|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
12.1.2010 19:25:00   
bit
hitro vas pozdravljam...sem utrujena kot hudič....s ponedeljkom sem začela hodit v sluzbo...in sem crknjena...

je pa dobra druga  stran ....hitreje mi mine čas...za pisalno mizo kar gre..user posted image user posted image user posted image

še malo ..danes teden grem spet pogledat otročka kaj delatauser posted image user posted image

ajrad....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte vsi trije

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.1.2010 21:34:33   
lana70
ah kruce, lahko je to reči user posted image ...problem je že v tem, da se ne morem niti kaj preveč gibat, če je pa človek še doma in ima redne obroke user posted image , potem pa je rezultat tak kot je.....se tolažim, da je lizika toliko težka user posted image user posted image , sem pa pri tamalem šla gor 23 kg, kar pomeni, da imam še fore user posted image ...a zadnja dva meseca gre človek še kaj gor ?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.1.2010 6:42:28   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Evo ena kavica, da vam mal pritisk dvigne, tistim, ki mate take težave s tem.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.1.2010 8:23:27   
kimsy
jutro rožice!
loremi - hvala za kofi. Danes sm tud jst mal pospala, ker je bila prejšna noč nemogoča.
lana70 - jst sm šla gor za +15. Pa se sama sebi sploh ne zdim taka bajsika. Sm prov fajn nosečka! user posted image user posted image user posted image Imam pa jst tud težave s kolki, tako da nisi edina, ki se ponoči šeta po hiši! user posted image Pritisk pa prej visok kot nizek!
gapii - boš vidla, da bo vse ok! Saj glede na to, da maš dva frajerja v trebuščku morta res imet prostorsko stisko!
BarbiG - še mal, še mal, pa bo NS, komaj čakamo tud me in itak bo dr. reku, da je vse ik!
fargi - kako si mi ti?

Nč, se še kaj javim, sam sem na polno zaposlena in odštevam da pride dan D in dobim mojo kepico v naročje. Me je pa kar malo strah, samo me tolaži to, da je mojga user posted image še veliko bolj.
Aja, imena še nimava izbranega! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.1.2010 9:13:22   
gapii27
ojla babike

me full prehlad mantra... sem na lekadolu c, čaju in halsihuser posted image me je kr strah ko tolko kiham in snofam...

kimsy ti imaš pa res še sam par dniuser posted image .... za naša pikeca pa upam da je res tako kot se tolažimouser posted image

caw

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.1.2010 9:22:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...a zadnja dva meseca gre človek še kaj gor ?

user posted image  Najbolj takrat...

kruce - ne ga sr** s takimi in strašit naše nosečkice, jaz sem bla na koncu na +20, pa nisem imela nobenih problemov in tud nč mi otročka niso špikal. Ko so ble noseče naše mame, pa še kakih 10 let nazaj ni noben nč kompliciru, pa so se ženske vedno zredile od 20 do 30 kg, otroc pa zdravi.

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Pa se sama sebi sploh ne zdim taka bajsika. Sm prov fajn nosečka! user posted image user posted image user posted image

Tud jaz se sebi nisem zdela bajsika, dokler nisem rodila, potem pa vidiš, kam so se kg obesli, prej jih je pa trebuh zasenču user posted image

In sem še vedno kr na +10 4 mesece po porodu, na isti teži kot sem prišla iz P user posted image

gapii - pošiljam pikapoke za tvojega škrata user posted image user posted image user posted image  Pa čimprej se pozdravi!
kajsi - a veš kok lepo te je videt med nosečkami? user posted image
loremi - nič se ne obremenjuj z izcedki, so nekaj normalnega, ni vredu za pikico, če se sekiraš... 
barbi - a takega bušija že maš? Komi čakam, da te vidim.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.1.2010 11:28:44   
Fargesia
hej!

neki mi računalnik nagaja, zato se bolj mal oglašam...user posted image

včeraj sem bila na pregledu, smo poslušali srčka in je bil zdaj utrip 164. Imam pa 20.1. še UZ, da vidimo če je dovolj plodovnice, ker imam skos mokre hlačke...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.1.2010 12:34:48   
gapii27
fargi jes mam tud skos mokre hlačke, pa mam plodovnice dovolj.... neki je od belega toka, nekaj pa ko kr zašvicam doli

moj pa pravi, da je to od potrebe user posted image user posted image
za srčeka pa super da se je umiriluser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.1.2010 14:21:32   
zup2
Dober dan!

Mi smo z morfologije. Vse je o.k., maternični vrat zaprt (po besedah G kot ponedeljekuser posted image ), imamo pa pupo user posted image ! Izgleda, da me občutek ni prevaral user posted image . Jo je bilo pa tako fajn gledat, je imela rokice v ustih in je veselo cuzala user posted image .

Vsem skupaj želim lep dan.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.1.2010 16:18:41   
gapii27
zup user posted image user posted image user posted image čestitke za pupo

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.1.2010 16:51:36   
Fargesia
iiii, zup, čestitke za user posted image !!! mene je pa G naročila drug teden na UZ, pa je rekla, da se bo mogoče že spol vidu, pa sem rekla, da nočeva vedt, pa je bila videt zadovoljna. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.1.2010 19:50:03   
kajsica
Dober večer vsem skupaj!

danes bila na pregledu in vidla svojo pikico.....je očitno spala in bila zvita v klobčič in se kljub rukanju ni hotela zbudit. Potem pa mi je G rekla da naj malo zakašljam....user posted image ...pol je bil pa šov....sva morali malo počakati da se umirila tolk je skakala in da jo je lahko zmerila. Vse štima točno na datum, vidla rokica in nogice, pa glavico in kako veselo srček utripa, pa še nosna kost se že lepo vidi, tako da mi je rekla, da je z detetom vse v najlepšem redu. Me je kar malo potolažila. To so pa res eni izmed najlepših trenutkov v življenju in seveda so spet tekle soze sreče.

Ja me je pa tudi pohvalila, ker sem se v 14 dneh zredila samo za 0,5 kg....user posted image , samo sedaj še bruhamo in nič ne paše jest.....kaj šele bo user posted image

Reby......user posted image ...hvala hvala...Kako kaj Tomi?

Fargi......ti kar malo zavidam...jaz bi tud že srčka poslušala.....

Zup.....ja samo da je vse OK in čestitke za user posted image

Zdaj pa jest.....sem lačna ko volk.

Lepo se imejte in božajte trebuščke!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.1.2010 21:48:07   
Fargesia
kajsica, kok si ti zdej noseča? a imaš AS? če ne, pol pridi k meni, boš poslušala srčka!user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.1.2010 6:29:56   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.1.2010 7:26:04   
BarbiG
Dobro jutro.

Zup2, super za pupo. user posted image user posted image user posted image

Kajši, lepo da je vse v redu. Sem prov fejst vesela zate. user posted image user posted image user posted image

Reby, ja men pa trebuh že kr raste. Sploh ne vem, kako bo to zgledal čez ene 4 mesece. Se po moje sploh premikat ne bom mogla, če bo šlo tko naprej. user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.1.2010 7:26:47   
BarbiG
Uau, Kimsy, ti si pa že v nizkem štartu. Super, še malo, pa dobiš svojo srečo v naročje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.1.2010 9:29:40   
Vitaebella
Pozdravljene,

že nekaj časa se nisem javljala, ker imam non-stop probleme z zdravjem in zaplete v nosečnosti. Nosim dvojčka, sem v 24. tednu in v pon. sem bila v porodnišnici v ljubljani. Namerili so mi ful kratek MV, čeprav je še vedno zaprt, je dolg le 18mm. Prosim vas tiste, ki imate kaj izkušenj s tem, da mi malo opišete in me potolažite. Ker besede moje G niso bile najbolj vzpodbudne. Ona ves čas govori, da naj upam, da priguram do 30. tedna. A je 18mm res tako slabo? Kaj lahko naredim? Pušenjak mi je rekel, da tudi počitek v tem momentu ne pomaga. Je res temu tako?

Hvala za odgovore punce, res sem zaskrbljena,

Vita.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.1.2010 9:57:44   
gapii27
vitaebela  ja pravijo da je za dvojčka spodnja meja 2,5....odvisno je od lege otročka, drugače pa pomaga počitek in noge v podložene....so punce spravle že nazaj na normalo... probaj do naslednjega pregleda bolj počivat in podložit noge, boš vidla da bo šlo nazaj...

drugače pa dobro jutro

mi se še vedno matramo s tem prehladom... nos zaštopam, grlo boli ... upam na boljše cajteuser posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.1.2010 10:54:45   
loremi
Vitabella žal ti ne vem povedat, močno pa držim pesti, da dvojčka ostaneta s tabo najmanj do 30. tedna!

Gapii27, super da boš počasi spet dobrega zdravja! Moj prehlad gre na srečo tudi na bolje.

Sem pa prišla iz prvega UZ, tko sem bla živčna, da me je spodej vse bolelo ... ko nisem vedla, kakšna novica me bo tokrat pričakala, no pa je bla tkooooo lepa ... moj plodek je velik 14 mm in srček mu tik-taka user posted image .
Mhm še to, prvi pregled pri mojem dr. imam 03.02.2010.

Vsem en lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil loremi -- 14.1.2010 10:55:20 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.1.2010 10:59:20   
Fargesia
Loremi, čestitke za user posted image !!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.1.2010 11:00:30   
gapii27
loremiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.1.2010 11:09:53   
loremi
Hvalaaa user posted image  user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.1.2010 11:11:16   
loremi
Punce, sem bla tok zmedena pol dans tam, d sem neki hotla še vprašat, pa itak potem vse pozabila. Transfer sem imela 13.12., v katerem tednu nosečnosti sem potem? user posted image  Tole računanje mi ne gre.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.1.2010 11:47:34   
gapii27
meni je moja g štela kr od zadne m. pa tudi po uz se je ujemalo...

http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php

tu probaj... 6 tednov 4 dni :)

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 14.1.2010 11:50:58 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.1.2010 12:13:58   
Fargesia
men vpišejo dan punkcije in pol prištejejo 14 dni...tak da mi ne računajo od ZM... po ZM bi bila več noseča kot sem dejansko.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?