|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
14.10.2009 22:36:58   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim

No, potem pa jutri dihamo. Samo, da je vse v redu.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.10.2009 22:50:24   
Goldy
Ok, jutri dihamo!!!!user posted image

Kako nosečke moje drage??? Pridno počivate? Saj je prav....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.10.2009 6:39:03   
Reby
Špelka - dihamo, dihamo.... user posted image

Pa še kavica, da boste bolj budne in lažje dihale user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.10.2009 7:39:56   
biba007
Jeeessssssssssssss, Špelček, zdaj pa bouser posted image . Bi bila Biba tako rada že spet tetkauser posted image . Je pa tudi že čas, da vidimo, al' bo Štefko hokeist al' šahist, a ne? Benika, saj nam boš poročala, a?

Reby, hvala za kofi, as alwaysuser posted image . Vidim, da ste kofetkale po Sloveniji. V maniti if-mama's-not-happy-nobody's-happy. Pridne.

Cukica, mene je kar Reško spravil na NS, k svoji hčerkici. Ni nič vprašaluser posted image

Pupike, a bi katera lahko apdejtala seznamček? Bi Bibon, pa je od danes dalje leteč. Dobesednouser posted image . Se oglasi čez kakšen teden, če ga Štefko ne zmami na RR ka prejuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.10.2009 9:33:56   
cukica
Špelka,drži se in vse bomo dihale s teboj,....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.10.2009 11:01:58   
lana08
Jaz sem imela danes žganje žilic v nosu, ker mi je nonstop tekla kri. Joj joj sem skoraj skup padla tako to boli.
Sem pa danes zopet videla bebico, pridno raste je pa v medenični vstavi, tako da upam da se do poroda lepo obrne.
Nasledni pregled 13.11. ko dobim tudi injekcijo, ker imam negativno krvno skupino.

Dihamo s Špelko, sem videla da je kup novih nosečk, vendar pozabila katere, torej user posted image  za vse nove user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.10.2009 13:55:14   
gigi1
LANA70 IMA SUPER NOVIČKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lana08 user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo zdej to OK.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.10.2009 16:06:26   
lana08
Končno je dobila rezultate, sploh super za pozitivne novičke user posted image .

Gigi tudi jaz, ker je bilo že prav moteče iskati wc-je in se umikati z okrvavljenim nosom.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.10.2009 18:15:51   
benika
Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.10.2009 18:50:00   
Goldy
Špelči + očka + Oskar  - uživajte mlada družinica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.10.2009 18:52:08   
Reby
user posted image

pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
user posted image

*kristy* (12.12.2009)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar

Objemčkometer:

user posted image user posted image         Miklarom - Taja   user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU

torek, 20.10.
a.jrad1-pregled

sreda, 28.10.
cukica - UZ

petek, 30.10.
BibaBond-NS

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU

četrtek, 05.11.
gapii27 - morfologija

petek, 13.11.
lana08 - pregled

petek, 20.11.
lana70 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

cukica

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.10.2009 18:53:17   
Reby
spelka - še tukaj čestitke za Oskarja. Lepo se cartajte user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.10.2009 19:36:46   
lana08
Reby le kaj bi mi brez tebe, aja bili brez kave in seznamov.

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.10.2009 20:00:16   
Reby
Oooo, Lana, hvala user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 539
15.10.2009 20:03:59   
zup2
Špelka iskrene čestitke za princa Oskarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.10.2009 20:10:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

se bom kar podpisala, k je tako lepo napisano user posted image user posted image user posted image

pa danes so me klicali za izvide AC in bomo imeli krasnoooo pupooooooooo, mi je padla skala od srca, cmevham že cel dan user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.10.2009 20:27:01   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

pa danes so me klicali za izvide AC in bomo imeli krasnoooo pupooooooooo, mi je padla skala od srca, cmevham že cel dan user posted image user posted image

Bravo Lana, sedaj pa upam da boš res uživala v nosečnosti.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.10.2009 20:33:55   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
se bom kar podpisala, k je tako lepo napisano user posted image user posted image user posted image

Super user posted image  user posted image  user posted image  Grem na seznamčku popravt user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.10.2009 20:34:40   
sonček33
Lana, zdaj pa uživaj na polno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.10.2009 20:35:04   
cukica
Še tu špelka čestitam za sinčka,...
Lana70 ti se kar smej in vse dobro naprej ti želim,deklica naj pa pridno raste,...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.10.2009 20:36:58   
Reby
user posted image

pupa_b (15.10.2009) ???
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
filip in jovana (07.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar

Objemčkometer:

user posted image user posted image         Miklarom - Taja   user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU

torek, 20.10.
a.jrad1-pregled

sreda, 28.10.
cukica - UZ

petek, 30.10.
BibaBond-NS

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU

četrtek, 05.11.
gapii27 - morfologija

petek, 13.11.
lana08 - pregled

petek, 20.11.
lana70 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

cukica

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka,  oktavija, spelka12

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.10.2009 20:49:53   
gapii27
bravo špelka user posted image user posted image user posted image  čestitamo za sineta

lana70 tebi trikrat hura za rezultate

nočko babe

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.10.2009 20:50:57   
yelci
Spelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdej pa sam carti, carti, carti...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.10.2009 7:26:16   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.10.2009 10:04:23   
sapi
Dobro jutro ...
spelka hvala ti naša nova mamica, še tukaj čestitke user posted image user posted image  ...
Reby hvala ampak tvoj korenjaček je pa res cuker ...
Goldy, Erin, sonček33 hvala saj sploh še ne dojamem ...
biba hvala, ne me matrat saj veš sem bolj slaba s slikcami user posted image ...  Goslar Žiberna ...
cukica upam, da se ti ne bo preveč vleklo, jaz še krvnega nisem šla delat tako, da je bilo zame res zelo dooolllgoooo ... jaz se naročam ravno zdaj po UZ ...
zup super za srčka user posted image  ...
gapi samo, da ste vsi trije ok ...
lana še tukaj čestitke za zdravo pupiko, uživajte .. bi te vprašala zakaj si se odločila za amnio, tudi jaz malo premišljujem pa me zanima, če ni skrivnost ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?