|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.11.2009 14:36:34   
Reby
Če katera rabi, imam še nekaj cotk za fantka za prodat, so kot nove oz. nekatere tudi nenošene. Je pa simbolična cena, tam od 1 do 3 EUR user posted image  Bom spravla tut v album, pa prilepila link, če bi katero zanimalo.

bibon - kdaj bomo pa vidli kaj tvojega seksi bušija? user posted image
a.jrad - super za sobico, upam, da bomo deležne kake slikice user posted image
gapii - če so očke že zdej kvadrataste, kakšne šele bojo, ko dobiš svoja dva lumpa domov user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.11.2009 15:16:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

gapii - jst bi tud mogla mal frizerja obiskat, mam tak narastek. Ampak imam pa v nosečnosti takoo lepe lase, nč se mi ne maastijo, ne izpadajo, frizura dobro stoji... Upam, da tako ostane tudi po porodu!
lana70 - kako si mi ti? Uživaš doma? Jst sm si lih danes nekaj računala, da s porodniško štartam 19.12.09. Še mal, pa bo! user posted image  Še...44 spat! user posted image

Drug tedn imam pregled, pol pa morem mal v šoping. Bo mogu drugače moj otroček nag iz porodnišnice. Se ti dnevi in meseci tako hitro obrnejo, lih kar bo tukaj december in full gužva po trgovinah.user posted image

aaaah, kaj naj ti rečem, ma super sem, veselo se redim, sem prevzela vlogo pujse pepe od Reby user posted image user posted image , no ona je trdila, da je imela kvalitetnih 17, se bojim zase, da bom padla čez to cifro user posted image , v tisto nekvalitetno povprečje, s katerim se bom potem otepala en lep čas, ma....

drgač pa nam bo sestra od dragega dala vse, čist vse, ker ima dve majhne pupce....no, sej po eni strani sem vesela, ampak vsega pa ji ni rabilo imet, a user posted image user posted image user posted image , tako da mi ne bomo šli nagi iz porodnišnice.......bomo pa verjetno še kaj kupili tako za dušico ...

...drugače pa imam tudi jaz full dobre lase, ne morem verjet,...narastek pa jaz normalno farbam, tako kot prej, imam pramene in katastrofa, če bi pustila velik narastek...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.11.2009 16:00:02   
a.jrad1
Hojla!

Najprej en velik HVALA za anonimno, da mi je uspelo tikerćek naštimat - no ja, ni ne vem kaj, ampak samo da je, a ne? :)

Slikico od sobe bom prilimala, ko bo še pohištvo sestavljeno; aja fototapeto pa sva naročila preko nemškega podjetja; se mi zdi da Kindertapeten ali nekaj takega; je pa od medvedeka Pu-ja s prijetljem tigerčkom :) .

Glede KG; jaz sem trenutno na + 13 (v enem mesecu zredila kar za 4 kg :( ) in sem bila na zadnjem pregledu tudi kregana (od sestre, ne od g), da naj se pazim, ker sem se preveč zredila in sem imela previsok spodnji pritisk -130/90; tako, da od takrat jem čisto nezačinjeno hrano, pa sladkarije sem črtala in se v zadnjih dveh tednih nisem zredila čisto nič.... pritisk je padel na 120/70. Tako, da hrana res pomaga. Bomo pa videli še naprej.

Nič lepo bodite, pa čuvajte se

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.11.2009 16:02:43   
spelka12
A vam je kj cuker padu? Ga lahko dvignem ajn mejčkenuser posted image ?

user posted image

user posted image

Ste še lačne?

user posted image

Zdej pa dost, da ne bo sladkorne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.11.2009 17:18:55   
sonček33
A ima katera kontakt z andrejo07?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.11.2009 18:00:14   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A ima katera kontakt z andrejo07?

Jaz ne, lahko vprašam miklarom, če kaj ve, če sta bili v kontaktu.

Evo, naložila sem cotke, pa če katero zanima, naj mi sporoči na ZS ali pa pošlje mail user posted image

http://www.mojalbum.com/rebyb/oblacila-za-dojencka-st-56-62

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.11.2009 18:00:59   
sonček33
REby ja dej pls, ker me skrbi zanjo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.11.2009 19:31:42   
gapii27
špelkauser posted image user posted image user posted image   njami njami...luštna ta tvoja bebicauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.11.2009 8:47:12   
zup2
Dobro jutro!

Spelka kakšen cukerček je tvoj Oskar user posted image

Pri nas nič novega, trebušček pridno raste, izcedki so se umirili (že trkam, da ne bom kaj prehitro rekla), jaz pa pridno počivam. Moram priznat, da me v temle vremenu nič ne mika it ven user posted image .
Kako pa ste kaj ostale?

Lep dan!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.11.2009 9:09:48   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Iiii, Sapi, kok sem pa jaz vesela zate user posted image  user posted image  user posted image  Se kr spomnem, ko smo mi šli našega pikeca gledat, se mi zdi kot včeraj, zdej pa tamle panča kot angelček user posted image  Rezultati so pa super. Zdej pa srečno in veselo do konca uživaj v nosečnosti.

Tudi jaz komaj čakam, da ga dobim v roke najino pikico.
a.jrad komaj čakam, da pokažeš sobico.
biba ja res so cortki, ja celo ene trikrat me je s sondo ruknil po trebuhu, da se je pikica zbudila, potem je bilo šele veselje. Midva sva kar gledala in pozabila na vsa vprašanja user posted image . Ne za spol ni omenil, sicer si pa želiva presenečenje tako, da če nama ne bo kdo bleknil brez vprašanja, do zadnjega ne bova vedela. Da imam riziko kot 26 letnica mi je povedal dr. na podlagi grafov.  Uh riziko moram potem še enkrat preveriti kje pa piše. 
kimsy res je sploh si nisem predstavljala, da je v meni bitjece z rokicami, učkami, ušeski .....
spelka kolk je cortkan user posted image .. upam, da hitro mine  teh 9m ...
zup samo, da izcedkov ni, držim pesti za belino še naprej ...

Drugače sem kljub NS še vedno malo v strahu in se ustrašim če me zaboli v trebuhu kot pred M. Upam, da bo tudi to minilo. Jaz bom cotice dobila od sestre, nekaj od prijateljice ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 685
5.11.2009 9:45:19   
tinkamiška
jst samo javljam, da imamo en srček in da sva zelo vesela user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.11.2009 9:51:35   
srcolinka
Kakšen cukerček je tale Oskar, lepotec in pol.
user posted image
lepo,lepo, upam, da tud jaz kmalu pridem do take nagrade, no uživejte in se imejte naravnost čudovito.

lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.11.2009 13:42:27   
cukica
Sam na hiter da vam sporočim včeraj bila na pregledu,kjer sem videla plodek,velik 5mm in čez 14 dni imamo ponovni pregled da vidimo če se bomo razvijali.Hvala vam za vse,....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.11.2009 15:58:27   
gapii27
ojla
evo nas iz pregleda...naša dve bebici sta prava korenjaka težka 660 in 750g...ta drugemu je zginila tista cistica ko jo je mel zarad hitre rastiuser posted image .... MV vrat zaprt, dolg 3.5....oba sta že zdaj lep cajt na glavo obrnjena, postlci sta spredaj....
druga me po levi strani še kr občasno boli(mam tud mal večji buši tamuser posted image ) ampak če sta tamaladva vredi mormo mi tud bit....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.11.2009 21:21:34   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
cukica
tinkamiška
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar

Objemčkometer:

user posted image      Miklarom - Tajauser posted image     user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU

sreda, 11.11.
zup2 - NS

petek, 13.11.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

torek, 17.11.
lana70 - pregled
a.jrad1 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

cukica
tinkamiška
bozza
Picola1
Fargesia
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.11.2009 8:56:37   
biba007
Dobro jutro, punčare. Se mi je tal kapučinček zdel ravno prav za turobno novembersko jutro.
user posted image

Špelček, pa je res za pohrustat. Najlepšejši mušter, ni kajuser posted image

Reby, akhem, moj buši? Hmmmmm, ma je isti kot dva meseca nazaj....samo ritka je večja, pa se ni ravno za hvalit.... A tebi je pa stopalce zrastlo? Bo tole najbrž kakšna peplka sindrom, kaj? Al' pa mama-needs-new-shoesuser posted image

Ajrad, na slikce sobice pa lahko računamo, a? Moj že nekaj trapa, da smo v zamudi z opremljanjem nurseryja, hihi.

Lanči, pri vas boste pa poverbali od žlahte? Ma superca. Mi bomo šli pa na lov za cunjicami, ampak se imam na vajetih in čakam na februar '10. Sicer pa itak še niti ne vem, kaj zares rabim/no rabi mali....

Zupika, še ajčaš? Pridna. Pri nas pa dirkamo naokoli. In je čisto ok. Odkar sem prečitala, da sem zdaj v času, ko je mother-at-her-best, se ne dam motit. Pa je res super...nič več slabosti in utrujenosti...ehej, trkam na les.

Sapi, pri nas je bil pa na NS Prestolonaslednik tako živahen, da je dirkal sem in tja in se hkrati še vrtel. Ga je parkrat porukal, pa malce zdrmal...ampak smo kmalu ugotovili, da ima mali čisto svojo voljo (jah, po mami, priznam) in da bi on šel v pravi položaj pač takrat, ko njemu paše (evo, to pa nima po meni, jaz sem absolutno bolj ustrežljive naraveuser posted image ).

Tinkamiška, bravo za srčka. Je lepo, ko ga vidiš, ne? Hm, sem pozabila, sta računala na eno ali dve pikici?

Gapi, pa sta res junaka. Pa super za zgleden MV. Te maladva še kaj žokata?

Pupike, sem videla pri sosedih, da je kar nekaj novih srečkic-nosečkic. Jih dobimo kaj kmalu na obisk? Lubice moje, če berete, kar hitro prešaflat na tale forumček.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.11.2009 9:01:42   
tinkamiška
cukica, veliko mislim na tebe, sem vesela, da se držišuser posted image

Pesti še naprej!!

Tinka

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.11.2009 9:04:45   
tinkamiška
biba, vstavili so mi dva, nisva pa nič računala, ampak vse čas sem imela občutek, da je ena...G je sicer rekla, da naj se naročim na pregled čez 14 dni, da bi se lahko pjavil še drugi, ampak jst mislim, da bi se zdej morala videt vsaj gestacijska vrečka, pa je ni bilo, tako, da jst še naprej verjamem, da bomo imeli enega. Vsekakor sva veselauser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.11.2009 9:29:58   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

biba, vstavili so mi dva, nisva pa nič računala, ampak vse čas sem imela občutek, da je ena...G je sicer rekla, da naj se naročim na pregled čez 14 dni, da bi se lahko pjavil še drugi, ampak jst mislim, da bi se zdej morala videt vsaj gestacijska vrečka, pa je ni bilo, tako, da jst še naprej verjamem, da bomo imeli enega. Vsekakor sva veselauser posted image

Tinka, jap, eden in najlepšejši je itak prečudovito, ni res? Pri nas smo tudi imeli dve pikici...in potem, priznam, sem bila presrečna za eno, pa malček hudo mi je bilo za drugo...ampak zdajle....ma razmišljam, da je eden za prvo naravnost fantastično. Že pri tem imam kup vprašanj, pa nič mi ni jasno...in potem berem, da rabi TETRA in MAKO majčke (what-the-f*?????user posted image )....pa se mi zdi, da je za dobrobit prestolonaslednika nadvse koristno, da štartamo z enim, dokler se mama ne spametujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
6.11.2009 13:52:12   
sapi
Pozdravček, spet deževen upam, da bo jutri bolje ... uh sem gledala kaj sem včeraj napisala-kaatttaaastrofa koliko napak user posted image ...

tinkamiška čestitke user posted image user posted image user posted image za srčka juuupppiii ... tinka miška ni nujno se zgodi, da se šele na drugem pregledu vidi še drugi baje zaradi položaja, torej je še možnost user posted image ...
cukica to pa so dobre novičke user posted image , seveda se bo razvijal ti samo pozitivno razmišljaj ..
gapi kolk sta že velika in vse je oksuper ...

Jaz sem se pa danes prvič upala stopiti v otroško trgovino in na veliko gledati male cotike za bebiko in kaj sem ugotovila, da je bolj malo nevtralnih stvari glede na to, da za spol ne bova vprašala user posted image ... nič bomo že improvizirali ali pa moram it v malo več trgovin pogledat ... biba ja bo treba še pošteno naštudirat kako in kaj ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 695
7.11.2009 10:26:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

jst samo javljam, da imamo en srček in da sva zelo vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image

cukica, tudi zate sem zelo vesela, držim pesti, da bo vse ok do konca

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 696
7.11.2009 12:20:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

in potem berem, da rabi TETRA in MAKO majčke (what-the-f*?????user posted image )....

user posted image vzemi bodije na preklop! meni so bile tele tetra in mako majčke čist mimo, v P sem uspela konkretno zavozlat tele vrvice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 697
7.11.2009 13:24:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

in potem berem, da rabi TETRA in MAKO majčke (what-the-f*?????user posted image )....

user posted image vzemi bodije na preklop! meni so bile tele tetra in mako majčke čist mimo, v P sem uspela konkretno zavozlat tele vrvice user posted image

Se strinjam z Ajsiko, najboljši so bodiji na preklop user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.11.2009 22:37:48   
spelka12
Jup bodiji so zakoooon. Pa ni nujno na preklop, jest jih tud čez glavo z lahkoto dobim ( k ma moj tko majhno glavcouser posted image ). Pa če boste kupovale žabice je fino, če ima tud pri nogah gumbke, da ga nič ne slačiš, samo nogice ven potegneš, pa plenico zamenjaš. S telimi tetra pa mako majčkami pa ljudi samo begajo, bi jih lahko tud v P že ukinili, sej smo napredni ane?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 699
7.11.2009 22:50:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še ena za body- na preklop. Tele majčke so čist off... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?