|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.12.2009 15:41:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

En lep dan vsem skupaj!

Babike dajte mi neki povedat......jaz mam zdaj že 3 dan ene čisto take rahle rahle izcedke (rahlo roza obarvano) največ zjutraj, čez dan pa se zadeva umiri. Sem včeraj vprašala kaj to pomeni, pa mi je dr D rekel, da to ima marsikatera nosečnica...mene pa je tega strah. Kaj mi lahko svetujete.....naj počakam do naslednjega pregleda če se ne bo zadeva pojačala al naj grem kar takoj k zdravniku.....res me je strah.

Hvala pa vsem za navijanje!

Nekatere nosečke imajo to zaradi tega, ker se maternica širi in potem kakšna žilca poči. Ni nič narobe. Čeprav jaz sem mela v 10 tednu mal krvavitev in sem šla na UZ k dežurnemu, pa se mi je na ta način nabrala tekočina v maternici, ki se je potem morala sčistiti, pač potem z rjavimi izcedki.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.12.2009 18:54:22   
Fargesia
hej!

No, pa je pregled za mano...ITAK, da mi ni naredil UZja...k da sem kaj druzga pričakovala...user posted image  sem pa težila in mi je dal napotnico, tak da grem v torek na UZ...
je pa rekel, da je vse ok. sem pa danes prvič z AS našla srčka! user posted image

Zup, madonca, nas je blo tok, da nisem mogla vseh žensk tam matrat če si to ti...user posted image

aja, NS mam 29.12., pregled pa 12.1.

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 17.12.2009 18:55:46 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.12.2009 20:02:58   
bit
še tukaj...mogoče kateraa  ve

danes imam pa jst eno vprašanje.... do danes sem jedla centrum materna in c vitamin dodatno 500mg.
C vitamina mi je zmanjkalo... pa sem šla po nove...
v lekarni povem da sem nosečka... pa ni bila najbolj zadovoljna nad mojim jemanjem C vitamina.
C vitamin sem sedaj jemala da me  pujsek ne ulovi un tabolan....
Kaj ve mislite.... naj prisegam samo na pomaranče...in limone....kivi... in tako nadoknadim ...

Ne razumem zakaj ne C vitamina več kot je dnevna doza (dobim jo v Centrum materna).

a ste kej zastople.... če ste dejte kir komentar in kako se ve spopadate ...z letošnjo zimo

tnx

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.12.2009 20:04:26   
bit
fragi....čestitke za tik taka....user posted image

tanja... tebi pa želim da juitri slišiš en velik tik takuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.12.2009 20:09:54   
pilotina
Fargesia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.12.2009 20:54:26   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej!

No, pa je pregled za mano...ITAK, da mi ni naredil UZja...k da sem kaj druzga pričakovala...user posted image  sem pa težila in mi je dal napotnico, tak da grem v torek na UZ...
je pa rekel, da je vse ok. sem pa danes prvič z AS našla srčka! user posted image

Zup, madonca, nas je blo tok, da nisem mogla vseh žensk tam matrat če si to ti...user posted image

aja, NS mam 29.12., pregled pa 12.1.

user posted image Fargi, danes nas je pa res bilouser posted image ...Je pa ob 11-ih vklopil turbo in smo kar leteleuser posted image . Sem pa tudi jaz skoz čekirala katera bi lahko bila, samo ste bile kar tri z dragimi pa niseh hotla skoz buljit user posted image
Glavno, da si slišala srčka, to je itak najlepši zvok, v torek boš pa svojo pikico še vidla. Jaz sem pa že mislila da se me bo usmilil za UZ, pol je rekel da pa januarja... No ja, glavno da smo ga slišali kako se preobrača in da srček lepo bije!

Lp.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
18.12.2009 7:34:19   
biba007
Dobro jutro. Pri nas je pa še malo nasnežilouser posted image

Evo, tole sem pa našla glede, no, akhem, pukijev v nosečnosti. Gapi, sva čisto ok, ni panikeuser posted image . Bebejem očitno celo pašeuser posted image

Relieving Gas During Pregnancy

Why are you suddenly producing more gas than OPEC?
There are at least two good reasons why, at 20 weeks pregnant, your body is suddenly emitting sounds (and smells) you've previously only heard (and smelled) from your brother or your husband — and definitely not from anyone of the gentler sex. Remember those hormones that relaxed the smooth muscle tissue in your gastrointestinal tract early in your pregnancy? While leisurely digestion allows for nutrients to be better absorbed into your bloodstream, it also results in bloating and indigestion for you. What's more, your baby is bigger now — leaving your enlarged uterus and your bowels competing for the same space. No wonder there's all that rumbling — it's crowded in there!

The good news is that gas bubbles aren't crowding or hurting your baby. (In fact, your baby is probably enjoying the gurgling symphony your bowel is performing.) The bad news: Being a human whoopee cushion is uncomfortable and more than a little embarrassing.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
18.12.2009 10:43:30   
Fargesia
hihi, zup, pol sva obe okol gledale...midva sva cel čas sedela direkt nasprot vrat. 

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
18.12.2009 11:14:22   
Reby
Jutro nosečkice, kako ste? Vidim, da ste bile zadnje dni bolj aktivne. Pridne, pridne. Je pa lepo videt tulk nosečkic na kupu in komaj čakam, da se pridružite nam mamicam. Uživajte v bušijih in lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
18.12.2009 11:21:31   
gapii27
jutroooo

mene tok medenica boli da komi hodim... najbolj desna stran... a mi tok že vse dol tišči al kauser posted image

bibon glavno da sma normalneuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
18.12.2009 11:54:11   
gapii27
ja pa naš gospod je danes podpisal očetovstvouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
18.12.2009 11:55:13   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hihi, zup, pol sva obe okol gledale...midva sva cel čas sedela direkt nasprot vrat. 

Ooo, pol pa mislim da vem katera si!!! A sta bila zadnja od parov na vrsti? Jaz sem sedela pa levo od tebe, zraven tiste gospe ki je skoz jamrala kako gre počasi, pa kdaj bo na vrsti. Je bla pa z mano tudi moja sestra, vendar je mogla ob pol enajstih it. Sva se pa srečale tudi pri sestrah (ti si ravno končala pri Voglerju, jaz sem pa čakala da grem k njemu) in mislim da pri vhodu v porodnišnico...A si ta pravauser posted image ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
18.12.2009 12:59:20   
Fargesia
ja, zup, sem taprava!!! joj, una je bla pa res tečna...bemtiš, če bi jo naprej vzela, bi pa jaz začela težit. user posted image

to sem vidla, da sta dve skup prišla in je pol ena šla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
18.12.2009 13:38:31   
gapii27
sem gledla malo tikerčke fargi že v 12 tednuuser posted image user posted image user posted image   dnevu grejo a ne?

ja še to....enkrat smo omenjale kako kavico pa to...pa ni blo nič iz tegauser posted image   nekatere že komi hodimo pa ne bo kasneje možnosti...bi blo fajn da pred rojstvi...
jes sem naslednji teden na zbiljah pr mojmu pa bi se lahk ki doble v lj al pa okolici...

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 18.12.2009 13:40:56 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
18.12.2009 15:53:38   
kimsy
fargi - to je pa leonišče glede uz-jev. Men ga tud dr.D ni naredu, pa tok sm si želela potrditev, da je vse ok! No, za kazen mi ga pa zdaj na vsakem pregledu, ker se user posted image  noče obrnit, pa spremljamo kaj in kako! Tako da mi je že 3 od morfologije naprej! user posted image  
gapii - jst jutri začnem porodniško in tud lahko pridem na kavo do lj!
reby - ja, jst se vam nameravam kar kmalu pridružit. No, po novem letu, si res želim, da je moje dete rojeno l 2010.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.12.2009 16:10:55   
gapii27
no kimsy dve sma žeuser posted image user posted image user posted image

ajmo babe eno predpraznično kavico z cimetom pa kakouser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.12.2009 18:02:55   
lana70
daaan nosečke.....mi smo pa s CTG-ja in je zaenkrat vse ok.....kaj novega??? Sem kaj prezrla, kakšno novo nosečko?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.12.2009 19:03:46   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

gapii - jst jutri začnem porodniško in tud lahko pridem na kavo do lj!

Jaz bi tut šla na kavico. A lahko, čeprav nisem več nosečka? user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.12.2009 19:04:25   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

daaan nosečke.....mi smo pa s CTG-ja in je zaenkrat vse ok.....kaj novega??? Sem kaj prezrla, kakšno novo nosečko?

CTG? Kako pa to, da že tako zgodaj?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
18.12.2009 19:06:58   
gapii27
reby draga seveda si vabljena...sej smo IVF-keuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
18.12.2009 19:10:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

reby draga seveda si vabljena...sej smo IVF-keuser posted image

Super, vam bom še kakšne napotke dala user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
18.12.2009 19:24:48   
gapii27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
18.12.2009 20:48:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

CTG? Kako pa to, da že tako zgodaj?

...isti šmorn kot za "tamalga"....posteljica kaže znake staranja user posted image ...2x tedensko CTG do konca....vsaj ta milost, prvič so me hospitalizirali....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
18.12.2009 22:00:35   
Tanja_Jes
No bejbe...mi smo danes dobro opravili...

imava enega user posted image , 9 mm, se pravi sem tam nekje v sedmem tednu...
Dr. D je rekel, da je vse ok.

Prve slabosti so se pa tut začele, pa mal naporen dan danes, tko da bom zdej samo dol padla...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.12.2009 8:58:59   
Fargesia
Tanja, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.