|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
21.10.2009 15:33:35   
lana70
pejd na lilypie stran in si ga naredi po korakih, kot te pelje....na koncu pa imaš spodaj neko kodo html ali nekaj takega, kopiraš in prilepiš na osebni strani na RR, kjer so tvoji podatki...poskusi no, če ne bo šlo, bom šla po korakih

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.10.2009 7:35:41   
ledenka
jutro!

user posted image

tole kavo moram delit z vami user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.10.2009 10:36:25   
punsha
uhu ledenka, kakšna kavica za dobro jutro user posted image .
danes se pa obračam na vas z eno težavico. včeraj sem bila pri G in najprej je bil razočaran nad mojim hemoglobinom, imam ga 96. sicer mi je povečal dozo tablet, pa me vseeno zanima, če katera še kaj priporoča za zraven. menda je dober pesin sok, tako da začnem še s tem...
druga stvar je pa... sem v 26 tednu in ob pregledu je ugotovil, da sem se začela odpirat in sem 1cm odprta. Sedaj imam strogo ležanje...me zanima, če ima še katera takšne težave, ali pa jih je imela...kakšne so kaj izkušnje, se da priti še deleč, ali hitro napreduje...zanima me karkoli.
lepo se imejte

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.10.2009 13:12:47   
gapii27
punsha... moja prjatlca je bla odprta v 7 mesecu 3 cm in je potem rodila komi v 39 tednu, pa je zraven pedenala še prvo pupo. vrjetno je odvisno od posameznice. men je rekla gin.da ni važn če si zunaj odprt oz.,da se ti MV čist skrajša...pomembno je da je not zaprto. je sem imela nazadnje T obliko MV to pomeni da je not zaprto in upam, da tak ostane.... če pa Y in se začneš od znotraj odpirat pa ni vredu in je potreben počitek... ne skrbi sej bo vse vredu...boš zdržala še kak tedn in bo superca potemuser posted image

mene tud non stop skrbi ta MV in sem vedno imela zaprtega in dovolj dolgega...tamaladva čutim pa full spredaj in čist na mehurju, sam mi je rekla da je to normalno...

a ti nisi imela nobenega znaka? a prej ti niso nikol merli MV?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.10.2009 16:21:51   
punsha
ne, nikol še ni meril MV, niti sedaj ne vem kako dolg je. Hm, kako pa naj vem kje sem odprta, zunaj, notri...user posted image . pač naredil je vaginalni pregled, pa je bil šokiran, tak da morm samo ležat. no je pa dobro slišat, da se da toliko podaljšat.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.10.2009 16:56:02   
gapii27
no men na vsakem pregledu potipa in izmeri Mv, vrjetno zato ker je bolj rizična z dvema bebicama. nikol pa se ne vem. naslednji pregled imam 5 novembra in upam, da bo vse vredu. mal me raztegujeta maladva, me v preponah boli, še posebej ko me lulat ko je vse napeto...

drugače pa držimo pestke za tebe punsha in za vse nas...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.10.2009 9:27:14   
kimsy
nosečke, pa kje ste vse?

Jst vam slavnostno sporočam, da je 100g cukertest negativen! Sm tok happy, bom pa 3 tedne vseeno mal na dieti, do naslednjega srečanja z mojim G., da ne bo spet kaj v urinu!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.10.2009 12:46:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

nosečke, pa kje ste vse?

Jst vam slavnostno sporočam, da je 100g cukertest negativen! Sm tok happy, bom pa 3 tedne vseeno mal na dieti, do naslednjega srečanja z mojim G., da ne bo spet kaj v urinu!

user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa moram bit na naslednjem pregledu tešča, a je to to??? Cuker test?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.10.2009 14:51:16   
kimsy
lana70 - nimam pojma! Jst nikol nisem rabila bit tešča v laboratoriju, tud krvi mi niso kontrolirali, samo 1x so mi naredili hemogram. Sm mela pa že 2x cukr v urinu in zato me je G. poslal na cukrtest. Cukrtest pa zgleda tako, prideš na tešče, spiješ 50 g cukra čakaš eno uro in ti vzamejo kri. Jst sm bla na prvem pozitivna in sm mogla čez 2 dni še enkrat ponovit vajo. Na tešče ti vzamejo kri, potem spiješ 100g cukra - user posted image  in ti vsako uro - 3x vzamejo kri. In nisem niti 1x imela povišanega sladkorja. user posted image

lepe moje, kljub dežju vam želim lep vikend!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.10.2009 18:11:00   
spelka12
Čist na hitrco, HVALA vsem za čestitke, rada vas imam pa NAJLEPŠE NA SVETU JE BITI MAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bom drugič probala spacat kaj večuser posted image .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.10.2009 15:22:54   
cukica
Lana70 spet mam eno vprašanje zate.V sredo mam Uz pa me zanima ali grem z napotnico v sprejemno pisarno v staro porodnišnico tam kjer bom mela UZ ali v leonišče.Hvala za odgovor grem ležat ker mi je tako slabo da mi tudi jest ne paše,...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.10.2009 16:36:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Lana70 spet mam eno vprašanje zate.V sredo mam Uz pa me zanima ali grem z napotnico v sprejemno pisarno v staro porodnišnico tam kjer bom mela UZ ali v leonišče.Hvala za odgovor grem ležat ker mi je tako slabo da mi tudi jest ne paše,...

zakaj pa imaš napotnico?? prvi UZ ti pripada brez napotnice, potem pa imaš pri svojem G naprej......UZ je pa tam, kjer smo hodile med špikanjem.....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.10.2009 16:38:00   
lana70
cukica, tisto kodo od lilypie ne smeš kopirat v svoj ticker, temveč kvadratek nižje...ali obratno user posted image , obrni kar si naredila, ker ti ne kaže prav....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.10.2009 16:45:31   
cukica
Ma mi neče nič nardit bo že,...men so dal v Leonišču napotnico za Uz in ko sem klicala mi je rekla da grem z tisto napotnico po en rumen list zdaj pa nevem al mi je rekla v leonišče al tuki kjer je uz

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.10.2009 19:21:31   
lana70

Ma mi neče nič nardit bo že,...men so dal v Leonišču napotnico za Uz in ko sem klicala mi je rekla da grem z tisto napotnico po en rumen list zdaj pa nevem al mi je rekla v leonišče al tuki kjer je uz

a jaaaa, sedaj se spomnem, ne ne v leonišče, tukaj kjer je UZ, sem čist pozabila user posted image , sorry...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.10.2009 20:43:22   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

zakaj pa imaš napotnico?? prvi UZ ti pripada brez napotnice, potem pa imaš pri svojem G naprej......UZ je pa tam, kjer smo hodile med špikanjem.....

mani so isto rekli in dobila sem napotnico za 1 UZ tako kot cukica. In ja, rekli so, da greš v sprejemno pisarno v staro porodnišnico, je pa mene tudi zanimalo, če je to tam, nasproti wc, kjer smo hodile na špikanje, mislim, ta sprejemna pisarna.user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.10.2009 22:13:10   
lana08
Sprejemna pisarna je mislim da ena? vrata pred sobo kjer smo dobivali municijo, pred nihajnimi vrati. U moj spomin, popravite me če se motim user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.10.2009 22:21:35   
Goldy
Glede sprejemne imate prav, vrata desno, pred nihajnimi.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.10.2009 14:05:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Glede sprejemne imate prav, vrata desno, pred nihajnimi.user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.10.2009 14:06:17   
lana70
Mi imamo pa končno voziček doma!!! user posted image user posted image user posted image  Sem tako vesela!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.10.2009 17:06:52   
cukica
Ja tam kjer smo dobile nalepkice,kjer te prvič ko greš po monicijo  in potem moraš tja po nalepke,ja mal me daja pozabljivost nimaš kaj.Lep dan še naprej mi smo neki bogi nam nič ne paše jest,...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.10.2009 18:51:26   
Goldy
lana - čestitke za vozekuser posted image

cukica - lubica - sej počas bo bolš....user posted image

Nosečke - uživajte na kvadrat!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.10.2009 19:22:41   
miklarom
da vas samo malo pozdravim, da ne boste rekle, da sem na vas pozablauser posted image , ne ne, nisem, še vedno ste vse moje pupike, in upam da se vam kmalu spet pridružim,
rada vas imam vse drage moje nosečke in pa že mamiceuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.10.2009 19:40:38   
Goldy
mikla - helou bejba!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.10.2009 20:15:36   
cukica
miklarom tudi me imamo rade tebe,...user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?