|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
30.10.2009 13:48:35   
biba007
Helou, babe žabeuser posted image . Evo ga, Bibona, direkt iz inozemstva. No, in iz NS. Pa takoj poročat....jaja, Bibon ima manireuser posted image .

Torej: mali je najlepšejši (itak), risk je pa 1:4737. kaj pravite? Bomo pa imeli fanta, no 80 postouser posted image . Prestolonaslednikuser posted image . Smo pa, mimogrede, zavili še na krvnega za hormonski presejalni test. Dobimo izvide čez 10 dni, ampak...zaenkrat kaže imenitno, kajne?

Super hvala za navijanje. Zlate ste, pupike moje. Lančica, gurmansko navdahnjena, pa Rebika... Tomi je najbrž že pravi car, kaj? Iiiiiiiii, pa BarbiG dobimo čez dva tedna? user posted image , pridna punčika. Hm....grem še malček prečitat, kaj je novega....pa saj ne, da bi ravno veliko naklofale, kaj?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 626
30.10.2009 14:00:51   
Goldy
bibon - čestitke za NS in prestolonaslednikauser posted image user posted image  Ahti, da ne bo iz prestolonaslednika ratala prestolonasledniCA, tko kot pri nas. user posted image  Je bilo rečeno, da ni ziher, sam kakor izgleda bo fant. Jap, transformacija, je bila popolna!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 627
30.10.2009 14:25:20   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

bibon - čestitke za NS in prestolonaslednikauser posted image user posted image  Ahti, da ne bo iz prestolonaslednika ratala prestolonasledniCA, tko kot pri nas. user posted image  Je bilo rečeno, da ni ziher, sam kakor izgleda bo fant. Jap, transformacija, je bila popolna!user posted image

Zlatolaskica, če bo tako lepa-lepa, kot je vaša.....user posted image ....Pa saj veš, itak bo tale Presti najlepšejši al' pa najlepšejšauser posted image  Daj povej, kaj pa si misliš o naših NS rezultatih? Me zanima, kam se takole primerjalno uvrščamo...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 628
30.10.2009 14:39:45   
biba007
Madoniš, kje je pa A.jrad???? Pa raport pa to???? Bibona so tako speglali, da direkt z letata takoj poroča....
Hm, pupika, daj no, javi se, da ne bo tetk z bušiji preveč skrbelo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 629
30.10.2009 16:06:27   
Goldy
bibek - jaz sem imela 1:1431  (trisomija 21) pa nismo nobenih drugih preiskav  delali, NT - 1,8 , moja velecenjena leta pa 34. Mislim, da je čist ok. V glavnem midva nisva nobene panike delala. Pa imam bratranca z Downom, ker so nama pojasnili, da to itak ni dedno.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 630
30.10.2009 18:28:23   
Reby
Bibon - jaz sem imela pri istih velecenjenih letih kot naša goldy risk 1:1780 user posted image  

lana - joj, se opravičujem, sem prastar seznam kopirala, kr takoj popravim user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.10.2009 18:47:42   
Reby
 user posted image

user posted image
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
tinkamiška
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
filip in jovana (07.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar

Objemčkometer:

user posted image      Miklarom - Tajauser posted image     user posted image
user posted image       cukica      user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU

četrtek, 05.11.
gapii27 - morfologija
tinkamiška - UZ

petek, 13.11.
lana08 - pregled

torek, 17.11.
lana70 - pregled
a.jrad1 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

tinkamiška
bozza
   user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12

< Sporočilo je popravil Reby -- 30.10.2009 18:58:39 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 632
31.10.2009 9:12:18   
zup2
Dobro jutro!

Kakšen lep dan se je naredil, jaz pa ne smem ven na sončka. Takoj ko sem kaj več na nogah se zopet pojavijo ti grdi izcedki, zato kar večino časa preležim. Dr. pravi, samo da minejo prvi 3 meseci. Komaj čakam, da grem na NS, ki jo imam 11.11., potem pa upam, da se bo vse umirilo in bom lahko začela uživat. Sicer mi pa za user posted image ni nič prehudo in če bi bilo treba, bi preležala celo nosečnost (upam, da ne bo treba user posted image )

Biba user posted image za NS. Pa hvala naši Reby, da nas je tako lepo uredila user posted image

Vsem skupaj želim lep vikend!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 633
31.10.2009 9:19:13   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
tinkamiška
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)

user posted image

jona3 (06.11.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar

Objemčkometer:

četrtek, 05.11.
gapii27 - morfologija
tinkamiška - UZ

sreda, 11.11.
zup2 - NS

petek, 13.11.
lana08 - pregled

torek, 17.11.
lana70 - pregled
a.jrad1 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

tinkamiška
bozza
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 634
31.10.2009 9:40:04   
biba007
Dobro jutro, pupike moje. Pa je res lep sonček.

Zupek, a ti imaš pa izcedke? Ti šment, no....sicer menda tole sploh ni tako redko, pa vendar....sitno, a? Nič, pridno peglaj kavček, pa pusti se crkljat, ni drugeuser posted image

Rebika in Goldy, ja potem je pa tale naš NS rezultat kar imeniten, a user posted image user posted image ? Ja fino, evo jo ponosno mamo....ampak vidve sta najbrž tole spedenali še po hormonskem testu, kaj?
Iiiiiiii, pa kaj to vidi Bibon, pri Rebijevih imajo pa že dva mesecauser posted image

In evo, še za malček prazničnega štarta
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 635
31.10.2009 11:31:26   
lana70
ooo bibek, vidim da si že padla pod cifro 200....user posted image ...drgač pa jaz na izvide nuhalne ne dam prav nič, to je čista statistika, zato sem se pa pri mojih letih odločila za AC.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 636
31.10.2009 12:46:33   
a.jrad1
Hojla babe žabe :)!

Se opravičujem za zamudo ; mimogrede Bibon hvala, da si se spomnila name; ampak včeraj sem bila kar do 20-ure v službi (računovodstvo), potem pa domov in postelja- utrujena 100/h.

poročilo:
No , včeraj sva z mojim dragim izvedela novičko, da bomo imeli prestolonaslednika :) ; se je mojemo kar smejalo. Tako, da bomo imeli Jakoba. Je pa vse ok; baje velik že 35 cm, težak okrog 1300 g; v glavnem vse ok. Naslednji pregled pa 17.11.2009.

Bodite lepo, pa božajte svoje pikece/pikice

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 637
31.10.2009 18:28:24   
Goldy
bibek - jaz sem bila samo na NS, nobenih dodatnih testov nisem delala in tudi amnio ne. Mogoče bom naslendnjič, ko bom že tolk "stara", da bom prišla že v brezplačno grupo... Čeprav, ni nujno, da bom že tolk stara....user posted image

zup - šcccc za izcedke!

a.jrad - čestitke za prestolonaslednika!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
31.10.2009 19:17:12   
7lina7
pozdravček še od mene!!

za na seznam -- punčka je dobila lulčka!  fantek bo!! user posted image
drugače pa počutje ok, počasi se začenja zatekanje pa bolečine v križu, slabo spanje... v glavnem vse kar spada zraven. mam itak all inclusiwe program!!user posted image

lepo mi bodite in ne strašite danes preveč okrog... heheuser posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
31.10.2009 20:27:06   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
tinkamiška
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

user posted image

Objemčkometer:

četrtek, 05.11.
gapii27 - morfologija
tinkamiška - UZ

sreda, 11.11.
zup2 - NS

petek, 13.11.
lana08 - pregled

torek, 17.11.
lana70 - pregled
a.jrad1 - pregled

tinkamiška
bozza
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 640
31.10.2009 20:30:50   
Reby
7lina7 in a.jrad - bravo za prestolonaslednike, fantki so zakon user posted image  user posted image  user posted image
zup2 - ti kar lepo počivaj, jaz sem počivala do 7. meseca, pa potem vse nadoknadila user posted image
bibon - risk je odvisen od starosti, zdej ne vem, koliko si mlada user posted image , je bil pa pri meni tist še sprejemljiv risk, se mi zdi 1:350?, jaz pa sem imela 1:1780 in mi je G rekel, da ni potrebno še iti na kakršnekoli druge teste, tako da potem tudi nisem šla
Jaaaa, mi smo bili stari že 2 meseca, čas kar leti.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 641
1.11.2009 10:27:51   
biba007
Aloha, pupike moje. So bile metle v punom gasu?

user posted image

Jap, Lanček, smo že pod 200. Svašta, a? Se mi zdi, da smo bili še včeraj na 222. Sem pa zgrešila tvoje rezltate ACja.... Si pridna srečka-nosečka?

A.jrad, čestitam za junaka. Jaja, se je vašemu smejalo, itak...saj veš, kako to gre: čisto vseeno, kaj bo, samo da bo fant zdrav, hehe. No, pri nas bomo pa počasi morali začet razmišljat še o imenih za junake...ko smo pa tako zihr računali na pupo.

7lina7, a pri vas boste tudi dobili ekstra lulčka. Daj no, povej kakšna fajn imena imate v planih.

Rebiček, kako si nas imenitno porihtal. Super hvala. Moram it pobrskat še na seznamček aktivnosti...da se pofočkam in malček navijam. Sicer pa, akhem, je Bibon tudi istih častitljivih let. 34. Ravno toliko, da je še samoplačnik. Ampak smo rekli, zihr je zihr (ma saj itak ni, je pa bližje natančni verjetnosti), pa smo zavili še na hormonske teste. Mimogrede, tudi zato, ker je v razvitem svetu tole standardna procedura....če greš na NS je krvi del izvida. Evo. Pa smo šli še mi na tale dodatni špas za 40 evrčkov. Hej, a fantki pa, da so zakon? A žihr še tebe nažicam za par idej glede imen?

Iiiiiiiii, pri nas smo pa končno nehali z oozing Prometriumom. Yes!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 642
1.11.2009 11:39:38   
Reby
Bibon - ja super, potem pa je to enkraten rezultat, je pa fino res, če si šla še na presejalni test.  Kar se spola tiče, še kar malo počakaj do morfologije, saj veš, tut naši pupi je potem lulček zrasu user posted image  Za ime, kaj pa vem, mož je predlagal Tomi in potem em jaz tut kr sprejela, tako da nisva imela ožjih favoritov. So mi pa všeč taka normalna imena, brez Y, dvojnih m-jev itd. Bom mal poštudirala user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 643
1.11.2009 11:57:58   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Bibon - ja super, potem pa je to enkraten rezultat, je pa fino res, če si šla še na presejalni test.  Kar se spola tiče, še kar malo počakaj do morfologije, saj veš, tut naši pupi je potem lulček zrasu user posted image  Za ime, kaj pa vem, mož je predlagal Tomi in potem em jaz tut kr sprejela, tako da nisva imela ožjih favoritov. So mi pa všeč taka normalna imena, brez Y, dvojnih m-jev itd. Bom mal poštudirala user posted image

Jap, Rebika, aneda, da je potem rezultat naravnost imenitenuser posted image . Je mene tudi mali navdušiluser posted image . Glede imen pa...Tomi je super! Pri nas tudi ciljamo na kako lepo slovensko ime, ampak po možnosti brez strešic....ob tej globalizaciji sveta....vem, da ima moja malenkost že s čžšjastim priimkom dovolj zadrege, pa ne bi malega že vnaprej zaštofala še s streškastim imenom. In, evo, zdaj smo na look-outu za nekaj možatega, šarmantnega, rudimentalnega in cortl user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.11.2009 6:35:53   
biba007
Dobro jutro, pupike moje. Ježešna, čist prezgodaj vstajamuser posted image ....
user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 645
2.11.2009 7:14:39   
gapii27
jutro babe žabe

noč je bla bolj tak tak...sem včiraj na forumu prebrala pr februarkah, da je ena rodila punčko in je umrla....je bla v 23 tednu....pa kaj se to dogaja...a je to tako leto al kajuser posted image

naj se začne tedn bolj pozitivno s čim manj težavami...
no mene prepone kr lepo bolijo preden se mi vse namesti ko vstanem...

lepo jutro

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 646
2.11.2009 9:02:15   
zup2
Dobro jutro!

Pri meni so se izcedki umirili, tako da sem lahko čez vikend malo uživala na sončku user posted image . Nisem pretiravala s kakšnimi sprehodi po žalah, ampak sem samo sedela na sončku in uživala.
Pri nas pa imamo že izbrana imena tako za fantka kot za punčko, čeprav se meni tudi približno nič ne sanja kaj bi lahko bilo user posted image Vsakega bom vesela. Sem pa jaz za malo krajša imena, ker imam priimek tako dolg, da bi se revček potem pol ure podpisoval. Punčka bo Hana (všeč so mi še Eva in Nika), pobič bo pa Jaka (možne alternative so pa še Luka in Nik).
Še nekaj me zanima, kako je s prenehanjem prometriuma? Verjetno je treba to počasi ukinjat in ne kar naenkrat user posted image Jaz sem planirala, da bi ga jemala normalno (3x na dan) do NS, potem pa počasi prenehala, da zmanjšam na 2 x na dan za ene tri dni potem pa še trikrat po enega na dan. Ali ste druge to kako drugače izvedle?

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.11.2009 9:08:56   
Anonimen

Dobro jutro, punce!

Glede na to, da sem pred kratkim zagledala magični plusek, se vam (če bo vse OK) kmalu pridružim.

Imam pa eno vprašanje:
Jutri imam tisti prvi pregled, pa me zanima kako to izgleda, kaj se bo dogajalo in kaj izveš?
Ali zjutraj ob 7h vseeno vzamem prometrium ali ne (pregled imam ob 11h)? Koliko časa bom sploh še jemala prometrium?

Aja, še nekaj: Kdaj izveš ali sta se prijela oba ali samo eden? V katerem tednu pa izveš za spol?

Saj vem da bom vse izvedela pravočasno, samo tako mi je čudno če ne veš kaj te čaka....

Punce vnaprej full hvala za odgovore!!!!!!!

(odgovor članu zup2)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
2.11.2009 9:22:22   
gapii27
ojla anonimna

jutr ti bojo že povedali če sta oba, in če jima bije srček... jes sem sicer imela dabroston, ki sem ga vstavljala do 12 tedna....

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
2.11.2009 9:41:44   
tinkamiška
Jutrouser posted image

Jst čakam še na prvi UZ...v četrtek in upam, da bo vse vredu. Počutim se fino, z občasnimi slabostmi, drugače pa je vse normalno.

Danes vzamem zadnje kroglice utrigestana, za jutri pa mi ostaneta še dve za zjutraj. Zdej me pa zanima kako je treba jemat dabroston a zutraj vzamem še utrigestan potem pa po kosilu in zvečer dabroston? Nekam sem založila listekuser posted image spomnim se samo, da mi je rekla sestra, da tega jemljem oralno in se mi zdi, da 3x1 na dan???? A mi lahko katera odgovori, drugače bom poklicala na GK. Hvalauser posted image

Zanima me še samo za Cukico...a sem kej spregledala a ima danes še en UZ? Mislim na njo....

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?