|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
16.12.2009 11:09:16   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce pozdravljene.

Za mano je UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ...

user posted image user posted image user posted image Lubika moja! Pa nikar ga ne lomi. Zdajle, prav zdajle si srečka nosečka z dvema superuser posted image user posted image . Pa če to ni za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.12.2009 11:57:29   
kimsy
BarbiG - ti se smej, jokaj, veseli... Kolikor te je volja! Me bomo držale pesti, da bo vse ok, pa itak da bo, ker more bit! Zato vstran z negativnimi mislimi!  Glavno, da mamo user posted image   oz. user posted image  user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.12.2009 12:05:38   
BarbiG
Joj punce, zlate ste. Hvala prav vsaki posebej za vzpodbudo. Sej zdele sem že bolj optimistična kot sem bila takoj po UZ-ju. Drgač pa bomo več vedli po NS, ki jo imam 22.1., pregled pri svojemu G pa imam 6.1.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.12.2009 12:08:28   
BarbiG

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ
bit - merjenje bete

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija
Tanja_Jes - 1. UZ

četrtek, 24.12.
kimsy - pregled

torek, 29.12.
Gapii27 - pregled
Biba77 - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija
tejalea - pregled
Tanja_Jes - pregled

torek, 05.01.
špelka - NS
lana70 - pregled

sreda, 06.01.
BarbiG - pregled

petek, 22.01.
BarbiG- NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
Pikovit (MB)
bit (PO)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 16.12.2009 12:09:58 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.12.2009 14:28:23   
sapi
Pozdravček ...

kimsy ja sedaj se gre pa zares ... a posteljico si kupila. Nama jo je tašča kupila takoj, ko sva povedala po NS, da pričakujeva. Sva bila čist šokirana saj sva samo spraševala ali se jo da kaj ceneje zrihtati pa nama jo je kar prinesla user posted image . Pa si kaj strij pridelala glede na to, da nisi ravno vestna?

a.jard vidim, da si vse uredila smo še rodit je treba ...
biba potem bi bilo pa bolje, če se odločiš za EA, očke so le očke. Jaz si sicer želim naraven porod upam, da mi uspe. Glede strij pa ne govori jih imam že od pubertete od stegen do prsi in riti, samo še trebuh mi manjka ampak tega ne dam. Sem kupila eno drago olje za po tuširanju, ki ga je moja sestra uporabljala (sicer nima problema s strijami kot jaz) in ni pridelala niti ene, potem pa še sanosan kremo za povrhu. Trebuh je še lep sicer ga ni še prav veliko, za ostale dele pa ne garantiram ali je kaka nova ker ne vem. Upam, da mi bo uspelo.
barbi čestitke user posted image user posted image za dvojčka user posted image user posted image , pa kar enojajčna. Veš kaj ti samo pozitivno razmišljaj in se ne pusti takim zastraševanjem. Se ne damo smo preveč skozi dale.

Kje pa je kajsica z novičkami, jih že težko čakamo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.12.2009 14:41:41   
gapii27
jes pa sem zdaj malo zakrvavela ko sem bla na školjkiuser posted image   a je možno, da mi je sam kje zunaj počla kožica al kaj?  ko sem obrisala je blo sveže krvi pa ni bla pomešana z belim tokom. vrjetno je sam kaj ki počlouser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.12.2009 14:54:52   
kajsica
Pozdrav babike!

Ja tudi mi smo bili danes na UZ in sta bili 2 GV, ena večja in druga manjša, v obeh pa je plodek 9mm. Dr D mi je naročil še en pregled čez 14 dni sploh zaradi tamale vrečkice da vidimo ali se bo obdržala ali ne. Sta pa obe zelo živi user posted image user posted image .....No naslednji pregled bo pa že 29.12. pri svoji G.

V glavnem.....bila sem tolk izmozgana od živčne vojne zadnjih dni, da sem doma samo dol padla in spala...

Barbi.....kot sem ti rekla, da počasi, velik je enojajčnih dvojčkov...boš videla vse bo OK.

Vsem hvala za navijanje.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
16.12.2009 14:57:41   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pozdrav babike!

Ja tudi mi smo bili danes na UZ in sta bili 2 GV, ena večja in druga manjša, v obeh pa je plodek 9mm. Dr D mi je naročil še en pregled čez 14 dni sploh zaradi tamale vrečkice da vidimo ali se bo obdržala ali ne. Sta pa obe zelo živi user posted image user posted image .....No naslednji pregled bo pa že 29.12. pri svoji G.

V glavnem.....bila sem tolk izmozgana od živčne vojne zadnjih dni, da sem doma samo dol padla in spala...

Barbi.....kot sem ti rekla, da počasi, velik je enojajčnih dvojčkov...boš videla vse bo OK.

Vsem hvala za navijanje.

kajšiiiii, kolk sem veselaaaauser posted image user posted image user posted image

barbi, tudi zate!!! vse bo okej! user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
16.12.2009 15:39:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pozdrav babike!

Vsem hvala za navijanje.

kajšiiiii, kolk sem veselaaaauser posted image user posted image user posted image

barbi, tudi zate!!! vse bo okej! user posted image user posted image user posted image

dvojne mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obema še enkrat čestitke in mirno nosečnost vama želim!!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.12.2009 17:52:16   
dafi
BarbiG ne bodi žalostna, samo pozitivne misli v "glavo", vse bo o.k. boš videla, čestitke in pa držim pesti za naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.12.2009 18:09:54   
a.jrad1
hojla!

"...ja kje boš pa ti rodila, da potrebuješ napotnico za epiduralno??? Jaz bom v Po in rabim samo papirje s predavanja, da sem seznanjena z zadevami in moj podpis...grem pa sigurno na EA"

Ja Lana70 na žalost smo mi na drugem koncu Slovenije in pač pri nas potrebuješ pregled pri anesteziologu kot pred vsako operacijo, če želiš imet epiduraalno - baje zaradi alergij, ipd.

Barbi čestitam za dva srčka, pa ne bit žalostna; samo optimizem in nič drugega.....pa bo vse tako kot mora biti

lp

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.12.2009 19:22:41   
bit
pokorno javljam da smo danes namerili 476 na 14 dan po ET..

ko sem pa klicala Ata Reša.... sem pa obnemela.....user posted image

ko sem mu povedela je kar vriskal od srečeuser posted image ... mr. Ice se je malo odtajal....zgleda da dopust tako vpliva na njega....

prvi UZ imam šeleeeee 4.1.10...
tri tedne ... trepetanja.... bom kot orangina

< Sporočilo je popravil bit -- 16.12.2009 19:23:00 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.12.2009 8:36:27   
gapii27
jutro babike

brrrr je mraz... sem kr nazaj v pojstlo zlezlauser posted image  

lepo dopoldne vam želim

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.12.2009 8:40:05   
biba77
Čestitke, nova nosečka in kar pogumno do pregleda. Ta čas okoli praznikov zelo hitro mine, potem pa boš že na vrsti.
Barbi, nič skrbet. Dosti enojajčnih dvojčkov se je že rodilo in zdaj, ko vedo, bodo še posebej pazili nate! Le pogumno izzivu naproti in ne pozabi božat bušija.
Gapii, kako je tvoja krvaitev? Verjetno je žilica počila, nič resnega. Kako se pa počutiš?

Lep dan vsem,
b77

< Sporočilo je popravil biba77 -- 17.12.2009 8:43:23 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.12.2009 8:55:13   
gapii27
ja biba hvala... je včiraj takoj minilo...zgleda da je blo na zunanji strani nekaj počlo... ko vsedem na školjko je vse tak napetouser posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.12.2009 9:07:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

ko sem mu povedela je kar vriskal od srečeuser posted image ... mr. Ice se je malo odtajal....zgleda da dopust tako vpliva na njega....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.12.2009 9:13:27   
kimsy
sapi - glede strij; zaenkrat nisem pridelala še nobene! Me je moj ravno v nedeljo temeljito pregledal. Nekaj jih imam sicer iz najstniških let na notranji strani stegen, sam ni hudga, je za preživet!
Ja, postelco sva kar sama nabavla oz. plačala jo je moja mami, ker jo je tud letos bratu, k ma 4m starga sinčka. Noče delat razlik med vnuki, čeprav pri naju finance niso problem. Mi pa tašča skoz mori, kok bo ona pr njen nardila sobo za otročka, pa kok bom pršla iz porodnišnice k njej! Ja halo... Če bom kam šla bom šla k moji mami. Za popenit, mam kar probleme, a na začetku otročka sploh ni bla vesela, ker sm ji sinčka vzela in odpeljala od doma! Za zjokat! Zdaj pa se dela kot da je njen in bi najraje vidla, da rodim, ga dam njej, jst pa grem. Dobro, da je moj srček tok fajn, da vedno drži z mano.
kajsica - bravo za user posted image  user posted image , to pa bo otročkov naslednje leto! user posted image  user posted image  user posted image
gapii - samo da si ok!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.12.2009 9:14:59   
kimsy
bit - user posted image  user posted image  user posted image , boš vidla... 04.01 bo tako kmalu tukaj! Čeprav vem, da se daleč zdi, ampak vmes je en kup praznikov, crkljanja, daril... In ko boš imela že vsega dovolj, boš 04. zagledala najlepše darilo!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.12.2009 9:49:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Mi pa tašča skoz mori, kok bo ona pr njen nardila sobo za otročka, pa kok bom pršla iz porodnišnice k njej! Ja halo... Če bom kam šla bom šla k moji mami. Za popenit, mam kar probleme, a na začetku otročka sploh ni bla vesela, ker sm ji sinčka vzela in odpeljala od doma! Za zjokat! Zdaj pa se dela kot da je njen in bi najraje vidla, da rodim, ga dam njej, jst pa grem. Dobro, da je moj srček tok fajn, da vedno drži z mano.

Ohhhh kolk mi je to znano.Te tečne tašče user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.12.2009 9:50:21   
pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za beto

Ja Reško je pa zelo vesel za vsako,ki ji rata in to tudi pokaže user posted image .Ice manuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.12.2009 13:04:22   
zup2
Dober dan srečke nosečke!

Evo nas s pregleda! Vse je OK, srček veselo bije, samo jaz imam malo preveč bakterij v urinu, zato moram več pit. Pa ne vem kako bom še več zmogla user posted image .
Morfologijo imam 13.1., naslednji pregled pa 21.1.

Šibam po nečake v šolo in jih peljem na kosilo v McDonalds!

Lep dan.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.12.2009 13:08:43   
gapii27
jes tudi jes tudi...mc fisch  bi jelaaaa

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.12.2009 13:54:39   
kajsica
En lep dan vsem skupaj!

Babike dajte mi neki povedat......jaz mam zdaj že 3 dan ene čisto take rahle rahle izcedke (rahlo roza obarvano) največ zjutraj, čez dan pa se zadeva umiri. Sem včeraj vprašala kaj to pomeni, pa mi je dr D rekel, da to ima marsikatera nosečnica...mene pa je tega strah. Kaj mi lahko svetujete.....naj počakam do naslednjega pregleda če se ne bo zadeva pojačala al naj grem kar takoj k zdravniku.....res me je strah.

Hvala pa vsem za navijanje!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.12.2009 14:01:23   
gapii27
kajsica jes imam celo nosečnost razne izcedke... malo oranžni, veliko beli in sluzasti...včasih so bli tud rozasti...odvisno kaj ješ...to ti se lahk na vodi pokaže in potem ko greš na malo potrebo še pol na hlačkah malo ostane al pa se čez noč nabere in potem zjutraj ponavadi steče ven ko si bolj pokonc

mislim, da ni panike...čeprav jes tud sama analiziram vsak izcedek in vsako bolečino

caw

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.12.2009 15:38:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za beto

Ja Reško je pa zelo vesel za vsako,ki ji rata in to tudi pokaže user posted image .Ice manuser posted image

Ampak to je pa čisto res. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.