|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
22.12.2009 15:31:59   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Hvala punce.Sem tako presrana,da je joj.Sej to je normalno a neuser posted image ?Ste bile ve tudi?Bolj ko se bliža datum,bolj me je strahuser posted image

Pikovitka, tole je čist nekej naravnega. Tud mene je skor pobral od živčnosti. Sem imela celo pozneje UZ, ko sem bila noseča 7 t 1/7, tkod a sem agonija doživljala še en teden dalj. Drgač pa kar čutim, da bo vse v redu.

Fargi, super za tako lepe novičke z UZ-ja. user posted image user posted image user posted image

Bibon, a potem prestolonaslednik zdej že konkretn pokaže kdo je gazda? Kaj šele bo.  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.12.2009 16:04:48   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Hej!!!

jaz sem imela UZ danes in se je G čist raznežil zraven...je rekel, poglejte kako vam maha!!! joj, kok je živahen...no, poglejte...tukaj so rokce, pa nogice...joj, vam bom kar eno slikico dal.  user posted image user posted image user posted image

ma pa od TT 45mm, tak da je to za 11t2d, jaz sem pa glede na punkcijo danes 11t4d. sem fuuul vesela!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , meni je šlo pa prav na jok, naši liziki se je takrat tako kolcalo, da so ji tiste rokice poskakovale....

ooo bibon, še malo, pa te bo zjutraj s postelje metal user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.12.2009 19:38:04   
pikovit

Hej!!!

jaz sem imela UZ danes in se je G čist raznežil zraven...je rekel, poglejte kako vam maha!!! joj, kok je živahen...no, poglejte...tukaj so rokce, pa nogice...joj, vam bom kar eno slikico dal.  user posted image user posted image user posted image

ma pa od TT 45mm, tak da je to za 11t2d, jaz sem pa glede na punkcijo danes 11t4d. sem fuuul vesela!!!! user posted image user posted image user posted image

Oooooooooooooo kako je lepo take novičke bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
23.12.2009 8:27:15   
BarbiG

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (xx.08.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)
Kajšica user posted image user posted image (xx.08.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

četrtek, 24.12.
kimsy - pregled
Pikovit- 1. UZ

torek, 29.12.
Gapii27 - pregled
Biba77 - pregled
Kajšica - pregled
Fargesia - NS

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija
tejalea - pregled
Tanja_Jes - pregled
Bit - 1. UZ

torek, 05.01.
špelka - NS
lana70 - pregled

sreda, 06.01.
BarbiG - pregled

torek, 12.01.
Fargesia - pregled

sreda, 13.01.
zup2 - morfologija

četrtek, 21.01.
zup2- pregled

petek, 22.01.
BarbiG- NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
Pikovit (MB)
bit (PO)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 23.12.2009 8:29:25 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
23.12.2009 8:33:23   
BarbiG
Dobro jutro so user posted image .

Tkole seznamček sem porihtala. Upam, da sem vključila vse spremembe. Se morm pa mal pohvalt, ker mi očitno Teekane čaj za nosečnice pomaga in mi je slabo res še samo na trenutke. Edino nobenega tapravega apetita nimam. user posted image Se mi pa že pozna, ker me vse hlače tiščijo, edino kiklce še spravim nase. Če pa že oblečem hlače, morm pa kr nosečniške, ker me potem nič ne veže in se bolje počutim. Pa trebušček se mi je mal napihnu, tko da zgleda user posted image user posted image pridno rasteta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
23.12.2009 8:57:55   
tejalea
No, končno še več dvojnih user posted image ! Tudi takih, ki smo v drugi polovici 2010.
BarbiG, jaz imam že od nevemkdaj trebuh in mi res pašejo nosečniške hlače. Ko sem bila prvič noseča sem imela tak trebuh šele dva meseca kasnejeuser posted image  Kaj šele bo!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.12.2009 9:18:15   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

No, končno še več dvojnih user posted image ! Tudi takih, ki smo v drugi polovici 2010.
BarbiG, jaz imam že od nevemkdaj trebuh in mi res pašejo nosečniške hlače. Ko sem bila prvič noseča sem imela tak trebuh šele dva meseca kasnejeuser posted image  Kaj šele bo!

Ja, pri meni se prvi dve nosečnosti do ene 16-tega tedna sploh nista poznali, zdej se mi pa že. Res ne vem, kakšna bom, sam upam, da mi trebuha ne bo razneslo. user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.12.2009 9:34:11   
Reby
Barbi - ful boš lepa nosečkica user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.12.2009 12:36:01   
pikovit
ej IVFovke kam ste pa padle????Na drugo stran user posted image user posted image user posted image user posted image .No pa da vas mal potegnem gor user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.12.2009 12:39:50   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Barbi - ful boš lepa nosečkica user posted image

user posted image user posted image user posted image . Reby, ampak tale tvoj zaklad je pa res že pravi maneken. Ga boš mogla fejst čuvat ko bodo dekleta začela pr vas zvonit. In če imam pavi filing, bo to kar kmalu. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.12.2009 12:40:58   
BarbiG

ej IVFovke kam ste pa padle????Na drugo stran user posted image user posted image user posted image user posted image .No pa da vas mal potegnem gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Jp, tud to se včasih zgodi, da mal dol padeš. user posted image

Sem se dons mal prezgodi hvalila glede slabosti, mi je zdele že lep čas spet ful user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
23.12.2009 13:19:17   
pikovit
Barbi kako pa izgleda ta slabost?Jaz sem zjutraj vstala in mi je bilo fullll slabo,tak mrzu pot me je oblil, mal se mi je zvrtelouser posted image .Pol sem se pa vlegla in odprla okno-svež zrak in je minilo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.12.2009 13:21:28   
Fargesia
da še tukile nalimam... rokice, nogice in glava...trupa se ne vidi...user posted image

TUKAJ

Pikovit, preden vsatneš, dej v usta kak piškot al pa mal kruha...

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 23.12.2009 13:22:15 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.12.2009 14:03:09   
atina1
Pozdravljene!

Sem tudi nosečka po IVF-ju.

Noseča sem 8t in 1 dan, zanima me če je še prehitro, da se naročim za nuhalno. Kaj se je že ktera naročla? Kaj menite za dr. pelkič ksenijo v mb?
Pa kak zgleda tale filmček ko si ga daš delat, je nekaj takega kot 3D/4D ali kot navaden uz?

LP user posted image

Anita

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.12.2009 14:22:49   
Fargesia
atina, jaz sem se na NS naročila takoj po pregledu...tak da se kr naroči.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.12.2009 15:15:15   
BarbiG

Barbi kako pa izgleda ta slabost?Jaz sem zjutraj vstala in mi je bilo fullll slabo,tak mrzu pot me je oblil, mal se mi je zvrtelouser posted image .Pol sem se pa vlegla in odprla okno-svež zrak in je minilo.

Jp, to te to. Dobrodošla v nosečniški svet. user posted image user posted image user posted image Moj že kake 3 teden nori, ker skoz okna odpiram in hišo hladim, sam men je ful bolj slabo, če je vse zaprto. Morm imet velik zraka in hlado, pa nekak gre.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.12.2009 15:16:54   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Pozdravljene!

Noseča sem 8t in 1 dan, zanima me če je še prehitro, da se naročim za nuhalno. Kaj se je že ktera naročla? Kaj menite za dr. pelkič ksenijo v mb?
Pa kak zgleda tale filmček ko si ga daš delat, je nekaj takega kot 3D/4D ali kot navaden uz?

LP user posted image

Anita

Ti se kr naroč na NS ni nč prepozn, ti bodo dal datum tam nekje med 12-tim in 13.- tednom. Ne vem sicer kako je to v MB, vendar glede na mojo starost mi pripada NS na napotnico in mi jo bodo naredil v porodnišnici v LJ.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.12.2009 17:25:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Pozdravljene!

LP user posted image

Anita

Ti se kr naroč na NS ni nč prepozn, ti bodo dal datum tam nekje med 12-tim in 13.- tednom. Ne vem sicer kako je to v MB, vendar glede na mojo starost mi pripada NS na napotnico in mi jo bodo naredil v porodnišnici v LJ.

Hihihihihi včasih pa leta prav pridejo.Lahko kaj prišparaš user posted image user posted image user posted image user posted image Vse je za nekaj dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.12.2009 17:27:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Jp, to te to. Dobrodošla v nosečniški svet. user posted image user posted image user posted image Moj že kake 3 teden nori, ker skoz okna odpiram in hišo hladim, sam men je ful bolj slabo, če je vse zaprto. Morm imet velik zraka in hlado, pa nekak gre.

ja tako je bilo danes pri meni.Sem si odprla okno na stežal in se ulegla.Pol je bilo pa OK.Khmmmm te zadeve so pa zelo neprijetne user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.12.2009 17:28:41   
pikovit

da še tukile nalimam... rokice, nogice in glava...trupa se ne vidi...user posted image

TUKAJ

Pikovit, preden vsatneš, dej v usta kak piškot al pa mal kruha...

Fargi še tukaj.Kaaaaaaaaaaaaakooooooooooo lepooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.12.2009 18:08:56   
Fargesia
Pikovitka, čakam na lepe novičke! jutri zjutraj bom zgodaj vstala samo zaradi tebe!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.12.2009 22:37:08   
pikovit
Fargi ne rabiš zgodaj vstajat.Imam šele ob 10:20.Pa preden pridem na vrsto,bo trajalo.Potem pa še iz MB domov,bo trajalo.Ti si kar na easy vzemi user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
24.12.2009 9:31:03   
zup2
Dobro jutro mamice to-be!

Pikovit danes držim pesti, da na UZ vidiš najlepšega in najmočnejšega user posted image . Tele nosečniške tegobe kot so slabost in oteženo dihanje pa poznamo vse, ampak verjemi, da minejo, sploh pa jih pozabiš ko zagledaš pikico na UZ!

Fargi super slikica! Mali/a je pravi akrobat!

Mene pa nekaj zdravje zajebava, ampak se ne dam user posted image . Še dobro da mi samo z nosa teče in da ni kaj hujšega. Se vidi, da sem bolj navajena na stanovanjski zrak, ker čim sem šla malo ven, me je že uhvatilo user posted image

Želim vam vesele božične praznike in lepo praznujte.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
24.12.2009 11:12:28   
Fargesia
user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
24.12.2009 11:45:45   
ledenka
lepo praznujte! naslednje leto boste tekale za vašimi škrati in kričale: Pusti jelko, ne tja, ne kabla v usta itd. user posted image uživajte še zadnji mirni božič, naslednji bodo popolnoma drugačni user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.