|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
16.10.2009 12:02:25   
sapi
Punce povejte, če veste kako z napotnicami za nosečniške preiskave npr, če greš na napotnico na NS+DHT in pokaže kako nepravilnost ali imaš potem tudi amnio na napotnico ali ne ... me zanima, da vem ali naj grem na NS+DHT na napotnico ali samoplačniško ...

Pa še nekaj, če ni skrivnost tiste, ki ste se odločile za amnio zakaj ste se odločile ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.10.2009 12:29:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punce povejte, če veste kako z napotnicami za nosečniške preiskave npr, če greš na napotnico na NS+DHT in pokaže kako nepravilnost ali imaš potem tudi amnio na napotnico ali ne ... me zanima, da vem ali naj grem na NS+DHT na napotnico ali samoplačniško ...

Pa še nekaj, če ni skrivnost tiste, ki ste se odločile za amnio zakaj ste se odločile ...

če boš imela slabe rezultate, te bodo oni poslali na amnio......amnio pošljejo pa vse nad 37 let...jaz sem šla zaradi downovega sindroma, ker ti ga samo tukaj lahko potrdijo ali ovržejo ali pa na tisto preiskavo, ki je dosti prej, biopsijo horionskih resic..nekaj takega.....koliko pa si stara?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.10.2009 14:30:29   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

če boš imela slabe rezultate, te bodo oni poslali na amnio......amnio pošljejo pa vse nad 37 let...jaz sem šla zaradi downovega sindroma, ker ti ga samo tukaj lahko potrdijo ali ovržejo ali pa na tisto preiskavo, ki je dosti prej, biopsijo horionskih resic..nekaj takega.....koliko pa si stara?

Januarja 37, PDP imam maja ... če prav razumem si se sama odločila ... meni je G tudi predlagala amnio zaradi let, ker pa sem bila skeptična mi je napisala napotnico za NS+DHT v primeru, da si premislim pa dobim novo za amnio ....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.10.2009 16:47:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Januarja 37, PDP imam maja ... če prav razumem si se sama odločila ... meni je G tudi predlagala amnio zaradi let, ker pa sem bila skeptična mi je napisala napotnico za NS+DHT v primeru, da si premislim pa dobim novo za amnio ....

...meni ni žal...če bi morala izbirati, bi šla še enkrat......razmisli.....NS+DHT je baje zgolj okrog 80% zanesljiv....ne vem, naj ti še kdo malo bolj svetuje, mogoče iz stroke. Če pa imaste primer v družini, pa sploh ne bi oklevala....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
16.10.2009 22:39:27   
Kruce Fiks

Ti pejt kar na amnio, brezveze NS! Drugega kot slikce tam ne boš dobila, edino pretrašijo te še lahko, pa spol zajebejo user posted image .....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.10.2009 18:58:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

Špela čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.10.2009 8:14:28   
Reby
Dobro jutro! Ja kam ste pa padle nosečkice, vas bo treba mal zbudit user posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.10.2009 12:34:28   
kimsy
o lepe moje nosečke!
Pa kje ste vse?
Jst skoz pohajkujem na okoli in uživam v nosečnosti, kolikor se da! Mal me je moj dr.D zamoril, je reku da morem na cukrtest! kap! Pa toook sm zdrava! user posted image  user posted image  user posted image . Mi je pa oblubu, da mi na naslednjem pregledu naredi še UZ, takrat bom že 30t6d. (zdaj, 27t2d) No, sej do zdaj mi on še nobenga ni, pri njemu si 3 min not, če si nosečka, če pa si v postopku, si vzame tud po pol ure časa.

ok rožice, lepo se imejte!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.10.2009 8:09:29   
gapii27

user posted image  

DOBRO JUTRO BABE ŽABE!

Še vse spite...mal je treba našo temo na vrh spravit.... naša dva že lepo celo jutro skačeta po trampolinu (mehurju) in je kr pestro.
Zvečer zaspimo okol desete ure ponoč gremo enkrat lulat in potem vstanemo okol šeste pol sedme ureuser posted image

lep dan vsem skupaj in štajerskega konca

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.10.2009 8:59:49   
cukica
Dobro jutro mi smo za spremembo danes kot roža.Za enkrat še nič slabo pa tud vrti se mi še nič ne,...Drgač sem v redu,utrujena,z bolečimi prsmi in zelo občutljiva,...user posted image user posted image jokica.
Pozdravček vsem

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.10.2009 17:16:04   
lana70
user posted image daaaannnn......pa kje ste vse nosečke..user posted image , kaj še bo, ko bodo bebice na svetu...verjetno šopingiraste user posted image

Drugače pa smo mi imeli danes pregled, bebica je spala, mal sem jih slišala zaradi kil, ma halo, v enem mesecu sem šla gor 4 kg!!!! Ni mi jasno odkod user posted image user posted image . Naslednji pregled imamo 17.11. , ko moramo priti tešči.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.10.2009 19:16:45   
sapi
Pozdravček ...

Ni šlo prej ... lana, kruce hvala za mnenje ... ne v družini nimamo primera zato malo oklevanja, sploh zaradi tistega procenta, ki lahko povzroči splav ... sem se odločila, da grem vseeno na NS+DHT-samoplačniško, potem pa imava še nekaj časa, da se odločiva glede amnio ... spol bo pa skrivnost tako za druge kot za naju upam, da bo uspelo in ne bo kak G kar povedal user posted image  ...

lana jaz se sploh ne upam vagati, ker imam ves čas občutek, da se kar napihujem, kaj šele bo user posted image  ... upam, da bo zaspanček tudi, ko boš to rabila ...
Cukica pri meni se je slabost pojavila  7 teden kar močna vendar brez bruhanja+vrtoglavica ... po enem tednu je izginila za kak dan in se spet pojavila v zeelloo blagi obliki oz spahovanju in kepi v želodcu, ko sem lačna ali če preveč pojem .... sicer pa veš, da je pri vsaki drugače ene so tudi brez ...
kimsy pozdravček upam, da gre cuker mimo tebe ...
gapi to pa sta pobalinčka user posted image ...

Lepo se imejte nosečkice ...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.10.2009 21:20:47   
Goldy
Pozdrav nosečkam!!!!

Dejmo čvekat, pol bo še manj časa. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 563
21.10.2009 8:22:02   
zup2
Dobro jutro vsem!

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
21.10.2009 9:18:15   
tinkamiška
Jutro!

Jst sem vas prišla mal pozdravit. Zdej bom počas začela res verjet, da nama je ratalouser posted image

5.11. imam prvi UZ in upam, da bo vse vredu. Počutim se fino, na trenutke mi malo slabo rata, ampak ni hudega, sem pa precej vrtoglava. Ampak kolk sem si želela met spet vse te občutkeuser posted image

Pozdravček vsem....božate baušijeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 565
21.10.2009 9:49:03   
kimsy
jutro1
Me nekaj tale RR zafrkava!

sapi - žal je bil včeraj cukertest na meji in jutri ponovi vajo! Sm se sprijaznila, da bo skoraj zagotovo pozitiven, ker pri večini je. Najbolj od vsega me jezi, ker bom ves dopust skurila zaradi teh neumnih kontrol na diabetološki. Ampak ni panike, samo da bo moja pikica zdrava! user posted image
lana70 - za kg se kar nč ne sekiraj! Jst mam že 8,5 plusa, pa sm ko roža, sm se pa v bistvu zelo lepo  enakomerno poredila, v trebuh še najmanj! user posted image  user posted image  user posted image  Mi je moj reku, da sm full lepa nosečnica, saj kaj druzga si ne upa!!! user posted image   user posted image   user posted image
gapii - super da tvoja dva telovadca! Jst sm najbolj srečna ko moje dete telovadi, da naznani, kok se ma fajn!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.10.2009 9:56:31   
a.jrad1
Pozdravljene!

Evo mene iz včerajšnjega pregleda; sem se preveč zredila - kar za +4 v enem mesecu- in pritisk je bil 120/90; tako da moram na neslano dieto user posted image  Ampak za pikeca naredim vse. Drugače kri in urin super.

Za seznam: UZ imamv petek, 30.10., naslednji pregled pa 17.11.2009.

Kimsy a ti si samo na +8 do sedaj? Jaz sem + 13 že user posted image ; pa ne jem veliko

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.10.2009 10:37:56   
Anonimen

Punce pozdravljene!

Imam nekaj vprašanj, ki zanimajo v bistvu mojo kolegico (na forum pa sama ne upa)
- Od katerega datuma dalje se šteje nosečnost (en dan po punkciji?)?
- V katerem mesecu (tednu) izveš koliko pikic imaš (eno, dve?)?
- Glede na to da imaš napet trebuh že zaradi samega postopka, me zanima, ali to izgine ali se samo nadaljuje zaradi nosečnosti?

Hvala in pozdravček vsem

(odgovor članu a.jrad1)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
21.10.2009 11:10:03   
kimsy
a.jard1 - ja, sem na 8,5 +. Čeprav nimam filinga da sm taka bajsi! user posted image

Aja, sm vam pa pozabila povedat, da sva včeraj nabavila prvo stvar za najini kepico! user posted image  Naročila sva voziček, jane - štirikolesnik. Jst sm zbrala model, ker pa mojmu ni bil tok všeč sm mu dovolila da izbere barvo! user posted image

anonimna - na netu maš IVF kalkulator in ti izračuna pdp. Se mi zdi, da se datum punkcije šteje za datum ovulacije. Jst sm mela 25.04. punkcijo, pdp imam 16.01.2010. na prvem uz-ju izveš, koloko pikic se je prijelo. Sam ne vem v katerm tednu. Itak ko maš pozitiven test se naročiš na uz, se mi zdi da okol 7. tedna!
Napihnjenost tudi mine, pol pa pride druga, user posted image  tista ki do poroda ne izgine! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.10.2009 11:39:12   
gapii27
ojla

naši telovadci so danes mal mirnejši...sam ta spodnji mi skos po mehurju drgne...to je vrjetno zato ker je postlca spredaj al neki takega je rekla ginekologinja... vglavnem včasih se mi zdi da se bom kr polulala in da bo kiri kuj ven prletel....

pridne bodite, cawci

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.10.2009 12:44:08   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Jutro!

Jst sem vas prišla mal pozdravit. Zdej bom počas začela res verjet, da nama je ratalouser posted image

5.11. imam prvi UZ in upam, da bo vse vredu. Počutim se fino, na trenutke mi malo slabo rata, ampak ni hudega, sem pa precej vrtoglava. Ampak kolk sem si želela met spet vse te občutkeuser posted image

Pozdravček vsem....božate baušijeuser posted image

Tinka

o tinkamiška, user posted image user posted image user posted image user posted image , sem takooooo vesela zate user posted image .

a.jrad, kaj si pa jedla ta mesec, tudi jaz sem šla ta mesec 4 kg gor user posted image , pa tut mi ni jasno od kod user posted image user posted image

a pa punce, a.jrad in kimsy, dajta si uredit tickerčke noooo, da vaju lahko spremljamo.....

< Sporočilo je popravil lana70 -- 21.10.2009 12:46:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 571
21.10.2009 12:58:45   
tinkamiška
lana, hvala user posted image user posted image

anonimna, jst mislim, da je dan O, dan transferja, meni se zdi tako bolj logično, ker pač takrat pride do oploditve tudi v naravnem ciklu. poleg tega sem pogledala v tem kalkulatorju kdaj je test za prvo bbhcg, pa je enak datum, kot sem ga mela jst...vem pa ne.

pozdravček vsem,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.10.2009 13:57:27   
a.jrad1
Lana70 jaz bi imela tikerček, pa ga ne vem naredit user posted image  

A bi mi katera pomagala, please?

Neposredna povezava do sporočila: 573
21.10.2009 14:33:59   
lana08
Anonimna od dneva punkcije odšteješ 14 dni in dobiš prvi dan nosečnosti. Ta datum je potem enakovreden podatku o datumu zadnje menstruacije.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.10.2009 15:28:54   
cukica
Jaz bi tud tikerček pa tud nevem kako se ga nardi?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?