Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.10.2009 14:42:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Lana70 hvala,.... ...cukica, a sta to tvoja nečakca na avatarju, dva cute otročka??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.10.2009 21:07:20
|
|
|
|
cukica
|
Lana70 ja moji nečakinji velika je Zala mala je Nike,...ja full sta lušni punčki,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.10.2009 8:38:29
|
|
|
|
mlinčka
|
Dobro jutro! Danes jaz kuham kavico :
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.10.2009 13:20:45
|
|
|
|
7lina7
|
ojla, nedeljski pozdravček vsem !!! da se malo oglasim... prehlad že skoraj za mano, počutje se izboljšuje!! očitno je res,da gre brez zdravil tudi.... hehe na rezultate AC še kr čakam.. v torek bodo 3 tedni naokrog!! če do takrat ne dobim,bom morala kr sama poklicat, se mi zdi.. v sredo imam pregled pri G. mislim,da bo kr morfoligija,ker se mi v torek začne 21 teden.. vam javim kako je bilo!! vidim,da ste kr aktivne .. lepo!! pozdravček vsem novim srečkam in držim pesti za tiste ki ste tik pred zdajci . pa čestitke vsem novim mamicam - za !!! lepo nedeljo vam želim!!
< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 11.10.2009 13:22:08 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 10:02:05
|
|
|
|
Goldy
|
Ku, ku, nosečke!! A še vse poležavate v tem turobnem vremenu???
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 10:19:24
|
|
|
|
mismis
|
Špelkaaaaaa, glej da boš dobro zrihtala danes, mislim nate
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 11:17:41
|
|
|
|
lana70
|
morgeeen, jaz sem pa danes klicala za izvide od AC, pa so rekli da bodo verjetno jutri popoldne...dr'žte pestke punce, da bo vse ok... špelka, a bo danes, a začnemo že dihat???
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 11:35:31
|
|
|
|
Goldy
|
lana - vse bo dobro!!! spelka - a že začnemo?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 12:56:31
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen, jaz sem pa danes klicala za izvide od AC, pa so rekli da bodo verjetno jutri popoldne...dr'žte pestke punce, da bo vse ok... Vse bo ok špelček - a že dihamo?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 13:00:39
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen, jaz sem pa danes klicala za izvide od AC, pa so rekli da bodo verjetno jutri popoldne...dr'žte pestke punce, da bo vse ok... špelka, a bo danes, a začnemo že dihat??? Lana, držim pesti na rokah in nogah. Pa mirno, da ne bo tvoj košarkaš kakšne nepotrebne napetosti zaznal. Sej bo vse v redu. Boš videla.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 13:14:20
|
|
|
|
spelka12
|
Ne ne dihamo . V Lj. sva šla samo obrnt, ker nisva bila naročena (če se je pa bojda vse moja g. zmenila). Tko da sedaj greva spet v sredo (so me naročili) na uz in CTG. No imam vsaj še 2 dni domače hrane in postelje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 13:30:24
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ne ne dihamo . V Lj. sva šla samo obrnt, ker nisva bila naročena (če se je pa bojda vse moja g. zmenila). Tko da sedaj greva spet v sredo (so me naročili) na uz in CTG. No imam vsaj še 2 dni domače hrane in postelje. svašta ....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 14:35:22
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ne ne dihamo . V Lj. sva šla samo obrnt, ker nisva bila naročena (če se je pa bojda vse moja g. zmenila). Tko da sedaj greva spet v sredo (so me naročili) na uz in CTG. No imam vsaj še 2 dni domače hrane in postelje. A daj no Jaz pa že diham, pa držim pesti,... Potem pa naj bo v sredo vse tako kot je treba.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 17:40:19
|
|
|
|
cukica
|
Tako,da vam sporočim moj bhcg je 5327,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 18:05:26
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Tako,da vam sporočim moj bhcg je 5327,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 18:07:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ne ne dihamo . V Lj. sva šla samo obrnt, ker nisva bila naročena (če se je pa bojda vse moja g. zmenila). Tko da sedaj greva spet v sredo (so me naročili) na uz in CTG. No imam vsaj še 2 dni domače hrane in postelje. A daj no Jaz pa že diham, pa držim pesti,... Potem pa naj bo v sredo vse tako kot je treba. men se je že vrtelo od dihanja sej bo, Špelči draga!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 20:30:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Tako,da vam sporočim moj bhcg je 5327,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 20:34:46
|
|
|
|
cukica
|
Še neki bi vprašala za dabroston kako ga jemljete,...vem da trikrat na dan ampakna koliko ur?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 20:45:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Še neki bi vprašala za dabroston kako ga jemljete,...vem da trikrat na dan ampakna koliko ur? na 8 ur, do 16 tedna...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 20:49:30
|
|
|
|
cukica
|
lana 70 hvala še neki povej mi kako gre potem vse skupaj naprej,jutri kličem za UZ in potem povej mi mal kako in kaj,pa oprosti če težim,...sam sej veš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.10.2009 21:22:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica lana 70 hvala še neki povej mi kako gre potem vse skupaj naprej,jutri kličem za UZ in potem povej mi mal kako in kaj,pa oprosti če težim,...sam sej veš jutri kliči za UZ, naročena boš nekako v 6 tednu nosečnosti, tam ti bodo potrdili nosečnost, dali slikico in pri njih si "zaključila".....tvoj osebni zdravnik ali G ti napiše naprej recept za dabroston...upam, da si se že naročila pri svojem osebnem G, ki te vodi potem naprej celo nosečnost....tko..če te še kej zanima, pa kr vpraši
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.10.2009 6:29:42
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.10.2009 9:09:46
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Cukica bravo za tako visoko beto Danes močno držim pesti za odlične rezultate od Lane in 7lina7. Pa še za vaše pestke bi prosila, ker grem ravno na pregled Špelček, a tebe pa kar tkole matrajo in pošiljajo gor in dol. Sej jutri je že sreda in bomo stiskale pestke in dihale s tabo Kje se pa naša Biba potepa? Vsem skupaj želim en lep sončen dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.10.2009 10:10:59
|
|
|
|
spelka12
|
cukica wiiiii za super duper beta. zup dobro opravi danes. Kje se pa naš bibek potika
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.10.2009 10:30:52
|
|
|
|
cukica
|
Dobro jutro prvi uz imamo 28.10. Tko zdaj pa se bo začelo,komaj čakam,da dobim prvo slikico,... Lp vsem in držte se,...hvala za vse čestitke,... Špelka12 tebi pa vse dobro in veliko veselja z otročkom,...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?