Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 14:02:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočam vam da me je ravno kar klicala prim. Brezigarjeva in dokončno potrdila da so testi AC taki kot morajo biti. Bit, tebi pa čestitke za dobro opravljene teste
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 14:15:23
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Bit, me veseli, da je rezultat AC tak kot mora bit. Zdej pa z optimizmom naprej. Sem čist out, sploh ne morem nič več napisat. tut jst ....je tko krivično..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 14:16:22
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočam vam da me je ravno kar klicala prim. Brezigarjeva in dokončno potrdila da so testi AC taki kot morajo biti. Bit, tebi pa čestitke za dobro opravljene teste Hvala nate pa nisem pozabla...dogovor velja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 14:48:28
|
|
|
|
lana70
|
Joj, loremi, ne morem verjeti, da se je to zgodilo, jočem kot dež, pa to ni res .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 15:38:31
|
|
|
|
lučka 25
|
Ne morem nič pametnega napisati, ampak samo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 16:00:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Loremi.... zelo mi je žal. Moje sožalje Me je čist pretreslo! Si ne morem niti predstavljati kakšna žalost te je doletela . Toliko smo upale da bo vse ok, da se vse lepo izteče... Drži se Loremi, bodi močna ...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 17:34:25
|
|
|
|
Petyyyy
|
Loremi tvoja žalost in nesreča me je tako potrla, da sem se morala najprej pomiriti, želim ti, da najdeš moč v sebi in preboliš. Z malce slabo vestjo, pa vam z veseljem sporočam da smo danes uvideli , drugemu žal ni uspelo. Precej živahno bitjece in veliko 8mm . Mojškra, kako pa ti?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 18:33:48
|
|
|
|
mojškra
|
Petyyy- super za , žal da drugemu ni uspelo. Kako se zdaj počlutiš, ko si zagledala srčka? Si vzela slikico domov? Jaz sem super, počutim se kot da nisem , tako dobro, da me to že skrbi, saj sem imela pred 1 tednom slabosti, krče, nisem mogla jesti čokalad, piti kave, zdaj pa ni problema, lahko vse. Moja mami je rekla da zaradi tega, ker sem zdaj bolj sproščena, jaz pa upam da je temu res tako, in da preživim čimbolj do 26.3, ko bom imela ultrazvok in da takrat zagledam ali Mi lahko poveš koliko si imela beto ko si šla na krvnega?
< Sporočilo je popravil mojškra -- 16.3.2010 18:41:53 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 19:27:46
|
|
|
|
Urshy78
|
Petyyy, čestitke za enega si se že naročila za pregled pri svoji G?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 19:29:28
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, glede na beto je pa težko rečt ali bo en ali dva . una punca, ki je imela isti dan punkcijo in ET kot jaz, je imela beto 2400, jaz 1300, pa se je kljub temu prijela samo ena pikica.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 19:33:02
|
|
|
|
mojškra
|
Urshy- ja, veš zakaj me je zanimalo, ker je kolegica imela 2800, in se mi zdi to ful veliko. Pustimo se presenetiti.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 19:45:47
|
|
|
|
hermy1
|
Loremi, naj ti tvoji angelčki pomagajo...če ne sedaj takoj, pa čez čas .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.3.2010 21:17:42
|
|
|
|
Petyyyy
|
Seveda sem vzela slikico, mali rižek naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva . Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 7:48:53
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Seveda sem vzela slikico, mali rižek naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva . Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti. Moja beta je bila 2361, pa imamo eno . Sva si tudi želela dva, da bi ne bil edinček/ka (za dva pa ne bo "časa"), ko pa berem in poslušam zgodbe, ki se odvijajo pri dvojčkih , sem pa po svoje zelo srečna, da je le eden,...ker možnosti, da ob na koncu vse vredu, so pa dosti večje. Vso srečo Petyyyy!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 8:02:44
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Seveda sem vzela slikico, mali rižek naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva . Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti. Petyyy- no pri men pa je malce obratno, sprva mi je bilo slabo (ko še sploh nisem vedla da sem noseča, pa kave nisem smela piti), potem pa so se znaki potuhnili. No danes zjutraj pa mi je prav lepo . Upam, da mi kasneje ne bo preveč, ker še predavam zraven, in ne bi bilo ravno luštno da na konferenci kakšnega bruhca spustim . Ja saj je bolje po malo jesti, pa pravijo da proti slabosti pomaga ingverjev ali malin čaj ali pa kar voda. Skratka tolažimo se, da je slabost le prve tri mesece .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 8:05:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Seveda sem vzela slikico, mali rižek naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva . Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti. Moja beta je bila 2361, pa imamo eno . Sva si tudi želela dva, da bi ne bil edinček/ka (za dva pa ne bo "časa"), ko pa berem in poslušam zgodbe, ki se odvijajo pri dvojčkih , sem pa po svoje zelo srečna, da je le eden,...ker možnosti, da ob na koncu vse vredu, so pa dosti večje. Vso srečo Petyyyy! No si imela kar visoko beto, jaz sem imela 2034, bomo videli kaj bo, vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 8:39:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra ...........vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo. Ja, te čisto razumem ,...meni je še do tega petka daleč...ko koooooooončno spet vidim našega !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 8:53:27
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra ...........vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo. Ja, te čisto razumem ,...meni je še do tega petka daleč...ko koooooooončno spet vidim našega ! hermy- še dve noči , pa ga boš zagledala. Kdaj imaš rok?Sem prav videla, v avgustu?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 9:24:17
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra hermy- še dve noči , pa ga boš zagledala. Kdaj imaš rok?Sem prav videla, v avgustu? Srečni 18.8.2010 !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 9:31:17
|
|
|
|
mojškra
|
Ful fajn, jaz pa sem prvega imela točno en mesec kasneje -v septembru, pa točno na rok sem rodila. . To so dobri meseci, ker je lahko še dolgo lepo vreme, tako za sprehode.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 9:41:48
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Ful fajn, jaz pa sem prvega imela točno en mesec kasneje -v septembru, pa točno na rok sem rodila. . To so dobri meseci, ker je lahko še dolgo lepo vreme, tako za sprehode. Devičke so krasne...moj mož je bil...res čudovit človek!!! Sem si želela bika ali pa devičko, zdaj bo pa ! Le srečno naj že pride !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 10:09:10
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Ful fajn, jaz pa sem prvega imela točno en mesec kasneje -v septembru, pa točno na rok sem rodila. . To so dobri meseci, ker je lahko še dolgo lepo vreme, tako za sprehode. Devičke so krasne...moj mož je bil...res čudovit človek!!! Sem si želela bika ali pa devičko, zdaj bo pa ! Le srečno naj že pride !!! Mi smo doma vsi trije devičke, z možem avgustovske, sin pa septemberska (te so baje gajsne-ampak zaenkat še ne kaže ). Ne vem, ali je to ok, toliko devic na kupu, no če bo vse kot mora biti, in bom lahko postala srečna mamica, bomo zdaj presekali s škorpijonom , ki bo pičil, če device ne bodo pridne
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 10:25:48
|
|
|
|
Goldy
|
mojškra in hermy - še ena devica se javlja (18.9.), ki ima levčka za moža in za hčerko malo dvojčico. Pa smo vsi takoooo fajn ljudje.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 10:55:22
|
|
|
|
tejalea
|
Petyyy - čestitke za ! Jaz sem imela beto melček čez 2000, pa imamo dva, ke še pridno čakata v trebuhu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.3.2010 11:00:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Devičke so krasne...moj mož je bil...res čudovit človek!!! Sem si želela bika ali pa devičko, zdaj bo pa ! Le srečno naj že pride !!! Hermy, lahko pa da bo devička, kaj pa veš. Moj naj bi bil levček, potem pa je prišel 10 dni kasneje in devička, kot moj mož Jaz sem pa lev. bit - čestitke za AC, super, da je vse ok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?