|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
8.11.2009 12:56:30   
gapii27
user posted image jutro

tinkamiška....men je blo razlike med vidnostjo vrečke 14 dni in srčka tud smo pozneje vidli pr drugemuuser posted image ...tak da je možno da sta dva....

drugače pa pr nam stanje enako...beli tok...včaih se mi zdi da sem non stop mokra po spodnjicah, pa ne od toka ampak so take vlažneuser posted image   kot bi skos švicala doliuser posted image   se pa vidi ob straneh visoko na spodnjicah da so mokre, vrjetno od bedrc ko žulijo skup user posted image

drugače ko sn dle cajta pokonc še kr pritiska vse skup dol/naprej.... vrjetno bo stalno bolj ker sta vedno večjauser posted image

lepo nedeljo

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.11.2009 14:12:27   
cukica
Jaz se slišim z andrejo07 je bila v bolnici,trenutno je doma,počuti se bolj slabo,otročiček je pa v redu,...predvideva da ji bodo sprožili prej porod in računa da tam okrog 10 do 20 decembra,...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.11.2009 7:49:29   
a.jrad1
Dobro jutro!

Bom danes jaz prva, pa čeprav že ni tako zgodaj! Sem že od 6-ih z mesta in od 7.30 na delovnem mestu!

Vsem, ki imate danes preglede user posted image user posted image , in lep ponedeljkov dan - bo baje danes sonček! Bomo videli!

Kavice nažalost ne vem prilimat!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.11.2009 8:51:06   
Reby
a.jrad - evo, jo bo pa jaz user posted image  A pri vas pa spet sonček? Super!
cukica - hvala za novičke o andreji, lepo jo pozdravi

user posted image

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.11.2009 13:07:40   
gapii27
ojla

ki ste babe? kaj bo z nami ko bomo rodile....te pa res ne bo več cajta za pisanjeuser posted image

mi zdaj malo počivamo po kosilu, potem pa mal v trgovino pogledat in zopet počivat-spatuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.11.2009 14:07:49   
kimsy
gapii27 - smo res lenčine! Jst sicer redno berem, sam pisat se mi ne da pa nč, mi to vreme ne odgovarja, ker mi pobere vso energijo!
a.jard1 - glede sončka.... Pr nas ga ni user posted image , en sam beden dež!
Reby - ti si pa res ena zlata mamica! Nam tako lepo kavico pripraviš, kljub obilici dela s Tomijem! user posted image
Tinkamiška - čestitke za user posted image !

Jst sm drugače super, samo ponoči nikakor ne morem spat, grem skoraj na 2 uri na wc in se pol premetavam po postelji, ko pa zjutraj ura zvoni, bi pa spaaaala. Itak! user posted image  Sm hotla v soboto mal v šoping za mojo bebico, pa se mi ni dalo, tako da sm trdno odločena da grem v petek popolda, ker nimam še čisto nič! user posted image  No, razen voziček je naročen.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.11.2009 14:26:46   
gapii27
kimsy a nič še nimašuser posted image  si pa dolg zdržala... mi pa še sam to kupujemouser posted image    cotik full, voziček bo tud počasi že prišel... košarici in kinderpeta že mamo doma.... sam  prosimo da še ostanemo v paket 3/1 kak cajt, da bo vse vredu s pikecoma in mano nouser posted image ...sej kontroliram in redno brckata, sploh se vlečt ne smem ju že čutim doli gori naokoliuser posted image

tolko je te smole letos z nosečkami, da res človek ne ve kaj naj si misli... upam da smo iz ta hudega ven... vsaj do take starosti ko je tvoj pikec zdajuser posted image

lepo se mejte tud ostale, ki samo prebirate user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.11.2009 15:41:50   
spelka12
tinkamiška čestitke za srčka user posted image user posted image
Ostalim pa en lep začetek tedna, čeprav je vreme že čisto jesensko.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.11.2009 17:33:30   
Goldy
user posted image Pozdravček nosečke!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.11.2009 17:45:50   
gapii27
ojla iz štajerske

kak se presredek masirauser posted image   me je danes začelo malo špikati po njemu in neki zategovatiuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.11.2009 18:14:10   
gapii27
user posted image

25/5

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.11.2009 19:46:03   
tinkamiška
evo me, me dajejo celodnevne slabosti, pa sem bolj švoh in večino prostega časa prebijem na kavču. ampak bo minilo, še vedno je user posted image

UZ imam 19. pa bomo vidli, če se bo še pokazal kak srček, ampak, če bo tale eden pridno napredoval, bom najsrečnejše bitje daleč naokoliuser posted image

hvala vsem!

špelka...sem prebrala krasne novičkeuser posted image vesela sem zate in vse lepo še naprej!

gapii, zavidljiv trebušček imašuser posted image

božajte svoje baušije in vse lepo vam želim,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.11.2009 9:02:58   
zup2
Dobro jutro user posted image !

user posted image

Kako ste kaj? Pri nas je vse po starem, trebušček raste, počutje je boljše, jutri pa NS user posted image . Sem kar malo nestrpna, ker že komaj čakam, da vidim user posted image .

Lep dan.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.11.2009 11:09:57   
Rakica_80
Daaan punce sem vas prišla še malo sem pozdravituser posted image
Cukica, sem ful vesela zate in itak da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinkamiška super za srčekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špelka12, meni je pravkar zrastel cuker, ko sem videla tvojega Oskarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Reby srce kako si mi, kako je Tomi?Uživajteuser posted image
Vsem bodočim mamicam in mamicam želim veliko cartanja in uživanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 714
10.11.2009 11:13:13   
gapii27
ojla babe žabe

no smo že bli po opravkih...smo za bajto še nabavlali elektro omarce in zake ****rije user posted image   zdaj pa čas za počitek do kosila in potem zopet počitek po kosilu in potem zvečer v trgovino po fasngo, te pa spet v pižamo in počivat.... ojojojo kak je nam hudouser posted image

jutr bomo napolnili 26 tednov...še mal pa smo iz tahudega ven, da bomo lažje dihaliuser posted image

čepo dopoldne vam želimo

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.11.2009 18:20:57   
gapii27
urkala...sem nas mogla mal potegnit iz druge straniuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.11.2009 19:37:22   
Reby
gapii - revica, vidim, da imaš monologe user posted image  Čestitke za 26 tednov user posted image  

Pa navijam jutri za
 sreda, 11.11.
zup2 - NS

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 717
11.11.2009 7:28:39   
gapii27
jutro babe

reby hvala user posted image user posted image user posted image

ja sn kr sama tu gor in nas vlečem iz druge strani....groza.... ampak sej bo...danes bomo zopet mal počivali, pa jedli in počivaliuser posted image

lepo dopoldne

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.11.2009 7:29:13   
gapii27
zup  fajn rihtaj danes

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 719
11.11.2009 8:10:30   
a.jrad1
Jutro še od mene! Sicer že skoraj eno uro delovno, a vseeno....
Zup lepo zrihtaj danes na NS; OSTALE PA DAJTE MALO SE PREBUDITE user posted image ; je kar dolgčas, ker ni ničesar za bratiuser posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 720
11.11.2009 8:30:20   
protina
Jutro!

Mogoče ste name že pozabile, ker sem bolj na februarkah ampak se bom tudi tukaj malo več od zdaj naprej javljala.
Ležim in počivam, ker sem zadnjič pri G na pregledu zelo krvavela.
Sem skratka na bolniški že od junija.
Pa moram povedat, da paše bit doma.
a.jrad1 a si mogoče iz okolice Murske?

No lepo martinovo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 721
11.11.2009 8:34:56   
gapii27
nismo te pozabile...vsaj jes te preberem tud pr februarkahuser posted image ... ni tud počivamo....mi kr pašeuser posted image   če sem predolgo na nogah me že vse tišči doluser posted image

ampak bomo zdržaleuser posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 722
11.11.2009 8:56:39   
Reby
gapii - sej bo potem bolš, ko prideš k nam mamicam, smo tam bolj pridne. Če boš potem seveda imela čas, bo kr težka user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 723
11.11.2009 10:11:28   
protina
gapii27 ja paše ležat. Pa še mož mi je pustil prenosnika doma tako, da peglam kavč skor cel dopoldan.
No popoldan,ko mala pride iz šole je bolj pestro.
V prvi nosečnosti sem delala do konca in očitno zdaj vse za nazaj in za naprej preležim. Ja po porodu je bolj pestro,a ne Reby ?

No vse ob svojem času.Grem nekaj kuhat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 724
11.11.2009 10:22:30   
a.jrad1
Protina ja, sem iz Murske - centra. Pa ti?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?