Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - kaj mi delaš lušte. Se morm pohvalit, da 2 dni po 18. uri ne jem in sem shujšala že 1,5 kg lučka - hvala za nasvete, super si Jaz imam tud grelnik za flaške, ko sem grela še načrpano mleko, bom pa dala kar v eno flaško in odtalila, tele vrečke za led so res enkratna ideja. Bom čez vikend malo več nakuhala. Jaz sem obupala z dojenjem čez dan, sma se trudla še enih 2-3x, zdej pa več ne gre, ker kr okorg gleda, 3x potegne, pa nč več, ponoči pa se dojiva po 2x in je super, ker je v komi. Sem se pač odločla, da bom dojila še samo ponoči in se ne bom več sekirala, čez dan pač spet črpala, kolikor bo šlo. A mislite, da mi bo mleko izginilo? A tole stran ste že vidle - bolj za LJ... http://www.mojatrznica.si/ Kakšne lušte neki Jest sem sm napisala, da bom rajš stare cunje nosila, sam nič pa nisem o tem govorila, če so mi prav Drugače pa ... jest bi tudi takole fino hujšala ... 3 dneva in kila pa pol - torej samo še par dni, da si na starem Ti, tale tržnica pa fajn zgleda! Mogoče pa kaj sprobamo ... če boš katera prej, pa naj pove, kako kaj izgledajo tele košarice! Blanči, tvoja frkolina sta spet najboljša! Pa tale vesoljski center res čist hudo izgleda ... sem se jaz podobno spraševala - mate pa veliko placa Bumo, dobrodošla spet Jaz tudi zvečer ne sprejemam gostov. Saj to pa res ni taka stvar. Vsak pameten bo razumel. Ko gre mali spat, mam končno malo časa zase, kar je ful pomembno. Pa čeprav ta čas likam Včeraj in danes sem naprimer Haryja Potterja gledala Že celo večnost nisem televizije gledala ... Obi, super za šoping. No, vidiš, pa si šla tudi ti po razprodajah A boš zdej kar dol puščala voziček, da si boš lahko še kakšen sprehod privoščila? Danes bo Enej ziher dobr spal, k se je čez dan tolk dogajal, boš vidla! Goldy, lušten kuža, ni kej. Upam, da se z gospodinjo sprehaja Lepo se imejte jutri s taščo in svakinjo Si stanovanje popspravila, da ne bo kakšnih komentarjev Sej veš, tašče, pa to Fino se imejte, pa se beremo zjutraj (hehe, naš Klemen me je že čist spreobrnil, zdaj hodim že ob polnoči spat, pa s kurami vstajam)
|