|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
19.12.2009 10:13:40   
kimsy
tanja - bravo za srčka!!!
Reby - seveda si dobrodošla.

Pri nas pa fuuuuuuuuuuul sneži, kap, se mi to nč kaj ne dopade!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
19.12.2009 10:21:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

No bejbe...mi smo danes dobro opravili...

imava enega user posted image , 9 mm, se pravi sem tam nekje v sedmem tednu...
Dr. D je rekel, da je vse ok.

Prve slabosti so se pa tut začele, pa mal naporen dan danes, tko da bom zdej samo dol padla...

jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
19.12.2009 10:22:38   
lana70
aaaaaa, peto zvezdico sem si prislužila user posted image ...pri nas sneži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
19.12.2009 17:30:58   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ja, sevede da sneži, če ste pa na Snežaku (ups Knežaku) user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
19.12.2009 17:41:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ja, sevede da sneži, če ste pa na Snežaku (ups Knežaku) user posted image

Je šel danes moj na morje-Krk in je 15 cmm snega user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
19.12.2009 17:42:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

No bejbe...mi smo danes dobro opravili...

imava enega user posted image , 9 mm, se pravi sem tam nekje v sedmem tednu...
Dr. D je rekel, da je vse ok.

Prve slabosti so se pa tut začele, pa mal naporen dan danes, tko da bom zdej samo dol padla...

Tanči še tukaj čestitke user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
19.12.2009 17:51:36   
womanpolice
Živjo!

Bom še na tej temi mal starim uspešnim borkam poročala.... kak je bilo v MB na posvetu in spermiogramu...

No, tkole je...

Spermiogram ni bil dober. Celo za polovico slabši kot prej. Pa že prej ni bil Bog ve kaj... Sva vprašala ali je še sploh toliko, da bi se dalo kaj oplodit, in so rekli, da nekaj je še, da problem bi bil da ne bi bilo nič več.. Opažava, da se mu z leti spermiogram le še slabša in če ne bova kmal prišla do željenih vprašanje ali bova sploh kdaj... če bo šlo tkole navzdol.

Na toksoplazmozo sem negativana... po en stran dobr po drug slabo... Se bomo morali paziti, če nam bo nekega dne uspelo...

Rekli so nama da pošto dobiva januarja, in da postopek bi naj bil nekje marec,april... celo leto od prvega naročanja...

Jst res upam, da bi bil MB za naju zmagovalen... Mora bit........ drugače ne vem kaj bova, če bo šlo skoz tole navzdol s spermiogramom...

So rekli, da je "problem", ker jst pridelam velik celic, moj pa nima toliko materiala niti toliko kvalitetnega za oplodit, in ne morejo potem vseh mojih celic uporabit...

Tolk bi naj bilo zaenkrat... Grem večerjo delat, ker sva cel popoldan prespala (službena zabava...)..

Sva pa mislila it dans smučat, pa jo je sneg zagodel; še v trgovino sva morala peš-kar je men čist odgovarjal, čeprav ni tolk bliz. Sedaj pa greva jutr smučat na Stari vrh, ker imajo otvoritev.. pa še sonček bo...

Želim vam lepo nedeljo in za vse držim močne pesti, da se vam izteče kar najbolje.

Lp.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
19.12.2009 18:22:37   
gapii27
WP  želim vama veeeeeliko uspeha v Mb in naj bo 2010 vajino leto

drugače je pa moj tud včiraj bil na službeni feštiuser posted image  da niste bli skup.... v neki fensi restavraciji v lj

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
19.12.2009 18:27:34   
Goldy
Kako kaj nosečke? Jaz bi se vam tudi pridružila na kakšni kavi, pa sem žal predaleč.user posted image

WP - naj bo MB mesto uspeha za vaju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale pa lepo božajte bušije in se pustite razvajat!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
19.12.2009 18:29:43   
gapii27
goldy od kod pa si? 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
19.12.2009 18:34:06   
Goldy
Laško je zakon.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.12.2009 18:35:13   
gapii27
itak... user posted image user posted image user posted image

bomo mogle me iz okolice cela se enkrat dobit... a še je sploh kira iz štajerskega konca?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.12.2009 18:38:45   
Goldy
Vem, da je blanč, pa miklarom, no pa reby izvira iz tu....pa grethy je tudi štajerske...

gapii - šele sedaj sem videla od kaod si, bučka sem ja.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.12.2009 18:49:07   
gapii27
ja sem te malo zmedla ko sem napisala da bi se lahk naslednji tedn doble v okolici ljuser posted image

upam, da se bomo enkrat zmenle za kavouser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.12.2009 18:53:46   
Goldy
Ja, tale tvoja ljubljanska kava, me je zmedla.user posted image   Če boš kaj po Celju hodila, se lahko kamot zmenimo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.12.2009 10:01:02   
gapii27
jutroooooooo

snega imamo ene 20 cm.... sem se kr po zajtrku vlegla nazajuser posted image   zdaj pa bo malcauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.12.2009 10:12:38   
a.jrad1
Pozdravljene žabe babe user posted image  !

In kako? Mi imamo -20 stopinj, tako da sem prišla cela zmrznjena v službo. V četrtek pa uradno začnem porodniško user posted image  ; a bom hodla še naprej delat; se dobro počutim in tri-štiri urice na dan mi paše, da sem v družbi in med ljudmi; ko bom rodila pa bom itak doma.

Upam, da ste vse ok in pridno čuvate pikice

lp

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.12.2009 10:30:23   
tejalea
oJLA!
Jaz pa sem že imela prvi alarm! V četrtek zjutraj sem na WC opazila kri oz. majhne koščke krvi. Seveda me ja zgrabila panika, sem šla potem k G, pa je rekel da krvavitve več ni in da se moram paziti! Če ne pa v bolnico! In sem pripopana na kavč! Sam ni hotel ugibati kaj bi lahko to bilo... imate mogoče kako mnenje?
Jaz samo upam, da se mi ne ponovi in da sta srčka ok.

lp
teja

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.12.2009 14:16:38   
gapii27
ojla....

tejalea zate user posted image user posted image user posted image

jes šer tud kr ležim, ker me kolk boli ko hudič ko hodim in ko se sploh upiram na desno nogo, tak da mi tudi obračanje v pojstli ne gre najboljeuser posted image

danes smo pojstlci sestavli pa sem že posteljnino gor dala, ki jo bo mami potem oprala preden pridemo domov... cunjice so oprane in postpravljene, v torbo si še neki malga spakiram, če slučajno ostanem po novem letu v bolnici...

caw

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.12.2009 17:03:56   
biba007
Tejalea, user posted image . Ti kar odkavčkaj. Pa navijam, da je bilo tole once-in-a-lifetime.

Gapi, pa ja še niste v nizkem štartu????

Ajrad, viš, tole s porodniško in delom pa mene tudi zanima. Kako pa potem šiba s plačilom? Dobiš celo porodniško IN še tisto, kar oddelaš? Al' se tole mal pokompenzira?

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.12.2009 17:05:11   
lana70
čeeer...jaz sem pa danes bila na CTG-ju in je šjora pozabla name, sem bila priklopljena na aparat 1 uro in 5 min (načeloma si 15 min)!!!!! Je trak kmalu do tal prišel.....mislm...potem pa sem čakala še nadaljnji 2 uri, da so mi ta ctg odčitali...matr ma pa imam srečo user posted image ...punce, a se kateri sanja, do koliko kg je lupinica???

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.12.2009 17:33:23   
a.jrad1
Biba007 ja s plačilom je tako, da mi na plačilni šibajo stimulacijo :) ; ker sem pa že od začetka decembra na dopustu - ga moram izkoristit, drugače propade, tudi ta varianta odpade, tako da sem si uredila št. napotnico in bomo malo tako kompenziral; je podjemno delo predrago....

lp

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.12.2009 18:12:08   
Goldy
lana - lupinice so do 9 kg oz. nekatere do 13 kg - se mi zdi. Naša Peg Peregova je do 9 kg.

gapii - ubožica ti, te vse boli, sej bo boljš.....user posted image

bibabond - kako mati prestolonaslednika?user posted image

tejalea - ti pa le počivaaaj!

a.jrad - jaz sploh ne vem več, kako zgleda služba, ko sem že 15 mesec doma. No, sem jim tudi spomladi malo pomagala - smo se kao zmenili, da mi bodo, ko pridem nazaj šteli nekak ure, al neki....

Pozdravček vsem1

Pa smo 4!!!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.12.2009 18:39:38   
BarbiG
Lana, lupinica je nekje do 13kg lahko tudi kak kg manj, če je otroček bolj velik. Ker pri lupinici ne igra takšne vloge teža kot velikost otroka. Po standardih naj bi se lupinica uporabljala 9 mesecev, vendar sta mojedva korenjaka bila v lupinici približno 8 mesecev, pol je blo pa treba večji avtosedež kupit, ker sta lupinico enostavno prerasla, čeprav sta pri teži imela še ful viška. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
21.12.2009 18:50:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Lana, lupinica je nekje do 13kg lahko tudi kak kg manj, če je otroček bolj velik. Ker pri lupinici ne igra takšne vloge teža kot velikost otroka. Po standardih naj bi se lupinica uporabljala 9 mesecev, vendar sta mojedva korenjaka bila v lupinici približno 8 mesecev, pol je blo pa treba večji avtosedež kupit, ker sta lupinico enostavno prerasla, čeprav sta pri teži imela še ful viška. user posted image

hm....jaz imam maxi cosi,.....pol se pa splača kupit easy fix podstavek za isofix pritrditev, če jo uporabljaš 8 mesecev user posted image .....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.