Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.11.2009 12:56:30
|
|
|
|
gapii27
|
jutro tinkamiška....men je blo razlike med vidnostjo vrečke 14 dni in srčka tud smo pozneje vidli pr drugemu ...tak da je možno da sta dva.... drugače pa pr nam stanje enako...beli tok...včaih se mi zdi da sem non stop mokra po spodnjicah, pa ne od toka ampak so take vlažne kot bi skos švicala doli se pa vidi ob straneh visoko na spodnjicah da so mokre, vrjetno od bedrc ko žulijo skup drugače ko sn dle cajta pokonc še kr pritiska vse skup dol/naprej.... vrjetno bo stalno bolj ker sta vedno večja lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.11.2009 14:12:27
|
|
|
|
cukica
|
Jaz se slišim z andrejo07 je bila v bolnici,trenutno je doma,počuti se bolj slabo,otročiček je pa v redu,...predvideva da ji bodo sprožili prej porod in računa da tam okrog 10 do 20 decembra,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 7:49:29
|
|
|
|
a.jrad1
|
Dobro jutro! Bom danes jaz prva, pa čeprav že ni tako zgodaj! Sem že od 6-ih z mesta in od 7.30 na delovnem mestu! Vsem, ki imate danes preglede , in lep ponedeljkov dan - bo baje danes sonček! Bomo videli! Kavice nažalost ne vem prilimat!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 8:51:06
|
|
|
|
Reby
|
a.jrad - evo, jo bo pa jaz A pri vas pa spet sonček? Super! cukica - hvala za novičke o andreji, lepo jo pozdravi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 13:07:40
|
|
|
|
gapii27
|
ojla ki ste babe? kaj bo z nami ko bomo rodile....te pa res ne bo več cajta za pisanje mi zdaj malo počivamo po kosilu, potem pa mal v trgovino pogledat in zopet počivat-spat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 14:07:49
|
|
|
|
kimsy
|
gapii27 - smo res lenčine! Jst sicer redno berem, sam pisat se mi ne da pa nč, mi to vreme ne odgovarja, ker mi pobere vso energijo! a.jard1 - glede sončka.... Pr nas ga ni , en sam beden dež! Reby - ti si pa res ena zlata mamica! Nam tako lepo kavico pripraviš, kljub obilici dela s Tomijem! Tinkamiška - čestitke za ! Jst sm drugače super, samo ponoči nikakor ne morem spat, grem skoraj na 2 uri na wc in se pol premetavam po postelji, ko pa zjutraj ura zvoni, bi pa spaaaala. Itak! Sm hotla v soboto mal v šoping za mojo bebico, pa se mi ni dalo, tako da sm trdno odločena da grem v petek popolda, ker nimam še čisto nič! No, razen voziček je naročen.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 14:26:46
|
|
|
|
gapii27
|
kimsy a nič še nimaš si pa dolg zdržala... mi pa še sam to kupujemo cotik full, voziček bo tud počasi že prišel... košarici in kinderpeta že mamo doma.... sam prosimo da še ostanemo v paket 3/1 kak cajt, da bo vse vredu s pikecoma in mano no ...sej kontroliram in redno brckata, sploh se vlečt ne smem ju že čutim doli gori naokoli tolko je te smole letos z nosečkami, da res človek ne ve kaj naj si misli... upam da smo iz ta hudega ven... vsaj do take starosti ko je tvoj pikec zdaj lepo se mejte tud ostale, ki samo prebirate
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 15:41:50
|
|
|
|
spelka12
|
tinkamiška čestitke za srčka Ostalim pa en lep začetek tedna, čeprav je vreme že čisto jesensko.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 17:33:30
|
|
|
|
Goldy
|
Pozdravček nosečke!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 17:45:50
|
|
|
|
gapii27
|
ojla iz štajerske kak se presredek masira me je danes začelo malo špikati po njemu in neki zategovati
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 18:14:10
|
|
|
|
gapii27
|
25/5
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.11.2009 19:46:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
evo me, me dajejo celodnevne slabosti, pa sem bolj švoh in večino prostega časa prebijem na kavču. ampak bo minilo, še vedno je UZ imam 19. pa bomo vidli, če se bo še pokazal kak srček, ampak, če bo tale eden pridno napredoval, bom najsrečnejše bitje daleč naokoli hvala vsem! špelka...sem prebrala krasne novičke vesela sem zate in vse lepo še naprej! gapii, zavidljiv trebušček imaš božajte svoje baušije in vse lepo vam želim, tinka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.11.2009 9:02:58
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Kako ste kaj? Pri nas je vse po starem, trebušček raste, počutje je boljše, jutri pa NS . Sem kar malo nestrpna, ker že komaj čakam, da vidim . Lep dan.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.11.2009 11:09:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
Daaan punce sem vas prišla še malo sem pozdravit Cukica, sem ful vesela zate in itak da bo vse OK Tinkamiška super za srčeka Špelka12, meni je pravkar zrastel cuker, ko sem videla tvojega Oskarja Reby srce kako si mi, kako je Tomi?Uživajte Vsem bodočim mamicam in mamicam želim veliko cartanja in uživanja RVI
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.11.2009 11:13:13
|
|
|
|
gapii27
|
ojla babe žabe no smo že bli po opravkih...smo za bajto še nabavlali elektro omarce in zake ****rije zdaj pa čas za počitek do kosila in potem zopet počitek po kosilu in potem zvečer v trgovino po fasngo, te pa spet v pižamo in počivat.... ojojojo kak je nam hudo jutr bomo napolnili 26 tednov...še mal pa smo iz tahudega ven, da bomo lažje dihali čepo dopoldne vam želimo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.11.2009 18:20:57
|
|
|
|
gapii27
|
urkala...sem nas mogla mal potegnit iz druge strani
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 7:28:39
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babe reby hvala ja sn kr sama tu gor in nas vlečem iz druge strani....groza.... ampak sej bo...danes bomo zopet mal počivali, pa jedli in počivali lepo dopoldne
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 7:29:13
|
|
|
|
gapii27
|
zup fajn rihtaj danes
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 8:10:30
|
|
|
|
a.jrad1
|
Jutro še od mene! Sicer že skoraj eno uro delovno, a vseeno.... Zup lepo zrihtaj danes na NS; OSTALE PA DAJTE MALO SE PREBUDITE ; je kar dolgčas, ker ni ničesar za brati
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 8:30:20
|
|
|
|
protina
|
Jutro! Mogoče ste name že pozabile, ker sem bolj na februarkah ampak se bom tudi tukaj malo več od zdaj naprej javljala. Ležim in počivam, ker sem zadnjič pri G na pregledu zelo krvavela. Sem skratka na bolniški že od junija. Pa moram povedat, da paše bit doma. a.jrad1 a si mogoče iz okolice Murske? No lepo martinovo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 8:34:56
|
|
|
|
gapii27
|
nismo te pozabile...vsaj jes te preberem tud pr februarkah ... ni tud počivamo....mi kr paše če sem predolgo na nogah me že vse tišči dol ampak bomo zdržale
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 8:56:39
|
|
|
|
Reby
|
gapii - sej bo potem bolš, ko prideš k nam mamicam, smo tam bolj pridne. Če boš potem seveda imela čas, bo kr težka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 10:11:28
|
|
|
|
protina
|
gapii27 ja paše ležat. Pa še mož mi je pustil prenosnika doma tako, da peglam kavč skor cel dopoldan. No popoldan,ko mala pride iz šole je bolj pestro. V prvi nosečnosti sem delala do konca in očitno zdaj vse za nazaj in za naprej preležim. Ja po porodu je bolj pestro,a ne Reby ? No vse ob svojem času.Grem nekaj kuhat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.11.2009 10:22:30
|
|
|
|
a.jrad1
|
Protina ja, sem iz Murske - centra. Pa ti?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?