|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
13.10.2009 10:39:25   
sapi
Pozdravček punce moje .. bom kar kopirala kar sem že napisala na drugi temi ... ne vem mislim, da enkrat IVF-jevka vedno IVF-jevka tudi, če je tokrat natur user posted image ...

Bi se že včeraj oglasila pa je modem crknil in je šele sedajle usposobljen imam namreč dopust ... imam čisto novo G tako, da si je res čas vzela, ko bi videle ta UZ KOT NASA center, GK je pa res boga z aparaturami user posted image .... najini pikici veselo bije srček, G je rekla, da je videti vse OK (rumenjakov mehurček, GV) ... veliki smo za 8T1-3D namesto 8T6D tako, da bo datum 18.5. gotovo še popravljen, meni so kar solze po licih tekle tako, da nisem veliko na ekran videla user posted image  ... dobila sem dve slikici user posted image ... sedaj se moram odločiti kako naprej, nekako sem mislila, da bi šla samoplačniško na NS +presajalni in, če bi bilo kaj sumljivo bi potem šla na napotnico na AMNIO, bomo videli A me namreč ne mika kaj preveč ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.10.2009 14:12:26   
gapii27
ojla babe

jes mam danes zopet smotan danuser posted image  me je že ponoč začel trebuh bolet in proti jutru ponehal...zdej pa me spet boli. bolečina ni huda, je bolj tak kot kaki krči ko morš kakat al neki tazga.
bom vidla kak bo danes ponoč, če ne bo bolše grem jutri k ginekologinji, pa čeprav imam termin že v četrtek.

drugače sem za naša dva fantiča že nakupla kr neki cunjic, pa še zaloge imam od prjatlce.

lep dan cawci

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.10.2009 15:29:28   
spelka12
sapiiiiii moja končno si se javila pri nas. Pa še 1xuser posted image  za srček.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.10.2009 15:37:49   
spelka12

user posted image

pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

spelka12 (23.10.2009)
*kristy* (12.12.2009)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa

Objemčkometer:

user posted image user posted image         Miklarom - Taja   user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU

torek, 13.10.
zup2-pregled
lana70 - izvidi AC

sreda, 14.10. 
7lina7- morfologija
spelka12 - UZ in CTG

torek, 20.10.
a.jrad1-pregled
lana70 - pregled

četrtek, 22.10. 
lana70- pregled

sreda, 28.10.
cukica prvi UZ

petek, 30.10.
BibaBond-NS

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

cukica

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.10.2009 15:40:40   
spelka12
Evo seznam popravljen, če sem kaj pozabila me pocukejte.
Sem prejle pogledala filmček rojstva male Dunje na bibaleze.si in sem zraven tko jokala user posted image user posted image user posted image  sploh, ko ji jo dajo na trebušček, pa ko mož pride notr pa pestva malo.
A ste ga ve že pogledale?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.10.2009 16:33:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

.... najini pikici veselo bije srček, G je rekla, da je videti vse OK (rumenjakov mehurček, GV) ... veliki smo za 8T1-3D namesto 8T6D tako, da bo datum 18.5. gotovo še popravljen, meni so kar solze po licih tekle tako, da nisem veliko na ekran videla user posted image  ...

Jeeeee, kok sem pa jaz vesela te novičke, tut men kr solzice tečejo. Bravo Sapi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.10.2009 16:35:06   
Reby
Špelči - vidim, da še kr ordiniraš. Filmček boš pa kmalu imela v živo. Ja, res je neponovljiv in enkraten občutek, ko dobiš malo pikico k sebi, ah, mi gre kr na jok, ko se spomnem.

Vsem ostalim lep pozdravček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.10.2009 18:27:40   
Goldy
Meni tudi, ko sem Aljo božala in ji govorila, ti lubika naša, ti lubika.... Dobim kar kurjo polt. Tak neponovljiv občutek. Pa če si še tolk zmatran....vse je mimo- :)

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.10.2009 18:28:42   
Goldy
sapi - čestitke!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.10.2009 21:22:47   
lana70
ni še izvidov user posted image user posted image user posted image ...

aja, pa na seznamčku je napaka, pregled imam samo 20.10. .....brez 22.10.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.10.2009 22:45:48   
Erin
sapi - user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.10.2009 22:47:35   
sonček33
sapi čestitke! juhej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 512
14.10.2009 9:07:23   
biba007
Dobro jutro, pupike moje. Evo ga Bibona s poslovne potiuser posted image . In je ves GINJEN, da je bil pogrečanuser posted image . Evo, ena tortica za vas, ljubice moje.

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 513
14.10.2009 9:15:29   
biba007
Iiiiiiiiiiiiiiii, pa kolk novičk!!!

Špelček, a je Biba že tetka, a? Pa tkole so te hecali, bošček. Hej, če ni prepozno, bi Bibon z veseljem malček pohiperventiliraluser posted image

Iiiiiiiiiiii, pa nove srečke nosečke imamo. Sapi in Cukica, bravo, tole sta pa vrhunsko zrihtali. Sapi, katera G pa ima tale NASA center? Zdej pa hitro napopat še kakšno fotko z UZja....no, al' pa kakšno drugo za samomulacijo nosečkuser posted image

Gapi, a tebe pa mulca žulilauser posted image Vražja zlodeja, a?

Lina, Lanček70 a so rezultati že? Pa saj tole pa ja ne more trajat večno, od hudiča...

Aha, pa eno šeškanje je obljuljeno......torej, za seznamček, BibaBond PDP je 10.5.2010 (a ni fina cifra, a?)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.10.2009 9:28:01   
lana70
oooo bibek, user posted image user posted image user posted image  prišel nazaj....user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.10.2009 11:03:37   
cukica
Sapi čestitke,...
Jaz mam pa pregled pri svoji g v mojem kraju 11.11.,v Ljubljani pa 28.10.
Drgač smo v redu,se cartkamo in uživamo,....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.10.2009 11:31:11   
zup2
Dober dan dekleta!

O Bibek je nazaj user posted image Ne smeš preveč okrog letat, potem te tukaj preveč pogrešamo!
Evo, še moj raport user posted image Srček veselo tiktaka, veliki smo 17 mm in sploh lepiiii user posted image

Po UZ in punkciji sem noseča 8t1dan (morm mal popravt tikerčka), PDP pa kar ostaja 25.5.2010, ravno na rojstni dan moje tašče in najmlajšega nečaka user posted image

Toliko zaenkrat, mi je tolk slabo, da je treba it kaj prigriznit.

Lep dan vsem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.10.2009 14:42:20   
gapii27
ojla bibe

no jes sem bila danes na pregledu....vse ok, zaprta, MV 4 cm, tamaladva oba glavo v levi preponiuser posted image
nista nizko, sta pa spredaj in mi ležita fajn na mehurjuuser posted image

naslednjič grem pa 5.novembra ko imam ponovno morfologijo in potem 16.11. ko dam kri ker sem rh- in potem inekcija 22.11.

no sem danes kr boljše volje oziroma pomirjena...kak dolgo bo trajalouser posted image

lep dan vsem skupi

caw, anita

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.10.2009 14:43:27   
gapii27
aja, pa v šopingu sem zopet bla....je rekla mami če mislim vse sama pokupit...zdej pa res še sam posteljnino in kinderpetauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.10.2009 15:26:57   
cukica
Punce kdaj ste se naročile za NS pred uz ali po njem?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.10.2009 15:37:25   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce kdaj ste se naročile za NS pred uz ali po njem?

Jaz sem se po UZ pri svojem G.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.10.2009 19:58:11   
benika
Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 522
14.10.2009 20:10:25   
gapii27
user posted image user posted image user posted image  gooooo špeli  user posted image user posted image user posted image

hiiihihihihihihuuuuuu

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.10.2009 21:26:36   
sonček33
Špelka, jaz bom na izi že dons dihala..jutri pa naj gre vse kot mora itit...kakšen lep dan bo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 524
14.10.2009 21:51:57   
yelci
To Špelka, sej je že čas, da končno objameš Štefkotauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?