Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:48:10
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dober dan iiii Moškra, dva sta , sicer si izvedela neplansko, pa vendar, čestitam meni pa tako slabo da se komaj vlečem Petyyy-nisem zasledila, ali pa sem slabo gledala, koliko si noseča? Ja meni je danes tudi , ampak mi je kisla solata pomagala . Ja videt sta bili dve GV, vendar zaenkrat se vidi samo v eni plod. Lahko da je ena vrečka prazna, saj je za 5 mm manjša od druge. Bomo videli, kaj je z drugo. Jaz upam, da kmalu zagledam ali pa . Meni je slabo če premalo pijem, če pa pijem skozi po malo vode, je pa ok.Poskusi kaj ti najbolj odgovarja. joooj, ja maš prav, pišem neumnosti Kar se tiče nosečnosti, ne vem kaj naj ti rečem. Punkcijo sem mela 9.2., torej se verjetno šteje od takrat, torej 6 tednov , itak pišem neumnosti in je čisto vseeno če napišem še eno petyyy -tukaj si lahko izračunaš, vpišeš pa datum punkcije http://www.ivf.ca/duedate.php pravi 7 tednov in dva dni
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:52:09
|
|
|
|
mojškra
|
petyyy- tako je . Jaz se imela punkcijo pa 10 dni za tabo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 13:53:08
|
|
|
|
mojškra
|
Zdaj grem krompir lupit za mojga lumpa ko pride iz šole, grem pa ga lupit ven na terasu,na sončka. Pa pa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 17:26:12
|
|
|
|
bit
|
Evo me iz pregleda in sprehoda... vse ok.... sam je mali spal...se mu ni dalo nekaj prekopicovat v mojem trebuhu... G je ful zadovoljna z mojo nosečnostjo predvsem z ledvicami... drugega otročka se ne vidi več, tako da ni več nevarnosti za krvavitve. pa pohvalila me je ..sem se zredila od začetka do sedaj samo 2,5 kg jupi nič bat imam zaloge od prej tko naslednji pregled imam 16.4 morfologijo... 28.4 cukr test, bljak 29.4 pregled kje ste ostale nosečke...se vam je tipkovnica pokvarla al kaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 17:53:16
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, super za pregled jaz sem pa vozek naročila...je s poštnino vred 100 evrov cenej kot pri nas... takale barva...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:16:39
|
|
|
|
bit
|
lep, men tut lepe barve... rjava z oranžno zmagovalna kombiunacija.... a je hartan? kje pa si ga naročila?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:17:42
|
|
|
|
mojškra
|
bit- . Super. Samo toliko si se zredila? Joj, jaz sem se že zdaj 1,5 kg zredila. Imam eno vprašanje, ker nisem sledila vsemu glede "drugega otročka se ne vidi več, tako da ni več nevarnosti za krvavitve". Je drugi plod umrl, in si imela krvavitve zaradi tega? Mislim zato, ker so meni rekli, da lahko imam krvavitve zaradi tega, ker drugi plod malce nagaja. Brez zamere če sem te kaj narobe vprašala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:20:24
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, super za pregled jaz sem pa vozek naročila...je s poštnino vred 100 evrov cenej kot pri nas... takale barva... FUL DOBRA BARVA-res mi je vščeč
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:34:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit lep, men tut lepe barve... rjava z oranžno zmagovalna kombiunacija.... a je hartan? kje pa si ga naročila? jp, hartan je... tukile sem naročila... http://www.babyonlineshop.de/frame.php?prodid=1001020013
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 18.3.2010 18:36:26 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:36:02
|
|
|
|
Fargesia
|
pa neki ste o kilah govorile...jaz sem tud na 2 plusa...sam od prej je bla zaloga...s 85-86 sem štartala postopek, se v postopku nisem nič zredila, pol zarad bruhanja in slabosti prišla na 82,6...zdej sem pa na 87...tko da brez minusa sem se zredila za cca 2 kile..
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:36:37
|
|
|
|
Reby
|
Fargi - super si se odločla, ful lepe barve vozek bit - pridna, pridna. Torej lahko planiram za 16.4., 28.4. al 29.4., hehe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:37:05
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pa neki ste o kilah govorile...jaz sem tud na 2 plusa...sam od prej je bla zaloga...s 85-86 sem štartala postopek, se v postopku nisem nič zredila, pol zarad bruhanja in slabosti prišla na 82,6...zdej sem pa na 87...tko da brez minusa sem se zredila za cca 2 kile.. Kje pa maš ti te kile
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:37:25
|
|
|
|
Fargesia
|
mal me sam matra da nisem prezgodnja...glede na to da sem "šele" v 24.tednu...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:37:59
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pa neki ste o kilah govorile...jaz sem tud na 2 plusa...sam od prej je bla zaloga...s 85-86 sem štartala postopek, se v postopku nisem nič zredila, pol zarad bruhanja in slabosti prišla na 82,6...zdej sem pa na 87...tko da brez minusa sem se zredila za cca 2 kile.. Kje pa maš ti te kile ha ha ha...na jeziku! a si vse slikce pogledala? okol trebuha so...že od prej...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:40:10
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ha ha ha...na jeziku! a si vse slikce pogledala? okol trebuha so...že od prej... Jaz nč ne vidim Men se itak zdej vse suhe in shujšane zdijo, ko mam še kr 10 plusa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:43:39
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ha ha ha...na jeziku! a si vse slikce pogledala? okol trebuha so...že od prej... Jaz nč ne vidim Men se itak zdej vse suhe in shujšane zdijo, ko mam še kr 10 plusa ja, na kok podlage!? prekašam te kakor koli se obrneš!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:43:45
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Imam eno vprašanje, ker nisem sledila vsemu glede "drugega otročka se ne vidi več, tako da ni več nevarnosti za krvavitve". Je drugi plod umrl, in si imela krvavitve zaradi tega? Mislim zato, ker so meni rekli, da lahko imam krvavitve zaradi tega, ker drugi plod malce nagaja. Brez zamere če sem te kaj narobe vprašala. nobeno vprašanje ni napačno... pri meni je bilo takole: pred prvim UZ sem letela na urgenco (krvavitve) potrditev nosečnosti prijela sta se oba, obema je bil srček, primerno velika nosečnost 6T pregled pri dr.Rešu vse o.k. 6T 3/7 prvi pregled pri G 8T 6/7 pri enem plodu ni bilo več utripa G mi je svetovala počitek bolniško mi je odprla in vsake 14 dni kontrola, upali sva da ne zakrvavim ker bi bila nevarnost da odplakne še tadrugega. moja krvavitev ni imela posledic za odmrtje ploda, G pravi da je odmrtje ploda v zgodnji nosečnosti največkrat zaradi genskih napak. ti kar mirno.... meni so na Urgenci rekli da je lahko posledica hematoma ki se lahko naredi zaradi punkcije huhh sem se razpisala... upam da sem ti kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:48:55
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Fargi - super si se odločla, ful lepe barve vozek bit - pridna, pridna. Torej lahko planiram za 16.4., 28.4. al 29.4., hehe jap ..28.4 ziher ker imam sam cukr test ob 7 zjutraj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:49:12
|
|
|
|
mojškra
|
BIT- hvala, si mi pomagala. Meni se srčki še niso vidli. Upam da ga čez en teden vidim. No fajn, da se je dobro izteklo a ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 18:55:55
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pa neki ste o kilah govorile...jaz sem tud na 2 plusa...sam od prej je bla zaloga...s 85-86 sem štartala postopek, se v postopku nisem nič zredila, pol zarad bruhanja in slabosti prišla na 82,6...zdej sem pa na 87...tko da brez minusa sem se zredila za cca 2 kile.. pol sva pa bllizu midva z kilami...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 20:21:11
|
|
|
|
Urshy78
|
evo mene doma. vse ok, tikataka, veliki smo 17 mm. jutri se pa naročim na NS. in ne vem ali naj grem v Domžale ali v Dravlje? kakšen nasvet? hvala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 21:17:13
|
|
|
|
Fargesia
|
urshy, kaj pa vem...men je strahova kul. ne vem pa kako je na NS v dravljah...verjetno odvisno od tega kdo ti dela...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.3.2010 21:19:25
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 evo mene doma. vse ok, tikataka, veliki smo 17 mm. jutri se pa naročim na NS. in ne vem ali naj grem v Domžale ali v Dravlje? kakšen nasvet? hvala čestitam za srčka... . hmm pokliči na oba konca..tam kjer boš prej pojdi....Strahove ne poznam..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.3.2010 6:57:40
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 evo mene doma. vse ok, tikataka, veliki smo 17 mm. jutri se pa naročim na NS. in ne vem ali naj grem v Domžale ali v Dravlje? kakšen nasvet? hvala -je pa zrastel otroček kar velik . Sam da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.3.2010 7:23:25
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia urshy, kaj pa vem...men je strahova kul. ne vem pa kako je na NS v dravljah...verjetno odvisno od tega kdo ti dela... No, jaz sem bila pri dr. Reševi v Dravljah, pa nisem bila najbolj zadovoljna...res je, da nič ni šlo kot bi moralo (zaradi težav z mehurjem sem že takrat imela polnega in je težko videla)...se mi pa zdi, da zna biti v njej malo očetovega...če ima dober dan, da je krasna, sicer pa, pri naju bi rekla malo odmaknjena. Čist moje mnenje in občutki.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......