Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 21:27:39
|
|
|
|
Špelka
|
Joj, joj, draga Loremi - tvoja zgdba me je tko pretresla, da jokam kot dež. Zolo, zelo žal mi je zate, za vaju.... Samo prosim te - izjokaj, nato pa pojdi naprej, v nove boje!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 7:32:24
|
|
|
|
mojškra
|
BIT-ne gestacijske vrečke so, sem se jaz tudi vstrašla, kaj je zdaj to. Gestacijske vrečke, v eni se vidi že plodek, drugi pa žal ne. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 8:17:49
|
|
|
|
Urshy78
|
jutro
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 9:07:47
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jutro JUTRO , četrtek, 18.03. Bit - pregled gasilka - morfologija Fargesia - fizioterapija Urshy78 - pregled DRŽITE SE IN JAVITE .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 9:27:05
|
|
|
|
bit
|
mojškra hvala..... aja dobro jutro javim po 16 uri.... po pregledu grem še na sprehod....upam da bo sonček četrtek, 18.03. Bit - pregled gasilka - morfologija Fargesia - fizioterapija Urshy78 - pregled
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 9:27:15
|
|
|
|
hermy1
|
Jutro! Mojška, predvidevam, da si bolje, oziroma ok ?? Super, sem vesela, da je tako !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 10:36:00
|
|
|
|
bit
|
Hudimana ...kje ste vse.... Sedaj sem naredila tečaj joge.. Trebuha že imam nekaj ....pa se je bilo treba sfrizirat in podepilirat noge (z voskom). huhh ne prašte .....je ni poze da je nisem naredila... kako bo pa čež en mesec mi pa ni jasno... Bo treba še na tečaj za lebdenje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 11:22:50
|
|
|
|
S*
|
četrtek, 18.03. Bit - pregled gasilka - morfologija Fargesia - fizioterapija Urshy78 - pregled Danes pa dogaja. Fajn opravite punce in javite kako je bilo. Jaz sem se pravkar naročila na nuhalno in sicer v Dravlje, k Dr. Reševi, imam jo pa 6. aprila. Drugače sem še vedno večinoma kar v horizontali, ker mi je še vedno slabo, bruham pa vedno manj, tako da gre na bolje. Mi je pa že zelo dolgčas bit doma in počasi več ne vem kaj bi počela sama s seboj. Aja pa še vedno me kar pogost nekaj špika tam doli, hvala bogu pa izcedkov nimam več. Vsem skupaj želim en lep, sončen spomladanski dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 11:23:42
|
|
|
|
miklarom
|
loremi - ojoj, , sej nimam besed, ko sem brala tole tvojo zgodbo, me je takoj stisnilo pri srčku, saj je tako kot sem jaz doživljala lanski september, in te čisto razumem kako ti je, verjamem , da nimaš več moči in volje za naprej, kot je nisem imela jaz, ampak vseeno upam, da boš pa vendarle še šla dalje, enkrat nama bo uspelo priti do konca, tvoja dva , pa te bosta čuvala z nebes in te bdrila za naprej, RTM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 11:29:16
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Jutro! Mojška, predvidevam, da si bolje, oziroma ok ?? Super, sem vesela, da je tako !!! Jaz se ne dam kar tako , sem močna do konca. Res je kar pritisk bil včeraj, ampak zdaj počivam, in važno je da sem pomirjena-pa še slikci imam . Pa danes mi je zelooo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 12:48:37
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra hvala..... aja dobro jutro javim po 16 uri.... po pregledu grem še na sprehod....upam da bo sonček četrtek, 18.03. Bit - pregled gasilka - morfologija Fargesia - fizioterapija Urshy78 - pregled hvala javim zvečer. sem naročena ob petih, preden bom na vrsti bo pa verjetno ura 7 zvečer mojškra, no samo da si bolje. pridno počivej pa skrbi odženi stran. pa upam, da slabost čimprej mine S*, tudi ti lepo počivaj. čez 14 dni imaš pa že NS boš pofirbcala za spol ali ne? jaz sem pa ravnokar od kosila, sem jedla goveji zrezek v omaki, drugače ga sploh ne maram meni ni pa nič slabo, ampak me nonstop tišči v želodcu.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:00:48
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra hvala..... aja dobro jutro javim po 16 uri.... po pregledu grem še na sprehod....upam da bo sonček četrtek, 18.03. Bit - pregled gasilka - morfologija Fargesia - fizioterapija Urshy78 - pregled hvala javim zvečer. sem naročena ob petih, preden bom na vrsti bo pa verjetno ura 7 zvečer mojškra, no samo da si bolje. pridno počivej pa skrbi odženi stran. pa upam, da slabost čimprej mine S*, tudi ti lepo počivaj. čez 14 dni imaš pa že NS boš pofirbcala za spol ali ne? jaz sem pa ravnokar od kosila, sem jedla goveji zrezek v omaki, drugače ga sploh ne maram meni ni pa nič slabo, ampak me nonstop tišči v želodcu. A NIMAŠ TI DANES ULTRAZVOKA, ALI SI GA ŽE IMELA. KAKO JE ŠLO? Me firbec matra
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:05:26
|
|
|
|
Urshy78
|
sej sem napisala da ga imam šele ob petih, ob sedmih bom pa verjetno na vrsti javim ko pridem domov. hvala ker misliš name
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:08:15
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dober dan iiii Mojškra, dva sta , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam meni pa tako slabo da se komaj vlečem
< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 18.3.2010 13:14:28 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:12:56
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 sej sem napisala da ga imam šele ob petih, ob sedmih bom pa verjetno na vrsti javim ko pridem domov. hvala ker misliš name sorči
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:19:27
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dober dan iiii Moškra, dva sta , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam meni pa tako slabo da se komaj vlečem Petyyy-nisem zasledila, ali pa sem slabo gledala, koliko si noseča? Ja meni je danes tudi , ampak mi je kisla solata pomagala . Ja videt sta bili dve GV, vendar zaenkrat se vidi samo v eni plod. Lahko da je ena vrečka prazna, saj je za 5 mm manjša od druge. Bomo videli, kaj je z drugo. Jaz upam, da kmalu zagledam ali pa . Meni je slabo če premalo pijem, če pa pijem skozi po malo vode, je pa ok.Poskusi kaj ti najbolj odgovarja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:22:19
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 sej sem napisala da ga imam šele ob petih, ob sedmih bom pa verjetno na vrsti javim ko pridem domov. hvala ker misliš name sorči no problem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:23:15
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, petyyy, baje proti slabosti pomaga tudi prepečenec
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:24:25
|
|
|
|
Urshy78
|
a mogoče katera slučajno ve če NS opravljajo na Fužinah v ZD?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:29:21
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 a mogoče katera slučajno ve če NS opravljajo na Fužinah v ZD? Jst sem iztega konca pa lahko povprašam
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:33:16
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dober dan iiii Moškra, dva sta , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam meni pa tako slabo da se komaj vlečem Petyyy-nisem zasledila, ali pa sem slabo gledala, koliko si noseča? Ja meni je danes tudi , ampak mi je kisla solata pomagala . Ja videt sta bili dve GV, vendar zaenkrat se vidi samo v eni plod. Lahko da je ena vrečka prazna, saj je za 5 mm manjša od druge. Bomo videli, kaj je z drugo. Jaz upam, da kmalu zagledam ali pa . Meni je slabo če premalo pijem, če pa pijem skozi po malo vode, je pa ok.Poskusi kaj ti najbolj odgovarja. joooj, ja maš prav, pišem neumnosti Kar se tiče nosečnosti, ne vem kaj naj ti rečem. Punkcijo sem mela 9.2., torej se verjetno šteje od takrat, torej 6 tednov , itak pišem neumnosti in je čisto vseeno če napišem še eno
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:33:51
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 a mogoče katera slučajno ve če NS opravljajo na Fužinah v ZD? Jst sem iztega konca pa lahko povprašam sam sem jaz tudi..bila imam danes itak tam UZ, ampak sem firbec in me že prej zanima sem hotela poklicati in povrprašati, pa delajo šele od dveh. hvala vseeno, se ne rabiš trudit, bom tako in tako zvedla danes. sem mislila, če slučajno katera ve.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:36:18
|
|
|
|
Urshy78
|
petyyy, tukaj imaš koledarček za izračun, notri pa vpišeš datum punkcije http://www.ivf.ca/duedate.php
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:44:21
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 petyyy, tukaj imaš koledarček za izračun, notri pa vpišeš datum punkcije http://www.ivf.ca/duedate.php Hvala za povezavo na Fužinah ne delajo NS, sem vprašala sosedo, ki je tudi nosečka in hodi tja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:46:35
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dober dan iiii Moškra, dva sta , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam meni pa tako slabo da se komaj vlečem Petyyy-nisem zasledila, ali pa sem slabo gledala, koliko si noseča? Ja meni je danes tudi , ampak mi je kisla solata pomagala . Ja videt sta bili dve GV, vendar zaenkrat se vidi samo v eni plod. Lahko da je ena vrečka prazna, saj je za 5 mm manjša od druge. Bomo videli, kaj je z drugo. Jaz upam, da kmalu zagledam ali pa . Meni je slabo če premalo pijem, če pa pijem skozi po malo vode, je pa ok.Poskusi kaj ti najbolj odgovarja. joooj, ja maš prav, pišem neumnosti Kar se tiče nosečnosti, ne vem kaj naj ti rečem. Punkcijo sem mela 9.2., torej se verjetno šteje od takrat, torej 6 tednov , itak pišem neumnosti in je čisto vseeno če napišem še eno petyyy -tukaj si lahko izračunaš, vpišeš pa datum punkcije http://www.ivf.ca/duedate.php
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......