|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
19.3.2010 7:51:10   
Urshy78
jutro user posted image

sem se ravnokar naročila pri dr. Pušenjaku, NS imam 15.4.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
19.3.2010 8:57:39   
mojškra
user posted image user posted image user posted image -to pa se kar hitro zdaj odvija. No boš bi naslednji teden povedala telefonsko številkouser posted image user posted image . Joj še en teden.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
19.3.2010 9:01:11   
loremi
vsem hvala za lepe besede
user posted image user posted image user posted image user posted image
moram samo rečt, da ne morem verjet, kako zelo ju pogrešam, kako zelo boli, ko ju več ni, kako zelo ne morem verjet tega in pogrešam napet trebuh, ki je zdej ob dotiku tako prazen in kako zelo sem jezna na neposlušnost mojega dr. ob težavah in nobene kontrole nad možnimi infekcijami, neposlušnost za crkljažo in zakaj me niso obrdžali notri po tistem, ko mi je odtekala voda od neznano kje .... zakaj mora biti sedaj toliko vprašanj, zakaj je vedno vse nejasno in zbegano po tistem, ko se zgodi najslabše? zakaj? zakaj se mi je moralo to zgoditi? zakaj? pa mi vse to ne bo vrnilo mojih sinkov, mojih angelčkov, čeprav je še vedno tako zelo zelo težko sprejeti dejstvo, da ju ni več, da me v letošnjem poletju ne bo z vozičkom na balkonu, da ne bo ... nčesar z njima, le svečki na grobu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem dobila še vnetje prsi, strašno so se napele, so trde in zelo boli, pit ne smem nič, hladim si jih in upam, da kmalu popusti, ker tri dni že tako močno boli user posted image  in ta mlekec, ki se mi sedaj vpija na cunje, je za moja fantka, mnogo prekmalu in onadva ga nista deležna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj je minil prvi dan, da nisem zgubila zavesti ... prej sem jo vsaj 2x na dan, tako zelo mi je bilo slabo in tako zelo se mi je vrtelo ... da sem enostavno zgubila zavest in vsakič mi je bilo hudo, da sem se spet zbudila, ker se najraje nebi več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom umaknila, da ne bom svoje žalosti utapljala tu, le še to sem želela napisal
hvala vsem za lepe besede

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
19.3.2010 9:23:39   
Fargesia
Loremi, vsak dan pomislim nate...šokirana sem nad vsem in zelo žalostna...jokam s teboj...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
19.3.2010 9:40:25   
S*
Loremi, draga moja kako hudo mi je ko pomislim nate in na vse stvari, ki so se ti zgodile, pa se ne bi smele. Nimam besed, s katerimi bi te potolažila...
user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
19.3.2010 9:47:37   
S*
Bit user posted image  user posted image  user posted image lepo je brati take novice po pregledu. Koliko časa pa je bila še vidna prazna vrečka? Pri meni se je v 8 tednu še videla, ampak je bila že precej manjša in upam da se bo resorbirala brez krvavitev.

Fargi, nobel voziček i like it!

Urshy lepo da user posted image raste, kdaj imaš pa naslednji pregled?

Jaz grem pa zdaj počasi do mame na čajček in še na kosilo se bom prišlepalauser posted image .
Lep dan vam želim!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.3.2010 9:54:56   
mojškra
LOREMI- nikar se ne umikaj s foruma, prav je da utapljaš žalost, prav je da napišeš kaj ti leži na srcu, zato smo vse me tukaj in ti stojimo ob strani. Tvoja bolečina je neizmerna, in res je da je toliko zakajev-na katere verjetno ne boš dobila odgovora.

Moraš se zjokati, moraš žalovati, vendar nikar ne žaluj sama.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.3.2010 10:08:24   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Bit user posted image  user posted image  user posted image lepo je brati take novice po pregledu. Koliko časa pa je bila še vidna prazna vrečka? Pri meni se je v 8 tednu še videla, ampak je bila že precej manjša in upam da se bo resorbirala brez krvavitev.

hnmm sedaj sem v 17 T 5/7 in je ni videt več.... v 15 T 2/7 ko sem imela AC je bila še vidna..

S* ti kar veliko počivaj, res počivaj....pa bo šlo boš vidla...1 mesec sem počivala...samo kosilo sem skuhala..vse ostalo je moj dragi naredil.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.3.2010 10:10:56   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

LOREMI- nikar se ne umikaj s foruma, prav je da utapljaš žalost, prav je da napišeš kaj ti leži na srcu, zato smo vse me tukaj in ti stojimo ob strani. Tvoja bolečina je neizmerna, in res je da je toliko zakajev-na katere verjetno ne boš dobila odgovora.

Loremi spet user posted image , nimam besed za tvojo izgubo. Vendar kot je napisala Mojškra, ne izoliraj se, napiši še kaj, čez čas bo lažje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.3.2010 10:13:54   
bit
Loremi...draga ...sploh ne vem kje naj začnem in kje končam ....vsakič ko pomislim nate me tako zaboli v srčku...kako mora šele tebe, tvojega, tvoje domače.  Zjoči se, zli bolečino ven, a nikakor ne žaluj sama. Ko se boš lahko se veliko pogovarjaj... boš vidla da ti bo lažje.
Pa nikar ne misli da nas moriš s svojo bolečino... RR jeve tete smo v dobrem in slabem.
Oglasi se še kaj ...ko se boš lahkouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.3.2010 10:15:30   
bit
Dobro jutro,

en user posted image za vsako.

lep petek vam želimuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
19.3.2010 10:40:05   
BarbiG
Loremi, ni dneva, da ne bi pomislila nate in tvojo bolečino. Ti kar izjoči oz. izpiši svojo bolečino tukaj gor, samo ne zapiraj se vase. Ne žaluj sama. Me tukaj gor smo s tabo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
19.3.2010 10:46:11   
tejalea
Loremi, mislim nate!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
19.3.2010 12:14:32   
lana70
Drage moje, vsem skupaj en lep dan in božajte bušije, jaz ga pogrešam.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
19.3.2010 12:20:13   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Lana kako ste..uživate, spite....? Živa je pridna..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
19.3.2010 12:49:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Lana kako ste..uživate, spite....? Živa je pridna..user posted image user posted image user posted image

..punce, ti otroci so res dar.....krasno nam je in ne zamenjam te vloge za nič na svetu!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.3.2010 12:57:50   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: bit

..punce, ti otroci so res dar.....krasno nam je in ne zamenjam te vloge za nič na svetu!

kar solzne očke sem dobila..tako lepo si napisala...si že božam bušija...user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.3.2010 15:19:03   
Reby
loremi - draga moja, vsak dan mislim nate. Nikar ne zapuščaj foruma, izlij tukaj svojo bolečino in čustva, lažje ti bo user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila na liniji z Vitaebello - ni več v bolnici, pričakuje 2 fantiča in v 35. tednu ji bodo naredili CR - to je čez cca. 4 tedne user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.3.2010 15:34:54   
gasilka
Pozdravljene!

Loremi ZELO ZELO mi je hudo  moje sožalje in drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo na morfologiji zvedeli da je vse o.k. lepo rasteta  in se razvijata. Za enega user posted image je 100% da bouser posted image ,drugauser posted image pa naj bi bila user posted image ,saj ni dobo pokazala tako da bomo v skrajnem primeru imeli 2user posted image .
Pa sej sploh mi ni važno kaj bo samo da bosta oba živa in zdrava. Naslednji pregled imam 2.4.,sedaj bom bol pogosta pri ginekologu in to na 14 dni .Lepo skrbijo zameuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.3.2010 15:42:58   
pikovit
Draga moja Loremi,ostala sem brez besed ob prebiranju tvojega posta.Ne vem kaj naj ti rečem,ampak želim ti,da čim prej okrevaš od tako hudega šoka in vedi,da sem/smo ti vedno na razpolago.

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.3.2010 18:30:46   
Tanja_Jes

Sem vedla da ga boš pogrešala user posted image , sej si si pustila nekaj plusa, buši maš verjetno še zmeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem žleht user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.3.2010 18:37:31   
Tanja_Jes
Ko že govorite o kilah...jest sem se v 14 dneh zredila za 3 kg user posted image , ko sem šla na kontrolo zaradi urina, mi je G predlagala dieto, nič sladkega in sladkanih sokov in čim manj slano hrano user posted image ...no vse skup imam +5 ...a je to preveč za 20 tednov user posted image user posted image user posted image Pa res imam mal "boljši" apetit user posted image user posted image user posted image
Pa morfologijo sva prestavile na 31.3, je rekla da se bo bolje videlo takrat.

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.3.2010 19:46:17   
lana70
.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Sem vedla da ga boš pogrešala user posted image , sej si si pustila nekaj plusa, buši maš verjetno še zmeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem žleht user posted image user posted image

..neki...kr pošteno, sam brcik ni več...sem pa oprezno pogledala v porodnišnici, če imam samo jaz takega kot da sem v 5 mesecu....user posted image user posted image , no, sem se odahnila, so bile ene še bolj zajetne kot jaz...user posted image user posted image ...imam pa -10 kg. Še 10 je viška, pa me sploh ne skrbi user posted image .

< Sporočilo je popravil lana70 -- 19.3.2010 19:47:03 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.3.2010 19:50:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Se povsem strinjam z Mojškro!!! Ti kar napiši...saj tista, ki ne bo želela brat...pač ne bo prebrala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
20.3.2010 8:29:15   
mojškra

.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

..neki...kr pošteno, sam brcik ni več...sem pa oprezno pogledala v porodnišnici, če imam samo jaz takega kot da sem v 5 mesecu....user posted image user posted image , no, sem se odahnila, so bile ene še bolj zajetne kot jaz...user posted image user posted image ...imam pa -10 kg. Še 10 je viška, pa me sploh ne skrbi user posted image .

Kilogramčki gredo tako hitro dol, ko se začnejo otroci kobacati in delati prve korake, jaz se spomnim, da je šlo tik tak, potem sem bila še bolj suha kot pred zanositvijo. No zdaj ko pa nisem več tako mlada user posted image , pa bodo potlje kilogramčki težje šli dol, ampak se sploh ne sekiram, prav je tako, da bi bila le zavaljena, samo da bodo otročki zdravi in veseli prijokali na svet.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

DUDA
nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!