Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum ... mene prav zanima kakšen bo naš mali ... upam, da bo zelenjavar, kot mami in oči, če bom mogla ful meso skoz rihtat, mi ne bo prov fajn. Ga nisem nikoli prav pogosto jedla, svoje čase sem bila tudi vegetarijanka ... po hiperci, ko so mi ugotovili še kar oreng slabokrvnost, sem pa malo bolj z mesom začela. Je rekla una dohtrca, ki je ves čas z Drobničem (mi je priimek ušel zdele iz glave, je pa res fajn): en oreng šnicel na teden morte pa nujno pojest Je bila videt kar zaskrbljena, pa sem jo pol kar ubogala Sempri, tole glede hrane me je pa spomnilo na en super članek iz še bolj super ugledne strokovne revije. Glede preferiranja hrane otročičev: menda se odločilni likes/dislikes okusi oblikujejo od, pozor, drugega tromesečja nosečnosti dalje, pa tja do dopolnjenega 2. leta starosti. če torej srečke jedo specifično hrano, so malčki le tej bistveno bolj naklonjeni. In obratno. Menda to vpliva celo na prirojeno afiniteto do zdrave hrane....no seveda, če je bila mamica pridna. Pri nas bo mali očitno padal zgolj in izključno na jabolka Svašta A, pa še ozadje štorije. V Ameriki so "mednarodno" posvojeni malčki, navkljub temu, da niso bili nikoli izpostavljeni svoji "etnični" hrani, že v rosnih letih jasno nakazali naklonjenost le tej. No, pa so se Američani čudili, kako to, da Mei Li najbolj pali na kimči A sem zakomplicirala, a ? Nič nisi zakomplicirala ... zanimivo, da je kaj! Zdej, če je super članek iz super ugledne revije, potem mu gre verjeti. To pri nas pomeni, da bo naš mali samo sladoled jedu So pa že boljš jabolka Joj, jas sem se ravno v zadnii fazi nosečnosti tko s sladoledom nažirala, da me je kar sram, ko se spomnim Ampak imam še nekaj časa, da to popravim, sam kaj, k recimo moje najljubše zelenjave še vedno ne smem jest ... paradižnika namreč ... OK tole zdele mi je še dodatno povečalo voljo do zdrave prehrane. No sej sem kar pridna, čipsov s tem junkom sem nehala, tako da sem kar na dobri poti ... IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 pa RES je, da črpanje ne spodbudi toliko navala mleka kot podoj Verjemte mi, ful bi rada dojila, ampak naš se doji mirno samo takrat, ko je v komi, to je ponoči, ko napol spi ali pa čez dan, če takoj letim, ko se zbudi, ampak ne morem ga pa po pol ure spanja spet hrant Drugače ga nikakor ne morem dojiti, ker je ful nemiren na zizi, kr trga, potegne 3x, povleče bradavico in ful potegne iz ust in spet kr naprej isto ponavlja in to je groza, pa še zraka ful zram poje. Saj Hedi ve, o čem govorim, pa tudi Barbi je zadnjič vidla, ko je bla pr men. Tako, da mi čez dan ne preostane drugega, kot da si načrpam. je pa tudi vse Glej, Reby, to me vsega pač ne vemo, če pa si mogoče to že zapisala, smo pa lahko pozabile, tako da res ne smeš nič za slabo vzet. Če je tako, potem je pa res zoprno. Tiste, ki nam dojenje laufa (HB za to) si teh zoprnij žal ne znamo predstavljati .... sicer boste pa tudi vi kmalu na GH, pa bo spet vse OK .... (ali pa tudi ne, se bo že kaj našlo ... hecam se) Novoletne voščilnice dealaš? Ful si pridna, aja sej si napisala, da si prek neta stvari naročila. Super, pa ne pozabi nam kakšne pokazati IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Bemtiš rabu bi eno "dežno" za na vozičk, kje bi dobu kako standardno? Kruce, menda imajo tudi v Mullerju take univerzalne, če je v DM ne boš našel, ali pa če ti je bližje.
|