lučka 25
|
sempre*, no mi smo se že dvakrat cepili proti rotavirusu in obakrat odšteli okoli 60€, nas pa čaka sigurno vsaj še ena doza. Tu se razlikuje to, da naj bi blo odvisno ali dobiš 2 ali 3 doze, al nekaj podobnega. Sem pa tudi slišala, da se že dogovarjajo, da naj bi počasi tudi to cepivo plačala država oz. ZZZS. Glede službe, ponovne zanositve,...pa ne vem nič kako je. Bom videla, če se bom danes spomnila in malo povprašala sodelovko. Pa kako lepa fotka ajsi, ja super da tvoj M tako lepo pije iz stekleničke z ustnikom. Sem jaz razmišljala, da bi tudi počasi probal, vsaj vodo ali čaj, da bo vedela kaj ponja katera flaša (voda ali mleko) Je pa tako, da jaz tudi vsak dan malo peljem ven, mora res padati dež kot pri norcih, da ne greva. Saj mi smo bli kot otroci ves čas zunaj v takem mrazu, ker so bile zime včasih ves čas tako mrzle ali še bolj. Je pa res, da takole vidiš zelo malo mamic z vozičku na zraku, na sprehodu, moja mami pa pravi, da takrat so nakupovalni centri polni vozičkarc. Goldy, kot kaže vaša pupa vedno dobi vročino pri cepljenju. Pravijo pa, da je pri 1 letu najhujše cepljenje za naše majhne otročke. Upam, da ne bo pri vas še huje takrat, kot je sedaj. Se*, ja po eni strani je lep občutek, da mala takole pojoka za tabo, po drugi pa smotano, ker te ma na kratkem štrikcu No naša pupa je pa navezana tudi na očija. Moj ma pač službo samo popoldan in smo tako dopoldan in včasih tudi del popoldneva skupaj, ko je punčka spočita. Je zadnjič tako jokala, ko je šel samo ven iz sobe, ko pa je prišel nazaj je pa kar vriskala od sreče. Se mi je tako fino zdel. Ker če joka za mano mi je čist normalno, ampak da je tako navezana tudi n očka, je pa prav pocukrano. Itak je pa čist očijeva lubica. Reby, hrani nisem še nič dodajala Rižkota. Sem pa za riževo kašico (večerno) kupila od Alnature v DM, ki je brez adaptiranega mleka, ga dodaš sam. Bom videla, ko bom probala. Si pa zadnjič res super seznam napisala za uvajanje GH, da bi te prosila, da ob priliki, ko boš mela čas napišeš še nadaljevanje. Hvala, hvala, hvala. sonček, kako si kaj. A veš da sem razmišljala, da setebi že počasi izteka porodniška, al se mogoče motim? Na, sej vsaka mama je jezna tega vprašanja, saj vem, ker mene že zdaj stiska, pa bom doma še 8 mescov. obi, jaz bi našo tudi tako rada vozila na plavanje, pa so mi zaradi akutnega dermatitisa to odsvetovali. Uvajanje goste hrane: No, smo pa mi včeraj probali tudi jabolko in ga je jedla kot pri norcih. Jaz upam, da ne hitim preveč s tem uvajanjem GH, ampak naši tako zelo paše. Tiste, ki ste že na tem, kdaj ste uvedle 1, 2 ali 3 obroke GH na dan, v kakšnem razmaku? A naj kar bolj upoštevam potrebe Neže? ma sem prav zmedena, ker ne vem kako in kaj. Ampka naša bi rada jedla tudi sadje. Grem pa jaz danes mal na novoletno žurko (službeno), ampak šele ko bo šla Neža spat, ker vsi drugi majo žurke in ne morem met varstva, moj pa s službe, s treninga pride šele ob 21h. no važno, da jih grem malo pogledat. Jutri pa popoldan na kosilo z bližnjimi sodelovkami, ker ma ena 50 let (ne vem od kje, ampak baje da j res že toliko stara ) Me zanima kako se bodo rihtal. Naslednji teden gremo pa prvič sami, čisto sami za 3 dni na dopust. komaj čakam.
|