|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
16.3.2010 9:11:42   
tejalea
Lana, dobra porodna zgodba, drugič pa pico raje opusti user posted image
BArbiG: sem imela vnetje tudi v prejšnji nosečnosti tak čas, pa smo pozdravili. Ko smoprišli domov s ta malo, pa ni napredovala na teži, smo šli čez 14 dni v bolnico, kjer so ugotovili da ima je imela uroinfekt? Nalezljivo? No imela ga je samo takrat in nikoli več.
Tudi jaz že pogrešam Loremi user posted image
Vsem novim user posted image  pa dobrodošlica!
lp
teja

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
16.3.2010 9:17:39   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse se je začelo v nedeljo zjutraj ... z blagimi krči ... pa po vseh izkušnjah tega časa sem rekla ... no spet in počivala ... ampak pričela krvaveti, zelo zelo ... vložek je bil prepojen v parih minutah ... krči so bli vedno močnejši in ugotovila sem, da z vedno krajšimi razmaki, bolelo je že zelo ... in vedela sem, da so popadki ... še zadnjič v tej nosečnosti urgenca in besede zdravnice, ki tako bolijo ... vidim popkovnico, odprta ste 4 cm, še zadnjič na enkranu uz-ja vidim premike rokic nogic, celega teleščka in bitje srčkov obeh sončkov in to imam še vedno pred očmi in slišim bitje srčkov ... odpeljejo me na oddelek in popadki so tako hudi ... 0% možnosti je bilo, da se kateri moj sonček obdrži, ampak ker niso vedeli, kaj se lahko zgodi, mi niso dali ničesar proti bolečinam, le boscopan ... nemogoče je opisat, ko sem čutila, da je prvi moj sonček na poti na svet ... obup in groza ... pa popadki niso popustli in zdravnica je rekla, da je samo še vprašanje časa za drugega ... po parih popadkih sem čutila, kako se je pomaknil navzdol in po poti na svet .... še drugič sem izgubila dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... dva dni prej sem rekla fantu ... veš, midva imava fantka, vem, a je tako ... in res sta bila ... ob prezgodnjem porodu oz. splavu sem imela hvalabogu ob sebi fanta in mami ... sledila je abrazija in tam težave, ker sem se po začetku delovanja anestezije menda pričela trest in trzat, posledila živcev, bolečin in groze in zelo težko so me stabilizirali, poleg tega je bila maternica zelo velika in dr. ni vedela, če je poseg opravila dobro ... po posegu pride do mene in reče ... drugič noseča z dvojčki, pa vam niso naredili cerkljaže takoj po zanositvi? katerega dr. pa imate? aha, dr. tomaževič, ja on je pa v nosečnostih bolj tako ... pa še nazadnje, ko mi je odtekala tista voda, sem rekla, naj me zadržijo in naredijo cerkljažo, klicala dr., ampak neuspeh ... zakaj se je to zgodilo, ne ve nihče, je prišlo do infekta, so bile že prej težave, ki bi jih bilo treba odpravljat, ne smatrat le kot rizično nosečnost? možno ... bi se dalo preprečit? tudi ne ve nihče ... vedo samo, da sta bila sinčka zdrava in čutila sem, kdaj so prerezali popkovnici ... in vedela, da imata poslednjič bitje malih srčkov ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v podpis sem dobila papir, na katerem piše, da ju bodo kot prezgodaj rojene otročke upepelili in odnesli počivat na lj.žale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rada bi ju poljubila, ju objemala, želela sem jima kupit medvedke, ko bi bil čas za to, pa bosta namesto tega svečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga moja mala angelčka, moja sončka pošiljam vama ogromno poljubčkov in toplih objemčkov, kot da bi bila tu ....

moje srce in duša ostajata prazna in z veliko rano .... ne vem, če bom šla lahko naprej, mogoče je bilo to zadnjič, mogoče najdem moč in poskusim še kdaj, ampak trenutno tako zelo hudo boli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
16.3.2010 9:26:53   
biba007
O, moj bog, Loremi, jočem s teboj. Ubožec moj mali. RTM.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
16.3.2010 9:32:58   
zup2
Loremi zelo mi je žal user posted image . Upam, da bo čas prinesel manjšo bolečino in boš šla novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
16.3.2010 9:42:54   
bit
Loremi..vsaka beseda ki bi ti jo napisala da bi te potolažila je premajhna da bi objela tvoje in fantovo ranjeno srce.user posted image Zjoči bolečino, in se vrni ko boš dovolj močna za nove boje. RTMuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
16.3.2010 9:50:56   
Fargesia
o moj bog...loremi, jokam  z vama...nimam besed...le iskreno sožalje bi vama rada izrekla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
16.3.2010 9:51:21   
Reby
loremi - user posted image user posted image user posted image . Pa sej to ni res, bogica naša, jočem s tabo in ne morem verjeti, kaj se ti je zgodilo. Ne razumem, da te takrat, ko ti je odtekla voda, niso obdržali v bolnici, ker mene so. Izjoči se, vem in verjamem, kako ti je hudo in ne morem biti pametna, ker nisem na tvojem mestu. Rada bi te objela, potolažila, verjamem, da boš našla moč za naprej in da se ne bo tako končalo. Svetujem, da potem ko prespiš in ko prideš malo k sebi, takoj zamenjaš G, ker se takšne napake ne smejo ponavljati. RTM user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.3.2010 9:53:11   
nokes
draga loremi, ne najdem besed in solze polzijo zaradi tvoje tragične izgube. kako mi je hudo. naj vaju čuvajo vajini angelčki.

nokes

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.3.2010 10:19:40   
Goldy
O, ljubi Bog! Sem čisto bez besed in jočem....user posted image user posted image user posted image  Drži se! In vsi tvoji!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.3.2010 10:39:42   
mojškra
LOREMI- ni besed na tem svetu, ki bi potešile žalost tvojega srca, ni je  tolažbe na tem svetu, ki bi lahko zapolnile praznino. Iskreno mi je žal in jočem s teboj.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.3.2010 10:51:02   
S*
Draga moja Loremi, sem ostala brez besed, ko sem prebirala tvojo tragično zgodbo. Jočem s teboj in hudo mi je zate in tvojega moža. Pošiljam vama velik, topel objem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.3.2010 10:56:15   
Urshy78
Loremi, nimam besed, hudo mi je, da se je tako izteklo, kar na jok mi gre user posted image user posted image user posted image
žal mi je user posted image user posted image user posted image

jaz imam prvi pregled pri svoji G že v četrtek, 18.3., namesto 8.4. sem malo positnarila.
kaj več pa trenutno ne morem napisati, me je tole čisto preveč pretreslo user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.3.2010 11:18:38   
ledenka
loremi user posted image user posted image user posted image moje sožalje...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.3.2010 11:21:38   
sapi
Loremi v mislih sem s teboj in tvojima angelčkoma user posted image user posted image in jokam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   od žalosti   ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.3.2010 11:30:00   
bit
sporočam vam da me je ravno kar klicala prim. Brezigarjeva in dokončno potrdila da so testi AC taki kot morajo biti. 

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.3.2010 11:36:58   
tejalea
Loremi, žal mi je, da se je tako izšlo... Upanje umre zadnje. Držte se!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.3.2010 12:40:53   
mismis
Joj Loremi, groza user posted image user posted image user posted image , priznam tudi meni gredo solze na oči, ko sem tole prebrala. Grozno, strašno,...sploh ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino, ki bi pregnale tvojo žalost in trpljenje. Verjamem, da te sedaj jezi in žalosti vse. Groza in še enkrat groza. Poskušaj se pomiriti, nekako sprijazniti, pozabila itak nikoli ne boš. Predvsem pa sedaj misli najprej nase, ti si sedaj na prvem mestu. Drži se, jaz bom v mislih s tabo in upam, da tudi zate čimprej spet posveti sonček user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.3.2010 12:45:31   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: bit

sporočam vam da me je ravno kar klicala prim. Brezigarjeva in dokončno potrdila da so testi AC taki kot morajo biti. 

Bit, super novička user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.3.2010 13:09:03   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Bit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.3.2010 13:17:33   
mojškra
FERGESIA-cuker, upam da ne bo hudo, in da si ne boš rabla vsaki dan špikat v prst in preverjati cuker, in biti na dieti, in vso hrano vagati user posted image user posted image user posted image , to ni luštno. To ima zdaj ena moja kolegica, in ima predpisano dieto, ojoj, to ni fajn, če je pa tako lušno jesti.user posted image user posted image . Držim pesti že za v sredo, da bo rezultat OK.
Za voziček pa user posted image user posted image user posted image , pa še avta ne boš rabila novega user posted image user posted image user posted image user posted image .

Petyyyy-kako je bilo na ultrazvoku, hitro nam sporoči lepe novičke
Urshy-dober  si to ti zrihtala, user posted image

Lep sončen dan

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.3.2010 13:30:49   
bit

hvala punce...... ne morem se veseliti.....sem tako žalostna zaradi Loremi boščica našauser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.3.2010 13:32:38   
Urshy78

hvala punce...... ne morem se veseliti.....sem tako žalostna zaradi Loremi boščica našauser posted image

tudi mene je to čisto potrlo. ampak je vseeno lepo prebrati dobro novico.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.3.2010 13:42:13   
bit

tudi mene je to čisto potrlo. ampak je vseeno lepo prebrati dobro novico.

hvala user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.3.2010 13:46:32   
BarbiG
Loremi, sem ostala brez besed. Samo solze mi polzijo po licih. Upam, da boš s časom našla v sebi moč iti naprej. Vem, da je ni besede, ki bi omilila tvojo bolečino. Mi je hudo zate. Drži se. v mislih sem s tabo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.3.2010 13:47:22   
BarbiG
Bit, me veseli, da je rezultat AC tak kot mora bit. Zdej pa z optimizmom naprej.

Sem čist out, sploh ne morem nič več napisat.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......