Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 9:47:08
|
|
|
|
gapii27
|
sej nisem več prepričana kirega sem jela kirega pa vstavljala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 9:57:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
sej je fino, da se take stvari hitro pozabijo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 10:29:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Jutro Jst čakam še na prvi UZ...v četrtek in upam, da bo vse vredu. Počutim se fino, z občasnimi slabostmi, drugače pa je vse normalno. Danes vzamem zadnje kroglice utrigestana, za jutri pa mi ostaneta še dve za zjutraj. Zdej me pa zanima kako je treba jemat dabroston a zutraj vzamem še utrigestan potem pa po kosilu in zvečer dabroston? Nekam sem založila listek spomnim se samo, da mi je rekla sestra, da tega jemljem oralno in se mi zdi, da 3x1 na dan???? A mi lahko katera odgovori, drugače bom poklicala na GK. Hvala Zanima me še samo za Cukico...a sem kej spregledala a ima danes še en UZ? Mislim na njo.... Pozdravček vsem! Tinka o tinkamiška!!! Nosečka naša, sem prav vesela, ko te vidim tukaj Dabroston naj bi se jemalo (pilo, ker so majhne tabletke) do 16 tedna, na 8 ur. Jaz sem v 12 tednu začela jemat 2x na dan, zjutraj in zvečer, zadnji teden samo eno in potem vse skupaj ukinila. N aje, da je nadomestek za rumeno telesce, moja G je rekla, da če bi ga res manjkalo, da bi bile potrebne malo večje količine, kot ga mi jemo.... bibek, AC je bil ok, tam smo zvedeli, na bo naš Žiga postal Živa......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 10:45:57
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lana, hvala Sem brala navodila in sem tudi prebrala za kakšen namen se naj bi uporabljal, ampak so me je zmedla različna navodila za uporabo se pravi, potem velja 3x1 na dan na 8 ur. Sem se pa nasmejala ob izbiri imen, ker imava midva izbrana enaka imena že od Ize naprej, prav hecno mi je. Sem se pa zdej nagnila k imenu Zala, če bo vse vredu in bo punčka. Mi gre bolj v uho Iza in Zala, kot Iza in Živa, če bo ša fantek bo pa Žiga. Res hecno Mi je pa še ime Jaša všeč za fantka. Sem vesela za tvojo Živo in ne morem verjet, da gre čas tako hitro... Pozdravček, Tinka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 19:34:54
|
|
|
|
sapi
|
To pa smo zgovorne sem morala temo že na drugi strani iskati ... biba super za NS sedaj lahko veliko lažje zadihaš ... ooo fantiček ... zup ti le počivaj, da se ti izcedki do konca umirijo ... naj ti dnevi do NS čimprej minejo ... 7lina7 pa ti tudi ... čestitke ... a.jrad a tudi ti fantiča bomo morale me ostale za punčke poskrbeti, da bodo imeli fantje za izbirat ... tinkamiška potem boš kmalu svojo pikico videla ... gapi kako pa tvoja dva pikeca kaj ubogata ... Jaz imam NS jutri 3.11. zvečer, sem že vsa na trnih ter vsa vesela, da bova skupaj najino pikico videla, že komaj čakam ...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 20:06:51
|
|
|
|
kimsy
|
sapi - držim pesti za NS. Boš vidla kok bosta raznežena!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 21:05:23
|
|
|
|
Reby
|
sapi - navijam za čimboljše rezultate na NS Naglejta se svoje pikice
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 22:17:41
|
|
|
|
sonček33
|
Kje je andreja07? Se je kaj javila? Mislim annjo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 22:18:57
|
|
|
|
frrrr
|
sončece moje zlato, kako si?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 22:19:49
|
|
|
|
sonček33
|
frrr dobro, utrujena, ampak ok in ti?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.11.2009 22:35:25
|
|
|
|
frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 frrr dobro, utrujena, ampak ok in ti? je bil tak ležeren dan in sem prav fajn, polna energije. matr čez dan telefon laufa. zvečer, ko otroc spijo, pa internet. midve sva pa moderne mame
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 8:29:08
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babe žabe kavica že mimo... zdej pa nazaj pod kovter.... sneggggg padaaa naša dva brcata lepo... zjutraj vstanem me boli koža-mišice tu ko so sramne dlake, pol pa je boljše ko se enkrat naštela in ko malo pomasiram... včiraj mi je malo bolj otrdeval trebuh ko sta se tok obračala. je eden čist spremenil lego ker sem srček najdla čist na drugem koncu. drugače pa smo ok... v četrtek pa mamo pregled in bomo vidli kaj bojo rekli... lepo se grejte na toplem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 11:31:39
|
|
|
|
kimsy
|
Sm vas prišla malo pozdravit! Tale sneg mi sploh ne diši, pa zima tudi ne! Sm ugotovila, da ne morem spat pri zaprtem oknu, sploh pa niti po nesreči ne smem odpreti radiatorja, ker se lahko zadušim. Ne vem, kako bom "predihala" to zimo! Upam, da ne bo premrzla. Moj tud full brca, predvsem zjutraj me zbudi ene pol ure prekmalu in se tako premetava po trebuhu. Mogoče mu moja lega ne odgovarja. Ko pa moj položi roko na trebuh se dete umiri. Mam pa v petek 13.11 pregled in mi je G reku, da bova še UZ nardila! Sm full vesela...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 12:43:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Lana, hvala Sem brala navodila in sem tudi prebrala za kakšen namen se naj bi uporabljal, ampak so me je zmedla različna navodila za uporabo se pravi, potem velja 3x1 na dan na 8 ur. Sem se pa nasmejala ob izbiri imen, ker imava midva izbrana enaka imena že od Ize naprej, prav hecno mi je. Sem se pa zdej nagnila k imenu Zala, če bo vse vredu in bo punčka. Mi gre bolj v uho Iza in Zala, kot Iza in Živa, če bo ša fantek bo pa Žiga. Res hecno Mi je pa še ime Jaša všeč za fantka. Sem vesela za tvojo Živo in ne morem verjet, da gre čas tako hitro... Pozdravček, Tinka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 18:02:03
|
|
|
|
lana70
|
ja kam smo pa padle!!!!! ...na drugo stran, pa kakšne čveke ste....še mamice več klepetajo...kje ste vse
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 18:07:50
|
|
|
|
gapii27
|
nikjer nobene... jes pa cel dan za prižganim računalnikom v pojstli
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 20:41:30
|
|
|
|
sapi
|
Evo mene iz Dravelj, od Pušenjaka in opravljeni NS .... juuupppiii z najinim pikecom je vse ok, srček je bil tudi slišala sva ga. Ko bi videle najinega zaspančka spet solze tekle, ga je moral dr. kar parkrat malo porukati, da se je začel premikati potem pa je odplesal svoj ples in mahal ter se obračal sem ter tja, za domov sva dobila še CD. Ni srečnejših človečkov od naju. Nosna kost je lepo vidna, velik je 49,2mm, nuhalna 1,1mm. Glede na izmerjeno in starost 36 imam riziko kot 26 letnica. Sicer smo se pogovarjali tudi o amnio predvsem zaradi let vendar za enkrat nisem preveč navdušena. Datum PDP pa trenutno ostaja 18.05.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.11.2009 21:30:26
|
|
|
|
Reby
|
Iiii, Sapi, kok sem pa jaz vesela zate Se kr spomnem, ko smo mi šli našega pikeca gledat, se mi zdi kot včeraj, zdej pa tamle panča kot angelček Rezultati so pa super. Zdej pa srečno in veselo do konca uživaj v nosečnosti. Bibon - še nisem nič premislila o imenih, sorry. Obljubim, da napišem par predlogov še ta teden
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 8:39:07
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babeeeee spet nas ni nikjer... mi smo že od pol sedme v zagonu... kava in zajtrk mimo zdaj pa malo tv in računalnik potem pa grem k frizerju na razvajanje ker drugače bom mela že kvadrataste oči pa še kava za vas
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 9:28:08
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hojla! Pa res nikjer nikogar........mi pa rihtamo sobico za našega Jakoba :) . Malarji že pridno lepijo fototapeto, tak da počasi bo že sobica ta prava.....Včeraj sva še z lubijem naročila Alplesovo sobico za novorojenčka in pride drug teden, potem pa se začne nabava oblačil, kozmetike, pripomočkov... Kje pa hodi Bibon? lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 9:34:06
|
|
|
|
biba007
|
Iiiiiiiiiiiiiiii, Gapi je bla pa danes taprva!!!! Pridna. Sta junaka ok? Dobro nameščena? Ehej, pa na lepša greste....bi moral Bibon tudi, pa ima par dilem: (a) kam (stara frizerka je zdaj aktivna na drugem koncu države) in (b) kako je kaj s toksini v barvi in nosečnostjo (ker bi si Bibon moral malo osvežit pramenčke). Hej, pa če se lahko priporočim za kakšno fotko .... Sapi, juhej, tole ste pa vrhunsko spedenali. A pa mali je pančal? Zlato bitje. Kolk so cortli, ni res? Moj se je tudi čisto raznežil, ko smo slišali srček . A vama je kaj omenil spol? Hej, pa a lahko še preveriš, kakšna je potem tale vrhunska verjetnost za NS? Saj veš, tisti info 1 : x? Rebiček, ni panike. Imamo še pol leta . Ampak je pa res hudič....ves čas sva se nekje pogovarjala o samih princeskah....no, akhem, ne namerno, ampak takole, suptilno, so bile same pupike. In, seveda, imamo na nizkem štartu kolono visoko konkurenčnih punčkastih imen....kar je super, itak, ampak za fante? Hm, trenutno mi je še najbližje Jaš, ampak je hudič, ko res ne bi štrikala dodatnih strešič.... Sicer pa vsem enega velikega lupčka. Pa bušijem tudi . Pazite nase, pa naj bo tole en super dan. Aha, pa če bo katera našla tisti seznamček za navijanje....imamo UZ 26.11.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 9:40:45
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1 Hojla! Pa res nikjer nikogar........mi pa rihtamo sobico za našega Jakoba :) . Malarji že pridno lepijo fototapeto, tak da počasi bo že sobica ta prava.....Včeraj sva še z lubijem naročila Alplesovo sobico za novorojenčka in pride drug teden, potem pa se začne nabava oblačil, kozmetike, pripomočkov... Kje pa hodi Bibon? lep dan še naprej Evoga, Bibona iz Francuske, ampak prisotnega . Je na konferenci, pa ima wifi . Ehej, pa bi tule tudi lahko kakšna fotka padla, kaj? Kakšna je pa fototapeta? Pri nas smo razmišlali o navpičnih roza črtah, en takšen new-england style, pa IKEA Mamut kolekcija.....ampak itak, imamo še čas. Pred novim letom bremzam dekoracijo (bi bilo čisto preuranjeno), potem gremo pa s punom gasom v akcijo . Hej, pa A.jrad, lubek moj, kaj če bi si ti kakšen tickerček poštimala? Da bomo lahko tetke navijale...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 10:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Hej, pa A.jrad, lubek moj, kaj če bi si ti kakšen tickerček poštimala? Da bomo lahko tetke navijale... Evo naslov, ker vas ima kar nekaj težav: http://lilypie.com/Pregnancy.php Sledi korakom in potem prilepi tisto celotno besedilo pri zadnjem koraku, ki se začne z: <a href="http://lilypie.com/">....... v Moja ringaraja Nastavitve Dodaten opis Upam, da bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 14:09:42
|
|
|
|
kimsy
|
Sm vas prišla mal pogledat, da ne pademo na drugo stran! sapi - čestitke za dobro opravljeno NS! Sm tok vesela za vaju... Je pa res nevrjeten občutek, ko prvič zagledaš svojo kepico... Jst si do nuhalne sploh nisem predstavljala, da je v meni neko drobno živo bitjece! Ko pa to zagledaš na ekranu, si ne moreš nč pomagat ker ti lih takrat ena smetka v uček pade! gapii - jst bi tud mogla mal frizerja obiskat, mam tak narastek. Ampak imam pa v nosečnosti takoo lepe lase, nč se mi ne maastijo, ne izpadajo, frizura dobro stoji... Upam, da tako ostane tudi po porodu! lana70 - kako si mi ti? Uživaš doma? Jst sm si lih danes nekaj računala, da s porodniško štartam 19.12.09. Še mal, pa bo! Še...44 spat! Drug tedn imam pregled, pol pa morem mal v šoping. Bo mogu drugače moj otroček nag iz porodnišnice. Se ti dnevi in meseci tako hitro obrnejo, lih kar bo tukaj december in full gužva po trgovinah.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.11.2009 14:32:47
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Rebiček, ni panike. Imamo še pol leta . Ampak je pa res hudič....ves čas sva se nekje pogovarjala o samih princeskah....no, akhem, ne namerno, ampak takole, suptilno, so bile same pupike. In, seveda, imamo na nizkem štartu kolono visoko konkurenčnih punčkastih imen....kar je super, itak, ampak za fante? Hm, trenutno mi je še najbližje Jaš, ampak je hudič, ko res ne bi štrikala dodatnih strešič.... Jaš je ful lepo, imam pa prjatlce, ki imajo Jaša in pa Juš Men je všeč tut Filip, od tujih pa Sven. IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pri nas smo razmišlali o navpičnih roza črtah, en takšen new-england style, pa IKEA Mamut kolekcija.....ampak itak, imamo še čas. Zakon
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?