Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.9.2009 20:48:48
|
|
|
|
biba007
|
Lana in Lina, super, da je AC že za vama. A je bilo hudo? Kdaj bodo pa rezultati? Ma, samo da je mimo, kajne? Špelček, a bi nam ti pripopal kakšno slikco ta nove sobice? Zadnjič sva bila z mojim v Ikei, pa se mi njihova Mammut kolekcija super dopade....ampak si mislim, da bi bilo še čisto preuranjeno za kakšne nakupe. Madona, sem z novim tickerčkom pogruntala, da imam še 223 days-to-go
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 6:53:32
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Lina in Lana - super za opravljeno AC, pa naj čakanje na rezultate hitro mine Bibon - danes ena spešl all incusive kavica Kar se tiče pohištva, mi2 sva tud v Ikei nabavla, sma najprej tud Mamut gledla, je ful ful lep sestav, ampak je vse tako mičkeno, tako da potem rabiš še previjalno, pa je v tej seriji ni, da pa krneki kombiniraš zram, pa se nama ni zdelo. Sva vzela potem tisto v beli barvi in je res ful lepa, pa še kombiniraš lahko potem vse skupaj.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 7:32:03
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike moje. Opa Reby, danes je pa razkošno . A ti tole samo iz radosti, ker si 10-, pri nas pa 10+, a? Ma nima veze, ljubezen gre skozi želodec.....in si ne morem pomagat, saj veš, RTM . Sicer pa res komaj čakam, da bo čas za opremljanje prestolonaslednika. Je pa Ikea v Celovcu taka svetovna konvencija nosečk, da brez bušija al' pa vozička tja sploh ni za hodit...tako imam zdaj v planu še teh dobrih 6m notri prinesti, za naprej in za nazaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 7:41:56
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro pupike! Reby hvala za kavico. Lana in Lina za AC, zdaj pa stiskamo pesti še za dobre rezultate. Špelka ti pa že odštevaš zadnje dneve do srečanja s . Biba za tikerček. Si ga bom tudi sama omislila, samo bom še kakšen teden počakala, čist tko zarad občutka. Tudi jaz imam že ogledano Ikeino sobico, pa voziček, pa ne vem kaj še vse, samo bo potrebno še nekaj časa počakat in eurčke na kupček dajat, da bomo potem lahko vse zapravili Vsem ostalim deklicam, nosečkam, mamicam... pa lep dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 9:48:25
|
|
|
|
spelka12
|
No bibek in gapii kongračjulejšen . bibek se spomnem, ko je blo pr meni nad 200 dni. Se mi je zdelo toooolk dolgo ampak.... pol pa kr šiba čas boš vidla. A slikce bi? Ja ne vem no , mah nej ti bo, k si glih ti . Ampak omar še nimam slikanih, zdejle dobiš samo previjalno pa vozek, ostalo pa popoldne. tole je previjalna, jo je mizar po naročilu naredil. Sobica je pa iste barve. tole je mehka torba namesto trde košare. Funkcija čist ista, samo cena je mal manjša. No a za prvo silo bo?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 14:52:40
|
|
|
|
miklarom
|
špelka12 - full lepa previjalna, kateri mizar ti jo je pa delal in koliko si dala zanjo? Pa voziček mi je tudi zelo všeč
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 14:54:30
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - joj kake slaščice , na prvem srečanju, ko se vidimo pa jaz prinesem nekaj svojih njama,njama...... da vas malo posladkam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 15:01:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Lana in Lina, super, da je AC že za vama. A je bilo hudo? Kdaj bodo pa rezultati? Ma, samo da je mimo, kajne? ..mah ni take sile, trenutna bolečina in potem konec, res hitro...minutka..je pa prim. Cerar vprašal za zadnjo m, pa sem mu rekla, da je bil IVF, je kar poskočil, je rekel, da ima dovolj teh IVF dvojčkov ...rezultati pa bodo v roku 21 dni. Ja, res sem vesela, da je mimo, sedaj pa bolj počivam....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 15:02:35
|
|
|
|
lana70
|
bibek, ka pa maš tako stisnjen tickerček?? , dej mal razširi no to zadevščno, je komaj videt
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 15:54:22
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom špelka12 - full lepa previjalna, kateri mizar ti jo je pa delal in koliko si dala zanjo? Pa voziček mi je tudi zelo všeč Sosed jo je naredil. Je bolj sam svoj mojster. AMpak je pa ful kvalitetna res. Še štoparje mi je namontiral na predale, da ne bo bebi v jezi kej ropotal. Za dinarčke pa ne vem, je dobra tašča vse plačala. Se pa potem zgornja dila samo vzame stran in ostane predalnik. bibek se strinjam, dej razpotegni mal ticker. Za forume imaš 2 kodi. Ena je ta mala druga pa taka kot jo mamo me. Drugač pa leeeeep ticker . PA samo še 222 dni do konca. Se že bližaš cilju .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 16:22:15
|
|
|
|
miklarom
|
full fajo ti je naredu, res, je res dober mojster
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.9.2009 17:53:06
|
|
|
|
zarja1
|
Moje najljubše in najbolj srčne nosečke....in (nekatere ste že) mamice...... Sam tolko, da vas pozdravim in polubčkam , kot je že moja stalnica. Mislim na vas vaše zakladke ter upam, da se vam enkrat pridružim. RVM FEJST!!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 6:46:24
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! miklarom - sem vesela, da ti je bila slikica všeč Vajin otroček bo pa itak najlepši na svetu. spelka - lepa previjalna, super vam je sosed tole zrihtal, pa še praktična je. Voziček je pa tud ful lep in lepe barve. Vsem en lep dan!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 9:18:43
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike . Špelkica, previjalna je pa res luštkana. Super barve, pa še predalnik imaš na dolgi rok. Hm, se bom morala dat podučit, kako gre s temi previjalnimi. Pa vozki so tudi cela znanost. Jaja, me tole izobraževanje še čaka....ampak štartam, ko bo na tickerčku 150 dni, nič prej Ok, si grem tale tikerček napihnit, preden me Lanči našeška . Kako se držite pri vas po AC? Ajčaš?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 9:40:23
|
|
|
|
biba007
|
Ok, Bibon osramočen ....ne zna zrihtat večjega tickerčka. Sem šla na Lilypie.com, ga sestavila in vzela link pod Forum Signatures, html verzija. Poskusila tudi Ezboard, pa sloh ne dela. Špelček, Lana, katero kodo naj vzemem? Pliiiiiiz help, ker zdaj moram tudi na prestolonaslednika napravit vtis
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 11:08:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Ok, Bibon osramočen ....ne zna zrihtat večjega tickerčka. Sem šla na Lilypie.com, ga sestavila in vzela link pod Forum Signatures, html verzija. Poskusila tudi Ezboard, pa sloh ne dela. Špelček, Lana, katero kodo naj vzemem? Pliiiiiiz help, ker zdaj moram tudi na prestolonaslednika napravit vtis hm, to je pa čudno......k meni je ta druga koda bila ok, tam k piše za forume al neki tazga......dej probi še enkrat...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 11:57:52
|
|
|
|
spelka12
|
bibon ko si odprla na lilypie stran za ticker ti odpre 2 okna. Levi je full size ticker, desni pa mini ticker. A si šla na levega? Drugače sva pa mi2 začela z nakupovanjem v 28 tednu, nič prej. Seveda sem imela do takrat že vse izbrano in ogledano, tko da sva potem samo še naročevala, ker za nekatere stvari je tud do 6t čakalne dobe. Sem vidla, da je polno novih septembrskih nosečk na IVF. PA nobena noče sem al kaj . Jih grem mal pocukat tja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 12:10:44
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - ojla, ja najin bo tudi lepi otroček, sicer so pa vsi otroci najlepši, zame je vsak dojenjček lep pa tako lepo dišijo za 14.10 še velja za koffi, a ne, sporočta mi z Goldy kdaj in kje jaz grem pa jutri po novi Avto Fiat Punto
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 13:29:33
|
|
|
|
spelka12
|
miklarom za avto. Meni je Punto tud ful všeč. Evo drugi del sobe pa posteljca.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 15:41:44
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 bibon ko si odprla na lilypie stran za ticker ti odpre 2 okna. Levi je full size ticker, desni pa mini ticker. A si šla na levega? Drugače sva pa mi2 začela z nakupovanjem v 28 tednu, nič prej. Seveda sem imela do takrat že vse izbrano in ogledano, tko da sva potem samo še naročevala, ker za nekatere stvari je tud do 6t čakalne dobe. Sem vidla, da je polno novih septembrskih nosečk na IVF. PA nobena noče sem al kaj . Jih grem mal pocukat tja. HA-Ha, pa ga imamo. Ta velkega . Hvala Špelček. Ti, pa res, kje so milijoni superca septembrskih nosečk? Bova z Zupiko kar sami? Še dobro, da imava vas za malce knowledgeble inštrukcij
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 15:45:45
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 miklarom za avto. Meni je Punto tud ful všeč. Evo drugi del sobe pa posteljca. Hej, Špelček, pa vi ste si vse omislili v color-šik pistaciji. Ajme, bo mali Špelinčko nobel. Superca . A že kaj odštevate? Miklca, opa, super za Puntota. Zdaj pa samo še nekam na izletek z novo mašino, kaj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 17:06:20
|
|
|
|
lana70
|
o bibon je pa ticker uštimu madonca kakšna fletkana sobica, mi je farba fuuuuul všeč....a mi lahko zaupaš, koliko je bila posteljica?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.10.2009 20:10:22
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 madonca kakšna fletkana sobica, mi je farba fuuuuul všeč....a mi lahko zaupaš, koliko je bila posteljica? seveda v baby centru sva jo kupila za 140€. Firma je pa mmmm... Troll. PA res je zelo stabilna. Vse ostale (sploh pa od Lip Poljčane) so se ful rukale (pa nč ne žalim te firme, majo drugač super stvari). Moj se je zagledal v eno res dobro, masivno, stabilno, pa potem se spremeni v mladinsko posteljo, dokler mu nisem pokazala cene - 340€, no in ljubezen je takoj splahnela . Moški . bibibond wiiii za polni ticker . Odštevam pa vsak dan, vsako uro, vsako minuto. Mali ima še velik prostora in se premika kot na vrtiljaku. Najrajš pa trenira z nogicam, to mu je največji užitek. Mamic pa ne, ker boliiiii . Bibek a ti še jemlješ podporo - tablete? Jest imam doma še 3 škatljice prometriuma, ti jih lahko pošljem. Mi jih je škoda, da bi propadle. Kje pa ste vse, a niste na bolniški? Mal čvekat prosim, drugač mi je dolgčas.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.10.2009 7:40:41
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Evo, danes sem pa jaz taprva, samo žal ne znam pripopat nobene kavice. A bo tale tud uredu. Seveda ni tako mamljiva kot so Rebyne, pa še nobene slaščice ni zraven . Špelka super sobica. Res mi je všeč Če se nobena druga ne bo javila za Prometrium bi te jaz prosila, ker mi bodo ravno 3 škatlice zmanjkale. Bibika kako si kaj? Kdaj imaš naslednji pregled? Jaz sem naročena 13.10. in že nestrpno čakam, da zopet vidim pikico. Zamenjava G je uspela, tko da imam vsaj ta problem rešen . Drugače pa vsem skupaj želim en lep petkov dan, čeprav se nekaj na dež pripravlja!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.10.2009 8:09:52
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! zup - si bila pridna, evo sem vseeno pripopala kavico Super za zamenjavo G mikla - čestitke za nov avto, želim ti veliko varnih kilometrov, pa da boš lahko kmalu popeljala svojga otročka v njem špelka - madonca bo tale mali špelinko frajer, vse je zelo šik (kot bi rekel Bibon) bibek - super tikerček
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?