|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.10.2009 11:07:52   
a.jrad1
Dobro jutro nosečke!

Kje se skrivate danes? Jaz v službi, s počasnim tempom - prav ponedeljskim! user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.10.2009 14:33:26   
tinkamiška
Dan user posted image

Aha, zdej vem kje je sprejemna, hvala.

Pri meni nič novega, čakam na 5. ko imam prvi UZ. Prebava mi malo nagaja, pa malo mi je slabo, pa ne vem ali zaradiuser posted image ali sem staknila kakšno virozouser posted image

Lep dan vsem,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.10.2009 19:17:33   
lana70
pa kje ste nosečke user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.10.2009 20:30:10   
cukica
Lana70 jaz sem tukaj,...že cel dan,...user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.10.2009 9:39:11   
zup2
Dobro jutro!

Smo pa res malo manj čvekaste user posted image

Jaz sem dobila v soboto neke čudne rjave izcedke, zato sem odšla na pregled na urgenco in je hvalabogu naš user posted image veselo telovadil user posted image . Predpisali so mi strogi počitek in kontrolo pri svojem G, ki jo imam 29.10. Izcedki so se pa tačas tudi umirili, tako da lahko spet malo bolj sproščeno zadiham.

Kako pa kaj ostale nosečke? Lana ti imaš še voziček? Za katerega si se pa odločila?

Želim vam lep dan, jaz ga bom zopet preživela na kavčuuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 605
27.10.2009 14:36:49   
mismis
Ma kje ste vse nosečke, a vas moram res jaz vleči gor iz druge strani??? user posted image user posted image user posted image

ALORA, HITRO NA RAPORT

Zup, ti pa glej, da boš počivala, da bo s tvojo pikico vse ok

kje pa je BibaTolstojBond, a je že nazaj z inozemstva?

cukica, kdaj je pregled?

Lana, misliš ti kaj objaviti kakšno sliko novega mulcwagna?

pa  da ne pozabim povedati, navijam za vse vas, ampak čisto zares za vse user posted image user posted image user posted image

ma saj to itak vesteuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.10.2009 14:54:41   
cukica
MIsmis jutri mam pregled,sam me neki pika pa full mam belga toka upam,da ni to kaj slabga.Sem danes ker en buskopanček vzela pa mal ninkala,...no ja 3 ure sem spala.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.10.2009 15:15:03   
lana70
user posted image

slikca od mulcvagna user posted image user posted image user posted image , sam da ni take barve, je rumen z vijoličasto obrobo.....jaz sem si zaželela maxi cosi muro in ko sem ga zasledila še na bolhi, za skoraj pol cene, je bilo kar konec......je pa tak, kot da ga nebi nič uporabljali user posted image , ko ga bomo mi odrabili, verjetno ne bo niti približno več takšen...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.10.2009 20:29:21   
gapii27
ojla babe žabe

no mi smo prišli včiraj iz gorenjske, smo bli malo pr tašči... dva dni sem bla zaprta, zdej pa po tolkih količinah donata in sladkih kamilic pa hodim na wc ko nora in me sam šraufauser posted image

drugače pa sem včiraj šla na kliniko v lj pozdravit tomaževiča in me je tud pregledal in bil zadovoljen z izidom (mi pa tudi)...se mi je kr dobr zdelo ko sma se tolk časa pogovarjala pa uz mi je nardil in vse. (sej sem plačalauser posted image )

maladva brcata in me opominjata da sta tu... danes smo dobili posteljciuser posted image

prilagam še pa slikco, ki je od danesuser posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 609
28.10.2009 6:18:02   
Reby
gapii - super za pregled in da je vse ok. Bušek pa sploh ni tako velik user posted image
lana - zakon voziček, boš vidla, da boš ful zadovoljna. Res pa je, da je malo težji, kar pa ima tudi svoje prednosti, je bolj stabilen.
cukica - bel tok je čisto normalen, jaz sem ga imela skoraj vso nosečnost
zup - le glej da boš počivala, rjavi izcedki pa niso nič hudega, jaz sem prav hudo krvavela, pa je bilo potem vse ok.
kimsy - še tukaj bravo za cuker test user posted image
lana08 - kako si ti? Sej ne morem verjet, da si že 26 tednov noseča. Kako gre čas...
Kdaj pa bibon pride?

Pa še kavica user posted image

user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 610
28.10.2009 7:32:42   
lana08
Dobro jutro,
mmmm sem prišla na virtualno kavico, hvala Reby. Res gre hitro, še dobre tri mesece.

Danes sem prvič začutila brce naaad popkom, verjetno se je bebi obrnil ali pa zrasel, v vsakem primeru je super občutek. Me pa zopet daje utrujenost kot na začetku user posted image  Bom šla po malo D vitamina ven na sonček.  

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.10.2009 8:33:56   
gapii27
jutro babe žabe

reby hvala za kavico..je pasala
smo bli danes bolj zgodnji, sem že ob sedmih šla v pekarno in trgovino, zdej pa spet malo počivamo... na bajti mamo delavce, delajo centralno v petek pa bojo vrjetno estrihe vlivaliuser posted image

lepo jutro vam želimo

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 612
28.10.2009 11:41:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babe žabe

no mi smo prišli včiraj iz gorenjske, smo bli malo pr tašči... dva dni sem bla zaprta, zdej pa po tolkih količinah donata in sladkih kamilic pa hodim na wc ko nora in me sam šraufauser posted image

drugače pa sem včiraj šla na kliniko v lj pozdravit tomaževiča in me je tud pregledal in bil zadovoljen z izidom (mi pa tudi)...se mi je kr dobr zdelo ko sma se tolk časa pogovarjala pa uz mi je nardil in vse. (sej sem plačalauser posted image )

maladva brcata in me opominjata da sta tu... danes smo dobili posteljciuser posted image

prilagam še pa slikco, ki je od danesuser posted image

user posted image

draga moja, kapo dol, moj buši je mnooogo večji, pa je noter samo ena lizika.....koliko pa si se zredila??

Aja, kje pa je bibon, pohajač ...

Reby, tista teža od vozeka mene sploh ne moti, vse drugo odtehta to težo, res je dober in okreten tudi...smo že zdej zadovoljni user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 613
28.10.2009 11:45:15   
kimsy
Reby - hvala za kofi. Tikerčka res še nimam, bom kmal uštimala, oblubm! Al sm se ga že lotila delat, pa me je 2x vn vrgl, sm pa voljo izgubila!user posted image
lana70 - full lep vozek. Jst mam naročenega od jane štirikolesnik, je pa rdeče-črne barve. Jst sm zbrala model, moj pa barvo, ker pol misliva še po kakega user posted image , pa barva ustreza tako za punčke kot fantke.
gapii - midva mava tud skoz ene mojstre, sm jih že full naveličana... To pa zato, ker je moj tako grozno natančen, da počasi zgubljam živce! Če povem, da je eno steno v dnevni barval 3x, da je dobil pravi odtenek! user posted image  user posted image  user posted image . S tem da sm bla jst že s prvim zadovoljna.

Jst sm pa včeraj prvič začutila na trebuhu eno kepico, ki bi lahko bla pest al pa tačka moje pikice. sm bla tok vesela.... user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 614
28.10.2009 11:48:24   
gapii27
lana70 zredila sem se 5-6kg... jem ko mi paše...včasih prevečuser posted image

ja kmisy to pa so naši dedi...te pa naj še kdo reče da smo babnce tečne user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 615
28.10.2009 12:43:18   
cukica
pozdravljene bom kar tuki povedla,danes bla na uz kjer se plodka še ni videlo noseča naj bi bila 6t4d,gestacijska vrečka pa je velika 35mm in poslali so me na abrezijo.Sicer bom počakala na še eno mnenje moje osebne g in se kasneje odločila.
Sesul se mi je svet,...

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.10.2009 12:58:44   
zup2
Cukica res mi je žal user posted image Mogoče se bo pa čez kakšen dan vseeno plodek pokazal. Ne obupaj!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.10.2009 15:23:54   
sapi
Pozdravček nosečke ...

Kimsy samo, da je šel cuker mimo user posted image gotovo si si oddahnila ...
špelka ooo si nas prišla pogledati vidim, da z Oskarjem uživata ... komaj čakam, da bom tudi jaz tako daleč ...
miklarom pozdravček tudi tebi ... veliko mislim nate in močno držim pesti, da se čimprej vrneš na ta forum ...
tinkamiška naj ti čimprej minejo ti dnevi do UZ ...
gapii že nova pridobitev za tvoja pobalinčka, pa kako lep bauhi imaš ... upam, da se ti prebava uredi ... jaz zaenkrat še nimam problemov s prebavo ... me pa čezdalje bolj tišči v želodcu, če pojem malo več zelenjave ali sadja, kot bi cel dan samo jedla in bi bila prenajedena od vsega, groza ker sem lačna a kaj ko imam občutek, da se mi bo želodec razpočil user posted image ... a hiško gradita midva sva že bolj v finišu, spodnji del je končan zgornji naju pa še čaka ... bova za začetek kar v dnevni bivakirala user posted image ...
Reby hvala za kavico .. kako sta s Tomijem ...
Lana08  brcike čutiš kako lepo ...
Cukica res mi je hudo zate user posted image user posted image ...  počakaj še do pregleda tvoje G, da boš sigurna upam na najbolje ... čeprav na žalost tile G-ji na GK so kar strokovnjaki, meni so že na prvem UZ videli, da nekaj ni ok, čeprav je srček bil vendar GV ni bila kot bi morala biti in potem na naslednjem UZ tudi srček na žalost ni več bil .. mislim nate in močno držim pesti ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 618
28.10.2009 16:38:19   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

pozdravljene bom kar tuki povedla,danes bla na uz kjer se plodka še ni videlo noseča naj bi bila 6t4d,gestacijska vrečka pa je velika 35mm in poslali so me na abrezijo.Sicer bom počakala na še eno mnenje moje osebne g in se kasneje odločila.
Sesul se mi je svet,...

ojoj, hudo mi je zate, res!!!user posted image user posted image user posted image  Drži se!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.10.2009 13:06:10   
gapii27
dan babe žabe... ki se skrivate vse

cukica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 620
30.10.2009 5:59:06   
Reby
user posted image

efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
user posted image

*kristy* (12.12.2009)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar

Objemčkometer:

user posted image user posted image       Miklarom - Tajauser posted image , cukica   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU
petek, 30.10.
BibaBond-NS
a.jrad1 - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU

četrtek, 05.11.
gapii27 - morfologija
tinkamiška - UZ

petek, 13.11.
lana08 - pregled

torek, 17.11.
lana70 - pregled
a.jrad1 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

tinkamiška
bozza
   user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 621
30.10.2009 6:01:21   
Reby
Dobro jutro!

Sem vas malo poseznamčkala, ste čist neurejene, pa še kavica user posted image

user posted image

Pa navijam danes za
petek, 30.10.
BibaBond-NS
a.jrad1 - UZ
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 622
30.10.2009 10:39:12   
BarbiG

Nisem sicer še za k vam, mi manjka še dobre dva tedna do konca postopka ICSI, pa bomo pol vidl kako in kaj, sam da ne boste na drugo stran padle,sem vas prišla mal pozdravt. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 623
30.10.2009 11:18:49   
lana70
ooh Reby, zlata si, še dobro, da nas vsake tzoliko spraviš v red...smo prav razpuščene..aja, pa mi bomo imeli pupico, nekje je ta pupa ven padla pa šla k pobalinomuser posted image user posted image user posted image ....

o kaj vidim, Bibek ima nuhalno...a bomo kej poročal al kaj user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 624
30.10.2009 11:19:40   
lana70
petek, 30.10.
BibaBond-NS
a.jrad1 - UZ
user posted image  user posted image  user posted image

bom kar prekopirala, ker so te navijačice full hude user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?