|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
28.9.2009 12:46:19   
kimsy
reby - hvala za kofi, zlata si! user posted image  Pa kok je tvoj Tomi zlat fantiček!
biba - a ti bi rada da se še bolj redimo? user posted image
gapii - jst z lasmi nimam nobenih težav, celo nasprotno. Še nikol nisem imela tako lepih, pa skoraj nič se mi ne mastijo. Sm prov vesela. Od nosečniških tegob imam samo krče in pa krvaveče dlesni - full.
zup2 - kako je bilo na uz-ju?

Nočem pogrevat stvari, ampak ne morem mimo komentarja anonimne! Po mojem mnenju se draga anonimna obnašaš kot otrok. Naša mikla je že marsikaj prestala in tud zarad zdravnikov, ki so zaj... tako da njenih besed, komentarjev ne gre obsojati. Želimo si lahko le, da nobena od nas ne bi rabila preživljati teh grozot, kot jih je naša mikla!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.9.2009 14:04:00   
gapii27
ojla

sem že prava tečka včasih sama sebi...vse kar me zaboli me je strahuser posted image ...sej vem, da vse to spada zram, sam vedno rabim da bi nekdo reče to pa je normalno zdaj v nosečnostiuser posted image

glavno da tamaladva brcata in se obračata...drugo bomo že počas pregurali a ne?

sem si danes kupla blazino za dojenje, da jo bom že zdaj mela za spanje, če bo kaj boljše s križomuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.9.2009 14:14:59   
zup2
Dober dan!

Evo mene z UZ. Za enkrat izgleda vse o.k.user posted image Srčka še nismo videli, se je pa videl nek zametek (Reševe besede). Uglavnem, srečna sem še pa še, Reš me ni več naročil k njemu na UZ, ampak me je poslal kar k osebnemu G.

Toliko zaenkrat, ker sem čist zmatrana od živčnosti in čakanja.

Lep dan.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.9.2009 19:56:11   
Bumo
Bom si lepo nesla laptopa v posteljo in brala tam za nazaj se enkrat bolj podrobno..
draga Mikla, to kar se e zgodilo in se dogaja tebi se ne bi smelo zgoditi nikomer. Ne bom se vtikala v debato z nekom, ki nima niti
obraza, da se podpise z nickom, ne bom niti grajala zdravnikov, vsak ima z njimi takšne in drugačne izkušnje. Tvoja je bila grozna Mikla in želim ti iz vsega srca ,da se postaviš kmalu na noge ,da izjočeš solze, da si okrepiš telo in dušo in se okorajžiš za nove borbe, da slediš svoji neskončni želji postati mama in, da se ti le-ta tudi izpolni. Tvojo Tajo boš nosila v srčku zmeraj in ona te bo spremljala kamorkoli bo šla a tvoja pot je, da greš naprej ljubica, da se premakneš iz te črne točke in si vliješ poguma za nadaljevanje poti. Tvoj možek ti bo stal ob strani, me pa tudiuser posted image

Zarja ,tudi tebi želim vse dobro, borila si se že pred mano in želim ti, da čimprej v tej borbi zmagaš!

Lep večer punce, mamice, nosečke moje!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.9.2009 7:53:40   
Reby
Dobro jutro! user posted image

Bumo - a veš, da imamo temo otročki po IVF, se mi zdi, da nas še nisi našla, ker te pogrešamo, zato ti pripenjam link:
http://www.ringaraja.net/forum/Otro%C4%8Dki_po_IVF%2FICSI/m_4467342/tm.htm

user posted image
Pa veliko sreče danes Lana na AC user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.9.2009 9:51:59   
miklarom
dan!

Bumo in Kimsy - hvala vama za spodbudne besede. Boma šla naprej v postopek, ker me še čaka 5.lepih pingvinčkov, ki me že veselo kličejo, ''mami pridi ''. user posted image datum v MB imam že 23.10.2009 in takrat bomo videli kdaj Gremo ponovno v IVF, in upam da tokrat do konca

Reby
- še tukaj se ti zahvaljujem za lepo vizitko s slikicami vajinega Tomija, je tak cuk'rček, da se ga kar ne morem nagledatiuser posted image

vse imate lepe otročkeuser posted image , tudi najina Taja je bila lepauser posted image in je že imela laseke in to črne, kot sem nekaj dni prej sanjala.

vsem nosečkam in mamicam želim lep danuser posted image

Lana -
srečno danes na AC

< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.9.2009 9:53:10 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.9.2009 9:58:49   
biba007
Rebiček, hvala za kofi. Tale bo pa s sladoledkom, a? Evo, pa nimam nobenega uržaha več za torticouser posted image . Tomi je pa res cortl. Za pohrustatuser posted image .

Miklica, bravo, pupika moja. Navijam zate in za tvojih pet pingotovinpongotov. Super si, prav res. In občudujem te (pa najbrž ne samo jazuser posted image ).

Lanči, saj ne boš pozabila na raport, a? Držim pestkeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.9.2009 10:14:38   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Biba - sem 5t4d noseča, za kar se mi zdi malo prekmalu za user posted image Se pa pustim presenetituser posted image

Popoldanski napping sem jaz že kar uvedla, ker drugače ne vem kako bi do večera zdržalauser posted image . Saj ponoči tudi spim, samo ne tako fajn kot sem včasih. Za vsak premik se zbudim, pa zjutraj sem že navsezgodaj pokonci.
Slabo mi zaenkrat še ni, samo na vsake toliko mi kaj tako zasmrdi, da se mi želodec obrne.
Kako si pa kaj ti? Že čutiš kakšne nosečniške tegobe (razen utrujenostiuser posted image ) Kakor sem brala si ti pridna in hodiš v službo? No, tudi to sem jaz ukinila, čisto iz preventive (gripa pa ..user posted image .)

Zupek
, jap, sem kar pridna in delam. A ti boš pa doma? Jaja, saj mene tudi malce matra tale H1N1 gripica. Daj povej, kakšne razloge boste pa navedli? Ker meni je moj OZ rekel, da je zdaj z bolniškami menda kar hudič.... Ah, kar se pa nosečniških tegobic tiče, sem pa skorajda enciklopedija...you-name-it, I-have-it. Ves čas mi je slabo (ampak zaenkrat HB ne bruham), joške-do-koroške (pa še žulijo me), konstantno čisto izčrpana (občutek je tak, kot da bi bila preveč zaspana, da bi sploh lahko zaspala), pa mozoljčki se tudi nekaj nakazujejouser posted image . Aja, pa bajsika imam že 10kg več kot pred začetkom postopkauser posted image

A si dobila včeraj kakšno fotkico? A pa tako zgodaj te je Reško naročil? Kako pa to? Sem mislila, da ponavadi naroči kakih 14 dni po plusku....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.9.2009 10:26:11   
zup2
Bibika moja G sploh še ne ve, da sem domauser posted image Jaz sem šla samo do osebne zdravnice pa je kar sama določila, da prvih 12. tednov nimam v službi kaj delat! Za naprej se bomo pa pol menili. Sem pa tudi v postopku menjave G, tako da še nič ne vem kako se bomo dogovorili za naprej. Sem pa imela lani ss, tako da mislim, da me bodo kar doma pustili (upam user posted image )

Ti kar zavidam nosečniške "težavice"user posted image . Vsaj veš, da je vse ok. Saj ne, da bi si želela cele dneve školjko objemat, samo kakšen znakec več bi pa že lahko bil.
Reško me je pa tako zgodaj naročil, ker sem ga jaz že klicala da zopet ni nič, pa potem čez en teden, da sedaj pa je...pa je rekel naj se pridem kar pokazat. Sem pa čakala ko nora, da me je potem na hitrco pogledal, rekel vse je ok, zdaj pa k svojemu G. Je blo vse tako hitro, da še do besede za slikco nisem prišlauser posted image .

Ali je tebe naročil še na en UZ?
Si pa pridna s kilogramčkiuser posted image , verjetno še od hormonov. Jaz sem zaenkrat še na isti teži, no kakšen kilogramček al pa dva imam več, sam to se itak ne štejeuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.9.2009 11:06:47   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bibika moja G sploh še ne ve, da sem domauser posted image Jaz sem šla samo do osebne zdravnice pa je kar sama določila, da prvih 12. tednov nimam v službi kaj delat! Za naprej se bomo pa pol menili. Sem pa tudi v postopku menjave G, tako da še nič ne vem kako se bomo dogovorili za naprej. Sem pa imela lani ss, tako da mislim, da me bodo kar doma pustili (upam user posted image )

Ti kar zavidam nosečniške "težavice"user posted image . Vsaj veš, da je vse ok. Saj ne, da bi si želela cele dneve školjko objemat, samo kakšen znakec več bi pa že lahko bil.
Reško me je pa tako zgodaj naročil, ker sem ga jaz že klicala da zopet ni nič, pa potem čez en teden, da sedaj pa je...pa je rekel naj se pridem kar pokazat. Sem pa čakala ko nora, da me je potem na hitrco pogledal, rekel vse je ok, zdaj pa k svojemu G. Je blo vse tako hitro, da še do besede za slikco nisem prišlauser posted image .

Ali je tebe naročil še na en UZ?
Si pa pridna s kilogramčkiuser posted image , verjetno še od hormonov. Jaz sem zaenkrat še na isti teži, no kakšen kilogramček al pa dva imam več, sam to se itak ne štejeuser posted image

Super, ti se kar crkljaj doma. Previdnost je mati modrostiuser posted image Ja, smo pa IVF nosečkice res malce na hecni strani. Par dni nazaj me je prestolonaslednk (skoraj) peljal bruhat, pa sem bila čisto preč od srečeuser posted image . Roko na srce bi bila bruhcev prav vesela, ker mi sicer stalno nekaj vleče na trapanje, češ, mogoče mi je pa slabo, ker sem kaj takšnega pojedlauser posted image user posted image user posted image In zato še toliko bolj komaj čakam naslednjega UZja pri Gju. Me je ata tudi kar direkt tja poslal. Hm, a bo tale prvi UZ pri G tudi še vaginalen? Kdaj pa si lahko začnem obetat tiste fensi UZje prek bušija?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.9.2009 13:10:12   
gapii27
ojla babe

biba od nuhalne naprej meni dela trebušne uz-je... se že bolj vidi takrat

mikla navijamo za tebe in se veselimo s tabo, ter držimo močne pestke
neki bi te sam vprašala... a si imela kake znake da se odpiraš oz. da se ti krajša MV? hvala za odgovor

drugače se mi danes že bljše počutimo, včiraj nas je križ bolel za znoret, danes je zato malo večji buši in malo bolj občutljiv...

srečno danes vsem na pregledih

caw

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.9.2009 14:00:29   
spelka12
bibek "ta fensi" UZ-ju se ponavadi res začnejo okol 12 tedna. Ampak Štefko je že prej tko lepo ležal, da sem ga že pri 9t gledala skoz trebuščka. A ti si pa res nebi ticker naredila, da mal spremljamo tvoje tedne? DEj no, pliiiiiiiiiiiiisssssssssss.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.9.2009 14:18:22   
gapii27
jes bi si tudi toti ticker naredla pa ne znamuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.9.2009 15:11:45   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

bibek "ta fensi" UZ-ju se ponavadi res začnejo okol 12 tedna. Ampak Štefko je že prej tko lepo ležal, da sem ga že pri 9t gledala skoz trebuščka. A ti si pa res nebi ticker naredila, da mal spremljamo tvoje tedne? DEj no, pliiiiiiiiiiiiisssssssssss.

Akhem, bi Bibon tole prec spedenau, če bi znauuser posted image user posted image user posted image . Mogoče bi pa Špelkica lahko dala Gapi in moji malenkosti kakšne inštrukcije, a?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.9.2009 15:21:10   
7lina7
 alo babike!!

..da se še tukaj malo javim..  za enkrat vse ok! user posted image
jutri sem še doma pol pa spet delat. se izteče bolniška po AC.  hm.. še malo bo treba počakat na rezultate!

berem vas sproti..sam nisem hotla past v tisto grdo besedno vojno... sem prebrala, pa mi je kr minlo da kar koli napišem.. bb!!

vidim,da pridno čvekate. kr tako naprej! user posted image

pozdravček vsem in čim manj user posted image tegob!
pusa

Lin@

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.9.2009 15:23:12   
lana70
Alora evo mene na raport...preživela AC (vse tako kaže) user posted image user posted image user posted image  in vsem skupaj se zahvaljujem za pestke in dobre želje...je pomagalo user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.9.2009 16:09:38   
gapii27
lana super za ACuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.9.2009 17:23:58   
miklarom
lana - user posted image user posted image user posted image

gapi - ne nisem imela nobenih znakov, skos sem se dobro počutila, ko sem pa šla na pregled sem bila odprta že 8 cm, edino kar je sem hodila pogosto na wc

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.9.2009 17:28:17   
gapii27
jes tud dost hodim na wc, sam mogoče ker sta dva in bolj pritiskata? v petek sem še mela MV 4,5 cm... me mal že panika daje?user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 344
29.9.2009 17:33:23   
miklarom
pravkar je na slo 1 oddaja o nedonošenčkih, ki so za dlan veliki otroci in se rodijo s 500 g.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.9.2009 17:58:11   
gapii27
pravi mali borci

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.9.2009 18:01:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pravkar je na slo 1 oddaja o nedonošenčkih, ki so za dlan veliki otroci in se rodijo s 500 g.

ma, šele sedaj sem videla in je žal že konec user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.9.2009 18:30:45   
spelka12
gapii MV 4,5cm je odlično. SKrajšan je tam okoli 2cm.
gapii in bibek - no pa dejmo, učna lekcija o tickerjih. Greš na google in vtipkaš baby tickers (dobre strani so npr. Lilypie.com, pa babystrology.com to vidita pri meni, pa tudi RR ima svoje tickerje). Ko prideš na eno od teh strani samo vpišeš PDP, pa npr. dodaš kak svoj stavek in ti tam dajo kodo za forume. To skopiraš, greš na "moja ringaraja" levo zgoraj, "nastavitve" in ti odpre "moj profil". V  polje pri "dodaten opis" kopiraš to kodo in to je to. Upam, da vama uspe, čene me pa pocukejta, bomo že nekaj narediluser posted image  

Pripeljal so baby sobico, morm šibat user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.9.2009 19:39:25   
gapii27
Špelka.... jaz sem že zrihtala user posted image   sem sama neki pobrskala in našla...hvala

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.9.2009 20:44:45   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

Špelka.... jaz sem že zrihtala user posted image   sem sama neki pobrskala in našla...hvala

Mi tudiuser posted image . Hvala Špelčekuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?