|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
17.12.2009 17:21:47   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

semper, niste manekeni, ampak ni neke sile user posted image lepo rejeno dete, kot je treba!

Ja, hvala! Je imel tvoj tudi verjetno nekje takele merce, ane?

Sem se smejala prejle na uni temi, ko je spraševala ena, če vozijo punce otroke ven v takem mrazu, pa si bila ti do takrat edina, k si rekla, da ja, pol je pa ena druga napisala, da itak, če si pa ledenka user posted image

em, ne, pri 4h mesecih je imel malo več kot 9 kil user posted image

obi, za obroč je vseeno, če ima neoprenske kopalke ali plavalno pleničko. pri neoprenkah se še dodatno zatakne za pas, ampak to ni nujno - v vsakem primeru ga obroč lepo stisne user posted image e faj, da najprej v bani probaš, kako se da gor, da ne telovadiš pri bazenu

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.12.2009 20:17:55   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

reby, kako pa Tomija naštimaš v obroč? mu daš tut neoprenske hlačke gor? maš 'plavalno' pleničko? mi mamo tut tega freda, pa bi se oči ful rad igral s tamalim v bani, bomo mogoče tut probal čez vikend

Obi - jaz mu za doma v bano nisem dala nič, je bil kar nagec. Imamo pa tudi neoprenske hlačke. Plavalno pleničko bom pa nabavila, ko bova hodila na tečaj.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.12.2009 8:48:45   
Goldy
Jutro!

Za nami je spet pestra noč. user posted image  Je pa naša včeraj vztrajno ponavljala mam, dokler nisem prišla jaz, očka ne velja - trenutno zvečer. In na koncu rekla jasno mama. user posted image  In mama dobi solzne oči. Ko sem jo vprašala, če hoče zizo, je rekla aha.  Mogoče se ji je posrečilo, samo vseeno.

Zdaj pa se že igra z igračkami, ki jih ji je včeraj prinesel Božiček. Se je slikala z njim - blazno všeč ji je bila njegova brada in rokav...user posted image

Je bila predvčerajšnim tako hecna - si je ogledovala svoj predolg rokav.

semper - ti si me spraševala, da hodim že po sestankih? Šla sem na en sestanek, povezan s kulturo s katero se ukvarjam. Ne, nisem si sčrpala prej. Naj bi jedla kašico, ki jo ni hotela, ker se je jokala.  Drugače pa je bil ta sestanek z nahitro pojedeno večerjo edina stvar, kamor sem šla za dalj časa - 3 ure. Na večerje, fešte niti pomislim ne, ker naša take dela zvečer, da bi potencialno varuško še kap, ko je ne bi mogla pomirit. Prejni teden smo imeli službeno zabavo,  jutri jo ima moj, pa ne grem nikamor. Pa saj ni panike. bodo še zabave....

Grem, očitno igrače niso več zanimive....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.12.2009 9:25:59   
Sempervivum
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.12.2009 9:26:28   
sonček33
semper hvala za dišečo kavo

dj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.12.2009 9:34:10   
Sempervivum
Hvala, Goldy za odgovor user posted image  Sem pozabila, da ste vi že 6 mesecev stari, pa da ni samo joška aktualna ... ampak očitno tudi to ni čisto res user posted image  Bravo Alja za prve srce parajoče besede - verjamem, da se mamici kar srce topi user posted image  Mi imamo pa v ponedeljek Dedka Mraza, v sredo pa večerjo. Na DM gremo itak skupaj, v sredo pa si bom probala čez dan načrpat, pa bo moj izvedel večerno rutino ... upam, da mu uspe. Je pa tako, da ima moj sp., ki mu zdaj ne gre prav dobro, pa je ful doma s tamalim in je zato vse skupaj precej lažje. Klemen brez problema zdrži z njim, se zabavata po svoje, pa ni tak problem. Sej, če bo karkoli, bom itak takoj priletela user posted image

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.12.2009 9:35:18   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

semper hvala za dišečo kavo

dj

Ni za kaj, didžej user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.12.2009 9:45:47   
Sempervivum
Lisička, nas še kaj prebereš? Poljubčke Maji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1783
18.12.2009 10:58:04   
Reby
Jutro babike! Danes je pa za mano malo bolj normalna noč. Spet sma se preselila iz spalnice v otroško user posted image  Je spal v svoji postlci, 2x sem ga ponoči podojila, zjutraj ob pol sedmih pa prestavila k sebi v postlo in sma se cartala do pol desetih, je blo prav super.

sonček - nimaš nič več časa? Kako je Lovrenc, že okrog laufa? Kako dieta? Jaz začnem po novem letu, to je en tak super datum user posted image
Semper - tut jaz pogrešam Lsičko, prej na nosečkah je bla ful aktivna, zdej pa je nč več ni user posted image  Naš Tomi ima atija ful rad, sej ga zlo mal vidi, ampak se ga takrat tulk bolj razveseli in prav uživata skupi, tako da men ni problem nikamor skočt. Je pa hecn, zdej se za vsako stvar ful smeji naglas, najraj pa ma, če ful na široko odpiram usta, ko se pogovarjam z njim ali pa mu pojem.
Goldy - ni kej, razvajena princeska je tale naša Alja. Pa saj je prav, zato jih pa mamo, da jih razvajamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
18.12.2009 14:29:39   
lučka 25
sempre*, no mi smo se že dvakrat cepili proti rotavirusu in obakrat odšteli okoli 60€, nas pa čaka sigurno vsaj še ena doza. Tu se razlikuje to, da naj bi blo odvisno ali dobiš 2 ali 3 doze, al nekaj podobnega. Sem pa tudi slišala, da se že dogovarjajo, da naj bi počasi tudi to cepivo plačala država oz. ZZZS.
Glede službe, ponovne zanositve,...pa ne vem nič kako je. Bom videla, če se bom danes spomnila in malo povprašala sodelovko.
Pa kako lepa fotka user posted image

ajsi, ja super da tvoj M tako lepo pije iz stekleničke z ustnikom. Sem jaz razmišljala, da bi tudi počasi probal, vsaj vodo ali čaj, da bo vedela kaj ponja katera flaša user posted image  (voda ali mleko)
Je pa tako, da jaz tudi vsak dan malo peljem ven, mora res padati dež kot pri norcih, da ne greva. Saj mi smo bli kot otroci ves čas zunaj v takem mrazu, ker so bile zime včasih ves čas tako mrzle ali še bolj. Je pa res, da takole vidiš zelo malo mamic z vozičku na zraku, na sprehodu, moja mami pa pravi, da takrat so nakupovalni centri polni vozičkarc.

Goldy, kot kaže vaša pupa vedno dobi vročino pri cepljenju. Pravijo pa, da je pri 1 letu najhujše cepljenje za naše majhne otročke. Upam, da ne bo pri vas še huje takrat, kot je sedaj.

Se*, ja po eni strani je lep občutek, da mala takole pojoka za tabo, po drugi pa smotano, ker te ma na kratkem štrikcuuser posted image  No naša pupa je pa navezana tudi na očija. Moj ma pač službo samo popoldan in smo tako dopoldan in včasih tudi del popoldneva skupaj, ko je punčka spočita. Je zadnjič tako jokala, ko je šel samo ven iz sobe, ko pa je prišel nazaj je pa kar vriskala od sreče. Se mi je tako fino zdel. Ker če joka za mano mi je čist normalno, ampak da je tako navezana tudi n očka, je pa prav pocukrano. Itak je pa čist očijeva lubica.user posted image

Reby, hrani nisem še nič dodajala Rižkota. Sem pa za riževo kašico (večerno) kupila od Alnature v DM, ki je brez adaptiranega mleka, ga dodaš sam. Bom videla, ko bom probala.
Si pa zadnjič res super seznam napisala za uvajanje GH, da bi te prosila, da ob priliki, ko boš mela čas napišeš še nadaljevanje. Hvala, hvala, hvala.

sonček, kako si kaj. A veš da sem razmišljala, da setebi že počasi izteka porodniška, al se mogoče motim? Na, sej vsaka mama je jezna tega vprašanja, saj vem, ker mene že zdaj stiska, pa bom doma še 8 mescov.

obi, jaz bi našo tudi tako rada vozila na plavanje, pa so mi zaradi akutnega dermatitisa to odsvetovali.

Uvajanje goste hrane: No, smo pa mi včeraj probali tudi jabolko in ga je jedla kot pri norcih. Jaz upam, da ne hitim preveč s tem uvajanjem GH, ampak naši tako zelo paše. Tiste, ki ste že na tem, kdaj ste uvedle 1, 2 ali 3 obroke GH na dan, v kakšnem razmaku? A naj kar bolj upoštevam potrebe Neže? ma sem prav zmedena, ker ne vem kako in kaj. Ampka naša bi rada jedla tudi sadje.

Grem pa jaz danes mal na novoletno žurko (službeno), ampak šele ko bo šla Neža spat, ker vsi drugi majo žurke in ne morem met varstva, moj pa s službe, s treninga pride šele ob 21h. no važno, da jih grem malo pogledat.
Jutri pa popoldan na kosilo z bližnjimi sodelovkami, ker ma ena 50 let (ne vem od kje, ampak baje da j res že toliko stara user posted image ) Me zanima kako se bodo rihtal.

Naslednji teden gremo pa prvič sami, čisto sami za 3 dni na dopust. komaj čakam.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
18.12.2009 14:52:00   
sonček33
sonček, kako si kaj. A veš da sem razmišljala, da setebi že počasi izteka porodniška, al se mogoče motim? Na, sej vsaka mama je jezna tega vprašanja, saj vem, ker mene že zdaj stiska, pa bom doma še 8 mescov.

Lučka, a sem jaz tebi že povedala, da je meni ime Lućka ful ful lepo in da bi punčki dala tako ime.

Ja, porodniška se  mi res izteče konec emseca, ampak grem delat šele marca. Tako da sem prav vesela...vsaj malo bom še z mojim sončkom...potem pa nazaj med učence.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
18.12.2009 15:36:37   
sonček33
Lučka, fajn žurej.

Glede Gh pa - ja, prilagodi se neži... saj boš videla...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
18.12.2009 15:44:55   
lučka 25

Lučka, fajn žurej.

Hvala, se bom res kar na Nežo orentirala user posted image

A pa veš od kje men ime Lučka? To ime sem dobila pri tabornikih. Jaz sem pri taborniki največ sodelovala kot študentka, prej ne, in sicer za ustvarjalne delavnice. No, pa smo šli potem prvo poletje, ko sem bla tam aktivna, na morje in mene prvi dan tako sonce opeče, da sem bla vsa rdeča. In tako so rekli, da sem kot ena rdeča luč, ki sveti v kampu.......in tako sem postala Lučka user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
18.12.2009 15:46:41   
lučka 25

[
Ja, porodniška se  mi res izteče konec emseca, ampak grem delat šele marca. Tako da sem prav vesela...vsaj malo bom še z mojim sončkom...potem pa nazaj med učence.

O, to je pa super. user posted image  user posted image  user posted image

men se tud dobro izteče, ker se mi porodniška izteče šele 3 dni po Nežinem 1.rojstnem dnevu in to je ob koncu šolskega leta. potem so pa tu počitnice in zadnji teden avgusta, ko grem delat, Neža bo ap stara 14 mesecov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.12.2009 18:59:21   
Sempervivum

Lučka, a sem jaz tebi že povedala, da je meni ime Lućka ful ful lepo in da bi punčki dala tako ime.

Še ena učiteljica user posted image  

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka, fajn žurej.

A pa veš od kje men ime Lučka? To ime sem dobila pri tabornikih. Jaz sem pri taborniki največ sodelovala kot študentka, prej ne, in sicer za ustvarjalne delavnice. No, pa smo šli potem prvo poletje, ko sem bla tam aktivna, na morje in mene prvi dan tako sonce opeče, da sem bla vsa rdeča. In tako so rekli, da sem kot ena rdeča luč, ki sveti v kampu.......in tako sem postala Lučka user posted image

25 maš pa zraven, ker si toliko stara, ane user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.12.2009 19:09:47   
Sempervivum

sempre*, no mi smo se že dvakrat cepili proti rotavirusu in obakrat odšteli okoli 60€, nas pa čaka sigurno vsaj še ena doza. Tu se razlikuje to, da naj bi blo odvisno ali dobiš 2 ali 3 doze, al nekaj podobnega. Sem pa tudi slišala, da se že dogovarjajo, da naj bi počasi tudi to cepivo plačala država oz. ZZZS.
Glede službe, ponovne zanositve,...pa ne vem nič kako je. Bom videla, če se bom danes spomnila in malo povprašala sodelovko.
Pa kako lepa fotka user posted image

Najprej hvala za kompliment user posted image
Glede cepiva: menda je tista varianta s 3 dozami boljša, sam mi smo že prestari zanjo, tako da mamo za 130 evrov dvojno. Upam, da se bodo čimhitreje dogovorili, da bo cepivo brezplačno ... vsaj do takrat, ko bomo mele me naslednje otročičke user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
18.12.2009 19:27:26   
Reby

tako da mamo za 130 evrov dvojno.

Mislim, kako pa se lahko tako razlikujejo cene? Mi damo 2x80 EUR za dvojno dozo, torej kar 30 EUR več kot vi. Sej mi ni problem dat, sam ne vem v čem je fora user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1792
18.12.2009 19:44:59   
lučka 25

user posted image

Ene ste učiteljice, ene smo pa vzgojiteljice user posted image

Lučka, fajn žurej.

Ne, ne. Ker je 5 kot moja srečna številka zasedena, pa sem zbrala 25 (na ta dan sem rojena). Stara sem pa 33 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1793
18.12.2009 19:45:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mislim, kako pa se lahko tako razlikujejo cene? Mi damo 2x80 EUR za dvojno dozo, torej kar 30 EUR več kot vi. Sej mi ni problem dat, sam ne vem v čem je fora user posted image

Mi mamo tudi 80 € (se mielila da 60, ne vem zakaj) za 2 cepljenja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.12.2009 20:27:19   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mi mamo tudi 80 € (se mielila da 60, ne vem zakaj) za 2 cepljenja.

Jaz mam še manj pojma in se seveda strinjam z vami user posted image user posted image user posted image  Sam počakimo še na drugo dozo, mogoče mi bodo takrat še kaj zaračunali user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
18.12.2009 20:28:57   
sonček33
Ni za kaj, didžej

si me nasmejala

a ti si tudi učiteljica?

Neposredna povezava do sporočila: 1796
18.12.2009 20:29:44   
sonček33
lučka super, 14 mesecev je pa že kr fajn ..se ti fino izideuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
18.12.2009 20:30:14   
Sempervivum

user posted image

Ene ste učiteljice, ene smo pa vzgojiteljice user posted image

Ene so učiteljice, ene vzgojiteljice, ene smo pa prfokse user posted image user posted image

Lučka, fajn žurej.

Ne, ne. Ker je 5 kot moja srečna številka zasedena, pa sem zbrala 25 (na ta dan sem rojena). Stara sem pa 33 user posted image

Aja, sej zdej sem se pa spomnila, da ti to že napisala user posted image  Sem se hotla mal pohecat - jih ne bi imela 25 user posted image  Drugače si pa itak v najboljših letih, jaz jih imam ravno toliko user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
18.12.2009 20:34:10   
Sempervivum

Ni za kaj, didžej

si me nasmejala

a ti si tudi učiteljica?

Aha user posted image . Res nas je veliko tule gor user posted image  Očitno nimamo res nič dela, pa skos sam počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko bom jest začela delat, bo praznik, če bom lohka kaj napisala, to že zdaj vem  user posted image  Tko da se moram zdej razživet user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.12.2009 20:37:58   
sonček33
Aha . Res nas je veliko tule gor Očitno nimamo res nič dela, pa skos sam počitnice Ko bom jest začela delat, bo praznik, če bom lohka kaj napisala, to že zdaj vem Tko da se moram zdej razživet

ja itak, sama zajebancija pa nobenga delapa sam par urc na dan..eh ja... kaj pa učiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.