07
|
|
|
|
Fargesia
|
kajsica, kok si ti zdej noseča? a imaš AS? če ne, pol pridi k meni, boš poslušala srčka!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 6:29:56
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 7:26:04
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Zup2, super za pupo. Kajši, lepo da je vse v redu. Sem prov fejst vesela zate. Reby, ja men pa trebuh že kr raste. Sploh ne vem, kako bo to zgledal čez ene 4 mesece. Se po moje sploh premikat ne bom mogla, če bo šlo tko naprej.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 7:26:47
|
|
|
|
BarbiG
|
Uau, Kimsy, ti si pa že v nizkem štartu. Super, še malo, pa dobiš svojo srečo v naročje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 9:29:40
|
|
|
|
Vitaebella
|
Pozdravljene, že nekaj časa se nisem javljala, ker imam non-stop probleme z zdravjem in zaplete v nosečnosti. Nosim dvojčka, sem v 24. tednu in v pon. sem bila v porodnišnici v ljubljani. Namerili so mi ful kratek MV, čeprav je še vedno zaprt, je dolg le 18mm. Prosim vas tiste, ki imate kaj izkušenj s tem, da mi malo opišete in me potolažite. Ker besede moje G niso bile najbolj vzpodbudne. Ona ves čas govori, da naj upam, da priguram do 30. tedna. A je 18mm res tako slabo? Kaj lahko naredim? Pušenjak mi je rekel, da tudi počitek v tem momentu ne pomaga. Je res temu tako? Hvala za odgovore punce, res sem zaskrbljena, Vita.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 9:57:44
|
|
|
|
gapii27
|
vitaebela ja pravijo da je za dvojčka spodnja meja 2,5....odvisno je od lege otročka, drugače pa pomaga počitek in noge v podložene....so punce spravle že nazaj na normalo... probaj do naslednjega pregleda bolj počivat in podložit noge, boš vidla da bo šlo nazaj... drugače pa dobro jutro mi se še vedno matramo s tem prehladom... nos zaštopam, grlo boli ... upam na boljše cajte
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 10:54:45
|
|
|
|
loremi
|
Vitabella žal ti ne vem povedat, močno pa držim pesti, da dvojčka ostaneta s tabo najmanj do 30. tedna! Gapii27, super da boš počasi spet dobrega zdravja! Moj prehlad gre na srečo tudi na bolje. Sem pa prišla iz prvega UZ, tko sem bla živčna, da me je spodej vse bolelo ... ko nisem vedla, kakšna novica me bo tokrat pričakala, no pa je bla tkooooo lepa ... moj plodek je velik 14 mm in srček mu tik-taka . Mhm še to, prvi pregled pri mojem dr. imam 03.02.2010. Vsem en lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil loremi -- 14.1.2010 10:55:20 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 10:59:20
|
|
|
|
Fargesia
|
Loremi, čestitke za !!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 11:00:30
|
|
|
|
gapii27
|
loremi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 11:09:53
|
|
|
|
loremi
|
Hvalaaa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 11:11:16
|
|
|
|
loremi
|
Punce, sem bla tok zmedena pol dans tam, d sem neki hotla še vprašat, pa itak potem vse pozabila. Transfer sem imela 13.12., v katerem tednu nosečnosti sem potem? Tole računanje mi ne gre.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 11:47:34
|
|
|
|
gapii27
|
meni je moja g štela kr od zadne m. pa tudi po uz se je ujemalo... http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php tu probaj... 6 tednov 4 dni :)
< Sporočilo je popravil gapii27 -- 14.1.2010 11:50:58 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.1.2010 12:13:58
|
|
|
|
Fargesia
|
men vpišejo dan punkcije in pol prištejejo 14 dni...tak da mi ne računajo od ZM... po ZM bi bila več noseča kot sem dejansko.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?