Reby
|
Ijeeeeejjj, ja poglej te Mlinčkove babike. Kako smo že veliki in kako poziramo . Ena je atijeva, druga je pa cela mamica. Lepe pupike sonček - ja, se spomnem tvojega mastitisa, ne vem, če nisi celo slikice gor prlimala. Boga revica. No, jaz sem danes dost bolš, vsaj vročine nimam več, upam, da ne pride zvečer. Antibiotik je kar vredu zagrabil in po spreju mleko ful teče. Tamali pa visi na zizah po eno uro, potem zadrema, ga dam stran, se spet zbudi, pol mu morm pa dat še na flaško, ker nimam več mleka in spije še kakšnih 50-60 ml. Lsica - kar se tiče gretja, mava midva en tak mičken električni kamin, sva ga že lani nabavla, pa ga prižgem v otroški, kjer imava previjalno. Drgač pa naš mali sploh ni zmrzljiv, je po atiju, tak da ga mamica velikrat preveč obleče. kruce - a s fiziološko si probal? Naš je mel zadnjič malo zamašen nosek, pa sem mu jo dala in je potem ven muce pokihal andreja - upam, da bo vse vredu s tabo in tvojo pikico. A zdej boš skoz v bolnici? Se* - super za dolgo spanje Naš pa kar vztraja na terminu 3-4 ure spanja, 1 ura pokonc itd... Drgač pa skoz previjamo. Jemo in kakamo, včasih tolk, da mamo do hrbta glorika - uživaj na poroki gold fish - lepo, da si nas našla blanči - joj, sploh si ne znam predstavljat, kaj doživljaš. Želim vam, da se čimprej porihtate in da bosta otročka zdrava. Popek - našmu še vedno 2x na dan čistim malo strjene krvi s popka. A je to normalno? Si ga sploh ne upam kopat. Do zdej se je kopal samo 2x- 1x z babico in 1x sva ga midva, jaz ga pa zdej vsak dan umijem pri gubicah in še to samo z vodo, potem ga pa z oljem namažem. A ga naj kljub popku kopam? Kolikokrat jih vi kopate? handling - pr nas ga ne izvajamo, ker nekako gledam tiste slike in vse to, nimam pojma, kaj in kako. Mi je babica pokazala, kako naj ga držim, previjam itd. in tudi ona ni neka pristašica handlinga. Drgač pa se naš tud kr obrača, ga dam na bok in založim, pa nč ne pomaga. Slej ko prej pristane na hrbtu. Pa tud glavo skoz nazaj tišči, ko ga imam na rokah in se razteguje.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|