hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby mojsonček - ja, zaenkrat bo kr voziček, že to je ful uspeh. Res je priden, sem tok vesela. Kapljice pomagajo, ker krčkov res ni več, včeraj je mogoče vsega skupaj jokcal 5 minut, to je pa tudi vse. Jaz zdej počivam, še dojim ne, ker sem izmozgana, ampak si vse izčrpam. Joška me ne boli več, imam pa drug problem, iz desne izčrpam po 100 ml naenkrat, iz leve pa 20, a je to normalno Drgač pa naš že zdej poje po 110... Ah futr... Normalno je da ena dojka proizvede več kot druga, tudi če obe glih je normalno. Moj rekord je bil, da sem it ene načrpala cca 3 deci, iz druge pa en šodr.... Reby tamalček je hud jedec daj, naj je kadar mu paše še en cajta, potem pa premisli o uvedbi recimo dude, ker je možno, da je iz crkljarije. Če se navadi bit skos gor, bo skos gor. Tak pokovc lahko 2,5 - 3 ure zdrži brez panike.Sej vem, da je duda en k....ampak pomaga pa.je.bi ga. Krucko, a si mati še uspe potem kaj stisnit ko malčica zaključi pri njej? (aja vidim da si napisal)Sicer je pa pomoje (madona sem dans pametna, huda dojilja, ja pa ja...) tako, da otroku daš vedno ravno malo več kot poje (nardiš AM jasn), potem lažje oceniš a je preveč ali si dal premalo. Včasih presenetijo....Tamalo bi jaz mogoče zelo nežno budila v primeru, če se ne redi (vaga je super zadeva, smo jo uporabljali) ali če traja spanje za tako malo pupo nerazumno dolgo..recimo5,6 ur... tako dolgo naj ne bi bili brez hrane. Sicer pa moje mnenje pupe: sej so kumi vun pokukali, kakšen ritem neki Ritem še pride. Iceberg huuuhhhh Em Sonček, nam dvojnim zrastejo dve hrbtenici no e tak ostalo sem pozabila aja Barb, bom probala danes z nogicami. Zdele sta že 1,5 uro v taki komi da ni za verjet. To je pol ko se začne telovadba, ampak so pa druge težave s problemi...