hedviga
|
Reby, NEHIIII, ker nam je vsem cukr gor skoču!!! MAdona je lep!! Krasen je!! Za Špelo!!! Andreja, ja Cerar je res car! Jaz dam samo kapo dol pred nim, čeprav je svojevrstna faca. Vsakič mi je kakšno posebno anekdoto povedal, vsakič sem se smejala do solz. No, dokler ni izvedel v finalu ročnega pregleda odprtosti. Bolelo, auuu. V par dneh je sledila deložacija naših dveh malih lumpov in ...kar mu štejem v največjo čast in sebi tudi...me je prišel po porodu pogledat in mala dva tudi. Je rekel: "no...sej sta velika, no...pa sej sem reku, da se ni zmer za zanest na program...no...a tale fletna je pa punca a ne? Ja, se vid da je ženska, bolj miga..."in je šel. Meni za njega vedno en mal srček utripa, res, mi je pol živcev prihranil in srečna sem ker je verjel, da se kljub mali moji "lukni" lahko rodita natur. In sta se. V slabih treh urah. Oba. G. Cerar kapo dol!!! Obi-kenobi, bol na kratk kot na dolg, pomoje. Mi smo tut hitro ven padli, je bilo hudičev intenzivno, ampak HB ker men se res ne bi rojeval še kakih 10 ur. Men je bilo vsako "ročno" pregledovanje huj kot porod, čeprav po pravici sem bila tolk nadrogirana da je vse v megli. Je blo hudo. Kar fino boli, če kera ne ve.. Ma, noooo. Barchyyy, ma jaz sem mislila, da mi boš napisala, da bo čez en teden vsega hudga mim. Ja, sej, če bi imela dve Špeli bi bil ljubi mir, ampak Miha... No, dolgčas nam nikol več ne bo...