loremi
|
vsem hvala za lepe besede moram samo rečt, da ne morem verjet, kako zelo ju pogrešam, kako zelo boli, ko ju več ni, kako zelo ne morem verjet tega in pogrešam napet trebuh, ki je zdej ob dotiku tako prazen in kako zelo sem jezna na neposlušnost mojega dr. ob težavah in nobene kontrole nad možnimi infekcijami, neposlušnost za crkljažo in zakaj me niso obrdžali notri po tistem, ko mi je odtekala voda od neznano kje .... zakaj mora biti sedaj toliko vprašanj, zakaj je vedno vse nejasno in zbegano po tistem, ko se zgodi najslabše? zakaj? zakaj se mi je moralo to zgoditi? zakaj? pa mi vse to ne bo vrnilo mojih sinkov, mojih angelčkov, čeprav je še vedno tako zelo zelo težko sprejeti dejstvo, da ju ni več, da me v letošnjem poletju ne bo z vozičkom na balkonu, da ne bo ... nčesar z njima, le svečki na grobu zdej sem dobila še vnetje prsi, strašno so se napele, so trde in zelo boli, pit ne smem nič, hladim si jih in upam, da kmalu popusti, ker tri dni že tako močno boli in ta mlekec, ki se mi sedaj vpija na cunje, je za moja fantka, mnogo prekmalu in onadva ga nista deležna včeraj je minil prvi dan, da nisem zgubila zavesti ... prej sem jo vsaj 2x na dan, tako zelo mi je bilo slabo in tako zelo se mi je vrtelo ... da sem enostavno zgubila zavest in vsakič mi je bilo hudo, da sem se spet zbudila, ker se najraje nebi več se bom umaknila, da ne bom svoje žalosti utapljala tu, le še to sem želela napisal hvala vsem za lepe besede