|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
2.10.2009 10:33:23   
lana70
jst pa mam 2 škatlici Dabrostona, če bo ktera potrebovala...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.10.2009 10:44:53   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
bibibond wiiii za polni tickeruser posted image . Odštevam pa vsak dan, vsako uro, vsako minuto. Mali ima še velik prostora in se premika kot na vrtiljaku. Najrajš pa trenira z nogicam, to mu je največji užitek. Mamic pa ne, ker boliiiiiuser posted image . Bibek a ti še jemlješ podporo - tablete? Jest imam doma še 3 škatljice prometriuma, ti jih lahko pošljem. Mi jih je škoda, da bi propadle.

Iiiiiiiiiii, Špelček, zlato bitje. Jap, veš da še, si jih tlačim 3x na dan še cel oktober. In komaj čakam, da ne bo več treba, ker sem en takle velikanski dripperuser posted image . Ampak sem bila sila skrbna in sem šla po zadnjem UZju pri Reškotu po eno hjumonges zalogo na Fernetiče. Pomoje so si mislili, da jih razpečujem po Sloveniji, hihiuser posted image user posted image user posted image . Vseeno hvala, je Bibonu toplo pri srčku, ko misliš nanjuser posted image user posted image user posted image

Zupika, v torek gremo gledat prestolonaslednika. Jejmene, kako si želim, da je priden in da mu srčke najlešpejše bije. A ti pa en teden za mano? Superca, gre kar hitro, kajne? A pa novega G imaš? Kako pa to, da si menjala?

En lep dan, pupike moje, čeprav je vsaj pri nas nekam deževen. Da bi se nosečka zavlekla pod kouter in se pretvarjala, da šprica šolouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.10.2009 10:48:47   
biba007
....pa Rebiček, hvala za kofi. Ste danes spali? Hm, a tale nizek pritisk tudi vpliva na bebeje?

Lanči zlata pa spet razpečujeuser posted image user posted image user posted image . Draga moja, a si kaj razmišljala o kakšni dopolnilni dejavnostiuser posted image user posted image user posted image ? Če ti bo šlo, mislim, da imamo pri nas tudi še nekaj Dabrostona in Klomifenčkauser posted image ....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.10.2009 13:19:24   
miklarom
Reby -hvala, evo novi avto imam domauser posted image , zdaj pa res upam, da bom kmalu lahko user posted image peljala v njem.

danes je pa tak mrzlo, da me kar trese, hudiča bo menda kmalu zima tukajuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.10.2009 14:46:25   
spelka12
zup imaš zs. A ti si tud nebi ticker naštimala kaj? Ja madoniš kako naj vas pa pol spremljamuser posted image . TAKOJ v akcijo!!!!!
Reby če bo štefko pol tolk frajer, kot je tvoj Tomi, bom zelo vesela.
miklarom varno vožnjo ti želim in čimmanj praskuser posted image .
CTG - ravna črta user posted image . Ne razumem, kako ima lahko ponoči take akcije, otrdevanje, popadki, ko je pa treba k dr. pa mir. Jao mal me heca.

Za vse mamice malčkov oz. bodoče mamice - v Butlersu imajo ful fajne rokavice za zimo. Na koncu prstov so nalepljeni obrazi, pod njimi pa na vsakem prstu ena številka. Sem jih že kupila, da bom Štefančka lahko učila štet do 10, pa s prsti bom migalauser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.10.2009 15:07:44   
miklarom
špelka12 - hvala, upam da bo varna, ga zapijemo ko pridemo skupajuser posted image , sam tole sobico in vse si pa lepo zrihtala mi je všeč, no take rokavičke bi še pa jaz imelauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.10.2009 15:09:01   
miklarom
Lana70 - ti kar prišparaj Dabroston, da bo jaz kmalu rabilauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.10.2009 15:34:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Lana70 - ti kar prišparaj Dabroston, da bo jaz kmalu rabilauser posted image

user posted image ...

..pa srečno vožnjo punca!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.10.2009 15:38:15   
gigi1
Miklca ku ku. Sem te prišla mal pozdravit in četitat za novga avtočka user posted image  user posted image  user posted image .

Lupčke vsem mojim predragim nosečkam in mamicam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.10.2009 18:51:59   
zup2
Špelka sem ti odgovorila na zs. Obljubim, da si bom naštimala tikerček user posted image Praviš, da se tvojemu Špelinčku še nič ne mudi na svet. Vse ob svojem času, al kako že pravijo, verjamem pa da bi ga že rada spoznala.

Miklarom user posted image za nov avto. Srečno vožnjo!

Bibek a ti boš pa že kmalu zopet videla srčeka....Jaz tudi komaj čakam. G sem pa menjala zato, ker sem prejšnji zamerila odnos, ki ga je pokazala ob tem, ko mi je lansko leto povedala, da se je otroček nehal razvijat. Tko grdo me je nagnala, da sem si rekla, da jo sigurno menjam ko zopet zanosim. Da pa o sestrah sploh ne govorim, kako te vsakič naderejo, če samo pokličeš. No ja, to je zdaj za mano, upam na najbolje pri novem G.

Lana kako je kaj počutje po AC? Ali veliko počivaš?

Gigi lep pozdrav tudi tebi.

Reby kako se pa kaj vi rihtate? Tomi je res pravi cukeruser posted image

Jaz pa danes bolj počivam. Sem bila celo popoldne brez elektrike, tko da si lahko mislite kako mi je bilo dolgčas.
Lep večer vam želim.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.10.2009 19:27:05   
miklarom
gigi - ku,ku evo mene, lepo da si me prišla pogledatuser posted image , tudi jaz tebe pozdravljam.

hvala vsem za srečno vožnjouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.10.2009 19:57:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Lana kako je kaj počutje po AC? Ali veliko počivaš?

ma nič posebnega, nekaj sem se slinila po kavču ja, prvi dan, drugi dan malo manj, tretji dan pa ..khm, nisem kaj preveč migala, ma ležala cel čas pa tudi nisem, ker sem se dobro počutila....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.10.2009 10:24:20   
biba007
Dobro jutro, pupike. Danes je pa dan za razvajanje.
user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.10.2009 10:31:06   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bibek a ti boš pa že kmalu zopet videla srčeka....Jaz tudi komaj čakam. G sem pa menjala zato, ker sem prejšnji zamerila odnos, ki ga je pokazala ob tem, ko mi je lansko leto povedala, da se je otroček nehal razvijat. Tko grdo me je nagnala, da sem si rekla, da jo sigurno menjam ko zopet zanosim. Da pa o sestrah sploh ne govorim, kako te vsakič naderejo, če samo pokličeš. No ja, to je zdaj za mano, upam na najbolje pri novem G.

Zupek, bravo za tikerčka. Nas je Špelčika kar dobro porihtala, a? A veš, da tale tvoj G vključno s sestrami močno spominja na mojega? Sem slišala že od par pacientk, da so sestre kot nemške ovčarkeuser posted image . Hm, me je kar malce zaskrbelo.... A bi hotla bit zlata, pa mi poslat ime Gja na z.s.? Saj veš, da se Bibon lahko izogne potencialnemu stresu....jaja, zdaj je treba mislit na prestolonaslednikauser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.10.2009 10:58:48   
zup2
Dobro jutro!

Ja Biba, Špelka je po mizi udarla in jo je treba ubogat user posted image . Sem si hitro tikerčka umislila!
Poslala sem ti zs, če te pa še kaj zanima, pa kar na dan z besedo.

Lana ti pa kar počivaj, kakor vem tale AC ni tako nedolžna zadevca. Je pa super, da se dobro počutiš user posted image

Lep dan vsem skupaj, mi gremo na piknik in že komaj čakam user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.10.2009 15:02:46   
lana70
uuuaaaaa zup, kakšen ticker!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.10.2009 15:04:17   
lana70
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.05/

bibek, a že gledaš kej vozičke....user posted image ...jest grem v akcijo ko dopolnem 24 teden, tko sem si nekako zadala.....upam, da vzdržim, k sem skozi na teh linkih...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 392
3.10.2009 15:07:43   
gapii27
ojla bibe

kako? mene non stop luuuulat tiščiuser posted image  danes hodim vsake pol ureuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.10.2009 20:53:09   
spelka12
gapii kr začni kampirat pred wc-jem. Hecam se, sej pol bo boljš, no proti koncu pa spet slabšeuser posted image . A maš že velik trebušček? Slikce mogoče? Vsaj ena? Pol?

Štefkota sem danes peljala (no ati naju je) na hokejsko tekmo, da se takoj navadi hrupa pa vonja testosteronauser posted image . Bolj se bližam koncu, boljš se počutim.

Lepo nedeljo moje nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.10.2009 21:33:01   
Goldy
Heloo, nosečke!

bibek - pa kakšne torte ti limaš...njami, njami....user posted image

spelči - bravo za čedlje boljše počutje!!user posted image

gapii - tko je, jaz sem skozi visela na wc-ju. user posted image , sem bla že kr jezna na konc. Komi sem vstala s postelje, al pa pridemo na pokopališče (sem šla k mamici), jaz pa iščem wc. Vse povsod sem si že vnaprej ogledala locije wc-jev. Naša punčka je ležala tako, da me je ves čas brcala v mehur. V očkom sta imela naiconalni šport - peljima se mamici čez mehur - in glejga zlomka mala je že neki nardila, da letela na wc.user posted image

lana - jaz sem preštudirala vse o vozičkih. Moj je bil tako vesel, ko sva ga kupila...user posted image

zup - bravo za tickerčkauser posted image

mikla - še mene čestitke za nov avto. Srečno vožnjo in se vidimo...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.10.2009 10:29:57   
biba007
Dobro jutro, babe žabe. A so tortice lepe, a? Grem še eno na hitrco vtaknit v pečico, pa jo nedeljsko napopam.....se mi pa zdi, da itak ne seže do kolena Laninim kosilcem, a ne, Lanči?

Gapi, a da je tako hudo z lulanjem? Madona, kaj šele nas čaka....jaz sem že preduser posted image prakticirala 2x na nočuser posted image ....

Špelček, a bo Štefko tudi iz hokejske družine....al' je tole samo za spektakel?

Lanči, nope, o vozičkih (še) nimam pojma, razen tega, da vem, česa vsega ne vem....pa kolesa večja ali manjša, pa naprej ali nazaj, pa lupinice, pa kako se zloži, pa vožnja po snegu.....če mi kdo omeni še prevmatike pa tip karoserije in porabo lastnoročno prepustim izbiro naši možati poloviciuser posted image user posted image user posted image

Goldy, helou, kako kaj vaša pupa?

Rebika, Tomi je pa za pohrustat....špičasta bradica, lička za uščipnit, pa kakšna izrazita linija lask....ti, a je očka tudi tako čedenuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.10.2009 10:32:09   
biba007
No, pa še obljubljena tortica...

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.10.2009 11:16:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Rebika, Tomi je pa za pohrustat....špičasta bradica, lička za uščipnit, pa kakšna izrazita linija lask....ti, a je očka tudi tako čedenuser posted image

Baje je po mamici user posted image  No, sej ne smem rečt, da očka tut ni čeden...

Mmm, svetovna tortica. Dobr, da sem veliko sadja pojedla, ko sem bila nosečka, ker zdej ne smem user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.10.2009 14:37:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Baje je po mamici user posted image  No, sej ne smem rečt, da očka tut ni čeden...

Mmm, svetovna tortica. Dobr, da sem veliko sadja pojedla, ko sem bila nosečka, ker zdej ne smem user posted image

oba sta čedna, tako da ni čudno, da je Tomi cukr........itak, da pa bo vse tanartaboljše po atiju, tanartaslabše pa po mamici, a ne....user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.10.2009 14:40:43   
lana70
bibek, ti moraš nardit ožji izbor vozičkov, pol pa ko atiji to mal probajo in odločijo kateri je tanartaboljši sta itak oba zadovoljna, ker je tvoj ožji izbor, user posted image user posted image user posted image , tako smo mi (beri jaz) izbrala tri vrste vozičkov, pa je ati mal povijugal z maxi cosijem po bc, in sva zaključila z izbiro...že veva, samo še čakava, da naše dete še malce zraste...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?