|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
14.12.2009 20:49:19   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Mi imamo pa novo nosečko, mi imamo pa novo nosečko...tralali tralala

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamo kar 2 novi nosečki user posted image

se pridem pofočkat takoj po prvem UZ

Reby... da ne bo ata jezen..... popravi iz LJ v POuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.12.2009 21:01:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Mi imamo pa novo nosečko, mi imamo pa novo nosečko...tralali tralala

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamo kar 2 novi nosečki user posted image

se pridem pofočkat takoj po prvem UZ

Reby... da ne bo ata jezen..... popravi iz LJ v POuser posted image

Ups, sorry, sem bla pr atu v LJ, pa sem kr avtomatsko to napisala user posted image  Kdaj pa maš 1. UZ, si se že zmenla?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.12.2009 21:31:11   
bit
Reby ..16.12 grem še na beto.... pol pa Ata kličem....
pomoje mi bo dal termin takoj po novem letu

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
15.12.2009 7:05:08   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dan dan

evo mi je ratalo za bibona... slikca

user posted image

30t

Iiiiiiiiiii, Gapika, evo, Bibon okosokolo začutil na vodi, da je čas za kakšno fotko - in prilezel iz ilegale. Madoniš ste lepi-lepiuser posted image . Pa kakšne cortlih gatkeuser posted image Ampak prav veliki pa res še niste, a?

Lanči, a da se je Lizika bolj razbohodila? Mah saj veš, punce pač rade gnezdimo in dekoriramo, hihi.

Jah nič, pri nas smo pa tudi zrastli. Končno en spodoben buši.

Uuuuuu, pa dve novi nosečkici imamo. Jupiuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
15.12.2009 9:02:54   
Reby
user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ
bit - merjenje bete

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija
Tanja_Jes - 1. UZ

četrtek, 24.12.
kimsy - pregled

torek, 29.12.
Gapii27 - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija
tejalea - pregled
Tanja_Jes - pregled

torek, 05.01.
špelka - NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
Pikovit (MB)
bit (PO)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
15.12.2009 9:08:41   
gapii27
jutro babe žabe... hvala za komplimente.... čestitke novima srečkamauser posted image user posted image user posted image

kava je mimo in zajtrk tudi... zdaj pa malo počivamo, ker gremo potem k frizerju...

lepo snežno dopoldne

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
15.12.2009 10:02:32   
BarbiG
Dobro jutro.

Ja, res je, dve novi nosečki imamo. user posted image user posted image user posted image

Gapiii, ampak tvoj trebušček je pa res lep, pa sem pričakovala, da bo večji k sta dva not. Kje se pa skrivata, al sta bolj sramežljive sorte? user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
15.12.2009 10:09:16   
biba77
Meni se tudi ne zdi velik trebušček za dva pikeca... 

Jaz sem pa danes klicala svojo g in imam prvi pregled 29.12.
Mislim, da enako kot ti BarbiG, ne?

Zdaj pa še malo po internetu in malo počivat in malo po hiški pospravit, potem pa po bauca in k babici na kosilo. Danes nas razvaja...

Lp,
biba77

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
15.12.2009 10:20:44   
zup2
Dobro jutro pupike!

Jupiii za novi nosečki Bit in Pikovit user posted image user posted image

Pri nas vse po starem, buši se veča in jaz vsak dan bolj ponosna user posted image Komaj čakam četrtek da vidim kako je naš user posted image Se mi pa zadnje dni ful vrti, včeraj sem kar bele pikice videla, sem že mislila da bom skupaj padla, no pa se je potem umirilo. Res imam nizek pritisk, samo ko pa pridem na pregled mi pa tako naraste, da mi potem skoraj ne verjamejo, da imam jaz ubistvu zelo nizkega user posted image .
Danes se grem pa tudi jaz malo razvajat k frizerju.

Lep dan user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
15.12.2009 10:47:03   
biba007
U, dan za frizerje, kuluser posted image

A bi še kaj navijale za danes?

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
15.12.2009 10:55:55   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dan dan

evo mi je ratalo za bibona... slikca

user posted image
30t

Kolk maš ti lep buši, pa sploh velik ne zgleda glede na to, da nosiš dva čmrljčka ...
biba77 čestitke za srček user posted image user posted image ...
bit še tukaj čestitke ti naša srečka nosečka user posted image user posted image ... saj veš kaj ti želim srečno do konca ...
Oooo Zup se boš polepšala jaz sem se tudi pred enim tednom se takoj bolje počutim čeprav nisem ravno frizerski tip grem enkrat na 3-4 mesece ... se bo treba malo v roke vzeti user posted image ...

mene pa zanima kako pogosto se mažete s kremami, olji .... proti strijami sem se do sedaj zjutraj z oljem pa potem še s kremo ( sem nagnjena proti strijam in rešujem, če se bo kaj dalo) od tega tedna naprej pa imam tretma zjutraj in zvečer ... Kako pa se ve negujete?

Lep mrzel pozdrav nosečke in nove nosečkice ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
15.12.2009 12:15:25   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Meni se tudi ne zdi velik trebušček za dva pikeca... 

Jaz sem pa danes klicala svojo g in imam prvi pregled 29.12.
Mislim, da enako kot ti BarbiG, ne?

Zdaj pa še malo po internetu in malo počivat in malo po hiški pospravit, potem pa po bauca in k babici na kosilo. Danes nas razvaja...

Lp,
biba77

Biba, jaz za pregled še ne vem, kdaj ga bom imela. Jutri po UZ-ju na kliniki bom dobila datum za pregled, ker imam G v Leonišču in ni šans, da bi te naročal pred UZ-jem. Sicer pa mislim, da imave rok na isti datum. user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.12.2009 15:13:44   
gapii27
ojla
evo mene nazaj... frizura gotova jes pa tud...bom zdaj popoldan lenarila, ker me malo boli spodnji del bušija... se tamaladva vedno tak obračata ko sedim predolgouser posted image

naša dva pikeca sta valda bolj v križu in že čist na medenici visitauser posted image  pol pa jes hodim ko raca

cmokec in pozdravček iz naših koncev

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.12.2009 15:51:54   
lana70
ooo bit in pikovitka user posted image user posted image user posted image , eno res mirno nosečnost vama želim!!!

Mi smo pa s pregleda, lizika sedi na ritki in ima že 1300 g!!! Halooo, aja pa blazino sem kupila v BC, so imeli akcijo - 10 eur, sem jo dobila za skoraj 30 eur, noo, pa eno šmensi kitlco sem kupila za našo frajlo, imajo 50 % popust na zimsko kolekcijo!!! In žal, spet smo se zredili za 3 kg v treh tednih, joj, joj, in glede na to, da posteljica kaže že znake staranja, moram iti 2x tedensko na CTG......bomo preživeli......naslednji pregled imam 5.1.

barbi in kajsi, jutri pa en lep user posted image  ali pa user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.12.2009 15:53:50   
a.jrad1
Hojla babe žabe!

Očitno je res teden za frizerje :) ! Jaz sem bila včeraj zvečer na barvanju in frizuranju;

danes pa opravila prvi CTG in je vse ok; popadkov še nič, srček pridno in pravilno tikataka, za kri in urin izvem pa na naslednjem pregledu. Mi je pa dala g danes napotnico za anesteziologa za epiduralno, pa če glih sem rekla, da ne bom imela ničesar. Pa mi pravi moja g: " Vi rajši vzamte napotnico za moralno podporo, potem pa boste itak že videli, če boste vzeli ali ne!" :) :) Sem pa jo vprašala tudi za pregled bakterije streptokoka, pa je rekla, da nimam izcedkov in da ni potrebno; tako da ji bom kar verjela.

Aja, naslednji pregled; to je CTG+UZ pa imam 24.12.2009.

lp, pa pazite se

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.12.2009 15:57:43   
pikovit
Punce hvala za dobrodošlico ampak jaz se še ne upam pofočkat pr vas.Sem cagava in bom še malo počakala.Pišuka nikol ne veš user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.12.2009 16:37:13   
kimsy
barbiG. - jst imam tud G. v leonišču, pa sm se po mailu naročila takoj, ko je bil test pozitiven in sem dobila datum 2 tedna za prvim uz-jem v stari porodnišnici. Ti kar napiši mail.
sapi - jst nisem lih pridna za mazanje proti stijam. Če povem po pravici, se namažem ene 5x na teden, ker mi te žavbe že vse smrdijo in potem smrdim sama sebi. Sm pa uporabljala od Welede olje, zadnji mesec pa sm si kupila Eucirinovo olje, pa se mi zdi, da ima manj vonja.
 bit in pikovitka user posted image user posted image user posted image pa dobrodošli!
a.jard1 - maš ti tud lep datum za pregled. Like me... Me je že zdaj groza, ker vem, da bo full gužva po Lj in v Leonišču. Sem pa polna upanja, da imam pol teh pregledov za letos dovolj!
lana70 - a ti pa kar takole zapravljaš? Jst sm šla v soboto po posteljico in sm se fajn nazaj držala, da nisem res čisto nič kupila. Mam itak že en kup neumnosti doma.user posted image  Sam kaj ko je vse tako corti...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.12.2009 16:39:43   
kimsy
Joj, joj lepe moje, ko gledam tisti seznamček tamle gor, mi kar vroče ratuje. Sm že med prvimi za rodit. Uf kako še nisem pripravljena.user posted image  user posted image  user posted image  Jst se tok fajn počutim, da sm lahko še eno leto noseča...user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.12.2009 20:23:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1

Hojla babe žabe!

Očitno je res teden za frizerje :) ! Jaz sem bila včeraj zvečer na barvanju in frizuranju;

danes pa opravila prvi CTG in je vse ok; popadkov še nič, srček pridno in pravilno tikataka, za kri in urin izvem pa na naslednjem pregledu. Mi je pa dala g danes napotnico za anesteziologa za epiduralno, pa če glih sem rekla, da ne bom imela ničesar. Pa mi pravi moja g: " Vi rajši vzamte napotnico za moralno podporo, potem pa boste itak že videli, če boste vzeli ali ne!" :) :) Sem pa jo vprašala tudi za pregled bakterije streptokoka, pa je rekla, da nimam izcedkov in da ni potrebno; tako da ji bom kar verjela.

Aja, naslednji pregled; to je CTG+UZ pa imam 24.12.2009.

lp, pa pazite se

...ja kje boš pa ti rodila, da potrebuješ napotnico za epiduralno??? Jaz bom v Po in rabim samo papirje s predavanja, da sem seznanjena z zadevami in moj podpis...grem pa sigurno na EA

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.12.2009 7:39:57   
biba007
Dobro jutro, pupike.

Kimsy
, a si že v nizkem štartu? Kjutuser posted image . Mah ja, pa bo res hitro. A ti tudi kaj razmišljaš o EA?

Ajrad in Lanči, hm, vidve sta dobro poseznanjeni, a potlej je epiduralna kar kul? Mah ja, Bibon se zdaj ukvarja s tem, kako bi se dalo izognit CRju...menda mi ne uide, ker obstaja možnost odstopa očesne mrežnice...Jaz pa tako ne bi... Jao meni.

Zupek, evouser posted image , sem še ena z ultra-hipo-nizkim pritiskom. Ma sem že prej občasno zletela skupaj. Ampak ja, ko prideš h G, si itak tako hip, da zgleda vse prau fajn, hihi. Jaz jim nič ne razlagam, itak se mi zdi kaj dosti ne morejo napravit. Ti pa le bolj počasi vstajaj in pazi nase.

Sapi, a si ti spraševala glede mazanja? Ma bi znalo bit, da sem, akhem, srečka nosečka tole malo pobrkala.... Ma nima veze, saj smo vse na istem. Ti se kar maži, pa rotiraj s kremicami. Jaz sem nekje med Weledo, Johnson baby oilom, pa Dove mlekom (samo zato, ker mi lepo diši in je super mazljiv) - ne vem, če pomaga, sem pa potem kot en tak dobro naoljen pirh ;))) Zaenkat je buši ok, ampak mi je pa spokala koža na STEGNIH!!!! In to na zgornjem delu, čisto spredaj!!!! Katastrofa. Ma imam kožo....kihnem in spoka.

Gapi, a si ti zadnjič nekaj o napenjanju in pukijih? A je kaj bolje? Se mi zdi, da se je moj buši ob prebiranju tvojega posta, da se tole tudi zna zgoditi, nekaj naučil.... Čisto nič lady-like, barabonuser posted image

Lupčka vsem. Bibona ma vas rad.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.12.2009 8:47:35   
kimsy
biba007 - jst ne razmišljam o EA. Tudi jst sm na dobri poti za CR, ker se moj user posted image  noče in noče obrnit. Še vedno je v prečni legi, glavica na eni strani reber, ritka na drugi. 24.12. imam pregled in če ne bo obrnjen, dobim napotnico za CR. Je pa moja želja seveda naraven porod.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.12.2009 9:09:31   
gapii27
jutro žabe

bibonček ja meni je rita nehala nagajati...bomo vidli za kak dolgouser posted image

naša punsha je še kr 2v1.... so žev 34 tednu tak da je tahujše mimouser posted image   čaka pa v lj porodnišnici

kimsy še malooooooo....juhuhuhuhuhuhuhu

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.12.2009 10:13:48   
BarbiG
Punce pozdravljene.

Za mano je UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.12.2009 10:28:19   
zup2
Dobro jutro!

Barbi ne bit žalostna. Čestitke za dva srčka user posted image user posted image in samo pozitivno naprej user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.12.2009 10:46:58   
gapii27
barbi ni rečeno da se konča s splavom...res da je velik procent, da eden odmre-žal je tako ker se hranita iz iste postlece... ni pa rečeno... vse to smo dale skos in se bodrile pa tud to nosečnost bomo pregurale do konca tak ko se za nas borke spodobi...

res superca za srčka in srečno ter pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.