|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.3.2010 21:27:39   
Špelka
Joj, joj, draga Loremi - tvoja zgdba me je tko pretresla, da jokam kot dež. user posted image user posted image Zolo, zelo žal mi je zate, za vaju.... Samo prosim te - izjokaj, nato pa pojdi naprej, v nove boje! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
18.3.2010 7:32:24   
mojškra
BIT-ne gestacijske vrečke so, sem se jaz tudi vstrašla, kaj je zdaj to. Gestacijske vrečke, v eni se vidi že plodek, drugi pa žal ne. Bomo videli.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
18.3.2010 8:17:49   
Urshy78
jutro user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
18.3.2010 9:07:47   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jutro user posted image

JUTROuser posted image ,

četrtek, 18.03.

Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija
Urshy78 - pregled

DRŽITE SE IN JAVITEuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
18.3.2010 9:27:05   
bit
mojškra hvala..... aja dobro jutro

javim po 16 uri.... po pregledu grem še na sprehod....upam da bo sončekuser posted image

četrtek, 18.03.

Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija
Urshy78 - pregled

dobro opravite tudi ostale in hitro poročat  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.3.2010 9:27:15   
hermy1
Jutro!

Mojška, predvidevam, da si bolje, oziroma ok user posted image  user posted image  user posted image ?? Super, sem vesela, da je tako user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.3.2010 10:36:00   
bit
Hudimana ...kje ste vse....user posted image

Sedaj sem naredila tečaj joge..user posted image
Trebuha že imam nekaj ....pa se je bilo treba sfrizirat in podepilirat noge (z voskom). huhh ne prašte .....je ni poze da je nisem naredila...user posted image kako bo pa čež en mesec mi pa ni jasno...user posted image

Bo treba še na tečaj za lebdenje user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.3.2010 11:22:50   
S*
četrtek, 18.03.

Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija
Urshy78 - pregled

Danes pa dogaja. user posted image  user posted image  user posted image Fajn opravite punce in javite kako je bilo.

Jaz sem se pravkar naročila na nuhalno in sicer v Dravlje, k Dr. Reševi, imam jo pa 6. aprila. Drugače sem še vedno večinoma kar v horizontali, ker mi je še vedno slabo, bruham pa vedno manj, tako da gre na bolje. Mi je pa že zelo dolgčas bit doma in počasi več ne vem kaj bi počela sama s seboj. Aja pa še vedno me kar pogost nekaj špika tam doli, hvala bogu pa izcedkov nimam več.

Vsem skupaj želim en lep, sončen spomladanski dan!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.3.2010 11:23:42   
miklarom
loremi - ojoj,user posted image user posted image user posted image user posted image , sej nimam besed, ko sem brala tole tvojo zgodbo, me je takoj stisnilo pri srčku, saj je tako kot sem jaz doživljala lanski september, in te čisto razumem kako ti je, verjamem , da nimaš več moči in volje za naprej, kot je nisem imela jaz, ampak vseeno upam, da boš pa vendarle še šla dalje, enkrat nama bo uspelo priti do konca, tvoja dva user posted image user posted image , pa te bosta čuvala z nebes in te bdrila za naprej, RTM

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.3.2010 11:29:16   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Jutro!

Mojška, predvidevam, da si bolje, oziroma ok user posted image  user posted image  user posted image ?? Super, sem vesela, da je tako user posted image  user posted image  user posted image !!!

Jaz se ne dam kar takouser posted image , sem močna do konca. Res je kar pritisk bil včeraj, ampak zdaj počivam, in važno je da sem pomirjena-pa še slikci imamuser posted image user posted image user posted image . Pa danes mi je zelooo user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.3.2010 12:48:37   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: bit

javim po 16 uri.... po pregledu grem še na sprehod....upam da bo sončekuser posted image

četrtek, 18.03.

Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija
Urshy78 - pregled

dobro opravite tudi ostale in hitro poročat  user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image javim zvečer. sem naročena ob petih, preden bom na vrsti bo pa verjetno ura 7 zvečer user posted image

mojškra, no samo da si bolje. pridno počivej pa skrbi odženi stran.
pa upam, da slabost čimprej mine
S*, tudi ti lepo počivaj. čez 14 dni imaš pa že NS user posted image boš pofirbcala za spol ali ne?

jaz sem pa ravnokar od kosila, sem jedla goveji zrezek v omaki, drugače ga sploh ne maram user posted image
meni ni pa nič slabo, ampak me nonstop tišči v želodcu.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.3.2010 13:00:48   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: bit

četrtek, 18.03.

Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija
Urshy78 - pregled

hvala user posted image javim zvečer. sem naročena ob petih, preden bom na vrsti bo pa verjetno ura 7 zvečer user posted image

mojškra, no samo da si bolje. pridno počivej pa skrbi odženi stran.
pa upam, da slabost čimprej mine
S*, tudi ti lepo počivaj. čez 14 dni imaš pa že NS user posted image boš pofirbcala za spol ali ne?

jaz sem pa ravnokar od kosila, sem jedla goveji zrezek v omaki, drugače ga sploh ne maram user posted image
meni ni pa nič slabo, ampak me nonstop tišči v želodcu.

A NIMAŠ TI DANES ULTRAZVOKA, ALI SI GA ŽE IMELA. KAKO JE ŠLO? Me firbec matrauser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.3.2010 13:05:26   
Urshy78
sej sem napisala da ga imam šele ob petih, ob sedmih bom pa verjetno na vrsti user posted image
javim ko pridem domov. hvala ker misliš name user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.3.2010 13:08:15   
Petyyyy
Dober dan

iiii Mojškra, dva stauser posted image , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam

meni pa tako slabo da se komaj vlečemuser posted image

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 18.3.2010 13:14:28 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.3.2010 13:12:56   
mojškra

sej sem napisala da ga imam šele ob petih, ob sedmih bom pa verjetno na vrsti user posted image

sorčiuser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.3.2010 13:19:27   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dober dan

iiii Moškra, dva stauser posted image , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam

Petyyy-nisem zasledila, ali pa sem slabo gledala, koliko si noseča? Ja meni je danes tudi user posted image , ampak mi je kisla solata pomagalauser posted image .

Ja videt sta bili dve GV, vendar zaenkrat  se vidi samo v eni plod.  Lahko da je ena vrečka prazna, saj je za 5 mm manjša od druge. Bomo videli, kaj je z drugo.  Jaz upam, da kmalu zagledam user posted image  ali pa user posted image user posted image .

Meni je slabo če premalo pijem, če pa pijem skozi po malo vode, je pa ok.Poskusi kaj ti najbolj odgovarja.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.3.2010 13:22:19   
Urshy78
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

sorčiuser posted image user posted image

no problem user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.3.2010 13:23:15   
Urshy78
mojškra, petyyy, baje proti slabosti pomaga tudi prepečenec

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.3.2010 13:24:25   
Urshy78
a mogoče katera slučajno ve če NS opravljajo na Fužinah v ZD?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.3.2010 13:29:21   
Petyyyy

Jst sem iztega konca pa lahko povprašam

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.3.2010 13:33:16   
Petyyyy

Dober dan

iiii Moškra, dva stauser posted image , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam

Petyyy-nisem zasledila, ali pa sem slabo gledala, koliko si noseča? Ja meni je danes tudi user posted image , ampak mi je kisla solata pomagalauser posted image .

Ja videt sta bili dve GV, vendar zaenkrat  se vidi samo v eni plod.  Lahko da je ena vrečka prazna, saj je za 5 mm manjša od druge. Bomo videli, kaj je z drugo.  Jaz upam, da kmalu zagledam user posted image  ali pa user posted image user posted image .

Meni je slabo če premalo pijem, če pa pijem skozi po malo vode, je pa ok.Poskusi kaj ti najbolj odgovarja.

joooj, ja maš prav, pišem neumnosti user posted image

Kar se tiče nosečnosti, ne vem kaj naj ti rečem. Punkcijo sem mela 9.2., torej se verjetno šteje od takrat, torej 6 tednovuser posted image , itak pišem neumnosti in je čisto vseeno če napišem še enouser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.3.2010 13:33:51   
Urshy78

Jst sem iztega konca pa lahko povprašam

sam sem jaz tudi..bila user posted image imam danes itak tam UZ, ampak sem firbec in me že prej zanima user posted image
sem hotela poklicati in povrprašati, pa delajo šele od dveh.
hvala vseeno, se ne rabiš trudit, bom tako in tako zvedla danes.
sem mislila, če slučajno katera ve.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.3.2010 13:36:18   
Urshy78
petyyy, tukaj imaš koledarček za izračun, notri pa vpišeš datum punkcije

http://www.ivf.ca/duedate.php

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.3.2010 13:44:21   
Petyyyy

petyyy, tukaj imaš koledarček za izračun, notri pa vpišeš datum punkcije

Hvala za povezavo

na Fužinah ne delajo NS, sem vprašala sosedo, ki je tudi nosečka in hodi tja

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.3.2010 13:46:35   
mojškra

Dober dan

joooj, ja maš prav, pišem neumnosti user posted image

Kar se tiče nosečnosti, ne vem kaj naj ti rečem. Punkcijo sem mela 9.2., torej se verjetno šteje od takrat, torej 6 tednovuser posted image , itak pišem neumnosti in je čisto vseeno če napišem še enouser posted image user posted image

user posted image user posted image
 petyyy -tukaj si lahko izračunaš, vpišeš pa datum punkcijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......