mojsonček
|
O, babe žabe! Ziht ste vse že v mižulah... jst pa še govedam okol... sm neki šihtala in evo... ura skor polnoč... pri nas že vsi spijo, sej jst bi tut pa se mi zdele še ne spi... sem delala pa vmes mal dr. Kavsa (no... hausa) škilila in se je tkole zavleklo... sem pa vsaj vse porihtala in me ne preganja slaba vest... joooj, nehite me v zadrego spravljat...jst sm taaaak knedl... ne morš verjet pa že od julija sem na brezmlečni in brezjajčni dieti pa še zmer nism na stari kilaži... še 5 jih mam za dol dat pa nism še psihično pripravljena ornk in redno zalaufat džoging okrog jezera ker me bo vmes zje... lo (sej zdej lahk kkšno tako, k je že čez polnoč, a ) vreme in mi zbilo moralo... ker moji geni in sladkarije enostavno ne dovolijo, da bi hujšala sama od sebe... sej, zdej mi je jasno, da bom pač morala švicat k kojn in to ne zaradi hormonov ampak zaradi telovadbe, da bo kej efekta... no... kokr koli... knedl sm... SEMPER evo, zdej pa res nimaš več izgovorov, se je njeno visočanstvo SERENDIPITY (BTW tale tvoj nick je prou sexy slišat, ko je zapisan v komadu ) tko potrudila, da si samo printneš njena navodila in voila... slikice bodo že na RR in me se bomo spet topile ob gledanju tvojega sončka... O madoniš... REBY vzamem nazaj vprašanje o zadostnih količinah mlekca... sem vidla mere vašega korenjaka... LUČKA a da sem se spremenila? ma, kaj pa vem... mal frizuro menjam vsake tolk časa to je pa tut vse... ja... pa leta se tut poznajo, kaj čem... če si me vidla nazadnje v vrtcu je to 7 let nazaj... no, pustmo zdej to... GH... pri nas smo začel z zelenjavo in potem nekako neplanirano vključili še sadje zaradi boljše prebave... ima pa poleg alergije na KML še težave po korenčku in koščičasto sadje je tut pozitivno tko da smo pri sadju na hruškah in jabolkih, redko dobi tut mal banane, da okusi še kaj drugega, od zelenjave krompir, špinača, cvetača, brokoli, bučke, buča... to bi blo to... pa da ne pozabim na polento... HB ji je vse kar skuham všeč in sem prou vesela, da ni problemov... pa kar je najvažnejše... jst sm tko vesela, k kaka vsak dan SONČI... a si še zmer zbegana sej med nama mora bit kr nekaj let lufta... ti si zihr pod 30, jst 35... se kr pozna... pa jst sem bla nomad in sem spet stalno v domačem koncu odkar tamau hodi v šolo... se pravi 6. leto... sej... nč bat.. če te kje vidim te bom že pocukala za rokav ja... pa na FB sm tut in pri REby, Seki, Gioldy, Miški, Ledenki, Krucetu... a sm koga sfalila a je že cajt, da neham monologirat in se zbašem spat, a ne mirno nočko vsem pa čim več spanja v komadu vam želim