|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
21.12.2009 19:42:26   
gapii27
se pripravljamo počas...

še en problem se mi je pojavil...pritisk mam mal višji kot ponavadi... sicer je še okol meje 145/85... sem malo omotična ker mam ponavadi nizek pritisk... imate kake izkušnje s tem?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
21.12.2009 20:12:02   
pikovit
Punce dajte mi povedat na kateri teden ste imele 1 UZ?Jaz ga imam 24.12. in takrat bom v 6t2d ali se takrat že srček vidi?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
21.12.2009 20:18:40   
gapii27
ja takrat bo že poskakovaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
21.12.2009 20:28:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ja takrat bo že poskakovaluser posted image user posted image user posted image

Joj Gapi upam user posted image .Me že pošteno skrbi.sploh,ker nimam niti enega znakauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
21.12.2009 20:30:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce dajte mi povedat na kateri teden ste imele 1 UZ?Jaz ga imam 24.12. in takrat bom v 6t2d ali se takrat že srček vidi?

naj bi se, ni pa čisto nujno user posted image ampak držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.12.2009 20:30:40   
sonček33
Pikovit vse bo ok. 24. bo zdej zdej tukaj...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.12.2009 20:34:21   
Reby

Pikovit, jaz sem imela 1. UZ v 7t1d pa se še srčka ni vidlo, ampak je takrat ata reku, da je lepa zdrava nosečnost in me naročil čez 14 dni. Čist odvisno je, kdaj si imela vgnezditev. Glede znakov pa se nič ne sekiraj, jaz in še marsikatera ni imela nobenih, tako da jih ne išči. Držim pesti, Božiček bo radodaren user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.12.2009 20:38:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pikovit, jaz sem imela 1. UZ v 7t1d pa se še srčka ni vidlo, ampak je takrat ata reku, da je lepa zdrava nosečnost in me naročil čez 14 dni. Čist odvisno je, kdaj si imela vgnezditev. Glede znakov pa se nič ne sekiraj, jaz in še marsikatera ni imela nobenih, tako da jih ne išči. Držim pesti, Božiček bo radodaren user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.12.2009 20:38:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikovit vse bo ok. 24. bo zdej zdej tukaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.12.2009 20:39:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

hm....jaz imam maxi cosi,.....pol se pa splača kupit easy fix podstavek za isofix pritrditev, če jo uporabljaš 8 mesecev user posted image .....

Jp, tut jaz sem bla v dilemi, ampak sem si rekla, da je za mojega otročka varnost na 1. mestu user posted image

tejalea - le počivaj, vse bo vredu user posted image  Jaz sem ful krvavela v 16. tednu in bila v bolnici (nizko ležeča posteljica in hematomi), doma pa skoz počivala skoraj do 7. meseca.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.12.2009 20:39:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naj bi se, ni pa čisto nujno user posted image ampak držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.12.2009 20:43:06   
pikovit
Hvala punce.Sem tako presrana,da je joj.Sej to je normalno a neuser posted image ?Ste bile ve tudi?Bolj ko se bliža datum,bolj me je strahuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.12.2009 21:15:20   
Reby

Hvala punce.Sem tako presrana,da je joj.Sej to je normalno a neuser posted image ?Ste bile ve tudi?Bolj ko se bliža datum,bolj me je strahuser posted image

Sej bo user posted image  Sicer boš pa potem presrana čakala še na nuhalno, pa na morfologijo, CTG ... skoz bo neki user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.12.2009 22:59:59   
Goldy
pikovit - ja, vse smo bile presrane. In tako kot pravi Reby - vendo je nieki, pa nuhalna, pa naslednji pregled, pa morfologija, pa se je obrnil, a se ni, je dost velik, ni....moja g je rekla, da to paše v all inclusive nosečnost.user posted image  Vse je ok!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
22.12.2009 8:59:30   
tinkamiška
Jutro, sem vas prišla malo pozdravit...

najprej naj se poveselim z novimi nosečkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image kr tako naprej user posted image

WP, držim pesti, da bo naslednji postopek zmagovalen...!

Jst sem pa zadnjič, ko sem šla iz NS začutila našga otročka, pa se mi je zdelo prezgodaj in ga potem nekaj dni nisem, danes pa sem se proti jutru zbudila in ga začutila...in zdej ga vsake toliko čutim...je pa precej zgodaj 14t2d, ampak tudi Izo sem začutila v podobnem obdobju...tako, da danes imam nasmeh na ustih user posted image

Glede lupinice, jst sem jo mela brez izofixa - romerjevo, do 13kg. jo tudi uporabljala približno 8 mesecev...

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
22.12.2009 10:22:10   
biba007
Tinkamiška, superca. Pri vas imate pa res zgodnje akrobate, bravo. A niso tele brcike primauser posted image ?

Evo, pa za eno praznično dobro jutro še malo kofetka

user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.12.2009 10:49:36   
lana70

vse bo v redu draga, boš videla....ne povzročaj si nepotrebnih skrbi, ker otroček to vse čuti user posted image

tinkamiška, super za brcike, bibon, kako je z vašimi brcikami???? Nič ne javiš user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.12.2009 14:54:20   
Fargesia
Hej!!!

jaz sem imela UZ danes in se je G čist raznežil zraven...je rekel, poglejte kako vam maha!!! joj, kok je živahen...no, poglejte...tukaj so rokce, pa nogice...joj, vam bom kar eno slikico dal.  user posted image user posted image user posted image

ma pa od TT 45mm, tak da je to za 11t2d, jaz sem pa glede na punkcijo danes 11t4d. sem fuuul vesela!!!! user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.12.2009 14:56:51   
mismis
No vidiš, smo ti rekle, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Čestitke Fargi... a v album pa nismo dali slikice?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.12.2009 14:57:51   
zarja1
Sončece rumeno yeahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.12.2009 15:02:30   
biba007
Bravo Fargiuser posted image

Lanči, pa je Bibon res nekaj zanemaril tele redne raporte. Se pardonirauser posted image . Jap, z brcikami smo ta teden resno štartali - je mali končno nabral dovolj moči za resnejše prekopicavanje. Zdaj se plazi in brklja po bušiju, pa smo vsi čisto preč od navdušenjauser posted image . A, pa še poročilce z morfologije: prestolonaslednik je naravnost čudovit. Kajpakuser posted image . Ravno prav velik, ravno prav postaven in z ravno prav okroglo glavico. Car, a? Ježešna, komaj čakam, da ga spoznamuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.12.2009 15:05:36   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No vidiš, smo ti rekle, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Čestitke Fargi... a v album pa nismo dali slikice?

mah je taka čudna slikca...je delal vaginalni uz...in so mu ble rokice in nogice tok všeč, da ga je tko "slikal" kot da imam samo glavo, rokice in nogice, trupa pa ne...pa še nimam svojga računalnika in ne morem dat slikce gor...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.12.2009 15:09:30   
gapii27
 fargi še tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.12.2009 15:10:25   
gapii27
bibon juhuhuhuhu ... zdej pa bo veselje po bušijuuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.12.2009 15:11:38   
Fargesia
wiiii, biba, kok fajn!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.