|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
29.9.2009 20:48:48   
biba007
Lana in Lina, super, da je AC že za vama. A je bilo hudo? Kdaj bodo pa rezultati? Ma, samo da je mimo, kajne?

Špelček, a bi nam ti pripopal kakšno slikco ta nove sobice? Zadnjič sva bila z mojim v Ikei, pa se mi njihova Mammut kolekcija super dopade....ampak si mislim, da bi bilo še čisto preuranjeno za kakšne nakupe. Madona, sem z novim tickerčkom pogruntala, da imam še 223 days-to-gouser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.9.2009 6:53:32   
Reby
Dobro jutro!

Lina in Lana - super za opravljeno AC, pa naj čakanje na rezultate hitro mine user posted image
Bibon - danes ena spešl all incusive kavica user posted image   Kar se tiče pohištva, mi2 sva tud v Ikei nabavla, sma najprej tud Mamut gledla, je ful ful lep sestav, ampak je vse tako mičkeno, tako da potem rabiš še previjalno, pa je v tej seriji ni, da pa krneki kombiniraš zram, pa se nama ni zdelo. Sva vzela potem tisto v beli barvi in je res ful lepa, pa še kombiniraš lahko potem vse skupaj.

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.9.2009 7:32:03   
biba007
Dobro jutro, pupike moje.

Opa Reby, danes je pa razkošnouser posted image . A ti tole samo iz radosti, ker si 10-, pri nas pa 10+, a? Ma nima veze, ljubezen gre skozi želodec.....in si ne morem pomagat, saj veš,  RTMuser posted image . Sicer pa res komaj čakam, da bo čas za opremljanje prestolonaslednika. Je pa Ikea v Celovcu taka svetovna konvencija nosečk, da brez bušija al' pa vozička tja sploh ni za hodit...tako imam zdaj v planu še teh dobrih 6m notri prinesti, za naprej in za nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.9.2009 7:41:56   
zup2
Dobro jutro pupike!

Reby hvala za kavico.

Lana in Lina user posted image za AC, zdaj pa stiskamo pesti še za dobre rezultate.

Špelka ti pa že odštevaš zadnje dneve do srečanja s user posted image .

Biba user posted image za tikerček. Si ga bom tudi sama omislila, samo bom še kakšen teden počakala, čist tko zarad občutka.

Tudi jaz imam že ogledano Ikeino sobico, pa voziček, pa ne vem kaj še vse, samo bo potrebno še nekaj časa počakat in eurčke na kupček dajat, da bomo potem lahko vse zapravili user posted image

Vsem ostalim deklicam, nosečkam, mamicam... pa lep dan!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.9.2009 9:48:25   
spelka12
No bibek in gapii kongračjulejšen user posted image .
bibek se spomnem, ko je blo pr meni nad 200 dni. Se mi je zdelo toooolk dolgo ampak.... pol pa kr šiba čas boš vidla. A slikce bi? Ja ne vem no user posted image , mah nej ti bo, k si glih ti user posted image . Ampak omar še nimam slikanih, zdejle dobiš samo previjalno pa vozek, ostalo pa popoldne.

user posted image
tole je previjalna, jo je mizar po naročilu naredil. Sobica je pa iste barve.

user posted image

user posted image
tole je mehka torba namesto trde košare. Funkcija čist ista, samo cena je mal manjša.
user posted image
user posted image

No a za prvo silo bo?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.9.2009 14:52:40   
miklarom
špelka12 - full lepa previjalna, kateri mizar ti jo je pa delal in koliko si dala zanjo? Pa voziček mi je tudi zelo všečuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.9.2009 14:54:30   
miklarom
Reby - joj kake slaščiceuser posted image , na prvem srečanju, ko se vidimo pa jaz prinesem nekaj svojih njama,njama...... da vas malo posladkamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.9.2009 15:01:19   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lana in Lina, super, da je AC že za vama. A je bilo hudo? Kdaj bodo pa rezultati? Ma, samo da je mimo, kajne?

..mah ni take sile, trenutna bolečina in potem konec, res hitro...minutka..je pa prim. Cerar vprašal za zadnjo m, pa sem mu rekla, da je bil IVF, je kar poskočil, je rekel, da ima dovolj teh IVF dvojčkov user posted image user posted image user posted image ...rezultati pa bodo v roku 21 dni. Ja, res sem vesela, da je mimo, sedaj pa bolj počivam....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.9.2009 15:02:35   
lana70
bibek, ka pa maš tako stisnjen tickerček?? user posted image , dej mal razširi no to zadevščno, je komaj videt user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.9.2009 15:54:22   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

špelka12 - full lepa previjalna, kateri mizar ti jo je pa delal in koliko si dala zanjo? Pa voziček mi je tudi zelo všečuser posted image

Sosed jo je naredil. Je bolj sam svoj mojster. AMpak je pa ful kvalitetna res. Še štoparje mi je namontiral na predale, da ne bo bebi v jezi kej ropotal. Za dinarčke pa ne vem, je dobra tašča vse plačala. Se pa potem zgornja dila samo vzame stran in ostane predalnik.
bibek se strinjam, dej razpotegni mal ticker. Za forume imaš 2 kodi. Ena je ta mala druga pa taka kot jo mamo me. Drugač pa leeeeep tickeruser posted image . PA samo še 222 dni do konca. Se že bližaš ciljuuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.9.2009 16:22:15   
miklarom
full fajo ti je naredu, res, je res dober mojsteruser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.9.2009 17:53:06   
zarja1
Moje najljubše in najbolj srčne nosečke....in (nekatere ste že) mamice......
Sam tolko, da vas pozdravim in polubčkamuser posted image , kot je že moja stalnica. Mislim na vas vaše zakladke ter upam, da se vam enkrat pridružim.
RVM FEJST!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.10.2009 6:46:24   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

miklarom - sem vesela, da ti je bila slikica všeč user posted image  Vajin otroček bo pa itak najlepši na svetu.
spelka - lepa previjalna, super vam je sosed tole zrihtal, pa še praktična je. Voziček je pa tud ful lep in lepe barve.

Vsem en lep dan!

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.10.2009 9:18:43   
biba007
Dobro jutro, pupikeuser posted image .

Špelkica, previjalna je pa res luštkana. Super barve, pa še predalnik imaš na dolgi rok. Hm, se bom morala dat podučit, kako gre s temi previjalnimi. Pa vozki so tudi cela znanost. Jaja, me tole izobraževanje še čaka....ampak štartam, ko bo na tickerčku 150 dni, nič prejuser posted image

Ok, si grem tale tikerček napihnit, preden me Lanči našeškauser posted image user posted image user posted image . Kako se držite pri vas po AC? Ajčaš?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.10.2009 9:40:23   
biba007
Ok, Bibon osramočenuser posted image ....ne zna zrihtat večjega tickerčka. Sem šla na Lilypie.com, ga sestavila in vzela link pod Forum Signatures, html verzija. Poskusila tudi Ezboard, pa sloh ne dela. Špelček, Lana, katero kodo naj vzemem? Pliiiiiiz help, ker zdaj moram tudi na prestolonaslednika napravit vtisuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.10.2009 11:08:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ok, Bibon osramočenuser posted image ....ne zna zrihtat večjega tickerčka. Sem šla na Lilypie.com, ga sestavila in vzela link pod Forum Signatures, html verzija. Poskusila tudi Ezboard, pa sloh ne dela. Špelček, Lana, katero kodo naj vzemem? Pliiiiiiz help, ker zdaj moram tudi na prestolonaslednika napravit vtisuser posted image

hm, to je pa čudno......k meni je ta druga koda bila ok, tam k piše za forume al neki tazga......dej probi še enkrat...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.10.2009 11:57:52   
spelka12
bibon ko si odprla na lilypie stran za ticker ti odpre 2 okna. Levi je full size ticker, desni pa mini ticker. A si šla na levega? Drugače sva pa mi2 začela z nakupovanjem v 28 tednu, nič prej. Seveda sem imela do takrat že vse izbrano in ogledano, tko da sva potem samo še naročevala, ker za nekatere stvari je tud do 6t čakalne dobe. Sem vidla, da je polno novih septembrskih nosečk na IVF. PA nobena noče sem al kajuser posted image . Jih grem mal pocukat tja.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.10.2009 12:10:44   
miklarom
Reby - ojla, ja najin bo tudi lepi otroček, sicer so pa vsi otroci najlepši, zame je vsak dojenjček lep pa tako lepo dišijouser posted image za 14.10 še velja za koffi, a ne, sporočta mi z Goldy kdaj in kje

jaz grem pa jutri po novi Avto Fiat Puntouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.10.2009 13:29:33   
spelka12
miklarom user posted image user posted image user posted image  za avto. Meni je Punto tud ful všeč.

Evo drugi del sobe pa posteljca.

user posted image

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.10.2009 15:41:44   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

bibon ko si odprla na lilypie stran za ticker ti odpre 2 okna. Levi je full size ticker, desni pa mini ticker. A si šla na levega? Drugače sva pa mi2 začela z nakupovanjem v 28 tednu, nič prej. Seveda sem imela do takrat že vse izbrano in ogledano, tko da sva potem samo še naročevala, ker za nekatere stvari je tud do 6t čakalne dobe. Sem vidla, da je polno novih septembrskih nosečk na IVF. PA nobena noče sem al kajuser posted image . Jih grem mal pocukat tja.

HA-Ha, pa ga imamo. Ta velkega user posted image . Hvala Špelček.

Ti, pa res, kje so milijoni superca septembrskih nosečk? Bova z Zupiko kar sami? Še dobro, da imava vas za malce knowledgeble inštrukcijuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.10.2009 15:45:45   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

miklarom user posted image user posted image user posted image  za avto. Meni je Punto tud ful všeč.

Evo drugi del sobe pa posteljca.

user posted image

user posted image

Hej, Špelček, pa vi ste si vse omislili v color-šik pistaciji. Ajme, bo mali Špelinčko nobel. Supercauser posted image . A že kaj odštevate?

Miklca, opa, super za Puntota. Zdaj pa samo še nekam na izletek z novo mašino, kaj?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.10.2009 17:06:20   
lana70
o bibon je pa ticker uštimu user posted image user posted image

madonca kakšna fletkana sobica, mi je farba fuuuuul všeč....a mi lahko zaupaš, koliko je bila posteljica?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.10.2009 20:10:22   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

madonca kakšna fletkana sobica, mi je farba fuuuuul všeč....a mi lahko zaupaš, koliko je bila posteljica?

seveda v baby centru sva jo kupila za 140€. Firma je pa mmmm... Troll. PA res je zelo stabilna. Vse ostale (sploh pa od Lip Poljčane) so se ful rukale (pa nč ne žalim te firme, majo drugač super stvari). Moj se je zagledal v eno res dobro, masivno, stabilno, pa potem se spremeni v mladinsko posteljo, dokler mu nisem pokazala cene - 340€, no in ljubezen je takoj splahnelauser posted image . Moškiuser posted image .
bibibond wiiii za polni tickeruser posted image . Odštevam pa vsak dan, vsako uro, vsako minuto. Mali ima še velik prostora in se premika kot na vrtiljaku. Najrajš pa trenira z nogicam, to mu je največji užitek. Mamic pa ne, ker boliiiiiuser posted image . Bibek a ti še jemlješ podporo - tablete? Jest imam doma še 3 škatljice prometriuma, ti jih lahko pošljem. Mi jih je škoda, da bi propadle.

Kje pa ste vse, a niste na bolniški? Mal čvekat prosim, drugač mi je dolgčas.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.10.2009 7:40:41   
zup2
Dobro jutro!

Evo, danes sem pa jaz taprva, samo žal ne znam pripopat nobene kavice. A bo tale tud uredu. user posted image Seveda ni tako mamljiva kot so Rebyne, pa še nobene slaščice ni zravenuser posted image .

Špelka super sobica. Res mi je všeč user posted image Če se nobena druga ne bo javila za Prometrium bi te jaz prosila, ker mi bodo ravno 3 škatlice zmanjkale.

Bibika kako si kaj? Kdaj imaš naslednji pregled? Jaz sem naročena 13.10. in že nestrpno čakam, da zopet vidim pikico. Zamenjava G je uspela, tko da imam vsaj ta problem rešen user posted image .

Drugače pa vsem skupaj želim en lep petkov dan, čeprav se nekaj na dež pripravlja!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.10.2009 8:09:52   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

zup - si bila pridna, evo sem vseeno pripopala kavico user posted image  Super za zamenjavo G user posted image
mikla - čestitke za nov avto, želim ti veliko varnih kilometrov, pa da boš lahko kmalu popeljala svojga otročka v njem user posted image
špelka - madonca bo tale mali špelinko frajer, vse je zelo šik (kot bi rekel Bibon) user posted image
bibek - super tikerček user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?