|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
16.3.2010 14:02:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bit

sporočam vam da me je ravno kar klicala prim. Brezigarjeva in dokončno potrdila da so testi AC taki kot morajo biti. 

Bit, tebi pa čestitke za dobro  opravljene teste user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.3.2010 14:15:23   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Bit, me veseli, da je rezultat AC tak kot mora bit. Zdej pa z optimizmom naprej.

Sem čist out, sploh ne morem nič več napisat.

tut jst ....je tko krivično..user posted image   user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.3.2010 14:16:22   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: bit

sporočam vam da me je ravno kar klicala prim. Brezigarjeva in dokončno potrdila da so testi AC taki kot morajo biti. 

Bit, tebi pa čestitke za dobro  opravljene teste user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image
nate pa nisem pozabla...dogovor veljauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.3.2010 14:48:28   
lana70
Joj, loremi, ne morem verjeti, da se je to zgodilo, jočem kot dež, pa to ni res user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.3.2010 15:38:31   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Ne morem nič pametnega napisati, ampak samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.3.2010 16:00:01   
Tanja_Jes
Loremi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal. Moje sožalje user posted image user posted image Me je čist pretreslo! Si ne morem niti predstavljati kakšna žalost te je doletela user posted image user posted image . Toliko smo upale da bo vse ok, da se vse lepo izteče... Drži se Loremi, bodi močna ... 

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.3.2010 17:34:25   
Petyyyy
Loremi  tvoja žalost  in nesreča me je tako potrla, da sem se morala najprej pomiriti, želim ti, da najdeš moč v sebi in preboliš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Z malce slabo vestjo, pa vam z veseljem sporočam da smo danes uvideli user posted image , drugemu žal ni uspelo. Precej živahno bitjece in veliko 8mmuser posted image .

Mojškra, kako pa ti?

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.3.2010 18:33:48   
mojškra
Petyyy- super za user posted image , žal da drugemu ni uspelo. Kako se zdaj počlutiš, ko si zagledala srčka? Si vzela slikico domov?

Jaz sem super, počutim se kot da nisem user posted image , tako dobro, da me to že skrbi, saj sem imela pred 1 tednom slabosti, krče, nisem mogla jesti čokalad, piti kave, zdaj pa ni problema, lahko vse. Moja mami je rekla da zaradi tega, ker sem zdaj bolj sproščena, jaz pa upam da je temu res tako, in da preživim čimbolj do 26.3, ko bom imela ultrazvok in da takrat zagledam user posted image aliuser posted image user posted image

Mi lahko poveš koliko si imela beto ko si šla na krvnega?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 16.3.2010 18:41:53 >

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.3.2010 19:27:46   
Urshy78
Petyyy, čestitke za enega user posted image user posted image si se že naročila za pregled pri svoji G?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.3.2010 19:29:28   
Urshy78
mojškra, glede na beto je pa težko rečt ali bo en ali dva user posted image . una punca, ki je imela isti dan punkcijo in ET kot jaz, je imela beto 2400, jaz 1300, pa se je kljub temu prijela samo ena pikica.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.3.2010 19:33:02   
mojškra
Urshy- ja, veš zakaj me je zanimalo,  ker je kolegica imela 2800, in se mi zdi to ful veliko.  Pustimo se presenetiti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.3.2010 19:45:47   
hermy1
Loremi, naj ti tvoji angelčki pomagajo...če ne sedaj takoj, pa čez čas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.3.2010 21:17:42   
Petyyyy
Seveda sem vzela slikico, mali rižekuser posted image user posted image

naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva user posted image .

Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.3.2010 7:48:53   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva user posted image .

Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti.

Moja beta je bila 2361, pa imamo eno user posted image user posted image . Sva si tudi želela dva, da bi ne bil edinček/ka (za dva pa ne bo "časa"), ko pa berem in poslušam zgodbe, ki se odvijajo pri dvojčkih user posted image , sem pa po svoje zelo srečna, da je le eden,...ker možnosti, da ob na koncu vse vredu, so pa dosti večje.
Vso srečo Petyyyy!  

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.3.2010 8:02:44   
mojškra

Petyyy- no pri men pa je malce obratno, sprva mi je bilo slabo (ko še sploh nisem vedla da sem noseča, pa kave nisem smela piti), potem pa so se znaki potuhnili. No danes zjutraj pa mi je prav lepo user posted image . Upam, da mi kasneje ne bo preveč, ker še predavam zraven, in ne bi bilo ravno luštno da na konferenci kakšnega bruhca spustim user posted image user posted image user posted image . Ja saj je bolje po malo jesti, pa pravijo da proti slabosti pomaga ingverjev ali malin čajuser posted image user posted image user posted image  ali pa kar voda. Skratka tolažimo se, da je slabost le prve tri mesece user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.3.2010 8:05:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Moja beta je bila 2361, pa imamo eno user posted image user posted image . Sva si tudi želela dva, da bi ne bil edinček/ka (za dva pa ne bo "časa"), ko pa berem in poslušam zgodbe, ki se odvijajo pri dvojčkih user posted image , sem pa po svoje zelo srečna, da je le eden,...ker možnosti, da ob na koncu vse vredu, so pa dosti večje.
Vso srečo Petyyyy!  

No si imela kar visoko beto, jaz sem imela 2034, bomo videli kaj bo, vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.3.2010 8:39:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

...........vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo.

Ja, te čisto razumem user posted image ,...meni je še do tega petka daleč...ko koooooooončno spet vidim našega user posted image !

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.3.2010 8:53:27   
mojškra

...........vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo.

Ja, te čisto razumem user posted image ,...meni je še do tega petka daleč...ko koooooooončno spet vidim našega user posted image !

hermy- še dve noči user posted image , pa ga boš zagledala. Kdaj imaš rok?Sem prav videla, v avgustu?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.3.2010 9:24:17   
hermy1

hermy- še dve noči user posted image , pa ga boš zagledala. Kdaj imaš rok?Sem prav videla, v avgustu?

Srečni 18.8.2010 user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
17.3.2010 9:31:17   
mojškra
Ful fajn, jaz pa sem prvega imela točno en mesec kasneje -v septembru, pa točno na rok sem rodila.user posted image user posted image . To so dobri meseci, ker je lahko še dolgo lepo vreme, tako za sprehode. 

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
17.3.2010 9:41:48   
hermy1

Ful fajn, jaz pa sem prvega imela točno en mesec kasneje -v septembru, pa točno na rok sem rodila.user posted image user posted image . To so dobri meseci, ker je lahko še dolgo lepo vreme, tako za sprehode. 

Devičke so krasne...moj mož je bil...res čudovit človek!!!  Sem si želela bika ali pa devičko, zdaj bo pa user posted image !
Le srečno naj že pride user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.3.2010 10:09:10   
mojškra

Devičke so krasne...moj mož je bil...res čudovit človek!!!  Sem si želela bika ali pa devičko, zdaj bo pa user posted image !
Le srečno naj že pride user posted image  user posted image  user posted image !!!

Mi smo doma vsi trije devičke, z možem avgustovske, sin pa septemberska (te so baje gajsne-ampak zaenkat še ne kaže user posted image ). Ne vem, ali je to ok, toliko devic na kupu, no če bo vse kot mora biti, in bom lahko postala srečna mamica, bomo zdaj presekali s škorpijonom user posted image user posted image , ki bo pičil, če device ne bodo pridneuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.3.2010 10:25:48   
Goldy
mojškra in hermy - še ena devica se javljauser posted image  (18.9.), ki ima levčka za moža in za hčerko malo dvojčico.user posted image  Pa smo vsi takoooo fajn ljudje.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.3.2010 10:55:22   
tejalea
Petyyy - čestitke za user posted image !
Jaz sem imela beto melček čez 2000, pa imamo dva, ke še pridno čakata v trebuhu user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.3.2010 11:00:17   
Reby

Hermy, lahko pa da bo devička, kaj pa veš. Moj naj bi bil levček, potem pa je prišel 10 dni kasneje in devička, kot moj mož user posted image Jaz sem pa lev.

bit - čestitke za AC, super, da je vse ok user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?