|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
13.9.2009 23:13:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Miška....mislim na vas ...Roku in Njecu pošiljam pozdravčke od LOvra.

Gloria, ja oko je že ok. HB.Kako ste vi? Poroka?

..o fajn da je ok...mi dober...ju3 spet delovni dan do srede...v petek poroka....pol sem do ponedeljka fraj,potem pa štartamo zares z službo user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.9.2009 23:27:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

O, kok lepo. Jst tud sm sodm user posted image user posted image user posted image

jaz tuduser posted image ...pa sem komaj danes to videla...ko sem malo za Glorio vohunilauser posted image user posted image ..user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.9.2009 23:31:50   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

O, kok lepo. Jst tud sm sodm user posted image user posted image user posted image

jaz tuduser posted image ...pa sem komaj danes to videla...ko sem malo za Glorio vohunilauser posted image user posted image ..user posted image

...ti ti user posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.9.2009 23:34:07   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Lsička, WELCOME BACK!!!!!! user posted image

Zdaj nam pa kaj bolj pogosto kaj napiši user posted image

Hvala, se bom potrudlauser posted image .

Za začetek mam eno vprašanje. Ma še katera težave z zvijanjem nazaj? Pri naši Maji so to ugotovili na pregledu (2 meseca). Pravijo da sicer ŠE ni hudega, ampak da naj pazimo na pravilni handlinguser posted image . Kakšna izkušnja???

..jaz sem ga nekaj časa izvajala in je bilo ok...je pa res da se ni nekaj hudo zvijal nazaj,je pa tolk da je bilo potrebno izvajat user posted image ....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.9.2009 23:36:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

če sem pa spet tam imela monologe...pa sem videla, da nekaj piše drugje...pa sem šla gledat.... in evo me...

..zdaj pa šibam spat.... ker bo naš "novorojenček" čez kako uro, dve auf user posted image ...

.....pa pozdrav še vsem babikam in dedcem, ki ste na tej temi ....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.9.2009 23:37:27   
gloria

če sem pa spet tam imela monologe...pa sem videla, da nekaj piše drugje...pa sem šla gledat.... in evo me...

..zdaj pa šibam spat.... ker bo naš "novorojenček" čez kako uro, dve auf user posted image ...

.....pa pozdrav še vsem babikam in dedcem, ki ste na tej temi ....user posted image

..meni se pa sploh več ne da tam čvekat user posted image ....jaz grem tudi spat...

...nočka mamice zlate in tatko seveda user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.9.2009 7:12:20   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Lsička, WELCOME BACK!!!!!! user posted image

Zdaj nam pa kaj bolj pogosto kaj napiši user posted image

Hvala, se bom potrudlauser posted image .

Za začetek mam eno vprašanje. Ma še katera težave z zvijanjem nazaj? Pri naši Maji so to ugotovili na pregledu (2 meseca). Pravijo da sicer ŠE ni hudega, ampak da naj pazimo na pravilni handlinguser posted image . Kakšna izkušnja???

..jaz sem ga nekaj časa izvajala in je bilo ok...je pa res da se ni nekaj hudo zvijal nazaj,je pa tolk da je bilo potrebno izvajat user posted image ....

Koliko je to nekaj časa, pa kaj si počela? Saj moja se tud ne na hudo. Ampak ko jo mam v naročju pa kar orenk pritiska glavo nazaj, tako trda se naredi, kot deska in tišči nazaj. Sem mislila, da je to zaradi krčkov.
Ugotavljam pa, da nič več noče spat na boku, tud če jo podložim z brisačo se nekako že osvobodi in pristane na hrbtu.
Kar se pa handlinga tiče pa se mi zdi, da sem že prej večino upoštevala - razen tega da se zdaj še dojimo tako, da ma obe rokici spredaj. Pa položaj lupinice ko je v naročju, edino ko podiram kupček jo mam pokonci. Takrat jo tud pod pazduho dvignem- ne vem kako bi drugače???

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.9.2009 7:13:48   
biba007
Bibek pa malce v zelje skačeuser posted image
user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.9.2009 10:24:30   
Serendipity
blanč - user posted image user posted image Naj se čimprej uredijo tele stvari! *hugs*
mišika - superca da se stvari obračajo na bolje! user posted image user posted image user posted image *kiss* za mala dva korenjačka s superca imenom!

andreja - kako si ti?

bibek - to nam delaj, ti se kar uštuli, še posebej s tako fajn postrežbo...

Koliko je to nekaj časa, pa kaj si počela? Saj moja se tud ne na hudo. Ampak ko jo mam v naročju pa kar orenk pritiska glavo nazaj, tako trda se naredi, kot deska in tišči nazaj. Sem mislila, da je to zaradi krčkov.
Ugotavljam pa, da nič več noče spat na boku, tud če jo podložim z brisačo se nekako že osvobodi in pristane na hrbtu.
Kar se pa handlinga tiče pa se mi zdi, da sem že prej večino upoštevala - razen tega da se zdaj še dojimo tako, da ma obe rokici spredaj. Pa položaj lupinice ko je v naročju, edino ko podiram kupček jo mam pokonci. Takrat jo tud pod pazduho dvignem- ne vem kako bi drugače???

Ooooo, lsička naša - dobrodošla, sem se že spraševala, kam si izginila user posted image . Jaz sem tole zvijanje nazaj prav danes opazovala. Ko jo dojim - preden jo pristavim ali pa vmes, ko ma malo pavze - zvija glavo full nazaj. Sicer je stara komaj 3 tedne, ampak se mi je zdelo, da ne more biti prav ta položaj. Čeprav jo imam med dojenjem v položaju (vsaj domnevam, da je pravilen) - obe rokici naprej oz iztegnjeni ob njenem boku (tako nam je pokazala v P), pa glavica v komolčnem loku...
Boka pa ne mara že zdaj ne, user posted image user posted image se kar nekaj časa ''buni'' preden zaspi ...

Drugače pa  - ponoči je spala od desete zvečer in do pol petih zjutraj! user posted image Krčki so (tok tok tooook na les) umirjeni - dajeva ji 2x na dan sirup Kuminin (ok, ne bom omenjala kako težko je doseči, da mala miss tole absorbira user posted image user posted image user posted image ), massaža z Weleda oljem skoraj pri vsakem previjanju  in nam gre! No, zdaj pa čakamo patronažno, da pride in jo stehta. Sem pa imela predvčeraj in včeraj mal krize že skoraj. Feeling, da je premalo mleka in Zarja je cel čas hotela le sesat. Sem jo kar pustila - upala na dejstvo zakona a povpraševanju in ponudbi. Pila čaj od Hippa za dojenje, dosti tekočine (ok, eno brezalkoholno pivo je tudi padlo ) in počivala . Ponoči je HB prišel spet en naval. Me je pa že kar začelo skrbet. No, bomo videli, kako gredo kilce gor. Drugače sem pa danes dala stran prve hlačke (kak se že reče tistim hlačkam s stopalkami?) - so ji premajhne user posted image

sunshine33 - kaj pa je bilo z našim lepotcem?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2009 10:26:34 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.9.2009 10:41:31   
sonček33
Andreja - javi se nam kaj.

Seren - pa ti imaš super fajn nočno spanje...prima, to veliko pomeni.. Krčke pa še naprej fajn zatirajte že v kaliuser posted image

Naš Lovro je imel vnet solzevod in se mu je mal začelo gnojiti, dobili smo antib. mazilo in je HB boljše, sicer bi moral na kliniko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.9.2009 10:47:22   
Serendipity

Andreja - javi se nam kaj.

Seren - pa ti imaš super fajn nočno spanje...prima, to veliko pomeni.. Krčke pa še naprej fajn zatirajte že v kaliuser posted image

Naš Lovro je imel vnet solzevod in se mu je mal začelo gnojiti, dobili smo antib. mazilo in je HB boljše, sicer bi moral na kliniko.

Ja pupek naš maleni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me veseli, da se je poštimalo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.9.2009 10:48:01   
andreja 07

dan
evo jest na starem naslovu že neki časa,k je ena sestra našla problem za nedeljskega dr. ni našla srčka in gas UZ  no pa je našla srček pa ej ugotovila da ej premal plodovnice in da je vrat krajši kot je  bil grrrrrrrrrrrrrrrr mislim res ne more bit več en dan ok

no včeri k sme dam pšla je tašča čakala z juhico pa sme šla počit,možek je pa šel po Ribice ROMA POSTRVI in mi jih je pol ob 16 speku pa mal krompirčka njami am kaj ko je vse še zmer brez okusa  user posted image no pol pa jebil večer sme šal pa "spat" ker noč ko da je ni bilo  no zjutri so padla jajčka kakšna same ugibejte ,pa d anau kera na traparije pomislila,pol pa župca z nore krave ,restan krompir hren pa govenca njamiiiiiiiiiiiii ko sem se lepo napapala sam spet brez okusa upam d ase m čimprej vrne k zdej jejo očiiiiiiiiiiii pol pa bo še okus.

No ugotovitev stoletja š ezmer drži da je simon mamina mazica k se je čist ves čas hodu cartat ,David pa je pršu vsake kvatre me prašal ako si? pa hitr pobegnu se igrat.Tavelik, pa misli d aje fraje rče gre k maši v termo zimskihhlačah in brez nogavic,gor pa lahka majčka brez rokavov inm ena jopa.

no tkole en roman od mene nahitro  pa pol malveč k zdje ne morm več tud gledat ne ker sem čist fuč namreč ideja vikend ni bla prav nič  dobra in prehitra glede na stanje in sem čist izmučenaaaaaaaa

dan s pa vizita mimo in preišli eni izvidi in potrjujejo kapuser posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.9.2009 11:08:50   
sonček33
andreja...z nasmehom se m prebrala tvoj post, vse do zadnje vrstice... ojoj ...in kaj zdej? kaj pravijo? kako se obvarovat tega hudiča? Čuvej se, velja?

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 14.9.2009 11:09:24 >

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.9.2009 11:16:47   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

dan s pa vizita mimo in preišli eni izvidi in potrjujejo kapuser posted image

Hej andrejka glavo gor! Po tvojem pisanju ni videti da bi te bolezen  - kap kakorkoli oomejevala oziroma pustila posledice....
Ja malce bo treba bolj pazit nase pa kar dosti način življenja spremeniti pa bo šlo! Držim pesti za vas!

Pri nas smo pa bolniuser posted image
Karolinca ma konkretno zamašen nos in smo večino noči prebedeli. Sej pol ko se umiri se ji tudi nosnice sprostijo in lahko zadiha, ma na momente se mi je kar dušila v naročju! Ma sem ga imel polne hlače....
Danes sem naročil tehtnico, ker imamo kar malce ene zbrke glede "domačega mleka" in dokler smo jo imeli na posodi od babce je stvar tekla bolj sproščeno...
So pa fejstni tu na tej sposoji, smo se 1,2,3 vse dogovorili in v četrtek jo že pripeljejo.
Ajdi punce se tipkamo!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.9.2009 11:17:17 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.9.2009 11:23:43   
Lsica
serendipity, si mi dala fajn idejo za masažo z oljem. jaz jo čist od začetka nisem hotla masirat, se mi je zdela še prenežna koža...pol sem pa sčasoma pozala na oljček. bomo pa zdaj zaćeli.  drugače mi smo pa na sab simplex kapljicah. ampak mam občutek da mojo pupo bolj kot krči kakanje matra.

A kaj segrevate stanovanje, men se zdi že kar precej hladno. sem mojga včeraj nakurila da greva danes en oljni radiator kupit. 

Neposredna povezava do sporočila: 190
14.9.2009 13:54:06   
Serendipity

serendipity, si mi dala fajn idejo za masažo z oljem. jaz jo čist od začetka nisem hotla masirat, se mi je zdela še prenežna koža...pol sem pa sčasoma pozala na oljček. bomo pa zdaj zaćeli.  drugače mi smo pa na sab simplex kapljicah. ampak mam občutek da mojo pupo bolj kot krči kakanje matra.

A kaj segrevate stanovanje, men se zdi že kar precej hladno. sem mojga včeraj nakurila da greva danes en oljni radiator kupit. 

Hm, no Zarjo tudi bolj kakanje matra - oz plini kot sami krčki (nima kolik). Zato so nama predlagali sirup Kuminin. Imava Sab Simplex tudi doma, ampak sva ga uporabila le enkrat.

andreja- objemčki zate in tvojega nadobudeža. Me veseli, da si lahko šla malo domov se pocartat... Dečica so  pa face user posted image user posted image user posted image Upam, da boste kmalu prebrodili to sedanje stanje in bodo novičke samo še vzpodbudne!
kruce - upam, da se čimprej pocajtate. Ti pa verjamem, da ni lepo gledat, ko se detece muči z dihanjem. Nama je Zarja enkrat ponoči začela full kašljat in ji je vse iz nosa ven lezlo od bruhca... Sva bila celo noč presr* in sva kot zadeta sedela ob njej. Pa še zdaj skočiva ob vsakem čudnem pisku.

Imeli obisk patronažne, se stehtali in prišli na magično številko 4040 g user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.9.2009 14:38:06   
Kruce Fiks

Jaz zjutraj malce električni konvektor vklopim, sej pol pa itak drži cel dan temperaturo če se ne lufta preveč..

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.9.2009 15:05:10   
sonček33
Kruce pozdravte se čimprej. baby vac nabavi.

seren - uf tale 4 je pa res magičnauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.9.2009 15:57:47   
mlinčka
Daaan!

Pa da končno še nas pofočkam user posted image :

user posted image

Še na hitro:

Blanči, držte se user posted image ! Vse bo ok, sam, sej veš - bohvar, da bi blo preluštn...

Mikla, držim pesti user posted image !

Andreja, želim čim hitrejše okrevanje user posted image !

Reby, Tomi je tahuj frajerček!

Kruce, tud jaz definitivno priporočam babyvac!

Pa vsem seveda en lep pozdravček in velik veselja z malimi črvički!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.9.2009 16:35:08   
Reby
Ijeeeeejjj, ja poglej te Mlinčkove babike. Kako smo že veliki in kako poziramo user posted image . Ena je atijeva, druga je pa cela mamica. Lepe pupike user posted image  user posted image  user posted image
sonček - ja, se spomnem tvojega mastitisa, ne vem, če nisi celo slikice gor prlimala. Boga revica. No, jaz sem danes dost bolš, vsaj vročine nimam več, upam, da ne pride zvečer. Antibiotik je kar vredu zagrabil in po spreju mleko ful teče. Tamali pa visi na zizah po eno uro, potem zadrema, ga dam stran, se spet zbudi, pol mu morm pa dat še na flaško, ker nimam več mleka in spije še kakšnih 50-60 ml.
Lsica - kar se tiče gretja, mava midva en tak mičken električni kamin, sva ga že lani nabavla, pa ga prižgem v otroški, kjer imava previjalno. Drgač pa naš mali sploh ni zmrzljiv, je po atiju, tak da ga mamica velikrat preveč obleče.
kruce - a s fiziološko si probal? Naš je mel zadnjič malo zamašen nosek, pa sem mu jo dala in je potem ven muce pokihal user posted image  
andreja - upam, da bo vse vredu s tabo in tvojo pikico. A zdej boš skoz v bolnici?
Se* - super za dolgo spanje user posted image  Naš pa kar vztraja na terminu 3-4 ure spanja, 1 ura pokonc itd...
Drgač pa skoz previjamo.  Jemo in kakamo, včasih tolk, da mamo do hrbta user posted image
glorika - uživaj na poroki user posted image
gold fish - lepo, da si nas našla
blanči - joj, sploh si ne znam predstavljat, kaj doživljaš. Želim vam, da se čimprej porihtate in da bosta otročka zdrava. user posted image  user posted image  user posted image

Popek - našmu še vedno 2x na dan čistim malo strjene krvi s popka. A je to normalno? Si ga sploh ne upam kopat. Do zdej se je kopal samo 2x- 1x z babico in 1x sva ga midva, jaz ga pa zdej vsak dan umijem pri gubicah in še to samo z vodo, potem ga pa z oljem namažem. A ga naj kljub popku kopam? Kolikokrat jih vi kopate?
handling - pr nas ga ne izvajamo, ker nekako gledam tiste slike in vse to, nimam pojma, kaj in kako.  Mi je babica pokazala, kako naj ga držim, previjam itd. in tudi ona ni neka pristašica handlinga. Drgač pa se naš tud kr obrača, ga dam na bok in založim, pa nč ne pomaga. Slej ko prej pristane na hrbtu. Pa tud glavo skoz nazaj tišči, ko ga imam na rokah in se razteguje.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.9.2009 16:36:54   
sonček33
Reby a si ti dobila sprey sintocin?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.9.2009 16:39:42   
Reby

Reby a si ti dobila sprey sintocin?

Ja, tega mam. Sam se mi zdi, da je zdej mleko ful vodeno...

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.9.2009 16:51:35   
andreja 07
reby
dokler nimam doplerja žilja sigurno,kerna osnovi tega se bojoodločili kaka bo končna doza fragmina.Zdej k pa ni dost plodovnice pa sploh ne vem kqaj naj si mislim.

pač tuki bom dokler bojo rekli da morm bit,ker tale vikend doma je bil preuranjen popolnoma sem čist fuč še zdej -me je pomoje že pot zdrmala.

drgač pa prosim Boga da zdržim do 26 tednaaaaaaaaa pol pa dalje.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.9.2009 17:06:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Se* - super za dolgo spanje user posted image  Naš pa kar vztraja na terminu 3-4 ure spanja, 1 ura pokonc itd...
Drgač pa skoz previjamo.  Jemo in kakamo, včasih tolk, da mamo do hrbta user posted image

Popek - našmu še vedno 2x na dan čistim malo strjene krvi s popka. A je to normalno? Si ga sploh ne upam kopat. Do zdej se je kopal samo 2x- 1x z babico in 1x sva ga midva, jaz ga pa zdej vsak dan umijem pri gubicah in še to samo z vodo, potem ga pa z oljem namažem. A ga naj kljub popku kopam? Kolikokrat jih vi kopate?

Ko ga patronažna enkrat skopa, ga lahko ti vsak dan. Glede popija je tak, da lahko še mesec dni po porodu kaj ven priteče. Včasih tudi bolj krvavo, to je vse normal. Ti ga samo nekajkrat na dan lepo spucaj z alkoholom, pa bo vse ok.
Midva jo skopava vsak večer. Ko pa je zelo zelo zaspana (npr če cel dan ni nič spala) in tečna, potem izpustiva - ker enkrat sva vztrajala in potem do 12 nismo spali...

mlinček & family - Upala, kak smo leeeeeepiii. Na kvadrat!

Se vidi, da je sivo vreme, naša pupa cel dan spi, kaka, je, kupčeka podira in spi. Ati pa izkorišča zadnji dan očetovskega z ekstra cartanjem - tak da mama ma čas za kolobocije po netu.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2009 17:08:54 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.9.2009 17:39:15   
Lsica
Naša tud, zjutraj je še nekaj mrnjavila, zdaj pa že od dveh treh spi. Jo kar pustim, se lahko mirno posvetim računalniku..., in evo, naša pupa bo končno dobila igralno podlago, pa še mami se ni treba premaknit iz stanovanja: v BC e trgovini imajo dnevno akcijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!