|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
11.1.2010 22:44:00   
Kruce Fiks
quote]IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka, a si ti zadnjič nekaj pisala o tem - vzdrževani člani pa te fore? Jaz namreč nimam  pojma za kaj se gre...da nam kej zabluzila. A bi mal na kratko?

Žal nisem jaz govorila o tem. Ampak mene tudi zelo zanima. 

S tem imam malenkost izkušenj, žal.
Kaj vas zanima?
Aja, s kužmanom ni najbolje. Zob je bil odtrgan s čelusti in je moral ven, ostale rane se je zašilo. Šive bo lahko pobrala ven "tavelika" ki hoče biti veterinarka in je bila zanjo katastrofa ker ni smela zraven. No ko  sem prispel domov se je rana v gobcu odprla in je bila kar kriza - povsod sama kri, mamo tako........
Pol pa, čeprav zadrogiran do amena je postal še nemirn in sem mu moral prav tace zvezat da se je umiril, sicer mu nisem mogel tampona držat v gobcu. Jao prav paše to semle ane

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 11.1.2010 22:51:52 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.1.2010 22:47:16   
blanč
reby in ostale, ki ste se zanimale za stolček za kopanje, tole sem zdajle našla, mislim, da je kar ugodno.
http://www.mojalbum.com/cebulca/stolcek-za-kopanje-flipper/flipper-ok-baby/17570475

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.1.2010 23:14:23   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Se* in Sempre*, jaz se bom malo "pohvalila". Dosti sem se presekirala, ker se mala ni hotla dojit. Ampkak sem pa ponosna, ker sem črpala mleko skoraj 5 mescov. Še zdaj ne vem kako mi je uspelo, kako sem dan za dnem tudi sredi noči napol v spanju črpala mleko. Ampak je šlo in zdaj mi ni težko pogledat nazaj in si rečem, naredila si res dobro delo za Nežo. Na to sem res ponosna. Borila sem ze z nekaterimi okoli sebe, ker so imeli napačno mnenje o meni. Tašča je sprva mislila, da se mi ne ljubi dojit, da kako to  da ne gre,... ko pa je videla da toliko časa vstrajam pri črpanju in ko so ji drugi govorili, da kako sem dobra mama, ker ii vzamem dnevno čas  za črpanje v dobro otroka,...je nekako spremenila mnenje. Ampak v času zmešanih hormonov in vsega ostalega me je to tako bolelo, da je joj. No, sem se spet malo skašljala.user posted image

&

Lučka, . Jaz vem, kako je...če ne gre...eh...

Ekola - prav tole sem mislila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super mami sta! In to si lahko s ponosom povesta!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.1.2010 23:16:33 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.1.2010 23:22:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Pucanje stanovanja - moja nočna mora. Pa se naš še nič ne plazi. OMG, to bo še luštno user posted image

user posted image user posted image user posted image Ma, se ti bodo vsaj tla šajnala, jih bo tak spoliral user posted image user posted image user posted image

kruce - no, ob taki skrbni negi se bo kužon že zlizal!

semper* - hihi, mali je radovednež. Pri nas tudi igralni center ni več to. Raje ima da so igračke okoli nje in ne nad njo - no, razen balončka. Le-ta je zakon! Se ga kar ne naveliča user posted image

sunshine -saj res, tvoj porod je bil res grozen... Ti verjamem, da ti (še) ni pa še služba.. Uh, ta služba. Mene že zdaj stiska, ko pomislim na razgovore za slubo, pa nov kolektiv, pa... se grem kar k pikcema pocartat, preden potuje pikica v svojo posteljko (hihi, jo kar razvajava v najini postelji, dokler ne greva spat)

nočko vsem!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.1.2010 23:30:18   
Goldy
kruce - šele sedaj sem videla, user posted image user posted image  za vašega kužona!!!!

seren* - a takle jo razvjata?!user posted image

semper* - ku-ku

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.1.2010 7:30:10   
ledenka
jutro!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.1.2010 7:35:34   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

reby in ostale, ki ste se zanimale za stolček za kopanje, tole sem zdajle našla, mislim, da je kar ugodno.
http://www.mojalbum.com/cebulca/stolcek-za-kopanje-flipper/flipper-ok-baby/17570475

stolčki za kopanje so fajn, hrbtenica ne trpi user posted image jaz ga imam od Jane, je pa tak, da se sprednji del umakne - fajn za močne in trmaste mulčke user posted image

kruce user posted image user posted image user posted image za kužka...

< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.1.2010 7:36:17 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.1.2010 9:10:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

quote]IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka, a si ti zadnjič nekaj pisala o tem - vzdrževani člani pa te fore? Jaz namreč nimam  pojma za kaj se gre...da nam kej zabluzila. A bi mal na kratko?

Žal nisem jaz govorila o tem. Ampak mene tudi zelo zanima. 

S tem imam malenkost izkušenj, žal.
Kaj vas zanima?
Aja, s kužmanom ni najbolje. Zob je bil odtrgan s čelusti in je moral ven, ostale rane se je zašilo. Šive bo lahko pobrala ven "tavelika" ki hoče biti veterinarka in je bila zanjo katastrofa ker ni smela zraven. No ko  sem prispel domov se je rana v gobcu odprla in je bila kar kriza - povsod sama kri, mamo tako........
Pol pa, čeprav zadrogiran do amena je postal še nemirn in sem mu moral prav tace zvezat da se je umiril, sicer mu nisem mogel tampona držat v gobcu. Jao prav paše to semle ane

Jaz sem mela mojega en čas prijavljenega, ker je bel "brez" službe. lub ga ni hotel zaposliti, delat je moral, plačo pa NAJ BI dobival - no na koncu so mu plačali polovično ceno pa še to čez eno leto. Zdaj se ve zakaj ni več pri tem klubu. Obvezno zavarovanje je plačeval sam, dodatno pa prek mene v službi (ga ma še sedaj, kjub temu da je sedaj nee vrste sp)
Tko da sonček, res sem že govorila o tem, ampak pozabila user posted image

Kruce, upam da see bo kužon sedaj zmazal, da se rane zacellijo.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 12.1.2010 9:11:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.1.2010 9:13:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

stolčki za kopanje so fajn, hrbtenica ne trpi user posted image jaz ga imam od Jane, je pa tak, da se sprednji del umakne - fajn za močne in trmaste mulčke user posted image

Mi smo včeraj sprobal, ampak pod tušom, ker banje seveda nimamo. Ji je bilo všeč, malo se je tresla pa ne vem al od strahu al kaj. Bomo videli kako bo danes.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.1.2010 12:00:50   
miska73
Pol sem pa jst kr vredu, ker mi rata in dojit 3-4 obroke in še črpat 5-6 krat user posted image .
Res se splača, ker sta tako oba izključno na mojem mleku.
A ja ... pa takrat ko črpam lahk zravn mal po netu skačem :)

Lučka res si pridna ker si vztrajala.

Kruce user posted image bogi kužon.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.1.2010 12:02:23 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.1.2010 12:19:57   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pol sem pa jst kr vredu, ker mi rata in dojit 3-4 obroke in še črpat 5-6 krat user posted image .
Res se splača, ker sta tako oba izključno na mojem mleku.
A ja ... pa takrat ko črpam lahk zravn mal po netu skačem :)

Lučka res si pridna ker si vztrajala.

Kruce user posted image bogi kužon.

miška, svaka čast!user posted image mene je črpanje psihično črpalouser posted image

KRUCE naj kužon čim prej okreva

pupe... sm vas brala preko mobitela, mi smo imel internetni mrk, za popi.... zmešal se je strežniku pa wirlessu pa še moji mašini... pa men tut...

samo da LUČKI  odgovorim, ker je fračefelka auf... na provokacijo sva šli midve mesec in pol po hospitalizaciji zaradi AD... ostaneš 2 dni, tretji dan domov... no, midve sva šli že drugi dan, k je bil test žal pozitiven... zakaj morta na provokacijo, če so bli krvni in kožni testi OK?

sem vas ful pogrešala, bom zdej vse nadoknadila, jst se ne odvajam tko k sončiuser posted image

grem mečkat mojo čbelcouser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.1.2010 12:50:56   
Sempervivum
Novo leto - novi avatarji user posted image

Super, da si spet z nami, mojsonček!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.1.2010 13:30:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Novo leto - novi avatarji user posted image

Super, da si spet z nami, mojsonček!

user posted image user posted image mojsonči si bla pogrešana

Ajsi hud avatar kot vedno

Sonči33 jst tud hočem Lovrota nazaj.
BTW... ne se odvajat od RR, ker ti itak ne bo ratalo

Neposredna povezava do sporočila: 2188
12.1.2010 13:59:41   
lučka 25
miška, kapo dol. Bravo, da sta tvoja fantina izključno samo na tvojem mleku. Pa še to, si res zgleda mlekarca.user posted image  Sam priznaj, da maš pa tud načrpan en dva tri, ne tko kot jaz, da sem za en obrok črpala 30-45 minut user posted image

ajsi, hud avatar. user posted image

mojsonček, hvala za odgovor. Vidim, da ste mel iinternetni mrk, jaz sem se pa že ustrašla, da maš tud odvajanje kot sonček user posted image  No, toliko da vem kaj naj računam. Ja na provokacijo pa dajo baje vse, ki so enkrat bili pozitivni na testih za mleko, so bili pa respri nas rezultati v mejah normale. Ene provokacijo potem izvedejo kar same, ampak jaz bom šla kar lepo to izvajat pod kontrolo. Ma zdaj bom pa komaj čakala, kdaj bomo na vrsti. Za jajce je pa tud rekla, da naj kar začneemo po 1/4 rumenjaka dajat, daa naj kar probamo, pa piščanca tud, kljub manjši reakciji na kožnih in krvnih testih user posted image  Ma ne vem več kje se me glava drži, ker sem spet vsa zmedena.

Sempre*, ja novo leto novi avatarji. Ampak jaz te zelene barve ne morem dat stran, ker sem se jo tako navadila, da mi je že kot otrok. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.1.2010 15:06:35   
ledenka
hvala user posted image sem mela včeraj tak zoprn dan, pa se to tud na avatarju odraža.

miška, mlekarca user posted image user posted image user posted image a dojiš oba hkrati ali zapovrstjo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.1.2010 15:23:28   
miska73

hvala user posted image sem mela včeraj tak zoprn dan, pa se to tud na avatarju odraža.

miška, mlekarca user posted image user posted image user posted image a dojiš oba hkrati ali zapovrstjo?

Ajsi avatar je tolk dobr, da je za stalno obdržat.

Jst bi dojila oba, ampak žal ne gre.
Rokcu ob operaciji namreč niso uspeli narediti požiralnika, ker je bil še premajhen. Tako ga hranim po gastrostomi - po cevki direkt v želodec. Zato pa si tudi predvsem črpam mleko. Dojim pa tko mal za zraven.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.1.2010 15:26:21   
ledenka
miška, razumem user posted image sam zanimalo me je, ker so eni položaji, kako dojiti oba hkrati, zdijo se mi pa en mal neizvedljivi. držim pesti za Rokca user posted image user posted image user posted image in kapo dol, da pri vsem uspeš še pumpat!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.1.2010 18:30:09   
Sempervivum
Miška, res kapo dol! Pa en objemček Rokcu in Nejčku tudi user posted image  Mamica je pa sploh super, za očka pa tudi ne dvomim.

Ja, če se ne motim, so tistemu položaju rekli nogometna žoga user posted image  Tudi meni se je že takrat zdel čist neizvedljiv user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
12.1.2010 18:30:23   
Sempervivum
Miška, res kapo dol! Pa en objemček Rokcu in Nejčku tudi user posted image  Mamica je pa sploh super, za očka pa tudi ne dvomim.

Ja, če se ne motim, so tistemu položaju rekli nogometna žoga user posted image  Tudi meni se je že takrat zdel čist neizvedljiv user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
12.1.2010 18:32:02   
lučka 25
Miška res, kapo dol. Dobra si, da vse sfolgaš. Ma pa saj si itak še mlada.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
12.1.2010 18:35:24   
lučka 25
Naša gospodična je pa začela rito dvigvat, pa na kolena se postavljat. Zdaj se sploh ne plazi več večinoma z rokami ampak kar mal po kolenih in komolcih. Je tok smešna. Ma pa tuud že prve gibe, da se sama vsedla. Samo kaj, ko sedet pa nikakor noče, ker je vse preveč zanimivo okoli (copati, kavč, kaj na tleh,...) da se ne obdrži.user posted image
Pa ves čas zraven čebla z zlogi blu, gu, ab, eh user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
12.1.2010 18:40:33   
sonček33
MIška, kapodol. Občudujem te. Super si.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
12.1.2010 18:52:35   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Naša gospodična je pa začela rito dvigvat, pa na kolena se postavljat. Zdaj se sploh ne plazi več večinoma z rokami ampak kar mal po kolenih in komolcih. Je tok smešna. Ma pa tuud že prve gibe, da se sama vsedla. Samo kaj, ko sedet pa nikakor noče, ker je vse preveč zanimivo okoli (copati, kavč, kaj na tleh,...) da se ne obdrži.user posted image
Pa ves čas zraven čebla z zlogi blu, gu, ab, eh user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
12.1.2010 22:17:57   
miska73
Lučka sem ti prej pozabla odgovorit.. črpam si tam nekje 20-30 minut.
Pa bravo Neža... da napreduješ in mamico v smeh spravljaš.

Punce hvala, ampak sej ni tolk hudo. Imam tolk pomoči od drugih ljudi, da nam vse skupaj laufa. Pa fanta sta res pridna in se pol da. Žvimo pa res po urniku. Črpanje, hranjenje, previjanje, telovadba... še dobro da so vmes tudi faze spanja.
Ne vem pa kako bo, ko bosta bolj zahtevna postala pa ko bo na vrsti gosta hrana...

Za pumpanje sem se pa v začetku res fejst trudila in komaj našla še čas za to. Zdaj je pa to prav rutina in zraven vedno še kaj drugega počnem, tak da mi sploh ni v neko breme.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.1.2010 22:19:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2199
12.1.2010 22:27:45   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ajsi avatar je tolk dobr, da je za stalno obdržat.

Jst bi dojila oba, ampak žal ne gre.
Rokcu ob operaciji namreč niso uspeli narediti požiralnika, ker je bil še premajhen. Tako ga hranim po gastrostomi - po cevki direkt v želodec. Zato pa si tudi predvsem črpam mleko. Dojim pa tko mal za zraven.

Ima človek občutek da ga tamičkano čisto stroši. No pol pa kaj takega prebereš te je pa skorajda sram...
Pa imate kaj šans da Rokcu s časoma to še poštimajo?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.