|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.10.2009 14:42:35   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Špelček, a bo Štefko tudi iz hokejske družine....al' je tole samo za spektakel?

Jup, ati je "bil" hokejist, zdej se samo še mal z rolerji za pakom podi. Samo sem tolk živčna, ko ga gledam, da štefko pol v trebuhu nori. A bo vaš/a tud športnik/ca? Pa zaradi tvojih jutranjih tortic grem zdejle prav v slaščičarno na eno. Se mi sline cedijo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.10.2009 21:31:22   
Goldy
bibabond - naša pupa, hja mamine roke so zakon! Ta stavek pove trenutno stanje v naši hiši. IN če ni tako je histerija nakvadrat. Po kom le ima to dete trmo....user posted image user posted image  Sam, da se ji dogaja. Stat tudi ne smem.. Samo je pa drugač fajn, ne vem, kako naj povem, ko me pogleda, se najsmeji...se kar stopiva, jaz še solzna ratam.user posted image  Kukr Reby prav, da nas ma naštudirane.....user posted image  Saj ve pa za nami prihajate....

Nočko, drage user posted image  in pobožajte svoje bušije!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.10.2009 8:17:56   
lana70
jutro nosečke, a še vse spite al kako user posted image ...en lep dan vam želim

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.10.2009 9:17:11   
biba007
Dobro jutro, pupike moje. A bi kakšno tortico? Ok, na hitrco eno nečokoladno, Bibon namreč šiba v Zagreb gledat, če so tam še skriti kakšni čedni dalmatinci (ah, no, tale ogled bo bolj spotoma, ampak zato nič manj pomemben user posted image )

user posted image

Špelček, če bo prestolonaslednik po mami in očitu, ga čaka od vseh športov samo kvačkanjeuser posted image user posted image user posted image . Imamo pa v familiji kar nekaj hokeistov, ex in še igrajočih. Madona so to eni postavni dedciuser posted image .

Lanči, hvala za postopkovna navodila glede izbire vozičkov. Daj napopaj no, kaj boste potem imeli pri vas. Mal za mušteruser posted image

Goldy, ne veš, kako z veseljem bi ti Bibon posodil kakšno tačkouser posted image

Gapi, kako je šlo z lulanjem? Si že profi, a? Jaja, vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.10.2009 9:29:05   
gapii27
jutro babe

moje lulanje je sledeče..včasih fulll včasih pa tud manj... trebušček se lepo razteza tak da me je včiraj malček bolelo (občutljivo, špikanje 1000 igel na enkrat) med maternico in mehurjem...vrjetno mi je vezi zategovalo, ker sem bila dopoldan dost na nogah.... drugače pa tamaladva lepo brckata in se vrtita...

jutri imam morfologijo...me kr mal zašraufa ko se zrajtamuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.10.2009 9:36:30   
zup2
Dobro jutro!

Vidim, da ste vse bolj leteče. Jaz se pa bolj doma svaljkam, od računalnika pa do kavčka user posted image Včasih me tako špika tam spodaj, da samo dvignjene noge pomagajo user posted image . Zadnje dva dni se mi dogaja, da v avtu nimam nobenega zraka (kljub odprtemu oknu) in me začne kar dušit. Ima ali je imela še kakšna takšne težavice?
Drugače pa ne bom jamrala, ker sem super!

Lana ti si že pri vozičkih user posted image Pa hvala za nasvet, čeprav moj dragi pravi, da je njemu čisto vseeno kaj nabavim.

Biba danes boš imela pa krasen dan za ogled dalmatinčkov user posted image

Lep dan vsem, kljub večkratnemu lulanju in ostalim nosečniškim tegobicam, ki pa jih verjetno vse z veseljem prenašamo!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.10.2009 10:01:01   
Goldy
zup - ja, mene tako dušilo včasih, sem se moral uležit, pol je bilo pa dobro.

bibon - ti kar pridi, z veseljem jemljemo na posodo tačke.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.10.2009 11:06:27   
spelka12
zup jest sem bila zarad dušenja v bolnici. Tko da te čisto razumem. Ampak mene je zraven še želodec bolel, pa kislina se mi je dvigovala, tko da so rupuruti pomagal. Ko te začne dušit se zravnaj, normalno dihaj, pa malo tekočine spij. Tableti gredo danes na pošto.
bibibond štrikanje je tud čisto kuluser posted image . No sej če bo otrok po meni bo zabubljen v sobo, pa knjige bo bral. Upam, da bo po atiju. Ja ampak so res postavni hokejisti. MUČOOOOOO!!!user posted image
gapiii jutri uspešno morfo, pa pomahej malima še namesto nas tetk.user posted image
goldy verjamem, da se stopiš ko se ti nasmeje. Kdo se pa nebi ob taki lepi princeski.

Jutri imam zadnjo posvetovalnicouser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.10.2009 12:31:44   
lana08
Zup tudi jaz sem imela težave z vožnjo v avtu, oziroma z vsemi malimi zaprtimi prostori..čakalnice. Sem se morala med vožnjo 6 km 3x ustaviti in izstopiti iz avta, prav tako je na preglede hodil z mano mož, on čakal v čakalnici jaz zunaj. Ko so ponehale slabosti, je tudi dušenje izginilo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.10.2009 12:56:46   
lana70
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.05/1786928

ta mi je caaaaarski, kolebam še ali 3 ali 4 kolesnik........prehitevam a user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.10.2009 14:31:54   
zup2
Goldy, Špelka in lana08 hvala vam za nasvete. Ponavadi sem rada v ful toplih prostorih, sedaj pa samo zračim, ker se mi zdi, da v stanovanju sploh ni zraka user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.10.2009 18:43:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.05/1786928

ta mi je caaaaarski, kolebam še ali 3 ali 4 kolesnik........prehitevam a user posted image user posted image

Jeeee, super izbira user posted image  user posted image user posted image

Nosečkice, vsem en lep pozdravček!
Špelček - ti boš pa kmalu prišla med nas user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.10.2009 19:02:02   
pikovit
juhuuuuuu punce user posted image  se vam malo javljam.Imam par prijateljic,ki imajo že po 2 otroka in končujejo z kariero.Zato pa imajo velikooooooooooo cunjic za dojenčkeuser posted image .Če katero kaj zanima.Naj bi bilo po simboličnih cenahuser posted image .Toliko,da si naredijo prostor po omarah.

Bejbe moje mejte se user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.10.2009 20:01:16   
spelka12
lana70 super je, Muro zelo hvalijo. Ja mal še počakaj z nakupom, gledaš pa že lahko na polno. Da je srček srečenuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.10.2009 21:55:08   
Goldy
spelka - uf, še malooo, pa bomo dihale! Sej vem, da ni kaj, ko je pa tak cukrček....user posted image

pikovit - helouu! Bom malo pogledala kaj rabim. Živ obup, jaz bi še kr kej imela, sam ko ima naš otrok že toliko cot. A vseeno hvala za informacijo. Vprašaj, če ima katera kakšno stajico ali pa stolček za hranjenje....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.10.2009 22:21:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jutri imam zadnjo posvetovalnicouser posted image .

Kaj boš potem mela čas za kakšno kavico? Lahko z Nežo uletiva. Sva pa v mobilnem stanju nekje od 9.30 dalje,ko se princeska naje.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 5.10.2009 22:22:14 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.10.2009 7:52:51   
gapii27

user posted image  

jutro babe žabe

smo že dobro urco pokonc... mal treme pred morfologijo...držite pesti, poročamo popoldan

caw

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.10.2009 8:45:07   
miklarom
gapii - srečno na morfologiji in poročajuser posted image user posted image user posted image hvala za kavico in slaščico je vse tak doberuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.10.2009 8:57:03   
zup2
Dobro jutro!

Gapii srečno na morfologiji user posted image
Pa če se ne motim ima danes pregled tudi naša Biba, ki bo zopet videla tanajlepejše utripanje srčkauser posted image
Spelka ima pa zadnjo posvetovalnico user posted image

Dekleta srečno!

Jaz se grem pa danes malo polepšat, skrajšat in pobarvat lase. Dajte mi povedat, če je v prvih 12. tednih res odsvetovano barvanje user posted image Brala sem tolk različnih mnenj, da sem zdaj čisto zmešanauser posted image Jaz sem mnenja, da barvanje ne more škodit, bi bila pa zelo vesela, če še kakšna izkušenejša nosečka pove svoje.

Hvala in lep dan vsem.
Aja, pa ne pozabite poročat kako je bilo na pregledih user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.10.2009 9:33:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

pikovit - helouu! Bom malo pogledala kaj rabim. Živ obup, jaz bi še kr kej imela, sam ko ima naš otrok že toliko cot. A vseeno hvala za informacijo. Vprašaj, če ima katera kakšno stajico ali pa stolček za hranjenje....

Ja ravno to sva včeraj z prijateljico govorili.Toliko cot,pa še premal.Sedaj pa ima eno veliko vrečo stvari,ki jih mali niti 1x ni oblekel.Da ne govorim,da imajo nekatere še etikete gor.Na koncu je priznala,da je 3/4 cotk preveč.Je bilo fulll smeha user posted image user posted image user posted image .Bom vprašala za stajco in stolček.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.10.2009 9:35:35   
pikovit
Špeli moja frutabelo sem že kupila,sedaj pa samo čakam na tvoj štart user posted image .user posted image user posted image user posted image Hvala ti za vse user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.10.2009 12:57:49   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Špeli moja frutabelo sem že kupila,sedaj pa samo čakam na tvoj štart user posted image .user posted image user posted image user posted image Hvala ti za vse user posted image

ooooo spomnila si se na frutabelouser posted image . Pikovitek moj user posted image user posted image user posted image
zup mah ti se barvaj od začetka do konca, če hočeš. Zdej so barve večinoma že brez tistih ta hudih sestavin, zarad katerih so včasih barvanje odsvetovali.

Jutri imam amnio. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavca je že čist dol, pa majčken sem že odprta. Jest sem pa mislila, da me kostanj pa grozdje napenjatauser posted image .
Pa spet me je čist ustrašla, da zdej mam pa res premajhen trebuhuser posted image . PA porka zakaj mi ne naredijo UZ-ja, sej tam se približno vidi kolk je Štefan velik a ne? Tko da sem se odločila, da naslednji teden že dihamo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.10.2009 13:00:10   
sonček33
Špelka čist malo še. Vesela sem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.10.2009 13:21:31   
lučka 25
Špelka, po moje boste vi že ta teden dihali.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.10.2009 15:19:04   
biba007
Evo, pupike moje, poročilce: Prestolonaslednik prečudovit. Itakuser posted image . No, roko na srce, pravzaprav zgledamo nekako tako kot tiranozaver Tiny iz Meet the Roobinsonsuser posted image user posted image user posted image . In to prečudovito dete nama je pomahalouser posted image . Sicer smo pa veliki že 25mm....a sem že omenila, da je prečudovit?

Špelka, a ti si pa že v nizkem štartu? Kdaj začnemo dihat?

Gapi, super zajtrk, hvala. Pa daj no, hitro na raport...ne pustit zvestih navijačic v nemaruser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?